gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Veda Mektubu...

21 Şubat 2013, 15.47
A- A+

Uzun zaman oldu mektup yazmayalı , teknolojinin getirilerinden faydalanıyorum herkes gibi bende en  olasısısndan. Bugün se  mektup yazmak istedim ve ilk kez bloğumda italik yazı kullanıyorum , gerçek mektuplarımda olduğu gibi.

Bir yıl oldu gamyun da blog köşesiyle tanışalı ve yazmaya başlayalı. İlk  yazımda bloğun ne olduğunu bilmeyen , satır arası boşluk verebilmek için klavyenin tuşlarıyla savaşan acemi bir ben vardı ..

Zamanla öğrendim bilmem gerekenlerin bazılarını , deneme- yanılma yoluyla, silbaştan yaz ya da kelimelerle basket yapan biriydim çöp kovasına. Kopyalamayı bilmeyen , tam yazmış bitirmiş bloğu sisteme göndermiş fakat sistemden düşmüş biri, haydi tekrar baaşa dön kızım . İyi ki geri dönüşümü var bazı durumların keşkelerden  habersiz..

Otuzun üzerinde yazım yayınlandı burada , yayınlanmayanlar da oldu , benim sildiklerim de..  bu nokta da teşekkürlerimi iletiyorum gamyun yönetimine bana verdikleri emekten ötürü ve okuyan yorumda bulunan herkese sevgilerimi iletirim.

Ve arkadaşlarım oldu , hatta dostlarım , beni gerçekten sevdiğini    bildiğim  , düşündüğüne emin olduklarım ve benim de sevdiklerim . Yokluğumda merak edip mesaj yazanlar , yada telefonumu titretenler ... güzel sohbetlerim oldu şeker tadında , kazançlarım oldu hayata dair,  bazende sevgime ,  arkadaşlığıma sahip çıkamayanlar..

Son iki aya yakın zaman diliminde yazmadım hiç , fakat  yazmak istedim , kaç kez aldım elime tuşları hatırlamıyorum , parmaklarımda yarım kaldı her  harf  , her konu ,bitmeden bitirilemeden biriktiler sandıkta  bir bir , sararmadan günyüzüne çıkarlarmı bilmiyorum.. ancak bir süre daha orada kalacakları kesin,  yazılan blogları okuyorum yorum da bulunmasam da ..

Kendimce nedenlerim var , yada bahanelerim mi desem , keşke sorun tuşlarda olsaydı ben de değil..

İnsanın düşünceleri yorulur mu , kaçar mı kendin den  , yada dalgınlaşır mı her fırsatta ,  birden unutabilir mi önemini bildiklerini , korkarmı  aklının oyunlarından , yapamaz mı   sağlamasını denklemlerin ...  toparlanamayan bir çıkıının dört ucu gibi  bir araya gelemeyen fikirlerdeyim ben şimdi..

Aslında korkuyorum bu halimden ,  kendine saklanmış kaçak bir bir ben var şimdi..

belki de aldığım tedavini etkileri beni  bu duruma getiren bilemiyorum yada birikimler..

Bugün bunları yazıyorum çükki beni merak ederek mesaj yazan arkadaşlarıma cevap vermek istedim. Suskunluğum sürsün bir süre daha ben toparlanıncaya kadar , hani nadasa bırakılan toprak gibi  oluşumlarda olayım dileğim..

ve sizleri gülümseterek gitmek istiyorum bir anımla..

Çok sık  gezmeye çıkmam , çıktığım zamanlarda da özenirim kendime olabildiğince , güzel bir gündü  yazın son demleri , güneş sıcak ve parlak içimdeki ses sokağa çıkmaya iteliyor beni ve sonunda dinletiyor sözünü. Sevdiğim bana hediye gelen bir gömlek ve altına kot pantolonumu gigiyorum , kemerle kolyede çantama ve topuklu ayakkabılarıma kombine olsun derken hazır gibiyim işte..

Makyajsız olur mu  , hafif bir makyaj , parfüm ve son olarakta özenle toplanan saçlar, yine aceleci yanım gündem de küpenin teki unutulur mu hiç..

Sonunda cadde de yürüyen ben ,  her zaman kibirin çekiciliğine aldanmaktan korkar ken bu kez  ona kapıldım mı ne..

Yolun karşısına geçmek üzere kalşdırımın kenarına geldiğim de , gözlerim yoğun fakat yavaş akan trafikte  uygun anı yakalamaya çalışırken , bir hamle yapıyor düşüncelerim 

__hadi şimdi tam sırası geçebilirsin  ceylanım karşıya derken

atılan ilk ve son adımla ben secde misali yerdeyim iki dizimin üzerinde .. trafik mi.. akıp gidiyor  burnumun ucundan ,  umurumda mı sanki

ah bir kalkabilsem  , dizlerimin acısı içimi yakarken ne mümkün , sonunda oturdum olduğum yere kaldırımın kenarına , dizlerimden akan kan pantolonumun üzerine çıkmıştı  bile , yardıma gelenlere teşekkür edip bir süre öylece kaldım oturduğum yerde  , o an yapmak istediğim oydu ve ben hiç utanmadım düştüğüm için..

Aslında ben mesajı almıştım..

                                          Kibirsiz ve sağlıklı bir hayat dileklerimle...

                                                                                                                  Veda........

YORUMLAR

21 Şubat 2013, 17.16
güzel bir paylaşım eline yüreğine sağlık
21 Şubat 2013, 17.53

 

vedacım bu yazın veda mektubun olmasın ALLAH acil şifalar versin sana ve tüm hastalara. mektuplarının devamını bekliyoruz.

21 Şubat 2013, 18.02
Ne kibiri ayol, göz var sende göz, nazar değmiş belli.

Çevremdeki sakar şapşalların, kibirlerinden sığındıkları bir liman bu nazar olayı da :)
21 Şubat 2013, 18.30
İyi, tamam, yazma biraz sen. Dinlen biraz. Ama hani çocuklar sorar ya saf saf;
Annesi,'' ben şimdi bir yere gidicem, bak baban yanında, kardeşlerin de var, dönücem sonra, uslu ol sen de, olur mu?''  der. Çocuk , saf saf, '' iyi, tamam, ama ne zaman döneceksin, ben şimdi bi uyucam bi uyanıcam, geleceksin, değil mi? der.   Dinlen, nadas vakti kadar demişsin, iyi tamam V_Eda'cım, ama geleceksin, yazacaksın arada da olsa değil mi. Uyucaz, uyanıcaz, hıı? Öyle di mi?   Yılmaz Erdoğan'ın bir şiirinde geçiyordu, beni sevebilme ihtimalini seviyorum... diye.   Ben de senin '' yeniden yazabilme ihtimalini seviyorum. Yazı başlığındaki gibi VEDA değil de, V_Eda olarak gelmeni yeniden.   Öpüyorum...   AtayaG.  
21 Şubat 2013, 18.58
:))

17 16 Mersinli, 17:53 Elmas 24, 18:02 bilgegunes, 18:23 mirza78, 18:30 Ataya...
Ya, bakar mısınız, birisi bir yerde bir şey yazıyor, birileri aynı şeyi okuyup, aynı dakikalarda ona bir şey söylüyor. Klavyede aynı anda bir kaş kişi aynı şeyi düşünüyor. Ben Gamyun Blogu çok seviyorum ya. Ben bunları yazarken, klavyesi başında şu anda bir şey yazan da var mesela. Hepinizi öpüyorum bu kez:)
21 Şubat 2013, 19.10
  Canim arkadasim....Tanidigim icin mutlu oldugum ..Sohbet ederken beni anladigina emin oldugum, görmedigim günlerde soru isaretime sebepler gösterdigim , gördügümde bak gördünmü burda iste dedigim... Bloglarini okurken icinde kayboldugum , kendim sandigim sonrada yok yok oymus dedigim ..Veda kabul etmiyorum ben ..Veda sadece senin nickin ..Mektubunuda kabul etmiyorum ..Blog yazma, yorumda yapma..Ama burda ol ...Ben bileyim buralarda oldugunu..Kapat özelini hatta ..Ulasilmaz ol ..Ama Orda oldugunu bileyim .Gözlerimizi kapatalim hadi .Parmak uclarinla dokun duygularima..Sinerji yapalim gel..Akan üc damla yasimin,biri biten ümitsizligimiz,biri geride birakacagimiz kötü yasanmisliklarimiz,biride gecmis olsun diyecegimiz hastaliklarimiz icin olsun ..Hadi gülümse yarindaki ümitlere,umutlara..Pes etmek yok ..Yapacak bunca is varken ..GITME yeterki..Seni ve güclü iradeni seviyorum ...
21 Şubat 2013, 20.53
Oldum olası sevmem veda mektuplarını ben. Yeni yeni tanıştığım birinin de vedasını hiç kabul etmiyorum zaten. Susmak gerekir bazen kabul ama hani demişsin ya nadasa bırakılan toprak gibi.. Ben dilin iyi bilirim toprağın. İyice verimden düşünce bırakırsın toprağı nadasa bir sonraki ekimde ürünü daha kuvvetl versin diye. Sen verimi düşmüş toprak değilsin arkadaşım nadasa gerek yok biraz besin takviyesi yeterli. Sen yeterki bırakma kendini
21 Şubat 2013, 21.01

Sizi tanımam..Birçok blog yazanı ve yorumda bulunanı tanımadığım gibi... Selam kelamda hiç olmadı aramızda...BElki bir iki blogta yorumlarda buluşma söz konusu oldu. O sebeple ruh halinizi ve neden ara verdiğinizi bilmiyorum...

Ancak... Molayı fazla uzatmayın isterim şahsım adına.. Elbette dinlenmek veya başka bir hisle yazmamak herkesin hakkı... HEr insanın yazma hakkı olduğu gibi yazmama hakkı da söz konusu ve bu bir tercih.. Hakkınızı ne yönden kullanacak olursanız olun öncelikle sağlığınız ve mutluluğunuz eksik olmasın...

Ayrıca... Geçmiş olsun..Nazar çıktı diyelim:)


21 Şubat 2013, 21.08

 kibir şeytanın en büyük hilelerinden biridir. haliylede çok yaygındır.bana inanmıyorsanız kendiniz dahil çevrenizi şöyle dikkatlice tahlil ediniz. her tarafın kendini beğenmişlerle dolu olduğunu göreceksiniz. benim radarlarım kibirli insanı birden tesbit eder. burdada blog ve yorumlarından kibir akanlar çok  var.ama bişey demek bize düşmez. hayat mutlaka kibirlilerin burnunu bir gün sürter. kibir kedilerden başka hiç bir canlıyada yakışmaz. şeytanın cennetden kovuluşunun baş nedeninin kibir olduğunu unutmayalım. hazreti nuh oğluna sadece iki nasihat ediyor " seni iki şeyden men ederim biri şirkdiğeride kibir." hea birde fazla tevazuda kibirden olur derler ben bunu bilemiyorum.

çok uzattım. hiç sevmem çok konuşmayı. kibir hastalığına yakalananlara geçmiş olsun diyor allahtan şifa diliyorum. bide hepimizin bi tutam pamukla bu dünyadan yolcu edileceğimizi unutmamalarını diliyorum.

22 Şubat 2013, 01.11

önselikle ellerine yüregine ve emeğine sağlık diyorum.

çok büyük geçmişler olsun allah acil şifalar versin.

sen kendi durumunu daha iyi biliyorsun. şayet biraz çekilip dinlenmek ve yeni birikimler edinmek istiyorsan,iyi bi dinlenme sana iyi gelir sanırım. ama umarım bizi çok uzun süre blok yazısız bırakmazsın.k.i.b

22 Şubat 2013, 10.07
Bu birden gidiş kararını bir daha gözden geçirmeni isterim ve isteriz.İnşaallah hayırlı olana karar vermen dileğiyle .Ellerine emeğine sağlık.
26 Şubat 2013, 00.42
veda geri dönmeni istiyoruz.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın