gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

İçimizdeki kimyasallar, dışımızdaki sinyaller ..

21 Şubat 2013, 21.02
A- A+

Sağlığımıza ne kadar önem veriyoruz? Kendi adıma ben yeterince önemsemediğimizi düşünüyorum.Son yıllarda kolay yoldan para kazanma uğruna; birçok ürünlerde kimyasal maddeler çokça yer almaktadır. Donmuş yiyeceklerde ve konservelerde yer alan koruyucu maddeler  yaşamımıza kolaylık mı sağlıyor yoksa hissettirmeden bizi uzun , sonsuz yolculuğa mı  uğurluyor dersiniz ?

GDO yani genetiği değiştirilmiş organizmalar, beslenme konusu açıldımı en çok konuşulan konuların başında gelmeye başladı.Neden? Çünkü GDO’ lu ürünler  KANSERE, KISIRLIĞA , ALLERJİK SORUNLARA, SAKAT DOĞUMLARA, ORGAN EKSİKLİĞİ gibi zararlara yol açmakta ve bunların piyasaya denetlenmeden sürülmesinin bir insanlık suçu olduğu düşünülmektedir.

Ailenizdeki kız çocuğunun istenmeyen bölgelerinde ( örneğin çenesinde ) kıllanmalar olsa ya da erkek çocuğunuzun göğüsleri olması gerekenden çok daha fazla gelişse neler hissedersiniz?İşte bu zehirli ve zararlı kimyasallar yapılan reklam ve tanıtımlarla neredeyse faydalıymışçasına bizlere sunulmakta ve engellenme yerine adeta destek görmektedirler.

 

Özellikle alerjik bünyeli çocuklarda çok ciddi ALLERJİK SORUNLARA  yol açarken,erken teşhis dışında hepimizi korkutan hastalıklardan biri olan  KANSERE  de neden olmaktadır.HİPERAKTİFLİK , DİKKAT EKSİKLİĞİ, DİYABET, gibi hastalıklar yanında ZEKA EKSİKLİĞİNE  de neden olabilen katkı maddeleri  ve yapay renklendiriciler  IQ seviyelerimizin düşmesine de neden olabilmektedirler.

 

Bir de bu kimyasallar dışında bazı radyoaktifler ( cep telefonları, televizyonlar, bilgisayarlar ) vardır ki en az onlar kadar zararlı oldukları kesindir. Bu radyoaktiflerden de elimizden geldiğince uzak durmamız şarttır. Bu sağlığımız açısından şarttır.Pratikliktir, çağa ayak uydurmadır derken , gerekliliğini son nefesimize kadar savunurken ceplerimizdeki saatli bombaların !!!!! zaralarını bilmeyenimiz var mıdır acaba? Bu telefonların yaydığı sinyaller neredeyse gün boyunca bizleri radyasyon yayan , sinyallerine maruz kalan ayaklı baz istasyonlarına çevirmektedir.

 

Nasıl başaracağımızı ben de bilmiyorum ama, yaşantımızı daha kolay kılmak adına sıkça başvurduğumuz kimyasal maddeler içeren besinlerden uzak durmalıyız. İçimizdeki kimyasallar, dışımızdaki sinyallerin eksik olmasını umut ederken, herkese sağlıklı yarınlar diliyorum….

YORUMLAR

22 Şubat 2013, 16.48
Dün ''Tıp Bu Değil'' kitabını yazan doktorların anlattıklarını dinledim kanalın birinde. Kozmetik dünyası için söylenen çok önemli uyarılar vardı. Çocukların otizme yakalanmasına neden olan bir şey söylediler. Bebek süt emerken, annenin tahriş olmasın diye sürdüğü bir krem bebeğin otistik olmasına neden oluyormuş. Tüm kadınların o programı seyretmelerini tavsiye ediyorum. HaberTürk'de Türkiye'nin Nabzı isimli program.
23 Şubat 2013, 18.25
GDO' lu ürünler sadece insan sağlığını tehdit etmiyor ki. Ekilip biçildikleri tarım alanlarını da bir süre sonra kısırlaştırıp kanserli haline getiriyor. Sadece ekildikleri toprakları da değil. Doğal yollarla tohum ekilmiş toprakları da rüzgarın etkisiyle kısırlaştırıyor. Tabii ki birilerinin cepleri dolsun ya da servetleri korunsun diye yapılıyor. Bunca insanın vebalini alıyorlar. Kim hakkını helal eder ki? Ben etmiyorum şahsen.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın