gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SEN GİTTİN!!!!!

21 Şubat 2013, 22.54
A- A+

Demek gidiyorsun artık yoksun hatta hiç olmayacaksın.Bir daha beni görmeyeceksin bir daha bana sımsıkı sarılmayacaksın.Beni hiç sevmeyeceksin artık eskisi gibi.Saçlarımı okşayıp dizlerimde uyumayacak mısın artık?Sen şimdi yoksun gidiyorsun öyle mi?

Peki ben sensiz ne olacağım sensiz ne halde ne şekilde yaşlanacağım biliyo musun?Şimdi eskisi gibi olmayacak hiç bir şey artık gömleklerim ütülü olmayacak mı?

Beni  işe uğurlarken elime sefer taslarını verdiğinde bak kapuska var diye yememezlik yapma sakın ha hepsini bitir demicek misin artık bana?İşten geldikten sonra hemen uzandığım çekyatta aaaaaaa bey ama ayıp oluyor hadi kallk da bi elini yüüznü yıka diye şimdi fırça yemeyecek miyim ben?

İlk tanışıtğımız günden bu güne tam 16 yıl geçmiş erken oldu cok erken oldu be güzelim neden beni bırakıp gittin ki?

gitmeseydin yaşayacak onca güzel günlerimiz vardı be güzelim.....

YORUMLAR

22 Şubat 2013, 23.59
mykan yazını hüzünle okudum 16 yıl giden hizmet etmiş ve hizmetlerini özliycen  gibi yazmışsın  güzel günlerden yazsaydın ya  erkek milleti  işte dedim acısını yaşaması bile tuhaf((
23 Şubat 2013, 11.03
Bu yazı da bize ibrettir.Elimizdekilerin kıymetini varlığında ve de yanımızdayken bilelim ......ki  GİTMESİN ......
23 Şubat 2013, 12.55

Hizmetçide yapar söylediklerini üzülme:D

 

23 Şubat 2013, 20.50

16 yıldan sonra sımsıkısarılıp saçlarını okşamakmı bence o saç baş birbirine girmektir...sefer tasıyla işe uğurlamakmı...  gitmeseydin yaşayacak güzel günlerimiz vardı... varken nie yaşatmadın ütüydü yemekti oyaladın kadını...:)

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın