gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GAMYUN NEDİR ?

02 Mart 2013, 00.30
A- A+
 

Cevabı kişiye (üyeye) göre farklılık gösteren bir soru . Kimi  günün yorgunluğunu stresini alan seviyeli bir oyun sitesi der , kimi karizma gerektiren karizmatik bir site der , kimi ‘’karizma var ama söylememize gerek olmayacak kadar ufak ‘’ diye milleti rencide edip gaza getirmeye çalışan fettan bir site der  , kimi bağımlılık yaratan reel hayattan koparan kahrolası bir site der .  Arkadaşlık , dostluk , bazen flört ( genelde olumlu sonuçlanmasada) , eğlence vs. gibi türlü türlü duygular barındıran bana göre online bilardo oynanabilecek en iyi yer : )  Bazı zamanlar öfkelenip başka bir yerden birikmiş olan siniri burda patlatmaya çalışsak ve dolayısıyla tadsızlık yaşasak da ( hiç bir zaman adminlerimize toz kondurmuyoruz hele blog yazıyorsak asla  )  ‘’ bakım nedeniyle kısa bir süre kapalıyız ‘’ durumlarına fazlasıyla efkarlanacak kadar  bağımlıyız inkar etmenin bir mânâsı da yok .  Herkesin mutlaka vardır bir gamyun anısı ya da birçok gamyun anısı . Op larımızın üye hikayelerini kaleme almışlıkları vardır mâlumunuz .. Bunu bide biz deneyelim  yöneticilerin insiyatifine sığınarak : )

Daha çok , özel salon sahipleri ve op larıyla alakalı sorunlar yaşanır . Yöneticilerimiz sitede parayı veren düdüğü çalar havası yaşatmamak adına ellerinden geleni yapar fakat siz tek bir üye olarak ya da azınlık olarak çoğunlukla başedemediğiniz için (bazen de mecaliniz yoktur) çoğu zaman vazcayarsınız şikayet muhabbetinden : ) Kendi yaşadıklarım dahil eşin dostun bazen çıldırarak bazen de gülerek paylaştığı birkaç hikaye ,

Salon sahibi beyefendi rumuzunun yanındaki turuncu ünlemin vermiş olduğu gazla oyunda operatör değilde  Arabistan da kral Fahd bin Abdülaziz modlarında ( zaten salon yöneticileri de çoğunluğu ponpon kızlardan oluşan tam sayfa kadro )  sizi hiçbirşeyden haberiniz yokken  salondan atarlar , girip

+ Ne oluyor acaba ? dersiniz ve yanıt

+ Deneme yapıyordum yanlışlık olmuş

Efendim  ‘’Salon yöneticileri, yetkilerini üyeler üzerinde TEST edemezler’’  diye bir maddeye rastadığınız oldu mu salon kiralama şartlarında ?  diye  belirtme gereği duyduğunuz için salondan tekrar atılırsınız

+ Bu kez sebep neydi acaba  , neden atıldım ?

Şahıs , en sevmediğim itici ve sevimsiz bulduğum smiley 1 ‘ i kullanarak güzel bir hareket yaptığını zanneder

+ Sen sor diye smile Resmi

Tabi koştura koştura genel op ‘a  ulaşmaya çalışırsınız , size kucak açacaktır , şefkatle yaklaşacaktır ( sen bir ana sen bir baba herşey oldun artık bana ! )  ..  Ara ki bulasın : ))  Dağları enginleri aşıp  ‘’ x ’’ op a ulaşırsınız ya da ‘’ y ‘’ olsun  : ))  Öyle bir ciddiyet mevcuttur ki  muhabbette , bir an önce bitir de git der gibi   ‘’ ? ‘’ yapınca  

+ Şey pardon  yanlış numara çevirmişim :S  diye boyun bükmek  zorunda kalırsınız

Bu konuda sevgili cebren in emeğine de haksızlık etmemek lazım tabi . Zira kendisi benim sağına soluna kalp koyduğum ve sonrasında ne yaptığımı unutup günlerce hatırlamaya çalıştığım  en sonunda çalındığı kanaatine vardığım rumuzumla ziyadesiyle ilgilenip  pratik bir şekilde

‘’ Ciğer koymuşsun ciğer  onları unutma ‘’ demiş beni de utandırmıştır  : ))   ( Sorunsuz bir üyeyim tek sorunum  buydu :p )

Ama yani bu kadar resmi ve bu kadar ciddi olmanıza gerek var mıdır acaba diye sormayıp sadece içinizden geçirdiğiniz anda bile  hissederler ve hemen

‘’ Bizi biraz anlasaann , biraz dinleseenn , bu kadar üyenin sorunlarıyla ilgileniyorlar , fındık fıstık dağıtıyorlarr , başlarını kaşıyacak vakitleri olmuyor yazıktır desenn nolurduuuuuu  smile Resmismile Resmismile Resmi ‘’  diyerek size  büyük bir utanç ve mahcubiyet yaşatırlar : ))

Sevgili gmsnn e de nezaketinden ve göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etmek ve bir süre önce kendisi hakkında şöhretin ve popüleritenin sefasına dalmış  narsist yönetici düşüncesine kapıldığım için özür dilemek isterim : )))

Şikayet de değil sitem de , bu nezih sitede yaşadığımız çoğu zaman tebessüm ettiren  tuz ve biber  bunlar .  Bazen 2030 ‘a kadar yasak yiyerekten  fazla tuzlu hikayeler yaşasak da ( tabi bu 2030’ a kadar iddialıyız en büyük site bizim site anlamına geliyor )  olsun iyi ki varsın Gamyun  : )

Sevgiyle , sağlıcakla kalın ..

YORUMLAR

02 Mart 2013, 09.10
özel salonlara takılmama kararı  aldım...maaleseef gamyun salonlarındadada takılmak için 3 badigartla gezmek lazım.bir özelin kapalı kalacak.2oyuna girince masayı kapatacaksın..ne bu  arkadaşlar bayanlar rahat bir oyun oynayaacakmı mecburmuyuz özel salonlarda takılmaya...nikin yanına  koymuşsunuz bayan ikonu herkes  asılıyor ne buya anlamdım gitti ..hele pişti salonları bir felekat  salona girer girmez yazmaya başlıyolar..çok moralsizim bu konuda((( ikon istemiyorum ben eskisi gibi olsun ikonsuz..saygılarımla
02 Mart 2013, 10.33

Kral Fahd bin Abdüllaziz ve ponpon kızları:)))

Şimdi ben de diğer pencereden bakayım. Mesela 2 yıl kadar benim de salonum vardı. O kadar zor iş ki anlatamam. Rahat bir nefes alamıyorsun:)) Bu sebeple güzel bir çare bulmuştum. Daha az geliyordum:)

Ayrıca gamyun yönetiminden bir isteğim olacak... Salon opluğu verirlirken salon sahibi tarafından opluk veilen kişininde onayının alındığı bir durum söz konusu olmalı bence...

Arkadaşlık teklifinde olduğu gibi bir kabul durumu... BEn bir ara çok aradım nerede opum diye:)) Adam bize yetki vermiş haberimiz yok iyi mismile Resmi

02 Mart 2013, 13.49
  Gamyun benim  ahiret   hayatım.  Cennetiyle,  cehennemiyle  minyatür de olsa öteki tarafım gamyun benim. Bazen   hurileriyle  zevki  sefa  sürerken,  bazende  yandıkca  yandım bu  sanal, öteki  dünyam da:))  Meleklerine  selam  olsun, Azrailine de.... o da  bir  melek çünkü  :)))))))))
02 Mart 2013, 13.54
Her türlü güvenlik için Gamyun salonları yeterlidir.Özel salonlar da izzeti ikram için ellerinden geleni yapıyorlar ancak, eş dost kayırmalarını önleyemiyorlar,önleyemezler de zaten.O sebeple,izzeti ikram için özel salonlar, güvenlik içinde Gamyun salonları  diyorum.
02 Mart 2013, 15.56
Bir gün tekli ihale oynuyorum, en yakın rakibim 55 ben 450'yim son 3 el.Yine 8 lik ele girdim ama el yağıyor.Rekor kırmaya çalışıyorum.Biri son kağıdı bana doğru gönderdi, benimde işime yaradı.
Sonra bunlar son kağıdı gelen oyuncuyla tartışmaya başladı.Bende " sen haksızsın kardeş p.ç kağıdı geldin" dedim.Aynı şekilde bunu yazdım.
İçlerinden biri beni şikayet etmiş.1 hafta o özel salon için ceza adım.Sebebiyse " arkadaşına küfür etmektn" aynı bu şekilde yazıyordu.
Birincisi onlar arkadaşım değildi, ikincisi 15 yaşından beri bu oyunu oynarım ve hep o kelimeyle hitap edilir son kağıda.
Gitti benim kendi rekorum , sinirlendim de.Atan operatör 10.200 puanla oyunla alakası olmayan, sadece renk amaçlı oraya konmuş, daha doğru düzgün Türkçe yazmayı bilen biriydi.
Umurumda da değil şahsen.Fakat gamyun kendi kaybeder, sözleşmeye koyun bakalım.Üyeleri haksız atmak salon kapatılmasının nedenidir diye, olacak mı sonra sorun.
Yazdıklarım yayımlanır mı bilmem ama, az önce ki kelimeyi tekrar kullandım.Yayımlanmamasına neden olabilir ama ceza alacağımı sanmıyorum.Öyleyse Genel yönetici ceza vermezken, özel salon yöneticisi nasıl ceza verebiliyor? Sorum yayımlanmasa bile, gerçekten cevabını bekliyorum.


02 Mart 2013, 16.37

 

Bir ''Gamyun'' ancak bu kadar güzel anlatılır. Can-ı gönülden tebrik ediyorum seni. Eline edebiyatına sağlık :)) Tavan yapmış egosu yüzünden özel salon yöneticisiyle tartıştıktan sonra , büyük bir telaşeyle genel opla görüşmeye gidip aldığım cool tepkiyle bende sarsılmıştım. Bu blogla duygularıma tercüman oldun :)) Ancak yine bende şunu belirtmek isterim ki ''İyiki varsın Gamyun'' :)))

02 Mart 2013, 18.09
salonum adına hiç kimseye özel muamele ve ikram yok kimseyide karşılamıyoruz herkes sakin sakin oyununu oynuyor ayrıca arkadaş kollama gibide bir şansımız yok olamazda önlenemez diye bi şey yok zaten salona gelen arkadaşsa dostsa salona zarar vermez egerki oterinizi sagladıysanız salonda oplarda dahil olmak üzere eş dost arkadaş kayıramaz bunuda salon sahibi sağlayacak tabiki görmemezlige gelirse o salonda hiç bir ciddiyet kalmaz en başta salon sahibi agır olacak oplar kolay uyarırsınız olmadımı güle güle dersiniz biter .
02 Mart 2013, 19.12
özel salonlar olmaz ise gamyun da olmaz ha siz olmasanızda o salonlarda özel salonlar her daim olur.Birde turnuva tombala peşinde koştuğumuz için zaten özel salonlaar vazgeçilmezdir :)
02 Mart 2013, 21.21

  Şu yorumun  bile nasıl bir  egoyu  yansıtıyor farkındasındır  umarım Mykan.  Bu bakış açısı  ile  salon idare  ediyorsan,  özel  salonlar için  dile   getirilen  tepkilerinde odağında sen ve  senin  gibi düşünenlerin  var  olduğunu bilmem   gerekir

  Bende şunu  inanarım :  Gamyun  bizlerle var.Özel  salonlar  yokkende vardı   Gamyun.

  Yorumun büyük  bir  talihsizlik.

02 Mart 2013, 23.38

Bazı salon sahipleri konuyla alakalı görüşlerini şık bir üslupla belirtmişler . Bazıları da talihsizlik olmuş  beymen'in de  dediği gibi .. Gamyun özel salonlarla ( ya da sahipleriyle ) var olmamıştır . Şahsen ben tercih yapacak olursam disiplini aksiyona tercih ederim !  Keşke salon sahiplerinin bu ‘’ biz olmasak siz bir hiçsiniz’’  tavırları salon açılışında turnuva tombalayla üye toplama aşamasında da aynı tutarlılıkta olabilse ..  :)

03 Mart 2013, 01.11
Benim oyun oynadığım özel salonlardan . salon sahiplerinden. hiç şikayetim olmadı.çok iyi yönettiklerini düşünüyorum. bu benim fikrim tabi.Bir oyun sitesinde amaç oyunsa oyununuzu oynar çıkarsanız .girişte slm alır slm verir.masada sadece oyunla ilgili konular ve şakalar yaparsanız..Özeliniz daima kapalı olursa. salonda beğenmediğiniz durumlar kayırmalar varsa o salonu tercih etmeyip başka salonlarda oyuna devam ederseniz. Burada Büyük dostuklar  arkadaşlıklar yada büyük aşklar yaşama derdinde olmazsanız (ki bu mümkün değil zaten) Hiç bir problem yaşamazsınız bundan emin olun..Ben gamyunu seviyorum..genel oplarında her konuda ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum.Onlarında insan olduğunu robot olmadıklarınıda unutmamak gerekiyor.paylaşımınız için tşkler.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın