gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BUGÜN F.BAHÇE...

07 Mart 2013, 14.20
A- A+

 

“Bugün günlerden Fener Bahçe”. Tüm Türk futbol sevenler, aynı düşünceyi paylaşacaktır. Plzen –F.Bahçe  UEFA 2. Tur 1. maçından F.B. umutlu skorla dönecektir. Ama kendi sahasında ki maça 12. Adamı olmadan çıkacak. Önceki turda ki Bate maçında 90 dakika uyanık kalmasını sağlayacak 12. adamdan yoksundu. Bundan ders çıkaracakken, yetenek sizsiniz de olsa ödül alabilecek bir fırlatışla UEFA yı da şaşırttı. Uzaktan kumanda edilen meşaleyi, havan mermisi gibi oyun alanına nasıl atabildin. Bravo denmesini, alkışı bekliyorsundur. Türk futbol tarihinde 100 yılı aşkın zamanda elimize geçen fırsatı, provokatör  sırf bu zevk(siz)in için mahrum  etmeye devam et.

T.Futbol tarihimiz de unutulmayan olaylardan birini hatırlatarak, benzerliğini 80 lerden once doğmuş olanlar bilecektir. G.Saray 1988 de  o gün kü adıyla Avrupa şampiyonlar kupası(şimdi ki şampiyonlar ligi) düzeyin de yarı final oynamış, Hagi nin takımına elenip 3. Olmuştu. Son 16 ‘ya kaldığında N.Xamax eşleşti, ilk maç İsviçre de 3-0 mağlup dönmüştü. A.Sami Yen de Dünya ya örnek olacak 5-0 lık başarıyı unutulmaz kılmıştır. UEFA maçtan sonra yapılan itiraz neticesinde bu başarıyı gölgeleyen bir kararla masa başında Cim Bom u hükmen yenik sayıyordu. Gerekçe de  40 000 taraftarın içinde bulunan provokatörün; maç oynanırken yardımcı hakemin başına isabet ettirdiği madeni lira yüzünden. 2 maç saha kapatıldı, çeyrek final Almanya da yarı final de İzmir de oynandı. UEFA ve SÜPER Kupalar sonrası, özellikle Ultra Aslanların yaptığı animasyon gösterileri olumlu gelişmeleri de örneklemek isterim. Umarım derslerimiz; bu kadar pahalı olmadan, emeklere saygı göstererek alınır. U-20 Finali Türkiye de düzenleneceğinden, tabi ki 2020  de organizasyona sahip çıkacaksak eğer, daha dikkatli olmalıyız. Bu işler loby çalışmalarıyla oluyur. Bizlere ikram edilmiyor. Her bireyin, bu bilinçle hareket etmesi gerekmektedir. Banane demeyin, bu tür organizasyonlar da gelecek turist taraftar oyuncuların yakınları; yani döviz hatta kendi cebimiz dolacak. PROVOKATÖR kazanmasın – ÜLKEM kazansın. Bugün F.Bahçe, Salı G.Saray için "Avrupa Avrupa duy sesimizi …"


Tüm futbol severlere keyifli, galibiyetli maçlar dileğimle.... 

YORUMLAR

07 Mart 2013, 16.20
Sağ gösterip sol vurmuşsun.Konu Fener ama Galatasarayı daha çok yazmışsın.
Fenerbahçeli olsam da, sevgili iddacılara tavsiyem; handikaplı 1 veya handikaplı 0



07 Mart 2013, 17.48
  Bir  Galatasaray'lı  olarak;  F.bahçe'ye   yürekten   BAŞARILAR diliyorum.
07 Mart 2013, 17.54
Bir Galatasaraylı olarak  Fenerbaahçe'ye başarılar dilerim...
07 Mart 2013, 17.55
Duk45  bak sonuçtan kesin emin misin:?
Ona göre basıyorum tüm fıstıkbank taki fıstıkları senin söylediğin sonuçlara.
Ya tutmazsa sonra ne yapcaz : )
07 Mart 2013, 18.48
Fenerbahçe' nin bu maçta ÇEKip çıkabileceğine inanmadığım için Plzen alır dedim:) Eğer tutarsa diyar-ı terk eyleyecem:))
07 Mart 2013, 22.47
Çok anlamam futbol maçlarından desem de inanmayın. Eşim ve oğlum sayesinde birçok maçı çoğu zaman mecburenizlemek durumunda kalıyorum. Galiba zamanla alışıyor insan buna. Bir GALATASARAYLI olarak özellikle derbi maçlarında ben de onlarla beraber heyecanlanıp , tezahürat yapıyorum . Az önce de böyle anlardan birini daha geride bıraktık. Fenerbahçenin galibiyeti herkes gibi beni de sevindirdi. Başarılar diliyorum onlara ve Salı günkü ALMANYA daki oynanacak olan maçta sevgili takımım GALATASARAYA ......
07 Mart 2013, 23.13
Fenerim yeni be, takımı ne abartmışlar.Süper ligde küme düşmemeye oynayacak bir takımmış meğersem.Demek ki maç özetine bakıp konuşmamak gerekiyormuş.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın