gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Zenperest..........

09 Mart 2013, 04.41
A- A+
     
     Eveeeett bir kadınlar gününü daha geride bıraktık. Günahıyla sevabıyla, önemiyle önemsizliğiyle. Bıraktık değil mi ? Yoksa hala kutlamalar devam mı ediyor bir yerlerde, her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsa :) Ben biraz konuyu değiştireyim izninizle. Belki de sırf bunun için yazıyorum bu yazıyı, yoksa yazdıklarımdan birini paylaşacaktım aslında. Ha bir de irticalen ne kadar saçmalayabiliyorum onu merak ettim :) Yorumları görür gibi oldum "iyi saçmalamışsın..başarmışsın" vs vs :)))))))) Ya da hiç yorum yapmayın bozuliim, o da fena olmaz .ppppp

                                                                     --------------------

     Ben size bir kelimeden sözetmek istiyorum şimdi; "zenperest"...öyle bir çıkalım yola bakalım. Zenperest kelimesi "zampara" diye girmiş Türkçeye. Keşke zenperest olarak kalsaymış...ne kelime ama...Zampara hiç mi hiç karşılamıyor sanki, eksik kalıyor anlamı. "Kadın peşinde koşan, kadın düşkünü, ahlaksız" diyor karşılığında. "Peh" diyorum. Aslında sanıyorum ki; hani bu zenperest "kazanova" diye kullandığımız tabirle daha çok örtüşüyor anlam bakımından. Yoksa her önüne gelen zampara azizim değil mi ama ? Hem 'perest' olma durumunu 'hayranlık ve hatta tapınma' olarak algılıyorum ben. Araştırmak lazım, hazırlıksız yazı bu idare edin.


      Benim vaktiyle böyle bir sevgilim vardı. Ama öyle hani sıradan zampara değil, dolu dolu, büyük harflerle ZENPEREST. Size onu anlatayım ben, biraz değişiklik olsun. 


      Bu model erkeklerin, değişik karakteristik özellikleri oluyor. Mesela o kadınlardan hiç iğrenmezdi. Ekstrem bir örnek vereyim, anlatımı kuvvetlendirmek için; erkeklerin ter kokusuna bile katlanamazken, konu bir hatun kişi oldu mu üzerine çiş yapsa tınlamazdı hani...düşünün o derece. Hatırlıyorum bir keresinde, üzerine kusmuştum. Kaçmak için, refleks bile göstermedi. Lavaboya götürdü, bir güzel akladı pakladı beni, ağzımı yüzümü yıkadı, üstümü başımı temizledi. Hatta tişörtüm ıslanınca, altına koymam için kağıt havlu bile verdi hazırlayıp, üşümeyeyim diye :) Bütün bunlar olurken, ben mel mel bakıyordum ona...bugün gibi aklımda. Sonra sordum  "ya nasıl miden kaldırdı" diye. "Ben kadınlardan iğrenmem" dedi. Çok acayip gelmişti o vakit bana bu. Sonra idrak oldum ki, sevgilin olacaksa zenperest taifesinden olmalı. Sevgili diyorum yalnız, eş koca falan değil :)


      Abuk subuk şeyler sorardı bana. Yani öyle abuk subuk şeyler ki, ancak bir kız arkadaşınız sorar size o tip soruları. Mesala "kullandığım nemlendiricinin etken maddesi", meselaaa "french manikür yaparken, tırnak uçları için hangi markanın beyazını kullandığım", meselaaaaaaa "saçlarımı fön makinasıyla mı, düzleştiriciyle mi kuruttuğum" daha neleeeeer nelerrrrr. Düşünebiliyor musunuz :) Hayır bunları sormakla da kalmaz, bir de tavsiyelerde bulunurdu; "işte şu marka şöyle, bu böyle, saçları şöyle kurutmak daha az zararlı" vs vs vs vs. Bu engin kızsal kültürü, edindiği sevgililerinden almıştı pek tabiidir ki :) Kızlardan öğrendiklerini biriktiriyordu, bir sonrakine fayda sağlasın diye. Diğer her şeyin yanında, bütün bunları da rahatlıkla sizle konuşabilirdi ve emin olun bundan fazlasıyla hoşlanırdınız.


      Efendim bu diğer her şeyin içi de dolu hani. Entellektüellik mi ararsın, kültür birikimi mi ararsın, yetenek mi ararsın, hassasiyet mi ararsın......yani işte her ne arıyorsan mevcut pis mikrop zenperestte :) Pis mis dediğime bakmayın, pek hazzetmiştim kendisinden. Hakkını verene boynum kıldan ince ( pragmatik bakış açısı :)-)


       Böyle yani..aklıma bunlar geldi. Zenperestli günler dilerim hatun kısmına...faideli eserler çünkü. Koleksiyoner olmaları geri adım attırmasın size, azimli olunuz :)

                                                           -----------------------------

       Bu da blog mudur ? Blogdur tabii...neyim eksik sizden ki :) Daha sonra bi ara, keyfimin kahyası izin verirse ve tabii kabul ve onay merciinden  'olur' da alırsam, "nüstrafobik" erkekler"i işlemek istiyorum nadide bloglarımın birinde .ppp. Nüstrafobi "güzel kadın korkusu" demek. Vardır böyle tipler di mi :) Canı isteyen varsa yazabilir gerçi bu konu üzerine.. "vayy fikrimi çaldın filan festek" demem :) 

YORUMLAR

09 Mart 2013, 22.04

 

       Yazının ''Her önüne gelen zampara azizim'' kısmına gelince Rebel'in güldüren bloğu geldi aklıma. Bir daha güldüm . Saçma bir blog da olmamış bence. Gayet bilgi yüklü , eğlenceli bir paylaşım olmuş. ''Çok da iyi oldu , çok da iyi güzel de oldu taam mı'' :))) Yalnız kusma kısmına da şaşırmadım değil hani . Gerçekten tiksinmemiş mi yoksa o an öyle mi göstermiş acaba . Gerçi her iki durum da adamın inceliğini ve düşüncesini gösterir :) Sağlıcakla kalın . . .

09 Mart 2013, 23.15
  İyi de cezbe her şey tamam da  nerde buluruz? nasıl ulaşırız?  bunlar yok blogda. Yorumla eklersen ilgilenenler için iyi olur, kendim istiyosam, blogu özel gün yazıları bassın içinde boğulayım bak :)

Olmuş işte... blog dediğin de özel günlerin anlam ve ehemmiyeti için değil ya.

Bak bir de kadından korkan erkekler var o kadar çoklar ki bu korkuları her şekilde kendini gösterir.Bir kadını aşağılamaktan inanılmaz zevk alırlar böylelikle yetersizliklerini saklamaya çalışırlar. Neyse şu nüstrafobik yazısını da bekliyorum en kısa zamanda kolay gele...
09 Mart 2013, 23.22
Birinci paragrafta "kendim" den sonra "için" olacaktı bu aralar harf ve kelime yutar oldum nedense, hayırlara çıksın...
09 Mart 2013, 23.48

    Paylaşımını okuyunca, lavaboya gittim.Aynanın karşısına geçtim ve  bir süre  kendime baktım,  sinsi  sinsi gülerek :)) Düşündüm  sonra.Hımmm   dedim.Demek ki,  ben normal değilmişim.Normalinde  erkekler sevgililerinden tiksinebilirlermiş.İlginç geldi bu bana .EE  o zaman neden sevgililer ki  :))  Valla ben     ''sevgilim''  diyorsam birine, gözündeki çapağı  bile  pirsingdir benim için :)) 

  Paylaşım, benim  açımdan oldukça  faideli oldu  diyebilirim.:)  Emeğine Sağlık.Ayrıca  güzel kadın korkusu değil,  güzel kadın arzusu  üzerine  yazabilirim :)

10 Mart 2013, 00.44
      Beymen :))))))))))))))) Kendini ifşa etmişsin bilmem farkında mısın? Eh yani bu saatten sonra da evlenemezsen sen, git at kendini bi taraftan. Aaaaa yalnız ben diyorum ki "bu tiplerle evlenilmez" :))))))))). Yahu niye yaptın böle bi yorum, evde kaldın gitti şimdi gördün mü :)))))))))) kısmetin açılır ama .ppPP o yönde sıkıntı yok. Güzel kadın arzusunu yazarsan onaylanacağını sanmıyorum ben :)))) yabma Ppppppp

     Bilge neden kendin için istemiyorsun ki, rahibe misin kuzum :) Bu tipler her yerde görülebilir. Bknz: Senin altındaki yorum. :)))))))))) Saçmalayınca blog olmuş öle mi :))))))  boş yere kasıp duruyorum ben de iyi yaziim diye ya  tüüh emeklerime acıdım şimdi .pP

     Azraell yok bildiğin tiksinmiyor adam ya, eksik var anlattıklarımda fazla yok. Hani tavliim falan diye hikayeden yapmıyo, cidden modeli öyle. Haa bu arada bu tipler kedisever olurlar bi sürü şeyi unutmuşum ama bu önemli bi konu. Kedi-kadın karakter benzeşmesini dibine kadar içlerine sindirmiş bünyelerdir :))))))))
10 Mart 2013, 01.17

  Hemen su nüstrafobik  kelimesini yüce googleye sordum , beni ilgilendiren bisey degilmis güzel kadin korkusu yasayan erkeklerle alakali biseymis :))) Ben Zenperest türünün yaslanmaya yüz tutmus kismini biraz anlatim :))Bende var bitane. Gerci bendeki türünün normal davranislarini sindirmek zorunda kalan esinden korkan ama her daim firsat kollayan cinsinden :)Aslinda bilirsinizki erkeklerin %93 ü bu türdür ama yasam kosullari, yasadiklari partnerleri ve tabiat kosullari ile biraz degisime ugrarlar :)Lakin iclerindeki o Zenperest kisiliklerini asla unutmazlar ve her firsatta ceplerinden cikartirlar körolmayasicalar :))

  10-12 yil kadar önce basladi banyodaki cesitli kremlerimin cok cabuk azaldiklarini farketmem , bir gün karar aldim hepsini isaretleyip bellegime hafiza edip bu kremlere ne oldugunu anlamaliydim , cünkü cok pahalilar kardesim :))))Bir baktim benim sindirilmis Zenperestim banyo isini bitirmis ve cikarttigi acayip sesleri sanki bir solo konser edasiyla icra edip bir yandanda benim parmagimin ucuyla inciltmeden alip sadece göz altlarima kibarca sürdügüm o pahali kremimi isaret parmagini icine bocalayip aldigi findik büyüklügündeki kremi kasi gözü  burnu ve hatta ellerinede buladigini görmem ile aralik olan kapiyi acip alooooo kolay gelsin o yetmez sana digerlerinide al kullan demem bir oldu...Ama ama hayatim ben de yaslanmak istemiyorum , sana hep yakisikli görünmek istiyorum dedi ...(bu cinsler birde acayip yalanci olurlar )...( ya gerci bunlarin hepsi yalanci ) ertesi gün hemen erkekler icin üretilmis yaslanmayi önleyici kremleri almaya parfümerinin yolunu tutmustum ...( ucuzlarindan tabiiki :p)Ama hala kremlerim cabuk tükeniyo ..Gerci birde genc Zenperest oldugunu unutmamaliyim :)

  Cok keyifliydi klavyene saglik...

    endipözür....Beyler kizmayin biz kadinlar günü ertesindeyiz hala kurtulamadik erkeklerin bir günlügünede olsa bizi simartmalarinin etkisinden ... :))

10 Mart 2013, 01.53
Aşkolsun CeZbE, adamcağız size  şefkat gösteriyor, siz de onu "benden iğrenmedi" diye yadırgıyorsunuz..Yani iğrense daha mı hoşunuza giderdi? Sanmıyorum bu sefer "benden iğrendi" diye üzülebilirdiniz. Ancak " Kız kültürü "ile ilgili bilgisinin boyutu  rahatsız edici olabilir. Çünkü bir insanın özeline giren konularda sorgulanması bana uygun gelmiyor. ( Sohbet tarzında olsa bile. Çünkü sanki ağzından özel konularda laf almaya çalışıyor gibi gelebilir insana). Nüstrafobik kavramına aşina değilim. Ama " Homongolos " un biraz daha değişik versiyonu gibi geldi bana. yanılıyor muyum? Elinize sağlık. Sevgilerimle ...
10 Mart 2013, 03.53
      Arkadaşlar an itibarı ile  Özdür eski manitama talip olduğunu bildirdi özelden bana :) Tel mel istiyo :)))))))) ciddiyim deyip ısrar ediyo bana. "Manitadaş" olalım dedi.  Cık cık cık çok bozuldu ortalık .ppppppp 

      Ladin homongoloslar daha bi saldırgan olurlar sanıyorum. Nüstrafobik tipler daha bi ezikçe dururlar :) Ama tabii aldanmamak lazım öle durduklarına :) ince bi çizgi vardır aralarında, belki o da karakterlerine göre değişkenlik gösterebilir. Neyse derinleştirmeyelim konuyu :)

        Berrak :))))))))))))))))) yahu alemsin. Körolmayasıcalar hııııııı :)))))))))))


10 Mart 2013, 05.43
Acikca kendimi okudum, ben tarif edilmisim..Acele edin hanimlar soyumuz tükenmeek üzere : ))
10 Mart 2013, 11.41
  Kadınlar gününün anlam ve önemi bu kadarmı çarpıtılır.Helal Sana valla .....
10 Mart 2013, 13.39
ileri görüşlüyüm sözünüzü çürütmeyelim isterseniz.

"irticalen ne kadar saçmalayabiliyorum" demişsiniz; epey malzeme var saçmalamak için sizde, bu aşikar.

blog hakkında, özellikle içinde geçen ve pek çok yere çekilecek kadar berbat sözler hakkında uzun uzun yazlabilir ama zaten ben gibi düşünenler için açıklamaya ne hacet..

 blog ortamı nedense arkadaşımın yazısı tüü kakada olsa kimse eleştiremez portalına dönmüş durumda.
ben blogların yeteri kadar denetlenmediğini, uzun olunca gerektiği gibi okunmadığını düşünmeye başladım.
ve bu tarz paylaşımların kahkalar ile alkış almasına da üzülerek bakıyorum..

 kadın doğulur; sonrasında o kimliği taşımak ve ağırlığının, sorumluluğunun farkında olmaktır zor olan. kadın sözüyle, kadın duruşuyla, kadın farkındalığı ile kadın duruşu sergiler.

değerlerine sahip çıkabilen tüm kadınların gününü kutluyorum.
10 Mart 2013, 13.43

bende diyorumki, eğer iyi sevişemezse bu yapılanların hepsi hikaye olur. asıl zenperestlik orada ortaya çıkar.

 

10 Mart 2013, 14.53

 E şimdi her önüne gelen zampara azizim muhabbetleri ne kadar geyikse özel günlerin üstünü panikle kapatma mücadeleleri de o kadar geyik bana göre :) Herkesin duygusu -düşüncesi , partisi- kutlaması kendine ..

Zenpereste gelince , madem bu kadar kusursuz bir tarife neden koca da olmasın bu türden , sistemin kapanma tarihi mi var bir süre sonra iptal mi oluyorlar ? Ben keşfetmeden önce kiminle ne yaşadığı , bana kimlerle hazırlandığı önemli değil zaten benden sonra bir halt karıştırmaya niyetli mi bu önemli :)  Beni de sevsin, çocukta sevsin hayvan da sevsin kremi mi de sorsun , o kadar kusur kadı kızında da olur :)

10 Mart 2013, 15.33
      :)))))))) Allaaaaahh teker teker gelin birader. Sizi gidi sabah şekerleri siziiiii :)))))))))

      Rebel kızmışsınız yazınıza yaptığım yoruma mı nedir .Ppp niye orda kızmadınız ki :))))))) neyse ben zaten özel günler meselesinden bahseyleyeceğim mecbur oldum artık. Ya olur olur her şey olur zenperestlerden :) ben zenperestseverim (bileşik kelime :)-) öncesini sonrasını yazmışım zaten işte :) tercih sizin. 

      Mebrur :)))))))))))) olaya boyut katmışsınız sagolunuz. Elbette inkar edilemez söylediğiniz.

      Mirza tek cümle edicem sana :) Hiçbir erkek, ne kendini ne de bi başka erkeği bi kadının gözünden görüp değerlendiremez :) en azından doğru değerlendiremez. Yanlışsın ::)

      Berkezh payelenmeyiniz siz hemen, önce kusmuk testinden geçmeniz gerekir zira :))))))))))

      Perınn bu kadınlar günü yazısı değil yahu :)))))) vallahi değil.

      Mavidem yok pardon w :))))) mawidem nickinizi ilk kez gördüm. Demek bütün saçmalamalar içinde, benim saçmalamamı uygun buldunuz fikir beyan edecek. Ne hoş ne hoş, renk kattınız :) Ben yazıyı dümdüz yazdım, ima falan yok, gönderme yok gayet net yazı. Eğer sizi başka noktalara götürmüşse pis kaka ve berbat kelimelerim :) kendi ruh dünyanızda aramalısınız o durumları. Hem belirtmelisiniz de ayrıca, ne sizi nereye götürmüş, sırf sizi de değil üstelik "siz gibi düşünenleri" :)))))))) açık olmakta fayda vardır. Öyle ortalığa bi laf edeyim gideyim olmaz. Kınıyorum :))))))))) Kim kimin arkadaşıymış neymiş ne olmuş o bölümü anlamadım. 

     Ben kadınlar günüyle alakalı bi blog yazmadım mavidem pardon W :))))))) elim gitmiyor kusura bakmayın, Türkçe karakterlere alışkınım. Ne diyordum...evet o günle alakalı bi blog yazmadım ben...ki Allah saklasın yazmam da :) Ama madem böyle konu oldu bu, ben fikrimi yazayım, sizin de "kadın doğulur, sonrasında ebegümeci kimliği vs vs vs " gibi beylik söz dizilimlerinden başka edecek cümleleriniz varsa fikir mahiyetinde :) tartışırız bilahare. 

    Böyle bir güne tarih vermiş olan vahim olay, kapitalizmin insan canavarlığının çarpıcı bir örnegi. Saygı duyuyorum ve lanetliyorum olayı. Her gün onlarca kadın şu ya da bu şekilde bu pis düzenin kurbanı oluyor. Yalnız "Emekçi Kadınlar Günü" diye bir gün benim kabulüm değil ve talihsiz de buluyorum ayrıca o acı olay yüzünden böyle bir kara günün kadınlar günü olmasını. Bir mayıs gibi tüm insanlığı kapsayan bir işçi-emekçi günü var zaten. Bu işin bir yönü.. Bir başka yönü de şu; Benim bu günü yanlış bulmam demek, kendimin de içinde bulunduğu bir cinse veya o olaya saygısızlık ettiğimi göstermiyor. Pozitif ayrımcılık adı altında yapılan bu tür şeyler, cins, ırk, etnik köken ve bunun gibi insanı insandan ayıran konularda olmamalıdır diye düşünenlerdenim ben. Ayırdığınız noktada ötekileştiriyorsunuz çünkü. Budur mesele yani...varsa cevabınız buyrunuz mavidem. Yani başka buyurmak isteyenler de buyurabilir tabii :)))))))
10 Mart 2013, 16.26

Ben bu blogtan şunu anlarım:) Evlenecek adam vardır bir de sevgili olacak adam vardır..

Ben sanırım sevgilim üzerine kussa onu temizlemem:) Harbi iğrenirim. İnsanın kendi kusmuğundan bile iğrendiği düşünülürse haksız da sayılmam...

Peki biri de kalkıp zemperest bayanları yazsa ne diyeceğiz? Biz erkeklere söz hakkı düştü Cezbe haberiniz ola:)

Eğlendim okurken.. Bir ara bu kusmuk meselesi midemi bulandırsa da bunu es geçebilirim sanırım.

10 Mart 2013, 19.14

  Bir zamanlar bende sevdim.Evet evet  bende sevdim.Hemde çok. Hatıralarım canlandı iyi mi? Belki de  dün zenperest miyim  sorusunu kendime  sorup  aynanın karşısında   muzipce  gülümsememin altında yatan   yaşanmışlıklarımdı.

   Dizlerime  başını koyup,  kaşına   yaptığım  operasyonlarla  bir süre sonra  kuaförlerin bile  beceremeyeceği  bir  şaheser  yaratmıştım.Kalkık  ve  kalem gibi  kaşların mimarı  bendim. Taktirini de almıştım. Ama kendisi bilmiyordu nasıl tecrübe  sahibi olduğumu. Oysa ondan bir kaç yıl  önceki  denememde,   daha önceki kızarkadaşım beceriksizliğim yüzünden kaşlarını  kesmek  suretiyle   bir  süre   boya  kullanmak zorunda kalmıştı :)

  Yine ,   french  konusunda da  uzmanım diyebilirim. Napim  her kuaförün  yaptığını beğenmediğim için  ve  kendisininde sol  eliyle,  sağ eline   simetrik bir görsellik veremediği için iş  başa  düşüyordu.  Hatta,   rus   bir kızdan  görmek  suretiyle,  kızarkadaşımın  parmağına  ojeyle yaptığım nazar boncuğuda çok  beğenilmişti.Zaten sonra da  patladı gitti:)) . Hazırları  da çıktı  sonrasında ..

  Kozmetik ürünler  konusu da  ilişkimizde bağlayıcıydı.Söz  sahibiydim bu ürünlerin  alımında   ve kullanımında :)  Rakı beyazı  tonu  favorim olmak  suretiyle  oje seçimi ve ruj  seçimlerinde de    fikrim  alınırdı. Oje sürdükten sonra  ayak parmakları arasına  yerleştirdiği  pamukla  yelpaze  gibi  görünen   ayakları  hala  hafızamda .

  Tüm bunları düşündüğümde   ya  ben  zenperestmişim  dedim dün kendi kendime :)  Yalnız   şu kusma  işi  başıma gelmediği için pek birşey söyleyemiyorum.Ama  kızarkadaşımın yüzünde  oluşan sivilcelere iştahla  müdahale  ettiğimi  düşünürsek, sanırım kusma vakasını da, yüz mimik  hareketlerim  olağan seyriyle  karşılardı :)

10 Mart 2013, 21.20
     :)))))))))))))))))))) Beymen bi git :))))))))))))))))))))) bak zenperest misin bilmem ama güzellik uzmanı olursun bu kabiliyetle sen :)))))))))))))) Hay Allah da seni güldürsen e mi...gerilmiştim iki blogda yorum yazarken, pamuk gibi oldum :))))))))))) Bak oje sürme işini unutmuştum. Oje de sürerdi bana o :) ayak masajı falan da yapardı bunu yaparken organik domateslerden sözederdi :)))))) yalanım varsa ne olayım :) Olucak senden olucak :)

     Türk size ne diyeyim ben ya :))))))))) siz de bi başka türlü ifşa etmişsiniz kendinizi. "Benden bi şeyin peresti olmaz olsa olsa koca olur" demişsiniz :))))))))))) neyse her ikiniz de ne olmak istiyorsanız o olursunuz inşallah :) Cevap hakkınız saklı tabii ki :)  
                                                                                                                                              CeZbE
11 Mart 2013, 09.26
Çok eğlendim yaaa :)) Ihh ıhhh ben beğenmedim bu modeli :P
Bu zenperestlerden neden koca olmaz onu açıklamamışsın ama Cezbe :P bir de zen değilde zenneperest diye okuyasım geldi bunu :) Bir sonraki nüstrafobik konulu yazını merakla bekler ,eline sağlık der , bloğun için teşekkür ederim :)

Beymen son yorumda  ciddi misin ya :)))
11 Mart 2013, 10.02
     :) Exdeniz zenne orta oyununda kadın kılığına girenlere deniyor ama hani kadınlara yakınlığı bakımından düşünürsek, bir de çok içinizden geldiyse öyle okuyun gitsin  ne diyeyim :) Zenperestlerden neden koca olmaz? Çünküüüüü; aşk evlilikle heba edilmeyecek kadar güzeldir. Evlendikten sonra aşkın bitmesi kaçınılmaz olduğundan bana göre hiçbir zenperest sıradanlaştırılmamalı :) Evlilikteki sevgiyi önemsemediğimi düşünmeyin sakın. Ama aşk başka :)

     Teşekkür ediyorum beğeni, yorum ve katkılarınız için. Bu tür yazılardan ziyade hikaye türü yazmaktan hoşlansam da, çoook çook eğlendim ve eğlendik sanıyorum, arada yazmalıyım. Sagolunuz :)
11 Mart 2013, 10.31

  Hoppaaa... Zenne  filan okuyunca  yorumlarda, güvenilir  kaynaktan kelime  anlamına  baktım şimdi  zenperestin.  Yok yok  ben  zenperest  filan değilim.  Ben   kadınlara değil, kadınıma düşkünlüğümü  anlatmak için  bu sıfata yakın bulmuştum kendimi :) Bu yorumum  düzeltme niteliğinde  olup, tüm  gamyun kamoyunu  önemle duyurulur :)

 Exdeniz;  benim yaşanmışlığım dışında hiç  bir  hikayeme  şahit oldun mu ?   :)))

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın