gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Seni Seven Öldü

17 Mart 2013, 02.40
A- A+

Belki bunu istedin sende,belki de istemedin ama inan sana o kadar değer veren seni o kadar düşünen sensiz bir gün bile geçirmek istemeyen o kişi artık yok.Öldü.

Ne güzeldi herşey cok güzel devam ediyordu.Birden birden ne oldu neden değiştin yada ne değiştirdi herşeyi.Sen bambaşka  oldun.Seni tanıyamadım ardın sıra gelmek istedim hep beni oyaladın gelme bekle şimdi değil sonra hep sonra dedin.

Şimdi de sonra de SENİ SEVEN ÖLDÜ artık sonraları hep erteleyebilirsin.Ne de olsa o yok artık hiç olmayacak.

Ardımsıra sana seslenmek istedim.Sana o günleri şimdi nasıl geri döndüreceksin diye anlatmaya çalıştım.Oysa hiçbir yaşanan gün geri dönmüyor geri gelmiyor ve bundan sonrada gelmeyecek.Umarım seni seven ve artık olmayan bu kişiyi arada hatırlarsın.

Unutma ara sıra da olsa adını hatırla çünkü SENİ SEVEN ÖLDÜ

http://www.youtube.com/watch?v=2fvX1Jkxr4Y

 NOT::güzel bir şarkı edip Akbayram dan

Bloglarda yoruma kapalı olan ve bir o kadar da yoorumu umarsamayanlara seslenmek istiyorum"yorum yoksa bloğun anlamı da olmaz.

saygılarımla

 

 

YORUMLAR

17 Mart 2013, 09.57
HEP SONRADAN BİLİNİRMİŞ DEĞERLER , HEP SONRADAN ANLAŞILIRMIŞ MEĞERLER , NASILSA GİDEN GİTTİ HERKES NE DERSE BOŞ....
17 Mart 2013, 13.03
 Şairin ''ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi'' dediği acıyı yaşamışsınız anlaşılan.İnşallah okur,döner''şakacıktan gittim di ,döndüm ''der,sizde ölmeyi aklınızdan çıkarırsınız.(amin) Yorumlara gelince ,sizinle aynı düşünüyorum ,bloglar kadar yorumlara da bağımlı oldum,bayılıyorum yorum okumaya.
17 Mart 2013, 13.09

Bir blogdan başka bir bloga seslenmek .. 

Hem gereksiz hem geç kalınmış bir tepki .  Edip Akbayram iyiydi

17 Mart 2013, 13.58
Slm Mykan,
Bende bir iki kelime yazmadan edemedim bu yazınıza. Bence seven kişi ölmez,sadece bazı tutarsızlıklardan sevgi tükenir, biter o kadar. Heleki sanalsa

Bu satırlara Edip AKBAYRAM' dan güzel bir yorumda benden size olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=7jVug3q49Os

Sağlık ve mutlulukla kalın.
17 Mart 2013, 14.05
Favori yazarım , çapkınım duygusalım :)) Yine her zaman ki gibi döktürüp bloglara yeni bir güzellik katmışsın , yükselerek arş'a basmışsın. Başarılarının devamını diliyorum.
Son cümledeki taş banaydı galiba ,'' beni böyle sev seveceksen '' : p
17 Mart 2013, 16.07
..Kimin fikriydi aşkı yürekte saklamak ? Ve kalpleri kiralık evlere benzetmek .. Kimin işi kolaydi ki  ayrılıkta ? Veda edenin mi , yoksa bir vedayı evlat edinenin mi ? Kimin yüzüne tükürmeliydi hayat , Maske takanın mı yoksa o maskeyi indirenin mi ?
17 Mart 2013, 19.11
 Selam ..   Ben bu blog da  ne  anlatmak istediğinzi  anlamadım  kusura bakmayın ..Kendinizimi  yoksa Edip Akbayramı  mı  anlattınız ? Ayrıca burada  öyle çok  ölen var ki  hoca  yetişemiyor onlara :D:D
17 Mart 2013, 21.14
Sevgıler ne zaman sevenın yuzunu guldurmuş kı sızın yuznuzu guldursun. Sevmek boyle bi sey hesapsızca, karsılıksız, fedakar, hep vericisınz.  Ayrıca sevgıler  ölmez kendınızı kandırıyosunuz sadece onu anmamak ıstıyosunuz. Onu anmamayı ıstemek bıle onu hala sevdıgınızın bı işartıdır. Bence hala siz onu sevıyosunuz ve ölmedıniz ve olemezsınız de....
18 Mart 2013, 00.27
bence seven hiç birzaman ölmez  bazı nedenlerden dolayı kaçmak, yada inat uğrunan hem kendine hemde karşındakine acı çektiriyordurr, anlamıyorum ya neden severken bitti denir nedennn. blog larınızı ilk kez okuyorum harika yüreginize sağlık    şuan kanayan yarama parmak basmışsınız desem yeridirr.
18 Mart 2013, 01.26
beni sewen yaşarken ölümü seçtiyse zaten beni sewmemiştir kii... sewgi karşılık beklemez...neden niçin sorgulamaz...sewgi pes etmez...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın