gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Kız Çetesi Maceraları (Erkeksavar)

22 Mart 2013, 09.18
A- A+
     
        Efendim biz dört kişiyiz kemik kadro olarak. Zaman zaman aramıza dahil olmak isteyenler olur. Onları, farkettirmeden bi kişilik analizine tabi tutar, çeteye girip giremeyeceklerine karar veririz beraberce. Sağlam tipler olmalıdırlar, çünkü fireye, eli yüzü düzgün bi erkek görünce "ayyyyyy ne hoşş" şeklinde baygın moda girenlere, hıyanet ve dalalet içinde olanlara, kızsal kapris ve çekememezlik durumlarına zinhar tahammülümüz yoktur.

        Bu kriterler, özellikle birlikte çıkılan kız kıza tatillerde, pek ama pek çok önemlidir. Kız kıza tatil; herkesin birbirinden sorumlu ve birbirine emanet olma durumunu getirir. Bize bizden başka dost yoktur ! Her türlü karşı cins tacizlerinden, kana karışmış fazla alkol tezahürlerinden, şundan bundan, birimizi bir diğerimiz korumak ve kollamak durumundayızdır çünkü.

      ESASNAME

* Tatile sevgili getirilemez ve hangi otelde kalınacağı bilgisi asla onlarla paylaşılamaz.
* Tatil süresince tel veya nette sevgiliyle sohbet mümkünse olmamalı, çok gerekiyorsa da  kısa tutulmalıdır.
* Gidilen yerde "vayy biskolata erkeği" diye ölüp bitsen de, taze sevgili edinilemez...."seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" favori şarkımız  olmalıdır. 
* Ferdi  hareketler asla hoş karşılanmaz, "hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için" düsturumuzdur.
* Animasyon ekibiyle içli dışlı olunmaz...içli dışlılıktan maraz doğar zira.
* Aktivitelerin bir kısmına -tehlike vs arzediyorsa- bir kişi dışarıda kalmak suretiyle katılım söz konusudur.
* Herkesin, aynı anda alkol limitini aşması tehlikeli ve yasaktır.
* Odaya girişte yatak seçimi, kuraya tabidir.
* Duş sırası; en uzun saçlıdan, kısa saçlıya göre sıralanır. Suistimal olursa, uzun saçlıların saçları bi miktar yolunarak,  kural ahengiyle devam ettirilir.

      Kısaca böyledir yani esaslar :)

       Eveeettt...bu aydınlatıcı bilgiler ışığında, geçiyoruz olaya.. Yine bi yaz tatile gidilecek. Dedim "kızlar; bu yıl ben ayarlıyorum, güzel bi otel buldum, bana bırakın" Neyse gittim acentaya, ayarladım rezervasyonları. Tamamdır her şey, yaşasındır! :) Perde ! Hoplaya zıplaya gittik, mutlu mesut otelimize yerleştik. Ve fakat o da ne? Heyhatt bu şey otellerdenmiş...eee ne derler ona..hani damsız girilebilen - adult diil de.. bi şeydi onun ismi neyse-. Ne bileyim ki ben ama dii mii? Baktım otel güzel, havuz güzel, oda güzel, dünya güzel .pppp ayarladım. Ayarlamaz olaydım..:)


       Hal böyle olunca; bi avcı grubunun ilgi alanına girdik daha ilk günümüzde. Bizdeki tepki şu; "Nerde lan bu Ruslar! çift gelsek burnumuzun dibinde biterler ! nmığeanmğ4evm" . Hayır alışkınız...erkeksavar tekniklerimiz çok yüksek ama otelden çıkamıyoruz. "Her şey dahil" otel sendromu...yedi yirmidört aynı tiplerle dip dibe bi durum söz konusu. Bana demedikleri kalmadı kızların; "senin ayarlıcaaaaan otelee, buraya geleneee, vırtt zırtt, şudur budur" söylenip duruyolar. E haklılar :)


      Üçüncü sabahımız...kalktık, ritüel gereği kahvaltı öncesi, havlu atma işlemlerine girişilir malum. Neyse gittik havlularımızı alıp, dolan dolan yer yok. E tabii ki saat olmuş onbuçuk  "pehh" kahvaltıya anca yetişiriz. Homur homur homurdanarak kahvaltıya gittik, dedik "hadi denize bugün, öğleden sonra havuza geliriz. Neyse biz laylaylom denizimize giderken, bizim kuyrukgillerden biri zıpladı yanımıza.."Eeee şey biz yer ayırmıştık dört kişilik" Hönnkk.......yani ne denir ki "yok teşekkürler biz denize gidiyoruz" Ki aslında hiç mi hiç denize gitmek istemiyoruz o gün çünkü bizim kızlardan biri, üçüncü derece yanık arzediyor. Tuz filan çekecek hali yok. "Ee peki sağolun"a bağlandı durum.

      
        Biz mırın kırın oturduk ayırdıkları yere. Öyle güzel ayarlamışlar ki yeri; hemen havuzun kenarındalar, biz de arkalarında. Be mübarekler, saat mi kurup kalktınız, gelip yer ayarladınız kargalar bi şeyini yemeden. Çünkü onlar da geç yattılar, malum biz ne zaman gidersek, onlar da o zaman gidiyorlar odalarına. Odaları bizim olduğumuz tarafta değil, yine de her nasılsa beraber biniyoruz asansöre mütemadiyen nkgğ3ienhmgi. Neyse yapıcak bi şey yok..oturduk. Kızlar 'bırbırbırbır'  bi saniye susmuyolar. Deliriciiim az kaldı yani. Eleman yüzüstü uzanmış kız manzarasına karşı, meyve kokteyli elinde ohhhhhhh ondan mutlu mesudu yok. Bizdeki diyaloglar şu şekilde; +18 "nmgiğenhmginmi"......."n3gğnhenğıra8kğeköameök"....."8rn4ğıeanekğa". Dedim "durun...halledicem şimdi. Görüntüyü kaydedin ben elemana yaklaşınca" Nooluyo" filan festek kızlardan. "Yaa dedim çekin siz, bakın ben ona ne yapıcam şimdi"


       Neyse kalktım yerimden...elemana hafif bi tebessüm attım. Bizim kuyruğun ağzı fiyonk :) Sakin sakin yürüdüm..yanından geçerken, ben bi feryat figan "sırtınızzzzzzz sırtınızda böylee böcek gibi, arı gibi bi şey var kocaman hem deeee !!!!!" Bizim eleman fırladı yerinden, elindeki bardağı şöyle bi havaya fırlattı..kendini de tam gaz havuza :) Bütün içki başımdan aşağı döküldü, bi çalım attım bardak yerde tuzla buz...sonra gözümün önünden, hani şu  kokteyllere koydukları süs şemsiye şeysi geçti... keyifli keyifli düşüyodu ağır çekimde. 

  
       Bütün havuz ahalisi bakıyor "vukuat var" pp. Bardan görevliler koşturdu geldi. Bi bana bakıyolar, bi havuzdaki biçareye :) Nası çırpınıyo eleman, sırtındaki olmayan böcekten kurtulmaya çalışıyo garibim hala...yazıkkkkkkkk :( Bu arada kızlar, arkada iptal olmuşlar. Tam olarak ne olduğunu da anlamamışlar ama bi halt ettiğim ortada. Yıkıla yıkıla geldiler yanıma. Dedim "böyle böyle yaptım" Biz koro halinde gülüyoruz :) Onlar da toplanmış arkadaşlarının başında bize bakıyolar kötü kötü. Ya şimdi acıdım bak yine :) fenayız.


        Efendim bu olay sonrası, biz son dört günlük tatilimizi ferah feza geçirdik. E ne yapiimdi yani ama di mi :) Kızların çektiği görüntüleri, defalarca izleyip aynı desibelde gülmüşüzdür günlerce...hele hele o fonda havuzdan sıçrayan sular  eşliğinde, kokteyl bardağının şemsiyesinin aheste aheste yere düşüşü yok muuuuu..koptuğumuz andı izlerken :) 
                                                       ----------------------------------------

Yararlı Notlar: * Kız kıza tatile gidecekseniz, otelin "müşteri kabul şartları" bilgisini edinin.
                          * Damsız girilebilen otellere fena emellerle giden avcı grupları; "başınıza bi felaket gelebileceğini düşünüp ona göre davranın"
                          * Meyve kokteyli saçları parlatır.
                          * Hayat güzeldir.

Şahsi Not:        Kıyamam ben bu erkek milletine yaavvvv :))))))))))))







YORUMLAR

22 Mart 2013, 11.31
Bence erkek milletine haksızlık etmeyelim örnek vermek gerekirse gecenlerde bir abimizin evinde musluk  bataryası bozuldu tesisatçı çağırdı   ,bu tesisatçı o kadar iyi kalpli ve hatırşinas insandı ki . , bir kaç gün sonra hizmet devamlılığı adına arayıp durumu sordu. kapatırken de "yengeye selam söyle abi ehehehe" diyerek sevimliliğini ortaya koydu. bu gibi insanlar dünyayı yaşanır kılar.
22 Mart 2013, 13.35
BU KADARDA ACIMASIZ OLMASANIZ DİYORUM.HAYAT ÇOK GÜZEL VE AYNI ZAMANDA ÇOK KISA.BIRAKIN ŞARTI ŞURTU HERKES KAFASINA GÖRE TAKILSIN....
22 Mart 2013, 14.45
Cezbe ne simdi bu ? Yaza az kaldi kizlar hadi toplanin gidiyoruzmu ? Ya bizler nolucaz ? Bizler yani orta yasin acicik üstü evli barkli coluklu cocuklu ve gencliginde hic özgürce kizlarla toplanip otele tatile gidemeyen bizler ? Bizim zamanimizda yoktu böyle seyler ..Kiz kismi kiracak dizini, ailesi olmadigi durumlarda nefes almasi bile sinirli ..Ne bu yani Cezbe , insani sinir etmeyin , insani imrendirirken bir yandanda gecmise bakip isyan ettirtmeyin :pPp
Bizim zamanimizda kizlarla toplanip neredeyse sabah saatlerinde disco havasi verilmeye calisilmis ama dügün salonundan bir adim öteye gidememis ortamda CAY adi altinda yapilan eylenceler vardi ...Ürkek , cekingen , icleri kipir kipir bir salon doludu genc toplanir sanki kötü birsey yapiyorcasina habire kapiya bakardik :))) Way bee ..Domateslerin tadi bile bir baskaydi ozamanlar ... ( O Ruslarin hepsi alanyada bizim kaldigimiz oteldeydiler ondan sizin otele gelemediler :pPP)
22 Mart 2013, 18.09
Hikayeyi çok beğendim , son cümleye de çok güldüm bu durumlardan ötürü eline sağlık.Çok isterdim tüm kadınların bir günde olsa erkek olarak yaşamasını , o zaman anlarlardı belki durumun ehemminiyetini ve de ciddiyetini : p
22 Mart 2013, 21.48
Hepsini okumaya ısendim :) ama eminim çok kafa uoeöussunuz smile Resmi
22 Mart 2013, 22.00
Dinsizin hakkindan imansiz gelirmis:)
23 Mart 2013, 01.04
 
    :))))))) Aaaaa lüfen öyle gard almayın hemen beyler ! Ben erkek düşmanı değilim. O eleman giderlerken, bana şöyle bi işaret parmağını kaldırıp salladı "senii seniii" der gibi, sonra da el sallaştık onlarlarla, gittiler. Bunlar güzel şeyler, hem yaradılış böyle tabii ki bakıcaklar, ilgilenicekler. Sadece ısrar konusu biraz sıkıntılıdır bu durumlarda benim için. Eminim onlar da sonradan başka arkadaşlarına da anlatıp gülmüşlerdir bu olaya. 

     Bilakis erkek doğasını, kadın doğasından her zaman daha dürüst, doğrudan ve olması gerektiği gibi bulmuşumdur ben. Erkekler kadınlar gibi içtenpazarlıklıklı, hesaplı kitaplı değillerdir çünkü. Hatun kısmı kasar da kasar :) Böyle diyince aklıma Yalan Dünya dizisindeki Eylem geldi..hastayım ona :) Hani Orçun'un sevgilisi...onun repliğiyle sesleniim hatun kısmına da " Kasıyosunuzzzz, geriyosunuzzzz...kasmayınn :))))))))))

     Berrak sana bi paragraf ayırmasam olmaz :) Benim son bloga yaptığın yorumdan sonra, bu yazıya da bi niyet kahvesi kapatırsın diye bekledim açıkçası .PPppp Şimdi baktım baktım yazılara, bi duygu bi düşünce seli olmuşuz. Dedim  Türk patlatır bi tane Ayşegül-Hulisi çeşitlemesi, ee baktım yok kimse de yazmadı. Ben de bi ortalık şenlensin dedim, inan seni üzmek istemedim :))))) Hem sen ki bu kadar neşelisin, hiç yakışmıyo sana öyle mevtadan hallice yakıştırmalar yapmak kendin için. Yaş baş nedir ki...hani biraz daha zordur tabii kocacıkları ekmek  :), belki çoluk çocuk varsa zamanı ayarlamak filan zordur, ama imkansız değil ! Kız kıza tatil şart :) Yaşamadan ölmemek lazım .pppp
25 Mart 2013, 17.02

Selam:) Harbi çok eğlendim okurken Cezbe... Malum iş, hasta, misafir üst üste binince nete pek giremediğimden şimdi okudum yazınızı... Ve patlatıyorummmmm:)

Bir ya da en fazla 2 ay önce Antalya Kemer'de 5 yıldızlı bir otelde 4 arkadaş bedava tatil yapma fırsatı bulduk:) Bayılırım bedava tatile:) Uçak biletleri bile bedavaydı...

Neyse... Otelde bir sauna var... Ayhanla girdik sauna'ya... 3-4 dakika sonra Ayhan başladı " nefes alamıyorum" demeye.... Ben de zorlanmama rağmen " ben daha sert erkeğim" edasıyla duvarda asılı kum saatini gösterdim... Kumlar bitene kadar çıkmak yok; toksinler ancak vücuttan çıkıyormuş diye tutturdum... Ayhan ha öldü ölecek.... Tam kapıya doğru yönelmişti ki içeriye 3 tane bayan girdi:) Baktım bizim k, kapıdan geri döndü... Oturdu yerine... Az zaman sonra demez mi bayanlara " ateşe su atmalı, nemi ve sıcaklığı artırmak için " .... Nerden biliyorsa:) Az önce ölecek olan zatı muhterem Ayhan bey bayanları görünce aslan kesildi... Ben ise nefes almakta zorlanan bir tip haline geldim.... Ben çıkıyorum dediğim de Ayhandan gelen cevap " OLmaz, kum saati dolmadan vücuttan toksinler tamamen çıkmaz" ....

Hem cinslerinle tatil pek bi zevkli oluyor beee:)))


26 Mart 2013, 01.46

     :) Teşekkür Türk. Ben de eğlendim yazarken.  Yalnız bu hikaye yorumda kaynamasın, ben sonunu merak ettim :) Ayhan örnek Türk erkeğiymiş. "Ateşe su atmalı, nemi ve sıcaklığı artırmak için" hııııı .dDdd  Burda da görüyoruz ki; bir kadın her şeye kadirdir...iki kadın daha çok şeye kadirdir...üç ve üçten fazlası Allah muhafazadır ppPPp  :)

 

     Diğer yorumcu arkadaşlara da tekrar teşekkür katılım ve beğenileri için.

 

                                                                                                                            CeZbE

31 Mart 2013, 02.09
:))))))))'Ne diyorlar;  nmgiğenhmginmi'  :))))' .......Dnmığeanmğ4evm hahhaha..... Tebrik ederim CEzbe :)
02 Mayıs 2013, 17.17
Psikopat ve çok asi bir ruhla yazılmış bloglar hepsi ..Bir öğretmen olarak yorumum bu yazılarınızaAllah benim evlatlarımın sonunu uzaktan yakından bu şekilde bir karaktere yöneltmesinAmin....:)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın