gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

REAL_CİMBOM.....

02 Nisan 2013, 23.21
A- A+

Aslan kükremiş geliyor üstünde forması

Dalga dalga bayrağı tepede arması

Şampiyonluk kupasını almak yetmiyor

Avrupayı fethetmiş yurda dönüyor

 

Avrupa Avrupa duy sesimizi

İşte bu cimbomun ayak sesleri………………………………………

( GALATASARAY HÜCUM MARŞI )

 

http://www.youtube.com/watch?v=k6k1OR2lNOI

 

Heyecanımız had safhada. İnancımız sönmesin . Ne  MANU ne BARCA ne MADRİD .Kim tutar seni ? İmparatorun Aslanlarını yürekten  destekliyoruz Galatasaraylılar ve tüm TÜRK halkı olarak. , 8000 yürek aslanlarla beraber , S. Bernabeu ‘ da  atacak. Hedefimiz , kupaya bu kadar yaklaşmışken onu göklere kaldırmaktır. Yürü be CİMBOMUM gün senin günündür !

 

DİPNOT: Fenerbahçe’ye de Lazio karşısında başarılar diliyorum. Monaco’daki Süper Kupada buluşmak üzere.

 

YORUMLAR

02 Nisan 2013, 23.49
kalbimiz onlarla, dualarımız onlarla. bir besiktas taraftarı olarak gurur ve mutluluk duyuyorum galatasarayla ve coook basarılar diliyorum...
03 Nisan 2013, 00.35
hep istedik ve isterizde bir fb li olarak grur suyarızda kaznamasına göğsünde ayyıldız olan her takımın ama gerçeklerde var acı gerçekler..
03 Nisan 2013, 00.37
inşallah zor ama başarırız:)
03 Nisan 2013, 08.41
ASLAN  CİMBOMUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
YÜREKLERİMİZ BU GECE SENİNLE ATACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
03 Nisan 2013, 11.48

Bi dişi kanarya olarak..gs ye başarılar diliyoruz ama;

her neyse başarılar...

03 Nisan 2013, 14.33
inşallah başarıyla dönecektir cimbomum.
03 Nisan 2013, 15.21
BEŞİKTAŞLI BİR TARAFTAR OLARAK,CİM BOM BOM'U CAN-I GÖNÜLDEN DESTEKLİYOR VE BAŞARILAR DİLİYORUM..VURDUĞUN GOL OLSUN CİM BOM BOM...!!!
03 Nisan 2013, 15.28
Galatasaray'a basarilar. 
03 Nisan 2013, 16.46
Sen Kükreki Aslanım Yürekleri Fet Edesin.. Sen Eski Aslanım Real Madrid Karşında Dizlerinin ßağı Çözülsün...

Dev gibidir çarpar gözeKupalarda sahip sözeDarda bile çıkar düzeŞAMPİYON GALATASARAY...
03 Nisan 2013, 16.54
Victoria Pronto ! HALA MADRID. 
03 Nisan 2013, 17.58
     Duru başarı falan dileme bence. Geçen yıl bizi UEFA'ya gidip şikeci bunlar almayın diye şikayet edenler gelmişler şimdi kendileri Avrupa'da oynarken destek bekliyorlar.
      Niye destek verelim ? 10 Yıl daha Avrupa'da biz sizden daha başarılıyız UEFA Kupamız var Şampiyonlar Ligi kupamız var dememiz için mi ? Yada yok Avrupa'da sıfır çektiniz diye senelerce konuştuğnuz için mi ? Bırakın bu dostluk mesajı verme ayaklarını. Bizim ne size ihtiyacımız var ne de başka Türk Takımlarının desteğine.
     '' Biz Bize Yeteriz Çünkü Fenerbahçeliyiz ! '' 
      Hep söyledik yine söylüyoruz '' Biz tek siz hepiniz. ''
03 Nisan 2013, 19.11
Galatasaray'a    gönülden başarılar..........Zoru seven   bir takım  olduk  hep...Şans   da    yanlarında   olursa   neden olmasın....gönüllerimiz tek yürek  bu akşam...
Özellikle  Beşiktaş'lı  arkadaşa  , bizlerle olan tüm diğer takımların  taraftarlarına  teşekkürlerr..........








03 Nisan 2013, 20.44
# » נαcкđαηιєℓś «  sizin gibi yozlaşmış düşüncelere sahip kişiler bırakın Fenerbahçeli olmayı Fenerbahçe Spor Kulubü'nün kapısından bile içeri alınmıyor bu dönemde.

Şu zamaman süreci içerisinde takımlarımız Türkiye'yi temsil ederken Türk Ulusu olarak Avrupa arenasında göğsünde Türk bayrağının alblemini  taşıyan bütün  takımınların bireyleri ve taraftarları olarak Onur ve Gurur duymamızı gerektiren zamanlardır şu anlar.

Ama siz bunu kişişel olarak gördüğünüzden dolayı sizin yaptığınız sadece holiganlıktan başka birşey değildir ve Fenerbahçe Spor Kulubude sizin gibi holiganlık derecesindeki düşüncelere sahip kişileri taraftar olarak görmemektedir.

Bu yüzdende biz gerçek Fenerbahçeliyiz diyerek ortada gezinen, geçmişle yaşayan ve türkiye adına başarı elde ederek bizleri onurlandıran hangi takım olursa olsun,bu başarıları inkar eden bireyleri de biz Fenerbahçe'li yada hangi takımın taraftarı olursa olsun bizler Türk düşmanı olarak nitelendiriyoruz.
Bir Fenerbahçe tarafratı olarakta hem bugün ki maçta tüm Galatasaray camiasına hemde yarınki oynayacağı müsabakada Fenerbahçe camiasına başarılar dilerim..

Umarım ki ilerideki senelerde bir çok Türk takımını bu aranalarda en üst seviyelerde görmeyi dilerim.
03 Nisan 2013, 20.53
Benim ikinci takımım, nasıl olur da desteklemem.

 Hala Madrid !!!





03 Nisan 2013, 20.56
jackdaniels galasarayın bir başarı elde etmesi için sen ve senin gibilerin desteğine ihtiyacı yok zaten he korkun uefa süper kupanın yanında birde şampiyonlar ligi kupasını almamızsa emin ol bu ülkeye bu kupa gelecekse g.s getirir UNUTMA JACKDANİLS SİZ HAYAL EDERSİNİZ BİZ YAPARIZ.!!!! BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE ASLA BÜYÜKLÜĞÜ AĞZINIZA ALMAYIN:))))
04 Nisan 2013, 00.02

Galatasaray'ın oynamadığı futbolu Fenerbahçem oynasın... BAŞARILAR FENERBAHÇE...

Hadi herkese iyi geceler :p

04 Nisan 2013, 00.07
İstanbulda kesin yenerizde bugünde umutluyum.Biz çünkü maçları seyirciyle kazanıyoruz.Haydi Aslanlar Hayırlı Haberler.
04 Nisan 2013, 00.19
     Büyüklük ? hangi alanda ? pardon ama sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimize sığmaz ! 
     Kolay olanı seçseydik Galatasaraylı olurduk. Birüye hakkımda bilip bilmeden ileri geri konuşmuşsun senin tvde izlediğin maç kadar benim deplasman yapmışlığım var :)
     O yüzden tek söyleyeceğim yine yine yine '' Biz tek siz hepiniz ! '' Her zaman olduğu gibi.
04 Nisan 2013, 00.44
Teşekkürler İmparator, mütevazi takımınla madrid in morinho nun gözünü korkuttun ki...  İsweç li hakemin göz muayenesi gerektrecek kadar penaltı ya ters kararla kart cezalandırmasını UEFA ya havale edip yola devam... gelecek yılın senin cim bom um...  umarım fener bahçe UEFA KUP alır... hazımsız lar da rahat eder... Biz takibimiz de ki lere örnek olmaya devam edelim... hola cim bom bom....
04 Nisan 2013, 08.50
# » נαcкđαηιєℓś « evet haklısınız sizin gibi düşünenler de, deplasmanlara gidebiliyorlar ve  sonrada içeri alınmadan  maçı gidip bir cafede seyretmek zorunda kalıyor ve ben sizin gibi düşüncelere sahip çok taraftar tanıyorum o sizin maçları seyrettiğiniz trübünlerden yada cafelerdeki hatta açık alanlardaki büyük ekran televizyon trübüncülerden.

Bunun adınada biz deplansmanlara gideriz her türlü olayı çıkarır sonrada  maçı stadyumda değil cafelerde,acık alanlardaki dev ekran trübünlerinde seyrederiz diyorlar.
( Yani kısacası kendilerini taraftar sanıyorlar.)

Onun için siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz.

İnsanların öne sürdüğü fikir ve düşünceler zaten kendini tanıtır bir ortamda, o yüzden de sizi zaten tanıdığımız kadar tanıdık yaptığınız açıklamalarla fazlasına da gerek yok zaten.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın