gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bilmem Kaçıncı MEKTUP.....

23 Nisan 2013, 15.41
A- A+

     Neden hiç bir zaman okumayacağın bu mektupları bıkmadan , usanmadan yazıyorum ..Sana akıp giden kelimelerim bitsin diye belki ..Sonu gelsin diye bu hikayenin ..Her mektup bir öncekinin baslangıcı niteliğinde ..Bitmek bilmiyor ..Sızlatıyor ..Okumuyorum yazdıktan sonra inan , kaltayıp hemen zarfa koyuyor , yapıştırıyorum ..En alt çekmecenin dolması umrumda bile değil ..Hatta arkaya düşmüş onlarcası da ilgilendirmiyor beni ..Üzerlerinde hep aynı adres , aynı isim ..

  Neden , seni unutup yok etmeye çalısmıyorum ..
  Neden , ınatla seni yaşatmaya çalışıyorum ...
  Neden , kurutmam gerekirken , kanatıyorum sana olan yaralarımı...

   Gözümü kırpmadan , hiç suçluluk duymadan , aynı senin gibi çıkıp gitmek isterdim kendi bedenimden ..Ruhumdan ..Kimsesizliğimi vurmadan yüzüme , sitemlerimin çığlıklarında ..Yok olup gitmek ..

   Müziğin ritmine ayak uyduran bir dansçı narinliğinde , usulca , raks eder düşüncelerim ardından ..Uzatırım sana özlemlerimi , tutup kendine çek diye ..Bilirim , oysa dokunmana bile hasret düşlerim ..Parmaklarının her dokunuşunda buz kesecek oysa alev alev yangınlarım ..Ve sen bunları hiç bilmeyeceksin ..

 
Tılsımını kaybetmiş , erkenden susturulmuş , unutulmaya alışamamış bir ben kaldı geriye ..Yok edilişinin suskunluğunda ..

   Emekli Muhsin Öğretmeni kaybettik ..Ne cok emeği geçmisti üzerimize hatırlarsın ..Ne zaman seninle darılsak ,kavga etsek,  onun yanına koşardım ..Bendeki seni anlatırdım ,bendeki seni en iyi o bilirdi ,o tanırdı, bendeki her halini bilirdi ..En son ziyaretimde itiraf etti ..Sende soluğu hemen onun huzurlu eski kitap kokulu odasında alırmışsın ..Ne dedi bana biliyormusun .. " Siz birbirini tamamlayan iki kaşık gibiydiniz ...Uyumsuz hiç bir kıvrımınız yoktu ..Nasıl böyle bir uyum içindeyken , birden bire  böylesine bir yıkıma döndü bu aşk  ? "  Elindeki iki kaşığın , iç içe girmiş , sarmaş dolaş olan haline bakarken ... Verecek cevabım yoktu .. Tüm cevaplarım seninle birlikte yok oldu gitti..

             Biliyormusun ?

   Kal diye yalvarmak isterdim ..Gitme ..Senin yokluğunla hazan mevsimim başlar ..Sensizliğimde ruhum eksilir ..Ne olur gitme diye diz çökmek isterdim hatta ..Ellerini tutar öperdim ..Yanağıma götürüp ellerini , eğer gidersen bu gözyaşının hiç durmayacağını söylemek isterdim ..Baktım olmadı ..Önüne aşkımızın günlüğünü koyardım ..Hani senin hazırladığın ..Özenle , itina ile resimlerimizle süslediğin , aralarına bana yazdığın yüzlerce şiirden serpiştirdiğin ..Kızımızı kucağına aldığın o ilk pozu görünce dayanamazdın biliyorum ..Gidemezdin ...

  
Ayrılığa sitemim yok ...Gitmene yok isyanım ...Madem eksikliğini bukadar cok hissettin bazı şeylerin ..Madem bitmesi gerekiyordu sence ..Madem gitmeliydin ..Madem yarım kalmalıydı bu hikaye ..Lafim yok ...Sözüm yok ..

  
Beni acıtan , beni yok ederken kavuran , ve hala daha sindiremediğim ..Giderken pervasızca yaralamaların ..Dilinin en sivri uçlu bıçağını , gelişi güzel savurmaların ..Defalarca deşilmiş , sıyrıklar , yarıklar içerisinde kalmış ruhum , hala daha vicdanının arsız çocuğu ...Hala dönmeni , kendini affettirmeni , ruhumu tamamlamanı bekleyen aciz , yetim bir çocuk ..

   Lakin , bu mektupta birazdan katlanıp hapsedilecek zarfına ..Ve sen bunları hiç bir zaman bilmeyeceksin ..
Çıglıklarım yok .. Gözyaşlarım yok .. Inadına kaskatı gururum ..Sana dön demek yerine ...Onurumla yok olurum ..     

  

            https://www.youtube.com/watch?v=UrKdeW2dJp8&list=UUleBrLu2PcZH-KImPMb_niw&index=1


                              DipNot..
  Biliyorum ki...Haddim değil ..Bunca güzel duygusal yazı yazan kalemin içinde benim böyle bir deneme yazmam saçmalık ..Ama sanki birden içimden geldi ..Denemek istedim ..Birde utanmadan seslendirdim :Pp Gerçek bir yaşanılmışlık olmadığından hikaye tadında olsun ..Okuyan , dinleyen her ruha selam olsun ..

YORUMLAR

23 Nisan 2013, 18.30
Okuyan bir ruh selamını aldı, getiren götüren sağolsun.
Bu yazıyı son ana kadar beğendim, çok beğendim. Dip not ah o dip not hiç güzel değildi. Neden bunu yapıyoruz diye düşünüyorum kadın olarak. Yazarken bütün derilerimizden sıyrılabilmeliyiz oysa. Unutulmamış, iz bırakmış bir aşk, aşık tarafından kaleme alınmış. İçinde Muhsin Öğretmeni bile olan. Buraya kadar güzeldi. Ama işte söyleyeceklerim şimdi yazının sahibi Berrak'ı ilgilendiriyor. Korkuyorsun değil mi Berrak, ahh keşke kavuşabilseydiniz yazık olmuş denmesinden korkuyorsun, avutmalarından çekiniyorsun seni. Yaşamış olman ya da olmaman sadece seni ilgilendiriyor. Okuyanı ilgilendiren, verilen o duygu. Ve çok güzel verilmiş. 
Okuduğum, dinlediğimden daha etkili geldi bana nedense. Bir de demişsin ya yine dipnotta, bunca güzel duygusal yazı yazan kalem içinde benim böyle bir denemem saçmalık, diye. Sen (hiç tanımadan söyllüyorum bunu, bir selamımız bir karşılaşmamız olamadan söylüyorum) ;
Sen kanlı canlı bir kadınsın, içinde taşkınlık varsa onu, üzüntü varsa onu, elinde maşa gerekiyorsa onu aktarabilen bir yazarsın burada. O yüzden duygusal yazıyı da en iyi yazabilenlerdensin gözümde. Teşekkür ederim kendi adıma, böyle bi deneme yaptığın için.Denedin işte, oluyor gördün. Yine yaz:)

AtayaG.
23 Nisan 2013, 18.36
Aaaaaa Berrak bu ses senin mi
Çok karizmatik be
Ben bıraktım mektubu falan ses de kaldım abi.
Çok çok şeker bir ses dinleyin.
23 Nisan 2013, 21.24
Son zamanlarda tembelleşmiş, okumaya ara vermiştim. Ne kadar hata yaptığımı, I3errak ' ın bu yazısında daha da iyi anladım.İyi ki tanımışım seni  I3errak ..
Sen buna deneme mi diyorsun. (kızarım bak)..
Duygusal bölümüne katılamasam da.. Süper bir yazı, keyifle okudum.
24 Nisan 2013, 02.38
Atayacigim , senden bu övgüyü aldim ya öyle keyifliyimki ...Haklisin , bir yandan camasirlarla bogusurken bir yandan senin yazini düsündüm ..Onca yazar , senarist , sair ve yaziyla ugrasan tüm kalemler dipnot koyuyormu ? Mesela bilimkurgu uzayli canavarlar ile yogrulmus birflimin son sahnesine  dipnot düsülüyormu .. " yok valla aslinda benim bu flimde ki karakterlerle hic bir alakam yok bu sadece flim flim " diyomu ..Ama ben ne yazarim nede senarist ... Artik aciklamak zorunda hissediyorum kendimi sanirim ..Gecen gün hic tanimadigim userler beni Sebahat sensin degilmi diye topa tuttular biliyormusun )))) Biri dediki hatta , sen adamin 2 dirdirini cekemedin bosayiverdin simdide ohhh keyfini sürüyorsun ( ben yumusattim yaziyi , topa tutuldum diyorum boru degil yani :pPp)Bende gayri ihtiyari yani aman ha bu hikayedeki ben degilim sakin benim üstüme kalmasin demek istedim sanirim :)))

Atayacigim , Ben sahsen böyle bir aski yasamis olsaydim ... Emin ol bitmezdi o ask :)) Seni tanimasamda , uzaktan da olsa , seviyorum seni .. Her kelimen , elestirin , önerin tarafimdan  dikkatle sindirilir , itina ile dikkate alinir ..
 
Siyahorkidee , evet acayip karizmam vardir .. Bakim..435.49 ...Bayagi var cidden yillardir nasil tek tek biriktirdim bi bilsen yemedim icmedim karizma yaptim  :)) Tesekkür ederim iltifatin icin ..

iCH_BEN , Hey_SEN ...Katilsanda , katilmasanda iyiki tanimissin beni ..Kizmana bile fitim :)
24 Nisan 2013, 10.01
Ataya sana katılıyorum arkadaşım. Açıklama yapmana hiç gerek yok Berrakcım ister yaşanmış olsun ister deneme. Okuyanların yazıdan aldıkları keyif önemli senin özelinle ilgilenmek değil. 
24 Nisan 2013, 14.59

Sevgili Berrak ' cım ,  sen benim bloğum hemen portala düşmesin diye kendi yazını geç gönderirken ,  ancak senden sonra fazla blog yazan olduğu için senin yazının çok çabuk portala düşmesine çok üzüldüm... duyarlılığına çok teşekkür ediyorum ,  keşke belli süre tanınabilse yazılara daha uzunca...

gelelim mektuba, deneme haa  bu denemeyse aslı nasıl olacak ben merak ettim .) çok beğendim , sonrada sesinden dinledim , ses rengin çok güzel daha bi güzel oldu sesinden dinlediğimde.. ve ben senin kalemini beğenenlerdenim , yazmaya devam canım..  öpüyorum sevgimle kal..

 

24 Nisan 2013, 15.00
Berrakçığım, donakaldım, kelimeler düğüm oldu boğazımda değil kalbimde. Okudum (dinledim) bi daha okudum ( dinledim).... kaç kez okudum ( dinledim) hatırlamıyorum. Üç zamanı birleştirdin bende, ağlattın DÜŞÜNDÜRDÜN. Tşkr ederim. Yüreğine sağlık
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın