gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Size ne elalemden?

23 Nisan 2013, 19.14
A- A+

Hiç göstermiyorsun!!!!!

 Ne demek şimdi bu? Yani yaşlandım ama olduğumdan genç mi gösteriyorum? ALLAH ALLAH YAAAAAAAA….Sanki sorduk.  Cık cık cık cık cık. Hiç göstermiyorsun deyince  gözümüzün kenarındaki , dudağımızın üstündeki , boynumuzdaki kırışıklıklar yok mu oluyor? Hadi diyelim ki kayboldular gıdığı ne yapacaz a dostlar? İlla genç kalacağız diye bir kural var da biz mi bilmiyoruz?

‘’AAAAAA   sen kilo almışsın’’

Vallamı yaaa ? Hiç de farkında değildim. Ben de mankene döndüm sanıyordum. Yeme dediler de yedik mi? SU İÇSEM YARIYOR :))))) Bu durumda susuz mu yaşamalıyım. Kebapları koklayarak,  zayıflayınca yerım deyip pastaları  buzdolabında saklayarak,  ekmekleri çiğneyip yutmadan çıkararak mı yaşamalıyım?  Benim kaderim hep aç dolaşarak yaşamak  mı? Yani bana kilo aldın demek seni neden rahatlatıyor bilmiyorum ki. Eline ne geçecek bunu bana hatırlattığında çok merak ediyorum.  Ah  sebebini bir bilebilsemmmmmmmmmmm.

Mutlumusun?

Hadi değilim dedim. Ne yapacaksın? Oturup ağlayacak mısın benle? Uykusuz gecelerimde bana yarenlik mi edeceksin? Onu tutup sille tokat dövüp içinde sevgi tomurcukları yeşersin diye bol  , bol sulayacak mısın? O da yetmiyor gibi bir güzel sopa mı atacaksın?

En iyisi herkes işine baksın. Size ne  elalemin yaşından başından. Size ne zayıflığından şişmanlığından. İster mutlu olsun ister mutsuz . Size ne  insanların ne yaptığından nasıl yaşadığından?

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın