gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KALBİMİZ KADIKÖYDE...

25 Nisan 2013, 14.40
A- A+
Bu son maç . Ne derseniz deyin adına. Şenlik, festival, eğlence , bayram .İstediğiniz gibi adlandırınız.Bu gece hepsi yaşansın.

Avrupa senden ne çekti ? 2000 de devralınan bayrağı taşımaya, ortak olmaya az kaldı. Sadece bir adım kaldı. Bugün sadece Fenerbahçelilerin , Kadıköyde hazır bulunacakların değil;dünya üzerindeki tüm Türklerin bayramı olacak.Hepsinin kalpleri birlikte atıyor. 
Kardeş kulübümüzün başarısını sadece ama sadece kardeşçe kıskanabiliriz. Bu kıskançlık dilimizde olsa da asla yüreğimizde, kalbimizde olmaz. Hepimiz Fenerbahçeye destek verelim. Onları hep beraber alkışlayalım. 
Ben bir Galatasaraylı olarak; sarı_kırmızı formamla , fenerbahçeli yakınlarımla birlikte bu maçın zevkini çıkaracağım. Hatta tura cıkma hazırlıklarımızı bile yaptık. Bayraklarımız, başlıklarımız, atkılarımız, herşeyimiz tam teşekküllü hazır.
Olur a top yuvarlaktır lafı gerçekleşir , istemediğimiz netice de alabiliriz. Her sonucu ayakta alkışlamaya da hazırlıklı olalım. Yalnız olmadıgını bilen Aykut Hoca ve ekibi inşallah başarısına başarı katmayı bilecektir. 
Haydi TÜRKİYEEEEE!!!!!!Futbol tarihimize bir sayfa daha katalım mı? Bu günkü görevimiz bu olsun. 
Başarılar FENERBAHÇEEEEEEEEEE.............................

YORUMLAR

25 Nisan 2013, 15.33
bir beşiktaş taraftarı olarak bu güzel  günde  fenerbahçeye sonsuz başarılar diliyorum İnşallah başarılı bir şekilde  temsil ederler. Çünkü  TÜRKLER' İN bu başaruya ihtiyacı  var. kalbimiz  fenerbahçe  ile ...
25 Nisan 2013, 15.37
Fenerbahcenin bu turu atlayacagını dusunuyorum :) Fenerbahce yapı olarak  avrupa takımı durumunda ... tam istedigi sekilde bir mac sansıda yaver gidicek gibi .
25 Nisan 2013, 17.14

Ben de bir GALATASARAY sevdalısı olarak bu geceki maçta FENERBAHÇEYE BAŞARILAR DİLİYORUM.

Sadece kalbimiz değil ruhumuz da onlarla beraber olacaktır. BAŞARILARRRRRRRR!!!

25 Nisan 2013, 19.34
enbiyük cimbom ikinci fene inşallah kupayı alırlar aramızdaki rekabet dahda kızışır duam fenerle beraber

25 Nisan 2013, 21.51
benim kalbim kadiköyde değil. nabacaz şimdi. hem neden olsunki. başarılı olan türkiye değilki fenerbahçe olacak. bir galatasaraylının kalbi fenerbahcenin başarısı için nasıl atar.
25 Nisan 2013, 22.35
Bir cimbomlu olarak şuan maçı izliyorum dilerim fener bu maçı alır
25 Nisan 2013, 23.07
  Cimbomlu  olarak   maçı  izliyorum ve  fenere  başarılar diliyorum  Türk   takımın  başarısı bizi  sevindirmezse   bize  ayıp............











26 Nisan 2013, 00.06
Tebrikler kanaryalar... kupanın bir kulpundan tutunduk bırakmayın artık...  Bravo Aykut Hoca rövanşı daha kolay enson cimbom  Lizbonda 2-0 yenmişti unutma...  Amsterdam da Türk Bayrağını dalgalandıralım...
26 Nisan 2013, 01.14
KOVA YAŞAR ARTIK ÇOK GERİLERDE KALDI ARTIK. TEBRİKLER...
26 Nisan 2013, 17.45
tebrikler fener :) fbfbfbfbfbffbfbfbfbfbfbfb
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın