gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Biri Beni Gözetliyor...

27 Nisan 2013, 18.31
A- A+
    Öyle uzunn uzunn yazmak , kendimi kasmak , öylemi yazsam , ayy burası olmadı başka türlü anlatayım yanlış anlaşılmasın kaygısı gütmek istemiyorum..Saçmalamak istiyorum ,hemde kana kana ..Şu an sadece yazmak istiyorum günlüğüme ..


    Bir an olsun sadece kendime özel , sınırsız , riyasız ..Kapatıp gözlerimi ben benlikten çıksamda , O olsam ..Beni izlediğini hissettiğim..Tanımadığım , hiç görmediğim , merak bile etmediğim ... O ...


   Bu dünyadamı , yoksa hayal alemindemi bilemediğim..Fonda bir keman sızısı , ağlak bir dinginlik..Bana baksam O nun gözleriyle..Bana bakıp incelesem ..Her kıvrımımdaki gizleri çıkartıp..Yüzüme çarpsam ..Yüzleşirken sakinleşsem ..Sakinleştikçe anlasam kendimi ..Anladıkça dağılsa sis bulutları ..


   Utansam düşüncelerimden ...Ayıplasam kendimi hatta ..Beni inceleyen gözlere utanmadan baksam ..Sonra birden uyansam ..Yüzme vurduğum buz gibi suyu hissetsem sadece , içim titrese ..Aynaya sıçramış su damlalarının birbirini geçme  telaşını seyretsem , damlanın birini kendim sanıp digerlerinin önünü kessem parmağımla çizdiğim çizgilerle ..Birden keman sussa ... Aynadaki O ile göz göze gelsem ..Dönsem arkamı , saçlarıma dokunan O nun , bana özlemi öğreten , hep yanımda , hep beni izleyenin , Annem olduğunu görsem ...Rahatlasam ..Huzuru hissetsem ..

YORUMLAR

27 Nisan 2013, 19.31
Dağılmış, karışmışsın arkadaşım ama bu yazıyla beni de karıştırdın.... Özlemek zor hele hele hiçbir zaman gelmeyeceğini bile bile özlemek.... yıllar geçtikçe kokusunu unutmaya başladığın ama unutmamak için direndiğin...Ben de babamı çok özlüyorum.... ufff yaaa Berrak ne diyim ben sana şimdi :(
27 Nisan 2013, 21.59
Ben de ;
Saçmalamak istiyorum ,hemde kana kana ..
Bir an olsun sadece kendime özel , sınırsız , riyasız..
Ben de , ben de…
28 Nisan 2013, 00.10
YORUMLARINIDA SEVEREK OKUYORDUM.YAZINDA HARİKA.EVET BENDE BENDE HEMDE KANA KANA )))))))
28 Nisan 2013, 18.36
Arda sırada sacmalamak iyidir:)bunu en iyi yaşayan bilir...
28 Nisan 2013, 19.52
çok güzel olmuş tşkler paylasım için
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın