gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

EMEKLİ PRİM DOLDU GAMYUN :)

29 Nisan 2013, 02.57
A- A+

Arada yaziyorum ama onay almiyor bloglarim yine bi sansiimi deneyim dedim. Gamyunla ilk universite yillarimda tanisdim op nedir yonetici kimdir kural nedir bilmezdim oynar eglenir cikardim. Cok dost edindim ama suan eski uyelerin cogu yok uye cogaldi  işler biraz daha zor olmaya baslati vede insalarin gercek yuzleri yine cikmaya basladi eglencenin yerini fistik vede puan sevdasi aldi. Ben eskiyii gercekden ozluyorum. Keske diyorum eskisi gibi kalabilseydim suan kimin kalbini kirdik kimide bizim kalbimizi ne geregi vardiki aslinda bazen susacaksin ama olmadi eskiden olsa sen susamadan bile bi yoneticimiz gelir konusurdu sakinlesirdin simdi cok fark var yoneticiler yogunlukdan dolayii asiri şikayetten anca gorevlerini yapabiliyorlar. Saygi duymak lazim. Ben iyii veya kotuu bazen hatali bazen hatasiz ama eglenceli gunlerim gecdi 3648 gun olmus dile kolay. Ee artik emekli olmanin zamani geldi maasi mi isterim dermisim:)yeni gelenlere vede eskilere tek diyecegim alistniz mi vaz gecemeyeceginiz bi site. Cok hatralarim var cezada alsam o sinirlensem girmeyecem desemde vazgecemiyorum. Hala ilk aldgim ceza aklimda unutmam :) op kim bilmiyorum site sahibide masama biri geldi bende aliskanlik o zaman selam vermeyene kiziyorum. Dedim sizin koyde selam vermezler mi dedim . Yazmadi birsey neyse masadan atmak istedim sede atamadim sonra bakdim 30 gun yasak almisim:))))) neyse imdadima bi gun sonra cebren opum yetisdi dedim durum bole bole anlattim bekle dedi   tamam dedi cezaniz acildi. Beni yasaklayani solemem :)) oda bende kalsin ama hala unutamam nice senelere gamyun umarim guzel dostluklarin basladigii vede herkezin bir birine saygi duydugu hep ben hakliyim demedigii guzel gunler gecirmeniz dilegiyle. 

Saygilarimla

Unutmayin ki burda eglenmek icin variz emege saygi insana saygi vede sevgi duyuldukca eglenilir. 

YORUMLAR

29 Nisan 2013, 13.27
1341 günlük gamyuncuyuk bizde :) şu olaya koptum bende : Dedim sizin köyde selam vermezler mi demişsin ya kardeşim 30 gün yasak :D usta niye selam vermiyon lan diyeydin herhalde 1 sene bile yasak verirmiş smile Resmi arada bende 15 günlük filan yasak yiyorum ; herhalde sana 30 gün veren yakalıyor beni de :D elinin ayarı yokmuş
29 Nisan 2013, 14.38

Selam vermeme konusunu ben de cok dusundum, selam vermeyenlere ben de kizdim; zaman zaman icimden, bazi zaman ise, guzel dille masalarda yazdim. Yasak gormedim hic, pes etmem gerektigini anladim ve selam verip vermeme olayina takmadim sonunda. Bazi seyler zorla olmazki, dimi? 3.536 gundur de ben uyeyim. Kesin o az salon sayisi varken karsilasmisizdir ve selamlasmisizdir.

Ben de birkac defa gelmem artik dedim ama, vazgecilmez bir site burasi. Sitenin ilk baslarini sen de ben de biliyoruz. Cok gelisti, cok guzellesti. Fistik konusunu takma diyecegim, olmayacak ama eglenmeye gelen geliyor hala. Fistiklari umursamayan umursamiyor... Özet olarak, sitemiz harika bir site.

29 Nisan 2013, 17.40
Merhaba  ee dile kolay benim de  2.336 cı günüm  bitti .Her ne  kadar  gamyuna üye olduğumu uzunnnn bir zaman unutup :)) sonradan arkadaşımın hatırlatmasıyla   oyunlarını severek oynadığım ve de  bende yaptığım , yaramazlıktan  dolayı  30 gün ceza  alarak hapis yatan bir üye  olarak  seviyorum   bu gamyunu.. En-Büyük- Gamyunnnnnn :)))
29 Nisan 2013, 20.07
bu gamyunda  enteresan insan cok bende  selam  vermedi diye  bir izliyiciyi masadan attım salon  acemi  bi op beni salondan attım.bide işin ilginç yanı  benı atan op namazında niyazında biri   selam vermedi diye salondan masadan atılırmıymıs . o yüzden   bazı  seyleri  gülüp geçiyorum. genel opa söledim        verdiği cvp  hayır atamaz diyor  ama  inatla o op  ben atarım dıyor     bazı salonları  acarken    galiba  kendilerini gamyun  salonları sanıyorlar istedikleri gibi adam yasaklıyabiliyorlar .şunuda belirteyim genel oplara hak veriyorum bu    gibi insanlar oldukça  genel oplar işleri cok zor ALLAH kolaylık versin  genel oplara..
29 Nisan 2013, 20.18
karamanlım kardeşim ben senin gibi çok güzel insanlar tanıdım bana bu arkadaşlıkları sağlayan GAMYUN A  çok tşk ederim öncelikle ben 1kere 1hafta aldım opum opluk yapıyorum ama gerçekten o insan o sözleri haketmişti bana gre tabi  eğer genel op olsam o gibi kişileri gamyundan silerim çünki okadar güel insanların huzurunu bozuyorlar onlar gamyuna yakışmıyorlar 2,5yıl oldu kesntisiz seninle senin gibi çok arkadaşımla tanışmak güzeldi bu işaret çıkmaz ama bilinir smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi
30 Nisan 2013, 00.54

nimde  emekliliğim  çoktan doldu ama  ne  yazıkki vazgeçilmez  bir  site  oldu benim için  gidemiyorum nekadar  kızsamda  nekadar  kendimi  geri çeksemde  yine  değerli  kardeşim:: gamyunun  anlatılacak  çok  hatıraları var  haklısın  2002  yılında  neydi  şimdi  ne  reye  gidiyor?  dileğimiz  dostlukların  yaşandığı  arkadaşlıkların pekişdiği  bir  site  olmaktan  uzaklaşmazz  buradaki  sıcaklığı  reelde görmek  yaşamak  için  gayret  sarfetelim ve  gerçek  yüzlerle  tanışalım .maskeli  yüzlerle  gelen üyelerin  gerçek  ve  samimi  duygularla  dostluk kuran  arkadaşlarımızın  arasında  olmadığı  bir  orttam paylaşalım tek temennim budur  benim   kimseyi  üzmeye  kimseler  tarafından da  üzülmeye  deil  sadec  eğlenmek  ve  hoşca  vakit  geçirmek için  gelelim .yazın için  tşkrlr  dostum kardeşim dilerim  dileklerinle  hoşca  vakit  geçirirsin:))

30 Nisan 2013, 03.05
bende bu siteden vazgeçemiyorumbagımlılıkyaptı çokmutlu oluyorum burda muhabette oluyor  tartışmada hepsinin yeri ayrı 
30 Nisan 2013, 06.46
selam   olsun herkese...gözümü aççççççççtımmı gamyundayım bende....gün sayım az olsa da saatten dolayı emekli omalıydım ama hala olamadım..))) bazı kişi ve hareketlere kızsamda değer verdiğim takdir ettiğim kişilerde    var aralarında.. şu yalan dünyada herkese yer var .. kendimi kişiliğimizi iyi yansıtabiliyosak burdan ne mutlu bize...ismin halleri gibi insanında 5 hali vardır)))) HOŞGÖRÜ tüm olayları pozitifleştirir derim..iyi günler herkese..
30 Nisan 2013, 21.21
slm  kimse boşuna emeklilik istemesin  gamyundan emekli olan kimse yok bence ,evet zaman zaman sinirlensekde genel olarak mutluyuz mutlu olmasak burda olmazdık.Güzel dostlarda kazandık saygılı ve seviyeli olduktan sonra dahada çok dost kazanacağımızdan eminim.Herkese bol neşeli seviyeli hoş sohbetli oyunlar dilerim...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın