gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Teşhir'cinin hiçmi suçu yok....

01 Mayıs 2013, 14.50
A- A+
      Tatil günlerinin en sevdiğim yanı muhteşem kahvaltılar...Tüm aile fertleri evde ..Kahvaltı sonrası güzel flitre edilmiş tatlı ve bol sütlü bir kahve ..

      Yaşamları irdelemek oldum olası çok ilgimi çekmistir ..Hiç birşey yapamasam cam önünde oturup özellikle akşamları karşı kolonilerin ev yaşantılarını incelerim..Banyo camlarının tam küvetin yanında olması ve buzlu camdan ışığında yardımıyla duş alan insanların vücutlarını nasıl yıkadıklarını en ufak ayrıntıya kadar seyretmek eminimki sadece benim ilgimi çekmiyor..Rontgenci degilim sırıtmayın hemen ...Rontgen gizlenen şeyleri gözetlemektir..Bu alenen ortada ..Tamam onuda anlatayım ..

     Takıntı haline gelmişti ..Düşünün bir kere ..Karşı binanın tüm banyo camları küvet önü..Evdeki o sıralar 7.8 yaşlarındaki çocuk bile camın önünden ayrılmıyor..Hele o 5.kattaki (tam karşıda) Italyan afet..Yahu be kadın bir insan kış günü bile neden günde 2.3 kere duş alırki ? Hem özellikle yapıyor ..Birde o duş öncesinde , camı açıp iç çamaşırlarıyla pervaza dayanıpta sigara içmesi yokmuu..Dedimya takıntı oldu .. Neredeyse aynı saatlerde eve geliyoruz kadınla..Ben hemen bir yandan yemek yapmaya çalışıp bir yandan çocugun dersiyle ilgilenip bir yandan da işçilerin yanımdayken söylemeyipte evimde özel yaşantımı delik deşik eden telefonlarına cevap verme telaşım ..Ama fırsat buldukça gözüm karşı koloninin 5. katında..Kadın rahattt..Oturmuş mutfağında , uzatmış ayaklarını diğer sandalyeye , ekmeğine domuz ciğerini sürüp bir yandan da laptopunda birşeyler yapıyor..Ve eminim ki az önce eşimde dahil bizim binanın tüm erkekleri bu İtalyan hatunun nasıl duş aldığını nerelerini kaçkere yıkadığını tüm açıklığıyla seyretmişti..Ben en çok temizliğini taktir ederdim ...Allah için..Yiğidi öldür ama ver hakkını , her defasında duştan sonra önce camı , armatürleri fayansları küveti itina ile kurulardı ..Yani anlayın tüm ayrıntılar belli PppP..

     Dayanamıyordum artık ..Eşim artık camın önünden bile geçemiyordu ..Bir gün yine söylenirken ben , o talihsiz sözler dökülü verdi dudaklarından ..'' Rana abartıyorsun ne zararı var sana , kadın yıkanmasınmı ? Pismi dolaşsın ?''   Beynimin her kıvrımında yankılanıyordu bu cümleler ..Anlaşılan benim bir AKREP kadını olduğumu yine unutmuştu ..Hatırlatılmalıydı ..'' Ne oldu canım ? Vucudunu görüyorsun diye hemen sahiplendin kadını , savunmaya , korumaya başladın ..Unutma o sadece senin gözetlediğin bir kadın değil ..Bütün binanın gözdesi o lütfen paylaşmayı öğren !...'' dedim ve hemen PC nin başına oturup bir mektup yazdım ..

     Mektupta ....Bir an önce o lanet olası Pp Pençereye bir perde koyması , eğer koymadığı taktirde Almanya Aile sağlığı bakanlığına , çocuklarım ve benim ruh sağlığımı bozan bu olaya mudahele etmeleri için gerekenin yapılması için şikayet edeceğımi yazdım ..Bir başka kağıdada tüm bina sakinleri için buna benzer birşeyler yazıp sabah postacının geldiği saatte usulca süzülüp binaya posta kutularının üzerine yapıştırdım ilan misali... Afetin posta kutusunada attım ona özel mektubu ve işe gittim ..Akşam binanın tüm banyo camlarında kalın perdeler vardı ...Bir cam dışında ... Afet hiç tınmamıştı ..

                          Allahım yaaa ....

     Ben neye niyetlenip oturdum , yine bambaşka bir şeyler yazdım ..Daha konuya bile giremedim ...Neyse onuda yani esas konumuda bır başka blogda paylaşırım ..

YORUMLAR

01 Mayıs 2013, 15.21
toplumsal gelişimler bazen bir toplumun gelişmekle saçmalamayı ayırd edememesini sağlıyor.. yani modern olmak denen kavram kişilere bu hak ve özgürlükleri vermiyor aslında... ne pakistan gibi kadın sofor yasak olsun, nede bir kadın mahremini bu kadar teşhir etmekte hür olsun adına ne konursa konsun bir orta yolu var ve ona uyulmalı derim dediğimlede kalırım :) blog sahibini tek konuda takdir ettim oda bu denli içten ve yalın dökmüş içini
01 Mayıs 2013, 15.24
Adresi vermeyi unutmuşsun yazında :) Paylaşımcı olmak lazım
01 Mayıs 2013, 15.36
O kadar ayrıntılı anlatmışsın ki Berrak, hepimiz o İtalyan ablamızı izler gibi olduk. Benim kafamda bir silüet belirdi mesela, ki bu temizliği benim gönlümü feth etti açıkcası. Senin yüzünden herkes, sanal da olsa, röntgenci oldu. Olaya bak, Almanya'da bir kadın banyo yapıyor ve bu olayı Türkiye'de bir sürü insan okuyor :) Hem biraz özel hayata saygı lütfen, lütfen, evet.
01 Mayıs 2013, 15.41
insanları banyolarında dikizliyorsun hem de ahlaklı olmalarını mı öğütlüyorsun. bu kurmaca bir hikayedir umarım. 
01 Mayıs 2013, 15.52
Evet bu olay tam olarak nerede geçiyordu.Adrese kadar detaya inebilirmisin :)

Bizimde karşı binanın 5. katı hiç perdeyi çekmez.Cinci hocamız vardır, gelen gidenide eksik olmaz.Yaptığı tek iş hocalık olduğu için tüm ihtiyaçlarını onunla karşılar ve bazen fiyatta anlaşamaz.Anlaşamadığı veya kazıklandığı zaman balkona çıkıp yüksek sesle küfürlü küfürlü telefonda konuşur.
Yaptığın gibi mektup yazarsam beni cinlerine ya da müridlerine çarptırabilir.Bu yüzden yemiyor iç sesimin cesareti.İstersen komşuları değiştirebiliriz bana uyar.
01 Mayıs 2013, 16.09

Berrak :))))) kimbilir kaç komşun camların perdelenmesine üzülmüşütür. Eeee insanoğlunun tercihleri farklı kimileri teşhir salonu gibi olmayı seviyor ne diyelim. Aslında özgürlük bir başkasına rahatsızlık verdiğin yerde biter de ... uygulayabilene.

Paylaşımcı olmak lazımmış Berrakcım :) Bak AGRESİF arkadaş öyle diyo :) adresi vermeyi unutmuşsun :)))) Bu güzeldi AGRESİF :P

Sahi esas konu neydi kuzum :)

01 Mayıs 2013, 16.11
Ya Berrak ne istedin kadından bırak yıkansın:))
Zavallı bu şekilde tatmin oluyor işte.Kendine böyle bir çözüm bulmuş öz güven yerlerde demek ki.
Bu da teşhircilik mi be evinin çatısında ki havuzda üstsüz güneşlenenler var.
Sonracımaaaaaa neyse:)))
Bakmayız olur biter canım yaaa.
01 Mayıs 2013, 16.15
Daha konuya bile girememişmiş:)) Girsen neler dicektin kimbilir Berrakcım :) 
De, kıskandım basbayağı de.
De, adamın  onu koruması yok mu hele , saçlarını kel yapasım geldi de:))
Kızım sana ne elin kadını günde kaç duş alıyorsa alıyor, orada ne bekliyorsun da her seferini görüyorsun biirr:)
Hani havuz kenarında güzel bi kadın olunca , erkekler kaçamak bi bakış atacak diye ödü kopan sahip kadınlar vardır, çocuuaa bak çocuugaa diye bağırırlar kocalarına:D, süt dökmüş kediye benzer kocaları da:)) dökmüşlerdir belki kim bilir:))) Pis kıskanç Berrak 

01 Mayıs 2013, 16.17
Berrak :))) Yok yorum yapamıcam sinirlerim bozuldu kusura bakma :)))) . . . Sen belki sinirle yazdın bu yazıyı ama ben acayip... Yok defolayım ben tutmayın beni, ayşhh yok ısrar etmeyin gidicem ayhh lüdveeenn..
01 Mayıs 2013, 17.26

Berrak sana akıl vermiş gibi olmayayım:) bir daha ki sefere yüksek çözünürlü bir kamerayla tüm detayları kameraya al ve burada paylaş. Aha şuraya yazıyorum blogun okuma rekoru kırar. Yorum yazmaya mecalleri kalırsa yorum yaparlar:)

01 Mayıs 2013, 18.38
bence kesinlikle kadın suçlu değil
01 Mayıs 2013, 19.05
Olmaz ki yaaa....Benim oturduğum evin önü açık...Sadece güneşin batışını seyredebiliyorum ve yeşilliği ve şehrin manzarasını ve de gece olunca ışıklarını ...Üfffff ne şanssızım yarabbiiii....Asıl konu neydi, hiç önemli değil bence...Tefrika halinde İTALYAN KOMŞU 'muzdan raporlar bekliyoruz . Bundan iyi konu mu olur... ̲ᴀ̲̲ɢ̲̲ʀ̲̲ᴇ̲̲s̲̲ı̲̲ғ̲̲ ̲ ' in açtığı kampanyaya ben de katılmak istiyorum... Hatta iki sebepten dolayı...Ve  ikinci sebebi daha önemli.

01 Mayıs 2013, 19.31
UmutEdiyorum...Hiçte dediğinizle kalmadınız ...Tamamen katılıyorum düşüncelerinize..Teşekkürler..

̲ᴀ̲̲ɢ̲̲ʀ̲̲ᴇ̲̲s̲̲ı̲̲ғ̲̲ ̲  ...Tabiiki paylaşacağım ...Yeterli çoğunluk talep ettiğinde ..)))

mirza78 ...Kadınlara özgürlük ...Kesinlikle ...Lakin benim evimin karşısında olmazzzz .))

gmsnn ....Seninle tartışmayacağım sayın yönetici ..Ne var şurda biz bize dertleşiyoruz ..)))

TCemektarpadisah....Benim haddimemi düşmüş ahlak dersi vermek ..Hemde senin olduğun platformda .)) Padişahım sen çok yaşa ...!

Duk45... Sende de ne şans var cidden yaaa .( Hiç sesini çıkartma bence ..Topla pılını pırtını kaç uzaklaş ordan .)))

estide_geldimkicımmm konum aslında seçilmiş yaşamlardı PPp . Ne bilim gülüm biliyorsun işte beni ..Neye nıyettt , neye kısmet...

siyahorkidee...Sadece binada güzel kadınlarmı var sanıyorsunuz .)))yaşlılar, fantazilerini banyoya taşıyanlar , zenciler .))) Bilmem anlatabildimmi ? PpP

Atayacımm işte sende en çok bunu seviyorum ...İnsan sarrafı olmussun ..KISKANDIM evet ... Hemde deliler gibi ...Öfkem öyle tavan yapmıştıki ..Gerçi bende aynını ona yaşattıktan sonra beni anlamıştı .))) Kel zaten nesini yolacam Pp

lBirKadin ...Dök içini rahatla ...Susmaaa sustukça biliyosun .))

DIGOR... Wıdeo değil ama belki bir resim olabilirdi ...Dur bakim 21 yaşındaki oğlumun cep telefonunda mutlaka vardır .PpP.... Şakaaa...

Cx_PusLu_IsTaKa ....Tabiikiii ... Bütün suç bende ... Hadi okadar ruhen çöktün onca zaman , hadi resmen aile yaşantın bundan etkilendi ... Utanmadan birde burda paylaşıp hala daha depreştiriyorsun ...Bütün suçlu benim ....


    Sevgili Blogdaşlarım ... Böylesine gergin bir günde biraz olsun gülümsemek ve bunada sizi ortak etmek istemiştim ...Sürçü lisanlar adına affedilmektir tek amaç...Teşekkürler..




01 Mayıs 2013, 20.12
ben, ahlaklı olduğumu iddia etmedim. insanları çırılçıplak seyredip hayal edersem bile bunu kimsenin yapmaması gibi bir iddiam da olmaz. çelişkilerinden bahsediyorum. asıl senin bloğunu bile aşan diğer yorumların yozluk sınırlarını çoktan aştığına dikkat çekeyim şimdi. karınızı kızınızı birinin izlediğini düşünün, sonra da hakkınızda bir yerlerde makara yapıldığını düşünün. Türk milletinin en çok bu huyunu hiç sevmiyorum. ahlaklı olduklarını başkalarının ahlaksızlığına gülenleri zirveleştirme huyumuz var. alayınız kafayı yemişsiniz haberiniz yok. bir insan neyse o olmalı. zaten bu da bu site de son yorumum ve son saniyelerim. teşhirciliğini ilan eden birisini ayıplamayan, hatta onu yüreklendiren bir dejenerasyonun içinde olmam. ileri medeniyetiniz de!! size bol fanteziler. okeysiz dönmeye devam edin. 
01 Mayıs 2013, 21.23
 İtalyan'a tam not benden...Kolonin diğer üyelerine geçer not... sana "0", otur! röntgenci seni! :)
01 Mayıs 2013, 21.50
ohaaa artik bu ne rahatlik  :))
01 Mayıs 2013, 22.38
Berrak fotoğraf makinen yokmuydu? bir resmini çekseydinde blogda  yayınlansaydı:))görmek isteyenlerde nasibini alırdı en azından....gmsnn gibi kafamızda bir silüet oluşturmazdık gerçeğini görürdük:))   ataya  detttt... kadın duş alıyor diye adam evinin penceresinden dışarı bakamayacakmı yani :)))  sözüm  meclisten dışarı..bu blog'un tahrik edici  tarafı çok.  şayet tahrik olmayı hoş karşılıyorsanız bu blog yazısına 10 üzerinden 10 veriyorum. hoş karşılanmıyorsa  10 üzerinden 1 veriyorum.bu 1 i de vermemin sebebi yazıyı yazmak için emek sarfedilmiş :))))
                                        ASI_KES27 Hayal gemisinin kaptanı :)
01 Mayıs 2013, 23.28
iCH_BEN...Nekadar şanslı olduğunun farkında değilsiniz beyfendii...

TCemektarpadisah...Sevgili arkadaşım ..Umud ediyorumki

        '''''''    zaten bu da bu site de son yorumum ve son saniyelerim. teşhirciliğini ilan eden birisini ayıplamayan, hatta onu yüreklendiren bir dejenerasyonun içinde olmam.'''''''''

Cümlelerini sinir anında yazmışsındır ..Seni çok iyi anlıyorum ...Lakin bu bahtsız , anlamsız ve haddini aşan kelimeleri benim kelimelerimin altına yazmana bir anlam vermediğim gibi bu davranışların hiç normal olmadığını , kendini çok kastığını düşünüyor ve en yakın zamanda sağlığına geri dönmeni canı gönülden temenni ediyorum ..Gerçi belkide bunları okuyamayacaksın sözlerinin ardında durabiliyorsan ..Ama şunuda belirtmeliyim , inan sanal ortam nankördür..Sen sinirlendiğinle kalırsın , kimsenin umrunda bile olmaz ...Sadece yok olduğunla kala kalırsın ..Ha birde malum gözlüklerini çıkartıp bir daha okursan BENİM yazdıklarımı seninle daha çoook güzel yazılar paylaşacağımızada inanıyorum ..Selamet Yoldaşın olsun ..

bilgegunes...Budamı gol değil yaaaaa ..... Budamı ? PppP

mutlu_yasam ...Umarım Italyana dır bu ohaaa ..))))

ASI_KES27 ...Sizde haklısınız... Ben sizden alacağım 1 e razıyım yeterki tahriklere kapılmayın .) Şunuda yazmadan edemeyeceğim ...
Şaşırmadım aslında ..Benimde meclis dışındakileredir isyanım ...Damacana ya , komşunun masum eşeğine hatta neyse (efem anlayanlar anlar zaten ) bile bakıpta tahrik olan bir topluma ne yazarsak yazalım bir poset gereklidir zaten... Teşekkürler..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın