gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Geç kalınmış VAKTE!

09 Mayıs 2013, 01.38
A- A+
Sen sevdiğini söylersin , karşında sırtı dönük bir benlik peydahlanır...
Sen ağladığına yanarsın, karşında gülüşünle güneşi kıskandıran bir beden şahlanır...
Sen gittiğine yanarsın, karşında koskoca bir kalış cellatlanır!
Alır ruhunu bedeninden, taze kanını zırhı yapar bedenine. Sonra açmasını istersin kapısını, çelikten örülmüş bir damara denk geldiğini çok sonradan anlarsın. Göz yaşlarının sihri bile işlemez artık, kas katı kesilmiş bedenler karşısında, içeriye girmeye... Abrakadabralara  özenirsin, açıl susam açıl dersinde, koskoca bir kapanış görürsün ömründe.
O zaman bir sihirli değenek istersin rabbinden...Baş parmağın ve işaret parmağın ile sallarsın değeneğini daire şeklinde. Olmasını istediğin şeyleri söylersin. Aslında, rabbine ettiğin dua ile aynıdır sihrin... Tek bir fark vardır, değenek ile olacağını zannettiğini, dua ile yalvarır istersin.
Kulağı dikilmiş köpek kadar düşersin nimetini aramaya... Nefesinde tek kelime kalmaz koklamaya, koklaya koklaya bulursun ecelini... Ve karşına geldiğinde Azrailin pençesi, son bir şans istersin! 
De ki Azraile, versin sana son bir şans
Gideyim, söyleyeyim onu sevdiğimi...
Ama ne fayda, koklaya koklaya bulduğunda ecelini
Zannettiğin nimet, ölümün ta kendisi!
Anason kokusunu duyduğunda tüm vücut'un
Ve sarhoşluğuna kapıldığında, kahkaha seslerinin
Artık çok geçtir
Bilirsin sende
Yaşam, geçicidir!
B.A.

YORUMLAR

09 Mayıs 2013, 10.09
Son derece mükemmel Yaşamın gerçekleri ancak bu kadar güzel bir şekilde ifade edilir.Kaleminize Sağlık Paylaşım için Teşekkürler. 
09 Mayıs 2013, 12.16
Lovej Lovej Lovej 
Hoş geldin yeniden.
Bir gittin pir gittin.
Ne kadar çok film çektin.
Parayı götürdün maşallah:)))
Özlemişiz yazılarını yahu.
09 Mayıs 2013, 12.30

  Mürekkebi akıtmış, yolunu buldurmuşsunuz. Paylaşımınız  teşekküre, verilen mesaj  tevekkülün gerekliliğine  işaret  ediyor.

 Teşekkürler, Emeğinize Sağlık.

09 Mayıs 2013, 14.07

Merhaba ve hoşgeldin Lovej. Şahsım adına özlemişim satırlarını...Bir '' merhaba ve hoşbuldum'' edasıyla gelmişsin. İçerik yine özgün bir çalışma. Okumak keyifli, durup düşünmekte öyle. Geç kalınmış vakitler, kayıp zamanda kayıp haykırışlar gibi uçucu...

Özlediğim bir kalemdi, kalemden dökülenler, teşekkürler...

09 Mayıs 2013, 14.09
L J in yazıları başka bir iş arasına sıkıştırılarak okunmaz, konu neymiş denmez, bir okunur, akşam bir daha okuyayım denir, sakin kafayla. Böyle okunduğunda da yazılarından çok başka tatlar alınır. Hoş gelmişsin LoveJ , özlemişiz yazılarını. Özlemişim yani:) Niye Nihat Doğan gibi kendi fikrimi biz-leştirdiysem:) Teşekkürler, çok ara verme bu kadar, olur mu. Sevgiler...
09 Mayıs 2013, 15.12
Waowww..Sallandimmi ne ? Yermi sallandi .. Biri elindeki degnegimi salladi .. Mükemmell..
09 Mayıs 2013, 17.01
Namı diyar sasüke, bu nickini çok sevemedim; eskisi daha hoştu bana göre. Ormantik bir insan olduğum için pek pohpohlayarak yorumda bulunamıyorum ve her yazına yorum yapmıyorum.Fakat her yazını okumaya çalışıyorum, sen güzel yazıyorsun...



09 Mayıs 2013, 19.56
O kadar yazılarını okuyoruz da filmini görmek nasip olmadı. Neyse Lovej yine serap gibi bir görünür bir kaybolur Sağlıcakla git gel Bir Lovej kolay olunmuyor ..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın