gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

VE HERŞEY

17 Mayıs 2013, 03.02
A- A+

   Benimle birlikte beş den bire doğru sayın lütfen.

5 ( NEFES ALDIĞININ FARKINDA OL )

4 ( DAHA DERİN NEFES AL )

3 ( GÖZLERİNİ KAPAT,  ŞİMDİ MOR RENGİNİ HAYAL ET VE DERİN DERİN NEFES ALMAYA DEVAM ET )

2 ( RAHAT, SAKİN VE HUZURLUSUN )

1 ( NEFES ALSANIZ DA OLUR ALMASANIZ DA VALLA SİZ BİLİRSİNİZ  ÇÜNKÜ ZATEN TRANSA GİRECEK OLAN BENİM )

VE TRANS

   Her şey ben doğduktan bir buçuk ay sonra başladı henüz gözlerini bile açamayan, hareket edemeyen mini minnacık bir bebektim.O zamanlar ergenlik çağına yeni girmiş olan ruh hali dengesizleşip duran asi mi asi teyzem anneme bir konu yüzünden kızgın olduğu için beni sıcacık beşiğim den alıp yatağının altına saklamıştı.Ev ahalisinin telaşını görünce itiraf etmeye de çekinmişti  ve ben, ben zavallı mini minnacık bebek olan ben ağlaya ağlaya sesimi zor duyurmuştum da ancak bulup kurtarabilmişlerdi. İşte o gün karanlık fobim başladı.

   Dört yaşımdaydım tatildeydik ergenlik çağı bitmek bilmeyen asi teyzem bana göz kulak olmak yerine arkadaşlarıyla sohbet edip eğlenmeyi  tercih etmişti.( Bence haklı bir tercih idi )  Akıllım sen burada uslu uslu otur biz ablalarınla biraz konuşacağız dedi ve aradan çok zaman geçmemişti ki beni unuttu.Yalnız ve korumasız olan küçük bir kızdım  benden birkaç yaş büyük üç erkek çocuğunun kötü planlarının kurbanı oldum.Önce dört göz ve kıvırcık diye dalga geçtiler sonrada bir tavuğu yakalayıp başımın üstüne oturttular ama benim uslu uslu oturmam gerekiyordu teyzem öyle söylemişti o yüzden hiç kıpırdamadım ben kıpırdamayınca tavuk da uzun bir süre kıpırdamadı.İşte o gün hayvan fobim başladı.

   Beş yaşımdaydım kış aylarıydı havalar buz gibiydi. Küçük bir buz pateni pisti vardı ne yazık ki yarı açık bir pist idi ve kayan herkesin bir yerleri donuyordu ben haftada 2 gün oraya 5 günde  başka bir spor merkezine artistik jimnastik yapmaya gidiyordum.Aslında bu iki sporda bana uygun değildi ama kimin umurundaydı ki teyzeciğim Atlı Spor Kulübünde ki  kendinden yaşça çok büyük olan jokey sevgilisini rahatlıkla görebilmek için beni kullanıyordu.Hain insan.On bir yaşımda büyük bir sakatlık geçirdim üstelik sadece kendimi değil antrenörümü de sakatlanmıştım havadayken birden bire yere çakıldım bu hep olan bir şeydi ama bu defa fena olmuştu.İşte o gün yükseklik fobim başladı.

   Bir insan kendini gamyun camiasına bu kadar rezil edebilir kendimi kutluyorum :)))) Ya ben aslında MOTO GP ile ilgili bir yazı yazacaktım niye bunu yazdıyam.

    Fobi : ANLAMSIZ KORKU

Fobisi olan insanlar aslında korktukları şeylerden korkulmayacağını bilirler.Mantıkları bilir fakat duyguları bunu bilmez.

   Yazı çok uzamış ama ben daha asıl konuya bile giremedim . Kendimi bir kez daha kutluyorum.

   Korktuğumuz her ne ise gelip burnumuzun dibinde bitiverir ya da er geç başımıza gelir.Herkes mis gibi işlerde çalışırken bana korku filmlerinde çalışmak düşer bir de ben daha işimi bitirmemişken gecenin bir yarısı milletin aynı anda mola veresi gelir.Sanki birileri insanları dürtüyor ' Siz gidiiiiinnn yalnız kalsıııın buuuuu.' Herkes mis gibi stüdyolarda çalışırken bana yerin yedi kat dibinde üstelik tuvaleti de hayaletlerin bile unuttuğu yerlerde olan stüdyolarda çalışmak düşer.Kura çekilir şans eseri en berbat projeler gelip beni bulur. Hayatımın dört ayının gecesini mezarlık da geçirmişliğim var ne siz sorun ne ben anlatayım.Bunlar karanlıkla ilgili olanların bir kısmıydı.Küçük bir kısmı.

  Gelelim yükseklikle ilgili olanlara.Ya vince çıkmak zorundayımdır ya da bir binanın çatısına.Olmadı kadraj kurtarmadı helikopter çağırın abiiiiiii ona binsin de çeksin.Bunlarda küçük bir kısmıydı.Boğaz köprüsünün en üst noktasına tırmanmak zorunda kaldığım o günü ve tabi diğerlerini anlatmayacağım.

  En önemli işlerde işin babasının nedense çok sevdiği bir evcil hayvanı olur e işin içinde ben varsam öyle olacak tabi.Evimin balkonuna kirpiler yuva yapar.Yatak odamda kedi doğurur ve bakışlarıyla beni odamdan kovar.Çatımda gelincik gezer.Yağmurdan kaçan cücük fareler gelip benim kapıma siner.Köpekler beni takip etmeye bayılır. Ben merdivenden çıkarım onlarda çıkar ben üst geçitten geçerim onlarda geçer.Tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki köpekler bana karşı kedilerden daha merhametliler gidin deyince korkuyo la bu gidek biz deyip genelde gidiyorlar ama kediler öylemi korkuyosun ha gittmiycez işte gitmiycezzzzzzz.

  Yaz geldi ben inim den çıkacağım  dolayısıyla ortalık da durup dururken çığlık atan birini görürseniz pis pis bakmadan önce siz gamyun da ki siyahorkidemisiniz diye bir sorun.Özellikle de bir evcil hayvanınız varsa sorun bu soruyu. Korkmak demek onları sevmemek demek değildir.Hayvanları sevmediğimi düşünerek pis pis bakıyor sahipleri.Seviyorum.O zaman neden korkuyorsun.Bilsem zaten korkmam ki.Bir şey yapmazlar korkma.Biliyorum bir şey yapmazlar.O zaman neden korkuyorsun.Ben biliyorum da bilinçaltım bilmiyor o da bilse korkmayacağım işte.


  

YORUMLAR

17 Mayıs 2013, 17.16
Anıları dinlemeyi çok severim, sık sık anlatırım da. Meditasyon, ve güncel hayat kısmı hariç diğer kısımları okuması  hoştu.                                                      ***
Bu arada doğumundan 1,5 ay sonra normal bir insanda bilincin ne altı, nede üstü olur.Normal bir insanda karanlık fobisinin o dönemde oluşması imkansızdır.Tabi bunlar normal bir insan için geçerlidir, sende bir gariplik olduğunu uzun zaman önce fark etmiştim.(İki nokta üst üste, iç parantez.)




17 Mayıs 2013, 17.45
Bak bak bak Duk :))))
Hahahaha o meditasyon değildi kendimi hipnoza sokup çocukluğuma inmiştim ama becerememişim evet meditasyon gibi olmuş.
Teessüf ederim ne garipliği aşk olsun.Hem herkes de vardır gariplikler.Ben sadece itiraf edenlerdenim.
17 Mayıs 2013, 18.41
1, 5 aylıkken  ne yaşadığını hatırlamak gariplik değildir orkide. Bu doğa üstü bir yetenek. Mutantmısın nesin :)  

17 Mayıs 2013, 19.20
.)))))))))))))))))))))))
Nerden nasıl hatırlayacağım anlattılar ordan biliyorum.
Kendimi hipnoza sokup hatırlamış gibi yapayım dedim.Komik olsun dedim.
Anlaşıldı ben komik yazamıyorum:))))
Hatta sanırsam ben sadece şiir yazabiliyorum.
İçim parçalandı kendime çok üzüldüm.Keşke yüzüme vurmasaydın duk.
Napayım süper süper süper yönetici gmsnn  bana yardım etseydi sizinle Kenan Sofuoğlunun bizzat kendi çektiğim fotoğraflarını paylaşıp moto gp hakkında yazacaktım ama olmadı bu çıktı:))))

17 Mayıs 2013, 23.15
Keyifle okudum yazınızı. Bir sürü can sıkıcı yazı ve haber arasında bana çok iyi geldi. Sevgi ve selamlar Orkide. Bu arada benim göbek adım da Orkide. Rahmetli babam bana asıl isim olarak koyacakmış. Ama dini bütün anneannem " Olmaaaaz" demiş. Babam da" Bari göbek adı olsun o zaman " deyince anneannem razı olmuş. Yani bir yerde adaşız sizinle. Ama ben siyah değil beyazım sanırım:))))
18 Mayıs 2013, 01.50
Son derece samimi ve keyifli yazının..Ne garip siz korkularınızı paylaşıyorsunuz bence keyifli diyorum..Ama ne yapayım öyle bir anlatmışsınız ki :)) Teşekkür ederim paylaşımınız içn.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın