gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sanal da ki Alemler..!!

24 Mayıs 2013, 14.54
A- A+
 

     °°Ya saçmalama, neden beğenmeyecekmiş ki seni ? Sen çok hoş bir adamsın ..Seni beğenmeyen kadın ya aptal yada kendine güvenmeyen biridir..

     °°Cidden öylemi ? Çok korkuyorum, ya karşılaştığımızda beğenmezse beni ? Kızım bak kankamsın diye, sadece moral içinse bu söylediklerin, çekerim saçını ..

     °°Off yaa...Hadi ben çıkıyorum benimki bekliyor..Sonra konuşuruz olurmu ?

     °°Süslenmissindir de sen şimdi ..Aç bakim kameranı ....Yuhh ..Kız böylemi gidiyosun adamın yanına ? Değiştir o üstündekini ..Adamı katil etme..O suratını da boyama okadar ..


     Bilgisayarı kapattı ..Artık özgür bırakabilirdi yaşlarını ..Hıçkırıklarını kimse duyamazdı artık..Son zamanlarda niye bu kadar ağlıyordu ki..Oysa herşey yolundaydı..Yolunda giden bir ilişkisi, sevgisine emin olduğu bir sevgilisi, düne kadar O nunla kurduğu güzel hayalleri vardı..Son bir haftadır ne telefonlarına ne de maillerine cevap veriyordu..Geçen cuma tanışma yıldönümlerini bile yok saymıştı...


     Aynanın karşısında durdu, süzdü kendini baştan aşağı..Ayrıntılarda takıldı..Hani akmayacaktı bu rimel ? Satıcı kız öyle söylemişti, havuza bile girse akmayacaktı hani ? Hem bu kadar gözyaşı nerde birikiyor da hep bu anlarda boşalıyor..Gökyüzünde, o bulutların içinde, tonlarca yagmur nasıl birikiyorda,boşalmadan nasıl zamanını bekliyor diye düşündü, şu kahreden saçma psikolojiden sıyrılabilmek için..Ama nafile ..Bir parça pamuk alıp sildi yüzündeki maskeyi..Sildikçe daha çirkinleşti..Çirkinleştikçe daha da iğrendi kendinden..Üzerindeki bluza baktı, dekoltesine bayılmıştı, zaten hep tahrik etmeyi sevmemiş miydi..İnadına kıskandırmak için elinden geleni yapmamışmıydı ? Bu bluzu da özellikle almıştı, O nu kıskandırmak için..Tuttu yakasından sanki tek suçlu bu kahrolası bluzmuş gibi, nede kolay yırtılmıştı..Soyundu tüm yalanlardan..Sıyrıldı yapmacıklardan, duşun altında buldu kendisini, buz gibi su damlaları dokunduğu yeri deldi geçti de, hiç serinlemedi içinin yangınları .. İnadına hala alev alev..Küvetin içinde, çekti dizlerini karnına, kapattı musluğu..Öylece kala kaldı, kimbilir kaç saat, kimbilir kaç yaşam..Tüm bedeni buz kesmişti, sadece yanakları inadına ıslak ve sıcak..


     Bu hale nasıl gelmişti ? Nasıl bukadar zayıf olabilirdi ? Kalkıp hemen kendine gelmeye çalıştı..Saçları neredeyse kurumuş..Topladı hemen, gözbebeklerinin içine daldı..Yakaladı yine o alçakca düşleri, tuttu parmaklarının arasında, asıldı tüm gücü ile, canı yine acımaya başladı..Çekti...


      İlk tanışmaları ..İlk kamerada görüşü, sesinin kulaklarından içine ilk girişi, birdaha hiç çıkmayışı..'' Heyy merceğe bak..Gözlerimin içine bakar gibi..Dokun bakışlarınla ruhuma..'' demişti..O'nunda çok suçu vardı..Öyle güzel konuşuyordu ki..Sanki sevgili gibi..Kıskanmaları, sahiplenmeleri, sanki ...Ta ki bir gece..'' Senin gibi bir dosta ne çok acıkmışım...Seni iyiki tanımışım ..'' dıyene kadar..O anda burun diregindeki dayanılmaz sızı..Her gün bıkmadan kendine verdiği öğütler, cezalar, ettiği yeminler..Aldırmayan O alçak yürek..Hala konuşuyor, hiç susmadan...'' Kapat çeneni artık ...Suss...Suss dedim sana..Seni dinlemeyeceğim bir daha..Miğdemi bulandırıyorsun..''..Haykırmıştı bunları söylerken..Annesine de  kızdı, genç bir kız gibi..Zaten o hep demezmiydi '' Dinle..Sus ve sadece O'nu dinle..'' deyipte elini yüreğinin üzerine koymazmıydı..Sıyrıldı annesinin kollarından, yeniden kenetledi gözlerine kendini..'' Sanal O ... Sanall hemde başkasına aşık..Gerizekalı, aklını başına topla artık..! '' dedi.. Ve kustu .. İçinden onu çıkartmak istercesine nefes bile almadan kustu..Kustukça daha da ferahladı..Kustukça daha da boşaldı..Bomboş kala kaldı...


     °°Nerde kaldın kızım yaa..Sadece yemek yiyeceğiz demiştin..Saat sabahın 4.00 ü ..Yenimi geldin eve..Yoksa...??

     °°Sanane..Sananee...Sen yarını düşünsene ..Bakalım ilk karşılaşmanız nasıl geçecek..Ben senden daha çok heyecanlanıyorum biliyormusun..Sanki küçük kardeşim aşık olduğu kızla ilk defa buluşacakmış gibi..Genç aşık, nerelere götüreceksin bakim yarın aşkını ??

      °°Ya .. Dur bakalım zaman ne gösterecek..Hem o benim aşkım falan da değil daha..Kafam çok karışık..Bana bak ..Cidden, sen bu saate kadar o adamla ne yaptın ?

      °°Bekle..Teldeyim ..Aşkım bana gitar çalıp şarkı söylüyor..Döneceğim sana kanka bekle...

      °°Lann ..Başlatma aşkından..

http:https://www.youtube.com/watch?v=QjHzwgMvf9U

YORUMLAR

24 Mayıs 2013, 16.00
Anlatım iyi hoş, ama kimin eli kimin cebinde belli değil. Aşk denilen şey inancı, gelenekleri, toplum düzenini bozacaksa olmaz olsun o aşk. Zaten illa sonu hüsranla bitecektir...
24 Mayıs 2013, 17.51
Berrak Berrak Berrak 
Ne güzel anlatmışsın yahu.Ya ben böyle bazen kalakalıyorum bazı yazılara ne yazacağımı bilmiyorum.Önceden böyle değildim ne oldu anlamadım.O kadar çok beğendim ki anlatımını ifade edemiyorum ne yazık ki.
Biliyor musun ben de bugün buna benzer bir yazı yazacaktım.Ne zaman yazmaya niyetlensem geç kalıyorum başka bir arkadaşım benden önce aklımdakini yazmış oluyor ve ben iyi ki o yazmış diyorum.Ben yazsaydım bu kadar iyi anlatamazdım. 
Orkide bu yazıyı beğendiiiiiii hemde çok beğendi.
24 Mayıs 2013, 18.06
Ben böyle aciz bi şiir okuyan görmedim.Adamın terketmesine şaşmamak gerek.Dediğim gibi bir şiirle Ş ve C harfinden nefret eder oldum.Aşkınızda konuşmanız gibiyse hazır olun hep terkedlmeye.Kısacası BUNALDIMMM...
24 Mayıs 2013, 18.09
Yaa, ben şaşkınlaştım yine, arada oluyorsam da geçiyor şükür:))
Şimdi Berrak ,kızın, yani sevgilisi olan, onunla randevuya gidecek kız, konuştuğu ona kanka diyen çocuğa mı aşık? Çocuk aşık olduğu başkası için onunla konuşup '' Beni beğenecek mi, ne dersin?'' diye fikrini alıyor hani? Onunla kamerada bakışıyorlar, kız ona aşık ama erkek bilmiyor gibi algıladım. Kanka diyor ya:)) Eee madem kanka diyor kıza, neden merceğe bak, ruhuma dokun, diyor kıza o zaman. Çorba ettim tamam tamam, aklım çalışmıyor, şaşkınlaştım yazını anlayamadım galiba. Birileri yorum yazsın ben de anlayayım daha iyi dedim ama onlar da bana rehberlik edemicek. Natırally, kimin eli kimin cebi gibi bir laf söylemiş, o da mı anlamadı dedim ama anlamış sanki. Orkide de öyle her şeyi beğenmez, anlamış işte. Yazıyı ben de beğendim gerçi de kafam karıştı:)) 
Bak, açıklayacaksan şimdiden diyeyim öyle çocuğa anlatır gibi yapma he:) Bak canım bu kız, bu da erkek taaam mı diye başlama yani:)))
Öpüyorum.
24 Mayıs 2013, 18.13
aşka İnanmak Sacma gelıyor bana artık:):)
24 Mayıs 2013, 21.32
Yine mi yahu  yok artık  yalan rüzgarımı  desemmmm ,aşk-ı memnu mu desemmmm şaşırdım kaldım ! yazmayın böyle saçma sapan yazılar. Yazacaksanız  akil  insanlar gibi yazın yaa :D:D
24 Mayıs 2013, 22.02
Atayaaa :))))))) çok şekersin yaaa :)))) Şimdi ben anlatırdım ama yakışık almaz, bence Berrak anlatsın. Berrakcım yorum yazasım var ama yokta.... Şimdi en iyisi ben susayım sadece anlatım güzeldi demek istiyorum. Yorumu sana özel yapayım ben :)

25 Mayıs 2013, 00.34
Hayır hayır hayır esti, buraya anlatacaksın:))) Hem kamuya bi hayrın dokunmuş olur. Gamu ya mı deseydim ki:)) 
25 Mayıs 2013, 01.14
NaturaLLy_Teşekkürler ..Aşkın tek başına bir şeyleri bozacağına inanmayanlardanım ...Aşk seçim yapılarak yaşanmazki..'' Gerçek aşk '' tan bahsediyorsak tabiiki ..
siyahorkideeciğim dememe izin ver lütfen...Berrak sana teşekkür ediyor..Beni yani yazıyı anladığın için üstelik...
Atayacığım...Şimdi bak canımın içi ...PpP ..Esas kız ile esas oğlan sorumlulukları ve salaklıkları yüzünden birbirlerine açılamıyorlar ..Ufff...Nasıl anlatayımki .. Dur dur kolayını buldum sanırım ... Atayacığım sen aşktan anlamıyorsun :pPPp  Okadar iyi anlamışsınki ..Birde bizimle dalga geçiyorsun ..Orkidenin blogundaki yorumun seni açığa verdiki :)))
! K.e.N.α.N kesinlikle haklisin ..Sakın inanmayın .. Aşk diye birşey yokki zaten...
Séякαη Neden hala bekliyorsunki ..?
estide_geldimki Ballı kaymağım diyeceğimm yalnış anlaşılacak şimdi..Ben sana özelden teşekkür edeyim en iyisi..

25 Mayıs 2013, 02.20
içeriğiyle fazla ilgili olmasamda anlatım biçimin harikaydı berrak aşk veya adam sanırım  bizim anlayamadığımız bir şeyler yaşamışsın yaşadıklarından hissettiklerinden dolayıda içindekileri dökmüşsün anlatma biçimin harika güzel yazıya dökmüşsün çok blog okuyorum ama ilk defa yorum yapıyorum bir bayanın içindeki heyecan ancak bu kadar güzel anlatılır
25 Mayıs 2013, 02.22
Yuregine saglik berak cim,  okadar hos anlatmissinki  ben sanal alemin hikayesinden ciktim turk filmi gecti gozumun onunnden  turk filmlerindede olmazmiydi aynen boyle:))  orda   oynuyanlar  aktor , aktris ler burda ise  o filmleri izliyenler  cok hos yaaa   anlatim  super konu  acikli   gel sen bunu mutlu sona bagla:)) sevgiler cnm.
25 Mayıs 2013, 03.17
ne saçma yazılar .........neden neden insanlar burda kendilerini saklar olmuşlar neden burdalar... yaşanması gerekenlerineden görmeden burda yaşıyorlar emimimki yanı başanda harıka aşlar onları bekliyodur..
25 Mayıs 2013, 03.18
    
     Berrakcım bu işler adamı totosundan dişler .ppppp. Şu ilk sıradaki yorum beni benden aldı yine ya. Ahlak polisi mübarek bu Naturally arkadaş. "İnancı, gelenekleri, toplum düzenini bozacaksaymış" peh peh peh. PEH  kısaca :)
25 Mayıs 2013, 21.55

30KASIM :)) Sevindim ..Kızmam gerekirken hatta sevindim ..Demekki bu kadar gerçek yazmışım..Olay tamamen hayal gücüydü..

CeZbEmm sadece dişlese iyii...Kopartır götürürde arkasından bakacak halin bile kalmaz..Ben her yoruma, her bakış açısına saygı duyuyorum .. Herkez aynı şeyi düşünseydi, ufff pek sıkıcı olmazmıydı..Pp

GURCU_KIZI mm için geliyor efem ...( Öpüyürum bitanem )


 

         °° Geldim ... Ne saçmalıyorsun kanka ..Biz sanırım yılbaşından sonra, veee inanmayacaksın amaa 14 Şubat'ta evlenmeye karar verdik ..

         °° Nasıl yani ? Ciddimisin kızım sen ? Daha 1 yıldır tanıyorsun..Neyse madem öyle karar vermissiniz .. İnşallah mutlu olursunuz ..

          °°Canımmm sağol ..Şey ..Gerçi, ya kafam çok karışık..Sonra devam edelimm yarın görüşürüz ..Belkide görüşmesek daha iyi ..Bazı kararları aldıktan sonra yaşantıma ve ne bileyim işte sorumluluklarıma dahada dikkat etmeliyim değilmi...

           °°Sana haftalardır söylemek istediğim şeyler vardı..Ama seni kaybetmekten korktum sanırım ..Madem bir daha görüşmeyeceğiz..Ben senden başka hiçbir yüreğe dokunamam uzun süre..Senim olduğundan beri başka hiç bir şeyim olmadı..Olmasında..Yok olsun herşey...Madem O nu evlenecek kadar sevdin ..Buna saygı duyup bir daha da gölgende bile serinlemem ..Geçen hafta benim ilişkim bitmişti..Yüreğim seninle atarken başkasıyla olamadım..Ama sen sevgilini anlattıkça ..Yalan söylemeye mecbur hissettim kendimi ..Yalanlarım için affet beni..Seni bu kadar sevdiğim için özür dilerim .. Mutluluk hep yanında olsun .. İyi geceler....

           °°Şapşal şey...Yaklaşş..
26 Mayıs 2013, 14.41
Ben öncelikle özür dilerim bu yorum içerisinde cevap vereceğim arkadaşlardan, yorumlarınız sanırım Bloga geç ulaştı ..Belkide böylesine cüretkar böylesine acımasız oldukları için..Ki sizlerde toplumumuz için olması gereken mihenk taşlarısınız...

Yaşamda çeşit çeşit insanlar vardır ve bu insanlarında kendilerini tatmin etme yöntemleri..Umarım Yeterince Tatmin Olmuşsunuzdur...

_-edjo-_  Acizlilimle ve özürlü şiir yorumumla o nazik ve hassas ruhunuz ve mükemmelliyete alışık kulaklarınıza verdiğim rahatsızlık için kusuruma bakmayın..Keşke bunalana kadar beklemeyip hemen kapatsaydınız ..Cesaretiniz güzel keşke ukala ya varmasaydı..Üzüldüm adınıza...

timewarner ..Akil insanlarmı ? :)) Kusura bakma arkadaşım ..Kişiye özel yazı yazma gibi bir alışkanlığım yok ..Ama Aşk ı Memnu  gibi bir eseri küçümsediğinizi göz önünde tutup, bu yorumunuzu hiç okumamış olmayı tercih ediyorum..Sizde öyle yapın farz edinki ...

nefes5911 ..Okuduğunuzu anlamadığınızı düşüyorum arkadaşım..Burada bazı insanların kendilerini saklama konusunda hem fikiriz ama..


          Ben yinede teşekkür ederim ...Ama asla yazmaktan ve şiir okumaktan vaz geçmeyeceğim...Yaptıklarımla mutlu, huzurlu, keyifliyim ....Ya sizler neler yapıyorsunuz ???
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın