gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yatırım....

04 Haziran 2013, 21.23
A- A+
 

        Birinin kızımı oldu ? Bu ne sessizlik ? Salonlara bakıyorum, benim pek vakit bulamama gibi bir mazeretim var lakin salonlar maşallah dolu..Herkez yine oyun oynuyor, ama neden Blog köşemiz sessiz...Suskun ...Kimsesiz sanki...Hadii Uyanın ....Canlanın ....Bak hala duruyolar yaaa...Yazın, okuyun, sohbet edin, kavga edin ...Zira benim hoşuma gitmedi bu sessizlik..


             Konuma gireyim ben acilen ...:)

             Canım memleketim...Huzur bulduğum toprağım...Kendimi özgür hissettiğim...Başım dimdik yürüdüğüm...Kısacası kendimi rahat hissettiğim, orda olmak için can attığım memleketim..


             Telefona çıkan, yıllardır emlaklarımızla, kiralarla ve vergilerle uğraşan bizi her yıl şaşırtan, devamlı artan kiralardan kesilen ücreti ile bıktıran ama yinede sanki mecburmuşuz gibi yine vazgeçemediğimiz, aile dostu olan emlakçımız ile derin bir sohbete girdik..Konu malum ...

Kesin dönüş yapıldığında nereye yerleşeceğiz ? Yatırım ve yerleşim için en uygun Şehir ve semt..Fikirleri hiç hoşuma gitmedi .. Hemde hiçç..

Daha sonra şu malum balonlu  emlak bürosunda çalışan bir arkadaşımı aradım ..Daha mantıklı daha arkadaşça geldi fikirleri, lakin ben işimi sağlama alma mecburiyetindeyim..Hepimizce malum olan, kazanılması hiçte kolay olmayan ve elimden gelse hayatımdan çıkartmak istediğim Para denen şeyi, diğer yaptığımız gibi gözü kapalı, hmm mantıklıymış diyerek el yordamı ile saçma sapan yerlere yatırmak istemiyorum..


                Gönül ne mi istiyor ?


            Deniz olmazsa olmaz :)) Orta boyda bir kasaba, Bahçe içinde, lüx olmasına gerek yok ..Mütevazi hatta..Kasaba halkı sıcacık olmalı...İstanbul'a çok uzak olmasın..6 saati geçmesin ulaşmak..Ya aslında çok fazlasının beklentisi var ama öyle işte :)


            Sizlerden ricam ve isteğim ise..Fikirleriniz..Yurdumda hiç bilmediğim ..Gidip göremediğim..Yaşlılığımda sessiz, sakin, temiz, huzur içerisinde yaşantıma devam edebileceğim bir kasaba..


            Bu konudaki tek keşkem; Bir köyüm olsaydı ..Eğer bir köyüm olsaydı arayışa girermiydim böyle..Gerci benimde bir köyüm var İstanbul'da bir köy :)) Denizide var üstelik..


            Biliyorum saçma sapan bir blog oldu ...Olsun ben sizlerin fikirlerinize saygı duyduğumdan, birde sizlere sormak istedim ..Soğuk.. Üşüyorum..


                                        Ya da ...Köyünüzde banada yer varmı ??

YORUMLAR

05 Haziran 2013, 02.20
Beykoz, Şile ya da Sapanca olabilir.
05 Haziran 2013, 04.18
Yalova_Armutlu gemi ile Yenikapı_Armutlu 1saat 15 dakika sahil kasabası:)
05 Haziran 2013, 07.08
sakarya tarafını araştırmanızı öneririm.ist a oldukça yakın fakat sanki istdan çook uzak bir havası vardır deniz değilsede sapancada göl denizi aratmıyor.incelemenizi önerebilirim.
05 Haziran 2013, 10.38
Kastamonu-Abana ilçesi tam tarif ettiğin bi yer tek sorun İstanbula biraz uazk olması 600 km. bekleriz en azından 1 haftalığına.
05 Haziran 2013, 10.52
yaşadığın köyü entelköye çevirirsin wala sen berrak. yalnız altında şalvar başında yazma olsun ki orjinallik katalım olaya.
05 Haziran 2013, 16.09

Séякαη Ciddiye alıp yolla bakalım anahtarı derim görürsün :)) Çocukluğumda gitmiştim bır kaç kez ..Birde gidip alıcı gözüyle bakacağım ilgin için teşekkürler..
NaturaLLy_ Utanarak yazıyorum...Hiç bilmiyorum ama sayende araştırdım .. mutlaka gideceğim yerler arasına girdi bile ..Teiekkürler.
MER_34 Bilmemmii :))Keşke denizi doldurmasalardı ..Gerçi 2.3 yıldır gitmedim belkide daha fazla..Sözde! yazlığımız Çınarcıkta ve biz denize girme ihtiyacımızı o vırajlı yolları geçerek Armutluda yunuslar eşliğinde gideririz..Bilirsin, Armutlunun sonlarında, kumsalın dibindeki bahşeli evler bana hep cazip gelmiştir..Okulları araştırmalı aslında 10 yaşında ki oğluşumun okuluda önemli..Kaplıcalarıda iyidir..
Ben_eylul Evet muhakkak gidip bakacağım arkadaşım teşekkürler...
dokuzer Sayende Tanıtım vıdeolarını izledim ..Karadeniz mükemmel bir doğa harikası..Her kış gidip görülecek diye planlar yaptığımız, lakin nasıl olupta hala göremediğimi anlayamadığım bir ukdemdir karadeniz..Sürmene manastırı hele :(  Akdenizde otelin birine kapağı atıp, 15,20 gün havuz başında pineklemenin adı tatil olmuş işte..Teşekkürler arkadaşım ..
Mebrur Sen yaşıyormusun ? Bende endişelenmeye başlamıştım, yorumlarının gazabı seni yuttu sanmıştım..Şimdi sana inat hayatımda ılk ve tek gittiğim gerçek anlamda bir köy olan, Eskişehir Bektaşpınar köyündeki (24 yıl önce ) maceralarımı anlatırım görürsün :)) Yok Yok onu bir blogda anlatırım ..Hatta Radyoda sesli sesli anlatırım Pp..Evet Evet anlatmalıyım..

Çok incesiniz...Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim ..Bu yıl Türkiyede uzun kalacağım inşallah..Ve çok yer gezip artık bir karar vermek istiyorum..Benim için çok yararlı oldu bu blog..Özel gelen mesajlarda çok yararlıydı ..Teşekkürler...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın