gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Israr Etmeyin Vallaha Dönmem

20 Haziran 2013, 16.56
A- A+

   Yine kendime bu ne hiddet bu ne celal sakin ol yazma yazma yazma diyesim var ama biliyorum ki ne kadar desem de işe yaramayacak.

    Pek görüşmesek de çok sevdiğim bir kız arkadaşımın beni araması ile bilinçaltıma zorlukla ittiğim ve öldürdüğüm görüntüler bugün tekrar hortladı. Konu konuyu açtı ve maalesef en sonunda gelip benim anılarıma dayandı.

    Bu bedbaht kız arkadaşımla en son geçen sene bu zamanlarda görüşmüştük çok üzgündü salya sümük ağlıyordu aynı zamanda çok kızgındı ve ağzından çıkan kelimeleri kulakları duyamıyordu. Kendi bahtsız anılarıma geçmeden önce kız arkadaşımın neden bu derece kendini kaybettiğini size yazmak istiyorum. Korse giyen herkes fazlalıkları olduğu için giymiyor. Bazı zamanlarda oluşan şişkinliği kapatmak için de giyilebilir.Uzun zamandır çıkma teklifi beklediği ve çok hoşlandığı bir adamla olan ilk randevusunda otururken kazara korsesi görünmüş ve o adamcağız bu iş başlamadan burada bitsin diye randevuyu erken bitirip arkadaşımı evine bırakmış.İnsanların fazlalıkları olsa ne olur ki her şey görüntüden mi ibarettir Allah aşkına.Evet öyledir diyenler başka sayfaya mı geçseler ki.

    Şimdi kendimin terk edilme hikayelerini yazayım.

    İtiraf ediyorum ben doğuştan kibar olanlardan değilim ama ince bir ruhum vardır.Yani öyle derler.Demesine derlerde ben bugüne kadar ince ruhlu olmanın pek faydasını göremedim.Umarım ileride görürüm.

   Birinci terk edilme sebeplerim: Helva ve turşuyu aynı anda yediğim için terk edildim.Yani ne yapsaydım demek ki bedenimin hem tuza hem de tatlıya aynı anda ihtiyacı vardı.Hem herkes de olabilir tuhaf yeme alışkanlıkları.Sizde deneyin valla çok lezzetli.

   Bazen resim yapıyorum biraz da olsa yeteneğim vardır.Suluboya kağıtlarını çok sevdiğim için resimlerimin çoğunu da bu boyayla yaparım.Yanlışlıkla fırçamı su yerine kahve kupama ya da çay bardağıma falan daldırdığım olur.Resmin başından kalkmak istemiyorsam öyle boyalı boyalı içerim o kahveyi ve çayı.İşte bu helva ve turşu vakasının üstüne bir de bu eklenince bana sevginin yolları sana kurşunlar dedi sevgilim ve gitti.

   İkinci terk edilme sebebim: Elektrik süpürgesini çalıştırmayı bilmediğimden oldu.E yuh yani benim bile çalıştırmışlığım var sen kızsın nasıl bilmezsin diye bir suçlamayla karşılaşmıştım.Tamam tamam haklı bir terk ediş olabilir belki.Valla öğrendim artık takır takır temizlik yapıyorum bal dök yala o derece.Terk edeceğine öğretsene be insan evladı.Sanki herkes her şeyi dört dörtlük bilip yapıyor.Eksiklikleri görüp yargılamak uzaklaşmak yerine o eksiklikleri tamamlamak daha iyi olmaz mı sizce de.

  Üçüncü terk edilme sebebim : Hani iki çatal yersiniz hemen servisinizi değiştirirler ya.Yeni çatal yeni tabak yeni bıçak koyarlar önünüze tertemiz ayna gibi.İyi de ben yenisini istemiyorum kardeşim önümdeki ille devam edeceğim.Ne medeniyetsiz insansın der gibi bir bakış atar karşınızdaki hayır alakası yok.Benim o an aklım o daha kirlenmemiş olan tabakların bıçakların yıkanırken harcayacağı suda o deterjanın döküleceği denizde denizdeki zavallı balıklarda.Ama işte o kadar ön yargılıyız ki sebepleri yeterince anlamadan aklımıza gelen ilk düşünceye sıkı sıkıya tutunuyoruz.Bu bende de var ara ara hortluyor yinede törpülemeye çalışıyorum.

   Dördüncü terk edilme sebebim: Ya zaten kaplumbağa gibi kullanıyorsun gaza basmaya devam etmek yerine frene basmayı akıl etsen bu kadar parçalanmazdı bu araba sözlerinin ardından benim ama frene bas demedin ki cevabım terk edilme sebebim oldu.Yeterince zeki olmadığımı düşünen insan evladı ben mecbur muydum araba kullanmaya.Herkesin yapabilecekleri ve yapamayacakları var.Elinden gelmeyen şeyler için insanları zorlamanın anlamı ne ki.

    Ne kadar bahtsızım hep terk edilmişim ya da yanlış insanlar mı beni bulmuş anlamadım.

    Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edelim. İyi taraflarımızı görüp dile getirelim.Yoksa mutluluğu rüyamızda görürüz.

   Yazı çok feminen olmuş görüş bildirecektim bu nedenle çekindim diyen erkeklerdenseniz başka sayfaya geçin. ( Lütfen ! ) Kaba oldu farkındayım.Ciddiye almayın en iyisi.

   Yerin Dibine Geçirdiğim Karizmama Az da Olsa Can Verecek Olan Not : Zaten hiçbirine aşık değildim.Bence bu yüzden terk ettiler bu sebeplerde bahaneleri oldu.Yolları bahtları açık olsun.

   Yinede kimseyi sudan sebepler yüzünden terk etmeyelim.Eksik tarafları tamamlayalım tamam olan tarafları da her fırsatta övmeyi unutmayalım.

   Anne öğüdü gibi oldu. Neyse ya siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.

YORUMLAR

20 Haziran 2013, 17.47

"Yinede kimseyi sudan sebepler yüzünden terk etmeyelim.Eksik tarafları tamamlayalım tamam olan tarafları da her fırsatta övmeyi unutmayalım."
Olur.

Senin de farkında olmadığın"farklılığını" göremeyen bay odunlar, yaprak gibi uçmuşlar yanından. Sen farkında mısın ki farklı olduğundan, olay burda başlıyor. Kendini ezip biçmek hoşuna gidiyorsa ruhuna sağlık ne diyelim. Bence, kendine olan bakış açını değiştirmelisin...

Arkadaşın gibi malların da ruhuna sağlık kusura bakmasın. Giydiysen o mereti oturmana kalkmana dikkat edeceksin, yok oran buran ayrı oynuyor da kendine hakim olamıyorsan kapalı giyineceksin, o zaman ister dans et ister hopla zıpla. -Bu da hacı amca uyarısı gibi oldu- Korse giymek bence mallık.
20 Haziran 2013, 20.03
Bi insan kendi ile bukardarmi hos, inceden ve zekice dalga gecer :)) Feminen falan olmamis bence ..Aklima bir soru takildi Orkidecigim ..Sen neden terk ettin ?
20 Haziran 2013, 21.56
Şeyyy şeyyyy Berrakcım benimkilere girmeyelim işin içinden çıkamayız:)))
Ben genelde parasına güvenip hava atanları terk ettim.Özür dilemeyi bilmeyenleri terk ettim.Kendini hep haklı görenleri terk ettim.Özür demişken dün bir arkadaş benden özür dilemiş gitmişti kabul ettiğimi ve benimde özür dilediğimi söyleyememiştim.Olur da okursa özrü kabul edildi.İnce ruhu için teşekkürler.
21 Haziran 2013, 00.14

       E iyiymiş :) Yalnız ben şunu merak ettim; cidden aşık olduğunuz biri olsaydı, bunları yapar mıydınız onun yanında acep .p  Fırçayı içecek bardağına batırdığım oluyo benim de, yalnız onu içmek nası bi şeydir :) Bi de son terkedilme nedeninde takıldım...cidden terketme sebebi olabilir o yani.

       Erkek arkadaşın yanında korse mi giyilirmiş arkadaş...bence çok kötü fikir. Böyle giyiyolar korseleri, adam sanıyo hatun dal gibi, fit filan. Sonra bi bakıyo;  aaaaa  taş hatunun içinden deniz anası çıkmış .p Olmamalı!! 

       Her şey görüntüden ibaret değil ama görüntüyü de es geçmeyelim. Hatta bunun yazılmışı var bende .pp üşenmiyim ekliliyim bi ara. Eğlenceli yazı...teşekkür paylaşım için.
21 Haziran 2013, 00.28
Pek sevimli bir yazı olmuş, sağolasın.:)
Düşündüğümde  bile midemin bir tuhaf olmasına neden olan helvalı turşu ya da turşulu helvayı hatırın için bile olsa.-Çünkü HİÇTYP (Hatır İçin Çiğ Tavuk Yemeyen Pervasızlar) üyesiyim ben.:)- asla denemeyeceğimi bildirir Berrak'ın sorusunun aynısını dendenleyerek teşekkür ederim.:)
Sevgiler
21 Haziran 2013, 01.27
Sat_Agraha  seni görmek, yorumunu okumak ne güzel bir bilsen .... Nerelersedin sen özlendigini, eksikliginin hissedildigini bilmezmisin :(
21 Haziran 2013, 03.12
supersiniz yaa :)))  yazi  cok hos yorumlarda oyle herkesin  yuregine sagliklar olsun.
21 Haziran 2013, 17.06
 Kovarsın,gözüme görünme dersin,git artık dersin,.Ben yoruldum,senin yalanların beni yordu,hasta etti dersin, defalarca ,o dinlemez ,''ne arsız diyorsundur'' içinden bana deyip deyip hep gelir .Laftan anlamıyor bu, deyip,hızını alamayıp ,kocaman DEFOLLLL u yapıştırırsın Ve o gider...Bilmezsin ki giderken yarını da alır gider,öyle  kalakalırsın...Her kapı çalındığında,kapıda mavi araba durduğunda,telefonun çaldığında yüreğin deli gibi çarpar ,acaba o mu diye...
Ömrünün sonuna kadar içinde ukdeyle  yaşar gidersin...

Anıları depreştiren çok güzel bir yazı ve öğüttü.Elinize sağlık.
21 Haziran 2013, 18.46
Giden gider kalan sağlar bizimdir.:)
22 Haziran 2013, 00.11
Sevgili güzel yürekli Berrak,
senin de bu sıcak karşılaman ne güzel bilsen.
Yorumlarda olmayışım tamamen özel hayatımdaki çorba hallerle alakalı.:) Blogları, güzel yazılarınızı takip etmekteyim ama.
Ben sana özelden özet geçmeye çalışayım en iyisi.:)
Teşekkür ederim, sevgiler.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın