gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Aşıklar Her Daim Karşılıklı Oturmalı

05 Temmuz 2013, 01.05
A- A+
 
      Neredeyse iki haftadır görmüyorum yüzünü. İki farklı şehrin aşıkları olmak ne zor, her vuslatın başı beklemek kaderli. Zil çalıyor...geldi! geldi işte! Yine yüreğim ağzımda, kalbim yerinden çıkacak. Hiç şaşırmıyorum...geçen yıllara rağmen birbirini bir türlü eskitemeyen kronik aşıklarız biz çünkü. Diyafonun kamerasından yansıyan yüzünü görüyorum, en çok onu görmeyi seviyorum bu karede ve aslında hayatımın her karesinde. Nasıl aşığım ona...

      ____  Ne kadar güzelsin...

      Gülümsüyorum...

      ____ Hoşgeldin...sen de çok güzelsin

      Sarılıyoruz, birbirimizi içimize çekiyoruz. Allahım, böyle ölsem ya ben şu dakika... Dünyanın en zor şeyi; kollarının arasından ayrılmak. İki günlük cennet hazırlığı küçük çantasını alıyorum elinden...her zamanki gibi bırakmaya vakit bulamamış sarılmadan önce. Onu alıp içeri götürürken bir anda kucağında buluyorum kendimi. Benim elimde onun sallanan çantası, onun kucağında benim sallanan bacaklarım içeri sürükleniyoruz beraberce. Nasıl bir mutluluktur bu !

      ___ Duuuurrr bırak beni ! bi' şeyler hazırlamıştım, onları getireyim... otur sen. Ne içeriz...şarap, votka, bira?

      Muzipçe gülüyor; 

      ___ Şarap içelim...malum, sen çok güzel oluyorsun şarap içtiğinde, için dışın bir oluyor...şeffaflık manasında yani. 

      Pis şey ! eşşek...unutmaz ki bi' türlü 

      ___ Mikropluk yapmasana...iyi ki bi' üzerine kustum !

      Gülüşüyoruz... Tepsiyi kapıp salona dönüyorum alelacele...bir saniye onsuz geçmemeli. Kedi gibi sokuluyorum yanına.

      ___ Karşımda otur !

      Eliyle karnımdan itiyor beni. Kendimi eline doğru bastırıyorum... şimarıkça; 

      ___ Hiiiiiiiiii pise bak özlememiş beniii !!

      Kucaklıyor beni kocaman, minicik öpüyor dudağımın kenarından...saçlarımı koklayıp beni karşısına oturtuyor bir güzel 

      ___ Çok özledim... işte o yüzden karşımda otur... biraz seyredeyim seni

      Şundan bundan laflıyoruz, ben daha ziyade kemküm ediyorum. Sanıyorum sadece seslerimizi duyuyoruz. Aslında olan biten yalnızca gözlerimizde ve derin bir sessizlik aralığında geçiyor. Gözleri dokunduğu her yeri  yakıyor. Bu aklı başımda nasıl tutmalıyım, nerden çıktı şimdi bu "karşılıklı oturmak" !

      ___ Neden bakıyorsun böyle bana... hiç mi görmedin daha önce?

      Bi' kahkaha atıyorum. Sesim bana yabancı geliyor. 

      ___ Evet, hiç görmedim seni... mevzubahis sen isen balık hafıza oluyorum. Senin gibi sürekli tazelenen bir şey olmadı hayatımda ve ayrıca bakmaktan bu kadar keyif aldığım...

      "Benim de" diyorum galiba... hafif çatallaşmış, genizden gelen kendi sesime benzer bi' ses duyuyorum belli belirsiz.

      ___ Gözlerimi istemsizce kapattığımda neye sahip olduğumu mükemmelen görmeliyim... işte bu görüntüyü  nakşediyorum beynime. En mahrem yeri gözleri insanın ve hayatının en mahremine o gözlerle dokunmalısın... en güzel gözlerle dokunulur çünkü. İşte tam da bu yüzden aşıklar her daim karşılıklı oturmalı.

      ___ Hmmm güzelmiş...

      Bakakalıyorum... Suyun dibindeyim sanki;  basınçtan kulaklarım uğulduyor, başım dönüyor. Göğsümün hemen altında kendilerine küçük gelen bir kafeste onlarca güvercin kanat çırpıyor ve kalbimi sıkıştırıyor. Bacaklarım bana ait değil... minik titremelere tutulmuşlukları çıplak gözle görünmesin diye iki elimle sıkıca bastırıyorum üzerlerine. Beynim ve vücudum eşzamanlı olarak uyuşuyor.

      Siyah saçlarına, siyah gözlerine bakıyorum... her bir yerine ayrı ayrı bakıyorum. Aklımdan geçen ve düşlediğim her ne varsa erkek namına, ete ve kemiğe bürünmüş oturuyor karşımda. Gerçek ve gerekçeli bir aşk bu, ondan bitmiyor, bitemiyor... ondan "tek aşk hikayesi". Kendinden öncekini ve kendinden sonrakini yıkıp paramparça ediyor. Yüzlerimizdeki şiddete ve aşka aynı anda bakıyor, zamanı kaybediyoruz.

      Zaman...

      "Sen"... diyor
      "Sen"... diyorum...sonra bir şey diyemiyorum.

      

YORUMLAR

05 Temmuz 2013, 01.39
Allahım Allahım ne sıcak bir aşktır ne güzel bir sevgidir buuuuu.
Bitmesin bitmesin sonsuza dek sürsün.
İçime su serpti yazı. Neredeyse aşkın olmadığına inanacak duruma gelmiştim. Yok yanlış oldu.Aşk var da yaşamayı bilen insan az. Bilmeyince de ellerinden uçup gidiyor zavallı aşk.
Beğendim beğendim çok beğendimmm daim olsun dilerim.
05 Temmuz 2013, 02.42

      Daim olucak kaçarı yok ki Orkide :) sağol güzel dileğin için. Bu yazdığım senin yazını okuduktan sonra çıktı. Aslında senin blogunun altında yorumum var... hem de dün öğleden sonra yazdım ama hala askıda, ondan göremedin onu. Onay sistemini hala çözebilmiş değilim :) Sonuç olarak bu yaşanılanı sen hatırlattın bana...ayrıca teşekkür ederim onun için de.
  
     * Hazır kendi blogumu bulmuşken, başkasının yazısını alakasız şeylerle işgal etmeden yönetimden bir ricamı da belirteyim. Videolarımız onaylanmıyor ne zamandır. "En Çok İzlenen Videolar"da Seyyal Taner, Yeşim, Ersen ve Dadaşlar görmekten fenalık geldi bana .ppp
05 Temmuz 2013, 02.50
hissedilenler    hissedilerek yazılmış tüm aşkların  yaşanması gerektiği gibi 
05 Temmuz 2013, 05.51
Banane bende istiyorum ondan..Hani adı AŞK olan TUTKU olan diğerlerini yazını okuyan herkez eminimki hissetmiştir..İlk seneler öyle oluyorda, sonraları yavaşş yavaşş değişiyor dengeler..Dilerimki eksileceğine daha bir tutkuyla çoğalsın, dolsun, taşsın yüreğinizden..Üstünüz başınız batsın aşktan ;))
İyi güzelde şimdi bu elimizdeki eskiden kalma, eskimiş pörsümüş aşkları..Ters düz etsek, şarap fıçısında 40 gün bekletsek acaba yepisyeni olurmuki ?
Ayy ..Şaka bir yana ..Aşk eskimiyor, bitmiyor..Bizler sadece ihmal ediyoruz ..Bisiklete binmek gibi..pedala bastımmı ....Ve özletmekte şart;))
Bayıldım bu aşka ben..
05 Temmuz 2013, 09.16
Ne güzel yazmışsınız,  ne güzel dile getirmişsiniz. Aşka,sevmeye ve sevilmeye dair yaşadığınız ve çok daha uzun yıllar yaşamanızı ümit ettimiz aşkınızı, aşkı yaşamayan, yaşayamayan,aşkın ne olduğunu bilmeyen,ve (varsa) aşka saygı ve sevgi duymayan lara ithaf olunur...
05 Temmuz 2013, 10.04
İfade gücünüze haset ederdim; şimdi yaşama isteğinize,keyfinize,tad almayı becerişinize de haset ettim:) Tüm duygularımı harekete geçiren şey böyle bir aşka sahip olmanız değil.Herkesin bunu hayatında en az bir kez bulabildiğini/karşılaşabildiğini ama tanımayı beceremediğini düşünürüm.Sizde bayıldığım şey bu.TUTUNMAYI BECEREBİLMEK..Daim olsun,katlanarak artsın...
05 Temmuz 2013, 11.32
Bu nasıl sıcak ve samimi anlatım ve inanıyorum ki bu kadar sıcak samimi gerçek ve çok az yaşanılan o özel duyguyu yakalamışsınız.Daha açacak olursak aşkın va aşık kalmanın formulünü bulmuşsunuz. dilerim sonsuza kadar sürsün. de.. Bizim gibi aşk yok aşk yok diye dolaşanlara bu formülü verseniz. . gerçek AŞK  belki yanımızdan defalarca geçiyor ama bizim gözler mi kör nedir:) Sonsuza kadar bu mutluluğunuz devam etsin Cezbe.
05 Temmuz 2013, 11.42

Bu bu bu nasıl güzel  ifade ediştir, nasıl dolu yaşanmışlıktır imrenmemek mümkün değil.  Dilerim hiç bitmesin.  Çoğu kişinin, yaşadığı sandığı aşkın aslında tam tarifi var mı bilemiyorum. Günümüzde ederi de epey düştü :) Kimileri iliklerine kadar yaşayabilme şansı yakalar, kimileri de hoşlandığı bedenlere hayalindeki ruhları koyup aşk yaşadım sanır.

 

Berrak’ın dediği gibi aradan yıllar geçtiğinde bir iksiri olsa şu meretin hiç fena olmaz :) Dünyamın teknolojisi bir de aşka format geliştirse ya :))))

05 Temmuz 2013, 13.13
Aşk Out...                                  
05 Temmuz 2013, 13.43
A evet şimdi okudum yorumunu 
Ben aslında orada anlatamamışım pek.Hani ilişkimizle ilgili bir sorunumuz varsa ya da ne bilim sevgilimizi bir şey için ikna etmeye çalışıyorsak benimle dans kursuna gel gibi bir şey için mesela
Bu gibi durumlarda karşımıza oturtmuyoruz yanımıza oturtup konuşuyoruz.
Karşıma otur seni biraz izleyeyim seni izlerken içkimizi yudumlayalım gibi bir istek hem çok romantik hem çok sevimli hem çok güzel hem hem hem her bir şey işte.Buna asla karşı çıkmam.
05 Temmuz 2013, 15.32
Sürekli yanyana oturamadığınız için karşılıklı oturuyorsunuz. Çünkü özlüyorsunuz, çünkü aşkınızı bitirecek şeyleri yaşamıyorsunuz, çünkü aşkınız sizde bir alışkanlık haline gelmemiş. Bu dediklerimi yok sayamazsınız. Bir yorumunuzda eşinizin iş seyahatlerinde olduğundan bahsetmiştiniz. Arkadaşlar kadar ben bu aşka imrenemedim doğrusu. Süreklilik arzetmeyen, sürekli kesintiye uğrayan aşka ben aşk diyemiyorum. Kısacık zamanlara sığdırılmış duygular, elbetteki uzun yıllar kronikleşmiş bir aşka dönüşecektir. Bunda şaşılacak ya da imrenilecek bir şeyi aradım ama bulamadım:)
05 Temmuz 2013, 19.17
Aslında yazıyı okuduğumda çok güzel şeyler yazıcaktım, ne güzel bir aşk yazısı bu diyecektim, yavan değil, "öyle çok seviyorum ki, çok acaip seviyorum" gibi tekdüze kelimeler yazılmamış, okuyana, yaşadığınız aşkı hissettiriyor diyecektim, ta ki, yazdığın yorumu okuyana kadar! Bir anda aklım başıma geldi, asıl söyleyeceklerimi söyleyeyim...

Siz eleştirmeyi iyi bilirsiniz, yorumlarda sesinizin çok çıkmasından belli!!! Zaten bloglara da ayakkabılarınızla girmiş, bir de utanmadan içki içki içmişsiniz. Yetmemiş, şarap mı, votka mı, bira mı diye bar ortamı oluşturmuşsunuz. Çalışırken, bilgisayar ekranımın penceresinden baktığımda, blog içerisinde, kucak kucağa olduğunuzu da gördüm. Onun için ilk paragrafta yazacaklarımdan vazgeçtim. Gamyun bu blogdan sonra ayaklansa yeridir!
05 Temmuz 2013, 19.38
Ha ha ha sayın yöneticim gmsnn yaşıyormuş.Bir an kim vurduya mı gitti arada kaynadı mı başına bir hal mi geldi diye baya bir endişelenmiştim.
Rahatladım şimdi neyse ki.
Bu arada çok kötü kalplisiniz yöneticim o nasıl yorumdu öyle.
Aman site eleştirilmesin hemen elinize kılıcınızı alıp kara murat gibi biçmeye doğramaya geliyorsunuz.
Sevgiden eleştiriyoruz sevgiden:))
05 Temmuz 2013, 20.59
gmsnn nin '' gelinim sen anla'' tarzında ki yazılarını takdir ve  beğeniyle karşılıyorum..bu da bir sanat:)Ben genelde direkt geline söylediğim için bu konularda yazı yazamıyorum ne yazık ki:))
06 Temmuz 2013, 01.22

      Heyyy yarabbiciiiimm sen koru beni :) gmsnn rica ediyorum, o talihsiz yorumumu siliniz, kendi yorumunuzdaki o talihsiz ikinci paragrafı da siliniz...temiz bir sayfa açalım .pppp Efendim ben gayet sakin İran kedisi modeli bi insanım...arada miyav!! desem de mauvvv boyutuna ulaştırmam mevzuları kuyruğuma basılmadıkça. Ve fakat şunu da itiraf etmeliyim ki; ben de içerlemedim değil bu duruma. Sen tut içki iç, kucağa çık şu bu...efendim bu haller hakikaten de ayaklanma sebebidir birinci derecede. Fakat mekanın ev olduğu düşünüldüğünde ve halvetin çoğalma olasılığımıza vesile bir eylem olduğunu aklımıza getirdiğimizde, gayet yerindedir bu bre zındıkların yaptıkları  diye de düşünülebilir durum .p Yani aykırı gibi görünen şey bakış açımızı biraz genişletirsek, esasen amacın ta kendisine hizmet etmektedir :) Ahh ahhh cidden kulağımızı tersten gösterelim derken kulağımızın yerini unuttuk milletcek efendim. Gmsnn renk kattın çok güldüm yazdıklarına :) Teşekkür ederim hem kattığın renk hem de beğenin için.

      Tüm yorumcu arkadaşlara da teşekkür ediyorum güzel dilekleri ve beğenilerinden ötürü. İmrenen, imrenmeyen herkese  benzer bir aşk diliyorum...kalbi olan ve tabii ki kalbi böyle bir aşka dayanacak kadar sağlam olanlara :)

      Aşksız kalmayın...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın