gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

"GEÇ"

10 Temmuz 2013, 02.27
A- A+
"Çok geç  yazdım bu yazımı. Asırlar öncesinde yaşamayı isterdim... Hani deseler... Ya da demeden işaret etseler... Fikirlere sahip çıkılan zamanı seçerdim.  Ya da derdim! Derdim, geç kalınmışlığa. Yani, anla işte...   Hayata  doğduğum gibi  geç kaldım,-  ilk tokada geç ağladım, geç emdim, geç gittim, geç geldim...Hem, geçte büyüdüm ben...
Geçer dediler büyüdükçe, geçtiğini zannettim.Farkına vardığımda geçtiğinin, artık çok geçti. Yani geç fark etmişim. Akarken zaman parmak aralarından, kovayı tırnağa kadar taşımışım. Yani anlayacağın, geçmişim önünden zamanın ama artık çok geçmiş. Sonra, geçmiş olsun temennilerini kabul ettim. Geçti gitti dediler... İyide dedim, ne zaman yetişirim? " 


"Bir kelebek rüya görseydi, geç kalır mıydı ışığına ? Sorgusundan sonra başladı harfler bir bir sıralanmaya. Şiir edasında yazarken, göz yaşlarımın parmak uçlarımı okşadığını hissetmek dünya da aldığım en güzel zevklerden biri haline geldi. Doyumsuz biri olsam gerek!.. Gözlerimle anlaşma içindeyim, " bitene kadar dinmeyeceksin! "."

"Sol kanadı, diğerine göre daha yavaş hareket ediyordu. Aynı hız da çırpması için gayret gösterse de ne çare... Yorulmuştu bir kere." 

B.A.

Nasipse 2014 de  yayımlamayı düşündüğüm "Geç geçmişleri, geç kalmadan" adlı kitaptan bir kaç alıntıdır.

YORUMLAR

10 Temmuz 2013, 12.54
Lovej Hoş gelmişsin.
İnşallah nasip olur kitabını çıkarırsın da ben de gidip alırım.
Film ne oldu film.
Hiiiiç yorum yapasım yoktu aslında ama seni görünce bir merhaba demek istedim.
Çiçek, çiçek, çiçeklerrr senin için benden.
10 Temmuz 2013, 13.44

Bir çok şeye geç kalıyoruz aslında. Ben de geç kaldıklarımı anlamaya geç kaldım, fark ettiğim de acaba geçti gitti mi dedim ama pes etmedim.

Kaleminize sağlık ne güzel ifade etmişsiniz. umarım kitabınızı çıkartırsınız ve biz de daha fazlasını okuma imkanı yakalarız. Çıktığınız yolda şansınız ve başarınız yanınızda olsun

10 Temmuz 2013, 21.21
    "Sen gül dalında gonca, ben dağ yolunda yonca
    Sen açılır gülersin, ben sararıp solunca"

    Geç kalmışlığı anlatan Orhan Seyfi Orhon' a ait dizelerdeki tadı veren yazınız, daha önceki yazılarınızdan birkaçını okumamı sağladı. Çok geç kalmış sayılmam. Yeni yeni keşfediyorum iyi kalemleri. Elinize sağlık.

http://www.dailymotion.com/video/xkih6d_sen-gul-dalinda-gonca-ben-dag-yolunda-yonca-nusret-yilmaz_music#.Ud2ln_lA22U
11 Temmuz 2013, 17.17
       Bu  yazınızla  aynı gün   kaybettiğimiz  ALİ  İSMAİL  KORKMAZ  evladımızı  geç   kalınmışlıklardan   kaybetmenin   derin üzüntüsünü  yaşamaktayım.Bir aile   için ne büyük ıstırap  , Tanrım kimselere yaşatmasın. Kendini bilmez   mahluklarca  darp  edilip   20  saat gecikmeyle tedavisinin  yetersiz kalması ile  kaybettik ,  onu....        Geç kalmayalım  lütfen   yitirmeden  geri getiremiyeceklerimize....Kitabınızda  başarılar  dilerim .                                                                                                                                        Saygılar......

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın