gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

İmkansız Düşler

11 Temmuz 2013, 12.36
A- A+
 Saat sabahın 04.00 ü sahuru beklemişim bir şeyler atıştırdım tam yatayım derken gözüm kenarda duran balıklarıma kayıyor.. uyku sersemliğimi acaba diyorum o saate kadar uyumamışım çünkü ..balıklarım gözükmüyo öyleki kirlenen sularının içinde kaybolmuş gibiler..Kendime kızıyorum hangi hakla bunlara bu işkenceyi yaptın diyorum ve hemen sularını değiştirmeye koyuluyorum..gecenin o saatinde bu işi yapan benim gibi deli nadir bulunur zatii..Sularını değişince mutlu oldular sanki dupduru olan yeni sularının içinde turluyorlar..Bense onları izlerken hayallere dalıyorum..O saatte kurulan hayaller normal kişiler için genelde sevdiklerinin yanında yada onun kollarında olma hayalidir sanırım..Benimse kurduğum hayalde ben gibi deli dolu :))
 Balık olmak istermiydim acaba ile başlayan bir hayal..kendimi bir anda o akvaryumun içinde hayal ediyorum ..suyumun kirlenmiş olması hiç hoşuma gitmezdi diyorum ama bana sevgiyle bakan bir sahibimin olması güzel olurdu.. ye, iç ,yüz, yan gel yat bide yanında sevdiğin balık varsa daha ne isterimki... ohhh ne güzel diyorum ama sonra düşünüyorum bir akvaryum balığımı olmak isterdim.. bu rahat ortam var ama ben öle kısıtlı bir mekanda yaşamayı sevmezdim herhalde ..
 Büyük olmalı, uçsuz bucaksız olmalı ,bir deniz olmalı sankii.. Akvaryumdan çıkıp denize atıyorum kendimi.. ordaki yenilir yutulur cinsten balıklardan biri olsaydım.. daha eğlenceli daha özgürce ama bir o kadarda daha tehlikelerle dolu maceralı bir yaşantım olurdu diye düşünüyorum.. ilk aklıma gelen Hamsi oluyor malum karadenizliyim ya :))
Ama hamsi olmak istemezdim ..çok çabuk yakalanır onlar bide ufak tefek bişi bana uymuyo sankii :)) sonra severek yediğim balıklardan aklıma gelenler.. Çupra mesela olabilir niye olmasın diyorum.. yüzümde mutlu bir gülümseme sankii :)) ama Mezgitide çok severim.. Lüfer de güzel üçü arasında gidip geliyorum.. seçemedim henüz:)) Palamut istavrit gibi daha bir çoğuda geliyo aklımada onlardan biri olmayıda istemedim nedense :))
 Valla ne yalan sölim sevdim ben bu balık olma işini :)) Büyük balık olsaydım eğer ..Yunus'lara bayılırım oldum olası yada Beyaz Balina.. niye beyaz karası olmazmı dediğinizi duyar gibiyim.. ne bilim beyaz daha sevimli sanki ben gibi :)) Köpek balığı olmak istemezdim.. öyle hırçın canavar ruhlu bir balık olmak istemezdim sanırım..tatlı su balığıda olmak istemezdim hemen bir anda yakalanıp kendimi bir sofrada bulmak hoş olmazdı galiba:))
 Durun biraz denizin tadını çıkartimm...denizi sevdimm balık olursam kesinlikle orda yaşardım..Tehlikeyle iç içe.. büyük balıklara yem olma yada oltaya ağa takılma korkusuyla ..ama özgürce o masmavi suların gizeminde yaşamak güzel olurdu sanırım ...
 Bu kadar hayal yeter sanırım gerçeğe dönme vakti uykum geldi ..hala insan olduğuma göre gidip yatayım belki imkansız düşler görürüm.. bellimi olur o derin mavi sularda bir balık olduğumu görmekde hoş olurdu sanırım..hepinize daha güzel hayaller diliyorum siz bana bakmayın :)))
                                     ___Sevgilerimlee {{ BuzuL }}___

YORUMLAR

11 Temmuz 2013, 13.09
buzul   imkansız    dediğin  düşler  buysa, İmkansızı  kılan  düşlerde  vardır  yinede  güzel   bir  düştü   söylim..ben    balık  olsam  balıklar  arasında    git geller  yaşamazdım  direk   ... 1 nci   tercihim  AHTAPOT  2nci  tercihim  KOPEKBALIĞI  olurdum..  1ncide...  ahtapot  olurdum dedim  çükü ?  sevgilime  sarılmayı   2   kolla  değil     dort  koldan   sarmayı   isterdım   daha  sıkı   daha   sağlam   olurdu :))  köpek balıgına  gelirsek   eğer   köpek balığı  olsam    hayatta   duygusallığımı  bir  kenara    atıp  tamamen  acımasız  olup   beni   üzenleri  yer   süpürürdüm.  işte  dedimya   buzul  bazen  imkansız  olan  düşler böylede   imkansızlaşabılıor   ...  gülümseten  bu  güzel   blogu   paylaştığın  için  tşklerr..  saglıcaklakal   arkadsım    hayırlı  Ramazanlar   saygılar...... 
11 Temmuz 2013, 14.01

SEVGİLİ BUZULUM

ÖNCELİKLE KOPUK HAYALİNİ PAYLAŞTIGIN İÇİN TİŞKÜRR KISSSS

AMA SEN FANUSU DİREK GEÇ DENİZE KOŞ BENCE  SENDEN GÜELN Bİ BALIK HOŞ OLURDU YAKIŞIRDI  SANA GÖZLERİ MAVİ OLAN BİDE VAHŞİLİK OLMAZ SANA ASLA

KESİN BU DÜŞLERİ O HAİN YASTIKLARA YASLANIP KURDUN  SENDE SUÇ YOK O KOLTUK EDİYOR SENİ BÖLE DEİŞTİR GİTSİN MAHMRLAŞIYON  SORADA UÇUŞA GEÇİYON BÖLE

 NEYSEM  BAŞKA UÇUŞLARINDA BİRLİKDE OLMAK DİLEGİYLEE SAGLAM DÜŞLER DİLİYORUM

BİDE KOBRAYA SÖLEE AHTAPOTDA 8 KOL VARRR :))))))))))))))))))

 

11 Temmuz 2013, 14.14
buzul o nasıl bı hayal ole hayalet balıkgıbı:))___ben balık olsaydım  ınatcı balık olurdum ve butun balıklara denızde bı bolum hazırlayım tombala cekılısı yapardım 10 solucanlı:=)))))arkasındanda ferdıtur.....:))) butun balıklara esprı yapardım   gulmeyenıde denızden yasaklayıp atardım....))) en guzelyorum olmalıyım:))))) sazan balıgıda olabılırdın  yıne ıyısın hadı:))))))supersın buzul:))))
11 Temmuz 2013, 14.17
QOBRA Ben hiç balık olmadımki :)) ondandı bu gelgitlerim...Sanki sen olmuşsun gibi bende öyle bi yazdımki :))))))))) koptum burdaa :))))
11 Temmuz 2013, 14.41

Hepimizin rengârenk düşleri yok mu hayat denen bu sahnede. Düşlerimiz yanyana geldiğinde gökkuşağı gibi rengârenk sarıyor etrafımızı. Ama herkes en çok eksikliğini hissettiğini düşlermiş. Kimimiz Sadık Bir Sevgili, Kimi kariyer, Kimi Para ve güç ve bunun gibi binlercesi. Ama en güzel düşler hayaller asla gerçek olmayacağını bilsek bile o an yüzümüzde kocaman bir gülümseme, Gözlerimizde güneşi bile kıskandıracak parlaklık veren düşlerdir. O yüzden Düşlerinden sakın Vazgeçme Arkadaşım. Gerçek olmasada yüzündeki o gülümseme gözlerindeki o ışıltı için.

Saygılarla , >>>>> YaLNıZ_KaPTaN <<<<<

11 Temmuz 2013, 14.52
kader denizinin içinde ordan oraya savrulan balıkklar değilmiyiz aslında tyze.. hangimizin hangi renk olduğu hangi çeşit olduğumuz ne fark eder ki ?? kimimiz tatlı su balığı kimimiz tuzlu su.. kimimiz ufak bi balık kimimiz büyük.. kimimizin sonu bi oltanın ucunda.. kimimizin ki bi büyük balığın dişleri arasında.. imkansız düşler demişsin amaa... aslında hayatın tamda kendisini anlatmışsın... ellerine yüreğine sağlık... ömürlü ol
11 Temmuz 2013, 15.07
Birde bana deli diyorlar ya :)
11 Temmuz 2013, 16.21
Ben onu  bunu  anlamam  buzullllllllllllllllllllllllllllllllll  niyetliyiz    açızzzzzz   şimdi  sırasımıydı balıktan  söz  etmeye :) walla   yerim  kız  seni ben.balığı da  çok  severım  söylimm :)Yazın  güzel  olmuş  ellerine    ve  o   deli   düşüncelerine   sağlık.düşlerde   yaşamak   olmasa    hayatın   anlamı   kalmazdı. hayaller   gerçek  olmuş  olsa  hayalsız     hayat   tuzsuz  bir  tad  alırdı.kısaca kıracı  olduğumuz   şu   dünyada  hayallerimiz     düşlerimiz gerçek  olsa  ne   faydası   var  sahte  bir  mutluluktur  kanılmayan      inanılmayan  bir  dünyadayız  işte.gerçek  mutluluk,   bizim  diyecegımız  yer  ise,  öteki  dünyadır,  işte  orda   hayallere   ve düşlere   ye r yoktur .. tek  gerçek  ebedi  mekanımızıdr..ayrıca  abime  çatmadan  edemicemm  buzulummm    abim  mesela    ahtapotolurdum dıyor    2  kolu  yetmıyormus   gıbi  oysa  o  iki  kol  dünyayi  sarar   canım  abim.tekrar  teşekkürler  buzulcummmmm    yüreğin  sevgi   gönlün ferah  olur  inşallh   arkadsım... sevgimlesin  canım.
11 Temmuz 2013, 16.37
HAHAHHAHAH BUZULUM BALIK OLMAK İSTEMİŞ.AMA KARAR VEREMEMİŞ.İYİDE OLMUŞ NEDENMİ?. NEDENİ ŞU ÇÜNKÜ BYÜK BALIKLAR ÖNCE KÜÇÜK BALIKLARI HAM YAPARLARsmile ResmiBİDE BALIKLARDA BEYİN YOKTUR BOŞVER SEN BALIK OLMAYI......BEN SENİN YERİNDE OLSAM BİR DENİZ KZI OLMAK İSTERDİM.BENİ YAKALAYACAK YAKIŞIKLI BİR BALIKÇI İSTERDİM.BENİ KUCAKLAYIP KLUBESİNE GÖTÜREN VE AYNI MASALLARDAKİ GİBİ UZUN SAÇLARIMI TARAYACAK GÖSTERİŞLİ KUYRUĞUMU SALLAYARAK ORDA BİR YERDE KIVRILIP YATARAK BALIKÇIMIN BANA SEVGİ İLE ŞEFKATLE HATTA DOKUNMAYA KIYAMADAN BENİ İNCİTMEDEN SEYRETMESİNE İZİN VERİRDİM.BUDA ÇOK MU HAYAL OLDU YAAAAAAAAA.AMA MADEM BALIK OLAMIYORSUN DENİZ KIZI OL DAHA GÜZELsmile Resmismile Resmismile ResmiBEN ÇOK GÜLDÜM AMA BİR TAVADA SALATA EŞLİĞİNDE YENMEK İSTEMEZDİMsmile Resmi
11 Temmuz 2013, 16.55
Kendinizi  bu konuda yanlız  zannetmeyin Buzul .Bende o delilerdenim:). Benimde  köpeğimle ilgili deliliklerm var. Daima yatağımda ve ayak ucumda beni yastık olarak kullanır  tmm prb yok. ama gecenin bir yarısı birden ayaklanır.ayaklanmasının da  2 sebebi olur genellikle. birincisi yattığı yerdenkalkar üç kere kendi etrafında döner ve aynı yere yatar uykuya dvm eder(bunu hala çözebilmiş değilim:)) ikincisi. kalkar ve yataktan atlayıp evii dolaşmaya başlar..Şimdi ..bir hayvan o saatte neden evi dolaşmaya çıksın ki..Başlar bende deli düşünceler..acıktı mı acaba bugün de az yedi..susamış ta olabilir aslında..amaan bir gecede ölmez ya ..Ama şimdi onada yazık kalkıp gözlerimi tam açıpta uykumu kaçırmadan yemek su versem mi?.ve zaten bunları düşünerek uyuyamıyacak olan ben kalkıp yemek ve suyunu getirip  ve hadi cnm  gel dediğim an....işte öfke patlamalarına sebep olacak o an..gelir şöyle bir koklar ve salına salına yataga gider..O dakikada sonra uykusu kaçmış ben sağa sola dönerken ve düşman gözlerle onu seyrederken. o mışıl mışıl uyumasına devam eder..Sizin ilk satırlarda yazdıklarınızı görünce   bir hayvanı alıp onu sahiplenen her insanda oluyor bunlar sanırım dedim.Baıklarla ilgili çok bilgim yok (yemek dışında diye kötü bir espri yapayım..)Ama suyu çok seven ben balık olma duygusunu sevdim..japon balıkları ile ilgili bir rivayet diyeyim çünkü inernetten okuduğum için yanlış olma olasılığı var..japonların balıkların içine ufak bir köpek balığı atıp onlar canlı vr taze tutmalarıyla ilgili..ironikti.Blog öyle güzel ki yazdıkça yazıyorum neyse..Ben de köpekbalığını tercih ederdim..köpekleden kurt..kedilerdende siyam:) böylece dengelenmiş oldum. Buzul  .çok güzel eğlenceli yazı  olmuş Çok beğendim..Hayaller değil mi bizi mutlu eden özellikle deli dolu olanları:)
11 Temmuz 2013, 17.37

BUZUL!

BENCE, SEN O SAATTE AKVARYUMA BAKMA BİR DAHA:))

11 Temmuz 2013, 18.29
canım arkadasım senın yazılarını zaten severek okuyordum ama bu seferkı gercekten cok hoş olmus. Ama biraz kırıldım sanki :) sen o denizde bensiz nasıl hayal kurarsın. kesın canın sıkılır bensiz oralarda.şaka bı tarafa bence sen balık olma hayallerını bı yana bırak gercek hayata dön. bence sen etrafına bakıp ınsan kılıgına gırmıs onca kişiliksiz ınsanlar varken nasıl bu kadar hala saf ve temız kaldıgını  düşünerek  kendınle gurur duy. ınan o kurdugun hayallerden cok daha mutlu olursun dedıgımı düsünürsen. ÖPÜLDÜN arkadasım emegıne saglık 
11 Temmuz 2013, 18.43
GİT BUZUL OPM.. DENİZLERE GİT.. OKYANUSLARA GİT.. BANA ALABALIK GETİR. HAMSİ GETİR.. :) ACIKTIM YAFS smile Resmi HAYALLERİN SINIRI OLMAZ.. OLSA ZATEN HAYAL OLMAZ.. GÜZEL OLMUŞ BLOGUN..YÜREĞİNE SAĞLIK.. smile Resmi
12 Temmuz 2013, 00.01
Bloggerin milli takım formalı arkadaşlardan tek bir farkı var, sıkı bir blog takipçisi olması. Her bloğa benim gibi atlamasa da sık sık yazmasa da geçen seneler blog takipçilerini tanımama yardımcı oluyor.

Aslında güzel içerikli, sempatik bir yazı. Fakat dilimlenmemiş bir somon ekmek gibi, boğazımda kalıyordu okurken. Satır başlarına, satır arası boşluklara dikkat edecek olup yazınızı dilimlerseniz okurların daha kolay hazmedebileceği kanısındayım. Tabi ki formalı yorumları es geçiyorum. Saygılar...

12 Temmuz 2013, 04.54
DÜŞ İNSANINN KÜÇÜK DÜNYASIDIR . BAZEN KUŞ OLUP ÖZGÜRCE UÇMAK İSTERSİN GÖKLERE ,BAZEN GÜÇ OLUP GÜÇSÜZ LERİ TAŞIMAK İSTERSİN SIRTINDA . BAZENSE GERİ DÖNDERİP ZAMANI, YAŞAMAK İSTERSİN YAŞAYA BİLDİĞN O GÜZEL ANILARI TEKRARR.  DÜŞ KUR AMA [ DÜŞME] SAKIN DÜŞENİNN DOSTU OLMAZ.  ARKADAŞIM BUZUL HOŞ VE KEYİFLİ BİR YAZIYI BİZİMLE PAYLAŞMIŞIN YÜREĞİNE SAĞLIK...
12 Temmuz 2013, 11.01
düşlerde  olmasa  hayat hiç  çekılmez.önclıkle  buzul   opum  blogda  çok  başarılısınız  bunu  söylemeden  geçemicem.bazen  okadar  düşler  kurarız ki   nedense   hep  zor   olanları  seçeriz.ama  hayatın  bize   verdiği  zorlu    şartlar yüzünden  bakış  açımız  hep    tos pembeye  dönüştürmeye  çalışırız,  tıpkı  buzul  arkadaşımızın  balık  olma   havesi  gibi :) güzel  bir    paylaşımdı  gerçekten.  Ben  balık  olmak istesem  yunus  olurdum  sanırım  çünkü  sevmeyeni  yok  hayatta   sevilmek  kadar  güzel    bir  şey  yoktur.. saygılar   buzul . devamını bekleriz..
12 Temmuz 2013, 12.03
Birde derler ki denizden balık çıksa yerim.Bakın oldu işte denizden buzul çıkıyor.Şimdi senimi yesem kız yaa birde bana haşarı yaramaz derler baksana arkadaş yastığa bir gece ters yattı gamyunu suya boğdu. evin küçük kızı seni )) Canım benim laz olduğumdan ben olsam olsam HAMSİİİHAMSİİİHAMSİİİ olurum ))) seni karada da ,denizde de seviyorum arkadaşım benim smile Resmi
12 Temmuz 2013, 19.25
buzulllllll   bak ne  dicemmm huuuuu..  ordamısın.. :)
harbi  güzel  olurdu  ha..  bir balık  olup   deniz  de    özgürce    yaşamak    süper .ama , sana  öyle  bir   hıkayemı  anlatacamkı   koparsın  kendini     önceden bi  yere   sıkıca  bagla.:=)
Daha  11  yasındayım,  kış  ayı 'ya   havalar   soğuk   olacak    :)  bir  köşede  oturmuş   tv  de   pembe  panterı  izliyorum. izlediğim  diziyi   bile    söylüyorum bak kimseye  söylemem yoksa :)
  Anneannem  bana   bir  kazak  örecek   anneme    soruyor  kızım   yakasını    nasıl  yapalım ,  Annemde   balıkçı   yaka olsun anne  balıkçı yaka yap der..  allahhhhhh  bir  hışımla   yerımden     kalkıp  anneanneeeee   yapmaaaa  sakın   köpek  balığı yapma   diyerekkk  çığlık  attım  neden  öle  dedim  bilemem ama  o  zaman  izledığım   JAWSS tan  olacak  sanırım:)) evde  kahkaha  atmalarına sebep  oldum o zaman  şaşkın  lıkla  neden   gülüyor  annemle  anneannem anlamamıştım ya  düşünüyorumda   şimdi   balıkçı  yaka  dedıkleri   neymış    öğrendım   ancak :)))  şimdi  senin  düşlerine   öyle    şeyleri   sokup  durma  en iyisi  burda   fıstıklar nerde    ara  bul :)))))   güzeldi    yazın      kutlarım   buzul  
12 Temmuz 2013, 23.12
Buzulcuğumm sen düşlerinde kendini balıklardan hangisinin yerine koyacağına karar veremedin iyi de ettin canım :) Çünki balıklar soğuk ıslak ve kaygan sen bu özelliklerin hiçbirisine uymuyorsun.. Ben ce bundan sonra akvaryumuna baktığın da balık değil de büyüüük akvaryumlar var ya her türlü balığın olduğu onlar arasında kendini yüzerken hayal et :) ama amaa piranalardan da uzak dur ama :)) Çok şirin bir yazıydı teşekkürler canım paylaşımına..
14 Temmuz 2013, 02.21
Ne gariptir insanoğlu...Acaba balık olsaydık, akvaryum balığı olsaydık.. Eminim ki o akvaryumun bizim için en güzel yer olduğunu düşünürdük. yada okyanusun içinde yaşayan bir balık olsaydık okyanusun ne kadar büyük olduğunun farkında olabilir miydik. Acaba Balık olsaydık nasıl bir hayal kurardık.. Balıklarda insan olmak için hayal kurmak isterlermiydi acaba.. Balıkların bu hayallerini, hayal bile edemiyorum.
Hayal kurabilen insanları gördüğüm zaman imrenerek bakıyorum. Benim hayalgücüm neden se yok gibi çünkü... Sahur sonrası güzel bir etkinlik olmuş..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın