gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Adı Konmuş Ayrılığın...

26 Temmuz 2013, 22.58
A- A+
                  Herkese merhabalar.           Hayatın acımasız bir gerçeğidir ayrılık. Nasıl olduğunun hiçbir önemi yoktur. Adı ayrılık, kayboluş konulmuştur bir kere.Bazı ayrılıkların sonunda kavuşma ümidi olsa da bazı ayrılıkların sonunda ki kavuşma ümidi oldukça azdır. Herkesin mutlaka acı ayrılıkları olmuştur mutlaka. Ayrılıklar ne kadar acımasız olsa da ilahi kudret in de buna sabır verdiği de bir gerçektir.  Zaten sabır olmaz sa depresif bir hayat insanoğluna ağır bir darbe vurmuştu. Bazen istisnalar her şeyde olduğu gibi insanoğlunda mevcuttur. Mesela bazı ayrılıklar vardır ki derin izler derin yaralar bırakır. Kimi ayrılık ise ne izini belli eder ne kendini. Gün gelecek herkes birbirinden , ailesinden, eşinden, dostundan ayrılacak olması da hayatımızın en doğru gerçeklerinden birisidir. Elbet bende de derin izler ve yokluğunu hissettiğim ayrılık yaşadım. Bu durumu kabullenmek oldukça zor olsa da hayatını bir şekilde devam ettirme mecburiyetini zaman sonra artık kabullenmeye başlıyorsun. En güzel ayrılıklar güzel hatıralarla dolu olan ayrılıklardır. Çünkü güzel anılarla dolu olan ayrılık zor da olsa hatırladıkça tebessümle hatırlamamızı sağlar. Bir tebessüm birçok şeyden daha kıymetlidir. O yüzden ayrılıklarımız da her zaman güzel hatırlar bırakmak bizim en büyük servetimiz olur. Böyle bir servetle yaşamayı kim istemez ki ? Rabbim hepimizi böyle insanlardan eylesin. Ardında bıraktığın bir gülümsemenin hayatımıza her zaman değer katacağını bilelim ve ona göre yaşayalım inşallah....saygılarımla

                                                                                                             EVO

YORUMLAR

27 Temmuz 2013, 01.12
Kabullenmek ne kadarda zor olsada bir süreden sonra alışıyor insan hayat mücadelerle dolu yaşamayı ve hayata tutunmayı ögretiyor bazı gerçekler. Yüce Rabbim İyilerle Karşılaştırsın inşallah....herşeyi zamana bırakmak gerek..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın