gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Umutsuzluk Bir Günah Gibi

28 Temmuz 2013, 02.36
A- A+
      Güzel bir geceden herkese merhabalar....
         Hayatı düşünüyorum.Kötülükleri, iyilikleri...Kötüyle iyinin mücadelesi var her an. Güzelle çirkinin...Her zaman bu kadar keskin değil sınırları, karışıyor birbirine, bulanıklaşıyor bazen. Ancak bir ibre var ki o her zaman doğru yönü gösteriyor. Bozulmayan bir pusula var. Vicdan diyoruz biz ona. Belki sayfalarca üzerine yazılacak, hatta kitaplar doldurulacak bir konu... Emin olduğum şey onu hep dinlememiz gerektiği. Dinlemeyince dünyada cehennemi yaşarsın.
          Belki pek kötü bir deneyimim olmadığından dolayı böyleyim, bilmiyorum, büyük bir acı çek o zaman görürüm seni diyebilirsiniz.... Ama her zaman umut ışığı görüyorum. Umutsuzluk bir günah gibi... İyiliğin hakim olacağını düşünüyorum hayata. Temiz bir kalbin gücünü yenecek kötülük bulunamadı hala. Özgür iradesi vardır insanın. Ancak bazen onun dışında gelişir olaylar, hayatını etkiler. Hüzünlendirir seni sürüklendiğini düşündüğün yol. Yolun sonuna geldiğinde ise orada çok mutlu olduğunu görürsün, bunu baştan bilemezsin. Ufuk çizgisine varmadan kaybetme ümidini. Orada iyi şeyler göreceğini düşün hep, buna emin ol. Arada üzülsen de, kahrolsan da umuda sarıl tekrar.


     Yolun sonunda iyilikler, güzellikler bekliyor seni...


    Yolun sonu neresi peki ?

    Öyküye bağlı.
    Sana bağlı.
    Her daim umutla ve sevgiyle ibrenin gösterdiği yöne, AKIL EŞLİĞİNDE...

                                               Umutsuz kalmamanız dileği ile saygılarımla EVO....

     
Not: Her ne kadar Ramazan' ın 17. gününde çinko ve tombala yapamamış olsam da umudumu hala yitirmedim :)))))

YORUMLAR

28 Temmuz 2013, 17.13
çinko ve tombala banada pek  uğramıyor .ben o konuda umudumu yitirdim..:(( Ama vicdan konusunda bende sayfalarca yazabilirim..Eğer yaşamımızda verdiğimiz kararlar vicdana uğramadan geçiyorsa..sonuç yenilgi acı ve  bunalım..bu neden böyle oldu diye sorusunu fikrini almadan eyleme geçtiğiniz vicdanınıza soracaksınız...Onun cevabı çok uzun ve ağır olacaktır..
28 Temmuz 2013, 22.59

umut insanı hayata beğlayan tek yoldur onu hiç yitirme benceee umut biterse hayat biter bağın kesilir hayatla

yaşamakla

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın