gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

OOF OF

30 Temmuz 2013, 20.22
A- A+

    Batsın bu dünyaa bitsin bu rüyaa kaderin böylesine yazıklar olsuuunn.

    Yukarıyı okumamış gibi yapıyoruz iptal diyoruz ve yaşasııınnn dünya çok güzel teknoloji çok güzel kuaför salonları ise olağan üstü bir başka güzel diyerek naralar atıyoruz.

    Değil efendim değil dünya güzel ama teknoloji güzel değil kafam basmıyor nasıl güzel bulabilirim ki şu kullandığım bilgisayarı bile öğrenene kadar ne terler döktüm bir ben bilirim.   Of  hep şikayet hep şikayet ne zaman iyi bir şey yazacaksın orkide, gelecek mi o günler? Bilmiyorum kim bilir belki yarın belki yarından da yakın. Efendim ruh sağlığım bozuk anlamıyorsunuz bozdular beni bozuldum tamir edilemiyorum vidalarım kayıp. Bulup getirene benden göz möz elit melit her bir şey.

    O sabah yani birkaç gün önce kardeşim ile kuaföre gitmek için yola çıkmıştık el ele tutuşmuş seke, seke yürüyorduk. Her şey normaldi yürüdüğümüz yol güzeldi insanlar cıvıl cıvıldı rüzgar serinleticiydi ta ki kocaman koskocaman bir köpeğin bize doğru koştuğunu görene kadar.

A a a alır mısınız köpeğinizi dedim korkuyla

Korkmayın zararsız sadece oynamak istiyor dedi gülümsemeyle

Kardeşim kurtar beni söyle köpeğe gitsin dedim çaresizce

Kardeşim, kız kardeşim nerdesiiiiiin!! ( Kardeş kayıp firarda )

Yanlış kişilere çattın olum köpeğimi sev bahanesiyle tavlayamaz kimse beni ben yanındayken de kardeşimi.

Ve o tanıdık bakış geldi anlamıyorum sizi neden korkuyorsunuz ki garipsiniz bakışı.

   Alışkınım ben o bakışlara gülümsedim ve uzaklaştık. Uzaklaşırken köpeğin aslında o kadar da büyük olmadığını fark ettim her adımımda ise sanki biraz daha küçülüyordu. Sana bir daha kanmayacağım dediğim beynim her zamanki gibi beni yanıltmış yine kandırmıştı .

   İşte böyle başlamıştık güne öz be öz kardeşim beni tanımıyormuş gibi yapıp bir de pis pis gülmüştü. İnsan hain olmaya görsün. İçim burkuldu burnumun direği sızladı kendime nasıl, nasıl üzüldüm anlatamam. O ana kadar ablacım olan ben bir anda Serap oldum. Serap çocuk çok yakışıklıydı bizi rezil ettin dedi yakışıklı bir çocuğu ablasına değişen hain kardeş. Haklısın dedim çocuk yumurta gibiydi rezil olduk. Affet beni kardeşim balımsın bir tanemsin çiçeğimsin dedim alttan aldım çünkü ondan başkası gelmiyor benimle ne alış verişe ne de kuaföre. Kuaför salonları benim için tek başıma gitmeye korktuğum işkence salonları demek.

   E be insanoğlu dünyanın bir yanı açlıkla savaşırken saçını yıkayacak sabun bile bulamazken sen hem alış veriş yapabiliyor hem kuaföre gidebiliyorsun şükredeceğine bir de utanmadan şikayet mi ediyorsun diyenler varsa yüzde bin beş yüz hatta bir milyon bin beş yüz kere haklıdır diyorum. Diyorum da insanın ruhunda olmayınca ne yapsa fayda etmiyor. Benim ruhum kuaför salonlarına uzay istasyonu muamelesi yapıyor. Zaten bunu fark eden çalışanlar ve hoş müşterilerde bana üçüncü dünya ülkesinden gelmişim gibi bakıp öyle davranıyor.

    Ben deniz makyaj yapmayı bilmiyorum ilgi alanıma girmediği için de öğrenmedim. Yıka yüzünü sabunla çık dışarı tertemiz ferah ferah. Manikür pedikür de neymiş al eczaneden ölü derileri döken kremini sür oldu sana manikür pedikür. İyi de hep böyle olmuyor ki hem insan kendi saçını kendisi kesemiyor mecburen bilen birine gitmek lazım. Gittik.

    Bak Serap bu defa kardeşim ne istiyorsa aynını bana yapın demeyeceksin ben saçımı maviye boyatsam sende mi boyatacaksın demiş girmeden önce uyarıyı vermişti kardeşlerin yüz karası. Size ne yapılacaktı diye soran beye bana her şeyi yapın kendimi size bırakıyorum diye cevap verdim bende. Başımdan parmak ucuma kadar kendimle gurur duymuştum bunu derken. Ben kendimle gurur duymuşum kimin umurunda ki adamcağız gözlerime anlamsız anlamsız bakıp gitti ve bir daha gelmedi. Müşteriler kıkırdadı kahkahada atabilirlerdi kibar insanlardı canım. Kibar ama sanki biraz fesatmıydılar ne.

 Bana her şeyi yapın ne demek Serap 

Yahu ne var bunda içiniz kötü sizin fesatsınız fesat istiyorum işte her şeyi yapsın bana alla alla. Hatta yıllık yapsın ki bir daha ihtiyacım olmasın.

Ablaaaaaaa!!!

Abla deme bana çağır adamı gelsin yapsın bana ne yapacaksa.

Yaptı. Fenada olmadım hani.

Sosyal mesaj: Efendim insanları ilgi alanlarına girmeyen şeyler için hor görmeyelim. Biliyorum birçok insan güzel olmak için gidiyor kuaför salonlarına ama ben bir kez güzel olmak için gidiyorsam bin kez de ihtiyaçtan gidiyorum. Kuaför salonları kapatılsın haksız rekabet olmasın. Gitmek istemeyip güzelleşemeyen insanların gidip de güzelleşenlere karşı haklarını kim savunacak he kim soruyorum size.

   Fazlamı alaycı yazdım bilmiyorum ki valla bir şey içmedim hem niyetliyim ben günahımı almayın.

YORUMLAR

30 Temmuz 2013, 23.36
Ofu pufu yok gideceksin, gitmiyorsan kendin yapacaksın o işleri:) Bakımlı olmak kötü bir şey değil ki Orkidecim neden üşeniyorsun. Ben, deniz makyajı da ne ya suda çıkmayan ürünler mi diyor bu kız sandım başta, meğer sendenizmiş o :)) 

Bir arkadaşım var, o da aşırı süs püs sever. Nasıl anlatabilirim, şöyle; Mesela sabah buluşup kahve içicez, öyle bir gelir ki sen yanında oğlan çocuğu gibi kalırsın ayağında spor ayakkabı, solmuş bi t-shirt, o ise burdan galaya gidecek gibi:)) Ne bu halin sabah sabah diyorum, bi ruj sürmüş aklınca. Tamam sadece ruj sürmüş olabilir ama onun makyajı ilelebet olanlardan. Gözde kalem ilelebet, dudaklarının kenarı bile boyalı ilelebet, kaşları dövmeli ilelebet. Kızım ölsen seni makyajlı sanıp gömmez yakarlar böyle gidilir mi diyecek oldum bir gün, o da küsecek gibi oldu:)) 

Not sorusu; Yumurta gibi çocuk derken? İyi bir şey mi bu yoksa yusyuvarlak biri mi? Bugün Mirza da yumurtadan bahsetmiş, hayırdır?:)
31 Temmuz 2013, 00.41
SEVGILI SİYAHORKIDE BEN GÜZELLIK UZMANI AYNI ZAMANDA DA BAYAN KUAFÖRÜYÜM SADECE :))))) M 
31 Temmuz 2013, 00.48
Atayacım yumurta gibi çocuk demek seksi, o biçim, yakışıklı yeme de yanında yat vb. demek:))
honeybee34 mümkünse sizinle görüşmeyelim:)))) şaka bir yana da ben gibi bir müşteriniz oldu mu hiç merak ettim.
clementain teşekkürler canım bende okuduğumda gülümsemiştim.aslında daha uçuk yazmıştım ama değiştim ağırlaştırdım yazıyı.gamyun blog benim yazılarıma henüz hazır değil:))yorumun için sağol.
31 Temmuz 2013, 04.53
Orkıdecığım..Bende güzellik uzmanı ve bayan kuaförüyüm ama yıllardır yapmadım o işleri ..Salonumu kapatıp buralara geldiğim ilk yıllar ortak olarak bir kaç zaman çaliştım..Amaaa bizim Türk kadını kadar kaprisli, zor beğenen hatta kuş kondursan ben deve isterim diye tutturan bir kadın milleti görmedim..En iyi müşteri sensin işte..senin saçını yapmak için sıraya girmeliydi o yumurtalar Pp ne yaptında kaçırttın ki ? Yabancı kadınlar özellikle Alman'lar ne istediğini söyler oluru varsa yaparsın yada saçı buna müsait değilse söylersin pekii der oluruna ok verir oda memnun sende memnun..zaten bır saç modeli belirleyip asırlarca o model dışına çıkmazlar..Bizim kadınlarımız ise; ne istediğini bilmezz, o saç modeli sizin saçınıza olmaz dersin '' Beceremeyeceksen başkası yapsın '' der.Zaten ota bota sinirlenmiş stres atıp depresyonunu atmak için gelmiştir ve sen artık onun bir kölesi olmak zorundasındır..Yalakalık yapmak zorundasındır çünkü o koltuğa oturduğunda her kadın 3 makas 5 tarak darbesiyle harukulade olacağını sanmaktadır..Zaten hep pişmanlık duymuşumdur, hem onca yıl eğitim gör hemde ...Yani güzelim sen bu meslek için gerçektende en iyi müşterisin..Diğer konularada değinirdim de senin blogu ikiye katlar benim yorum Pp...Okudummm...Keyiflendimm...Beğendimm....

( Ben özellikle bu Blog köşemize begendi..beğenmedi oyunu kullanılması için bir zımbırtı buton mu deniyor Lıke mı deniyor işte ondan istiyorum....Sevgili gmsnn ye arz ederim .P )
31 Temmuz 2013, 05.34
valla gülerek vekeyif alarak okudugum bir yazı  idi gercekden tbrkler :))bu arada yazının sonuncda belirttiğin valla bir şey içmedim hem niyetliyim ben günahımı almayın. sözüne istinaden acıklama yapmak isterim. senin o niyet yurmurta gibi cocukla beraber gitti ben ce :D yumurta niyeti bozar yani :D
31 Temmuz 2013, 09.40

Demek bana herşeyi yapın dedin ha :)))))) ne denir ki bu sözüne bilmem orkidecim :) Sabah sabah keyifli oldu yazını okumak teşekkürler.

Benden pek yok sanıyordum demek azda olsa bir çoğunluğumuz varmış. Kuaför salonları bana oldum olası işkence salonu gibi gelir ve bunu her gittiğimde Havvacığıma belirtirim. Allahtan kuzum benim deliliğime alışkın olduğundan alınmıyor. Eskiden saçlarımı kendim keserdim kuaförle pek muhatap olmuyordum iyiydi :) saçlarım o zamanlar daha kıvırcık ve uzundu, eğiyordum başımı önüme vuruyordum makası at arkaya, hopppp alsana kat kat saç :) Saçımı topladım salaş şekilde ordan burdan lüleleri bukleleri sarkıtmışım bakıyorum bir yerinde fazla gibi mi durdu vur makası gitsin :) nasılsa kıvırcık anlaşılmazdı. E düz fönde sevmediğimden hiç sorun olmuyordu :) Amannn ne günledi yaa bak özledim o saçlarımı. Şimdilerde ara sıra kuaförün yolunu mecbur tutuyorum. Boyayıp kesene kadar kırk kez ‘’hadi Havva sıkıldım, bitmedi mi, durduğu yetmedi mi vs. vs. ‘’ odanın içinde kımıl kımıl başkası olsa inan almaz birdaha beni salonuna da bakmayın işte tanıyorlar da kendi halime bıraktılar :) hayır en çok beni tanımayan müşterilerinin bana arızalı mı bu kadın acaba bakışı atmalarından bazen rahatsız oluyorum hepsi bu :)

31 Temmuz 2013, 11.05
Orkidecimmmmm( öyle pozitif duygular  hissettiriyorsun ki bana tanımadan seviyorum seni) 
İyi ki tüm hemcinslerimiz sen gibi ben gibi değil. Ben de mecburiyetten kuaföre gidenlerdenim. Özel günler , düğün dernek dışında oralarda zamanıımı harcamak bana ölümden beter. O zamanlarda da işkence çekercesine işimin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bitince de tabana kuvvet evin yolunu tutuyorum. Tek tesellim kuaförün kuzenim olması ve birikmiş ailevi dedikoduları :))))))  böyle zamanlarda  bir çırpıda yapıp deşarj olmamız....Hahahahahhhhh yok yok masum dedikodular  bunlar.. Kötü şeyler konuşmuyoruz vallaaa

Her zamanki gibi sevgiyle kall..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın