gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Delikanlının Dibiyiz Aga

01 Ağustos 2013, 17.19
A- A+

    Efendim nedir bu blok portalın ‘ dayı burası bizi bozar uzayalım biz girmeyelim içeri ‘ diyen karşı cins takipçilerinin hali.

    Yok kadınlar gününe çevirdiniz yok kadınlar hamamı oldu burası yakınmaları ne için. Sizde gelin çekinmeyin bozulmazsınız söz veriyorum.

     Kadınların etek boyları ile ilgili yazı yazılır bir tane erkek çıkıp yorum yazmaz neymiş kadın meseleymiş bu. Hayır ne münasebet neden sadece kadın meselesi olsun ki sizde fikrinizi yazın öğrenelim görelim fikir sahibi olalım. Yani siz hiç mi kız arkadaşınızın ya da eşinizin etek boyu için düşüncenizi ona söylemediniz. E buraya da yazın bize de söyleyin. Pantolon giyme erkek gibi oluyorsun etek giy şu boyda giy demediniz mi hiçbir karşı cinse.

Bunlar özel meseleler yazılmaz demeyin lütfen. Neresi özel. Hem bu kadarcık özelden ne olur ki.

    Kadınların kuaför ve makyajı ile ilgili yazı yazılır bir tane erkek çıkıp yorum yazmaz.  ( Lütfen yazılarıma yorum istediğim için şikayet ettiğimi düşünmeyin.) Hiç mi sevgilinizi kuaför önünde saatlerce beklemediniz ve şikayet etmediniz ya da çıktıktan sonra görünüşü ile ilgili yorum yapmadınız. Makyaj yapan hanımlar hakkında ki düşünceleriniz nelerdir yazın da bilelim ama değil mi. Olmadı kendi berber maceralarınızı yazın. Bende manikür yaptırıyorum diyen bir tane erkek olmaz mı yahu. Sorsan hiçbiri yaptırmıyor hadi oradan hadi. Garsonların ve doktorların yaptırdığını biliyorum gözlerimle de defalarca görmüşlüğüm var. E onlar meslekleri gereği ellerini temiz ve bakımlı tutmak zorundalar yaptırırlar diyorsanız hiç de öyle değil mesleği doktorluk garsonluk olmayanlarda yaptırıyor sadece itiraf etmiyorlar. Hiç mi iki kaşınızın ortasında biriken tüyleri aldırmadınız he. Yalaaaaannn.

   Böyle kadın meselelerinden uzak duruyorsunuz ondan sonra her yer anlaşılamamaktan yakınan mutsuz hatunlarla doluyor.

    Kadın erkek ilişkileri ile ilgili yazı yazılır yorum yapanların yüzde doksanı yine kadınlar. Bir erkek de çıkıp ya valla doğru söylüyorsunuz aydınlatıldık demez mi yahu. Ya da tam tersi bir düşünceyi yazmaz mı? Kime yazılıyor onca yazı sadece hanımlara mı?

    Kadınları anlamak için yine sadece kadınlar çaba sarf ediyor.

     Hem hiç anlamamışımdır erkekler neden pembe giymez. Pembe kravat ve pembe kazak en çok onlarda güzel duruyor. Pembe giyen erkeğin delikanlılığı mı bozuluyor. Buna bazı hanımlarda karşı çıkabilir olsun karşı çıkanda olacak hak verende.

     Niye erkeklerin çoğunluğunun arabası koyu renklerde kırmızı seven yok mu? Yani siz sadece kırmızıyı bir hanımın üstünde kıyafet ise mi seviyorsunuz?

     Çok dolmuşum konu nerden nereye geldi. Hanımlarla ilgili yazı yazıldığında lütfen siz erkeklerde fikirlerinizi yazın. Uzak durmayın. 

YORUMLAR

01 Ağustos 2013, 17.31

Arkandayım orkidem yürü :) yok vazgeçtim yanındayım yanında :)

Erkek milleti işine gelmeyince bizi bozar deyip sıyrılıveriyor işin içinden :) haklısın ne diyeyim

01 Ağustos 2013, 19.21
Orkide.hiç kendini üzme yorma.Erkeklerin bu konularda yazmama sebebi değişken düşüncelere sahip olduklarından:) .etek boyu makyaj.manikür pedikür,kadının pantolon giyip giymemesi konusunda.,yeni tanıştığı biriyle bu konudaki   konuşmaları ve düşünceleri ile  bir sene sonra ki fikirleri birbirinden çok farklı oluyor:) O nedenle bu konularda  yazıpta delil bırakmak istemiyorlar.:)))Ama açıkçası pembelerin kırmızıların daha çok  kadınlara  yakıştığını düşünenlerdenim..Erkeklerin giymesine itirazım tabi ki yok..
01 Ağustos 2013, 21.17
SİYAH ORKİDEM HARİKASIN VALLA.AMA BİZLER DEĞİLMİYİZ BEBEK BEKLERKEN BİLE KIZSA PEMBE ERKEKSE MAVİ EŞYALAR HAZIRLAYANLAR.BİZ YAPMIYORMUYUZ BU AYRIMCILIĞI ZATEN.OYSA NE OLURSA OLSUN KIZ YADA ERKEK COCUK SARI ,LACİVERT,YEŞİL,KIRMIZI,NARÇİÇEĞİ,ORANJ,TURKUAZ VS..... NEDEN BUNLARIDA HAYATIMIZA KATMIYORUZ.KIZI KIZ GİBİ OĞLANIDA OĞLAN GİBİ BÜYÜTÜP BU İMAJI BİZ ANNELER VERİYORUZ.EĞİTİM ŞART BU KONUDA)))))))
01 Ağustos 2013, 22.12
    Orkide, davetine nezaketen icabet etme gereği hasıl oldu. (Bu cümleyi okuyan da yetmiş yaşında bir dede sanacak beni)

    İşin şakası bir yana, neşeli, coşkulu ve içten yazıların yorumu hak ediyor. Bir önceki yazında yorum yapmayı isterdim fakat doğrusu kuaför adama dediğin lafa ve yumurta meselesine gülmekten yorum yapamadım. :)

    Yazıya gelince; etek boyu, pembe, kırmızı gibi konularda zevkler ve renkler tartışılmaz, herkes kendine yakıştırdığını giyer. Kuaför salonu önünde çok beklediğim de olmuştur. Kuaför ve saçlar deyince biraz düşünmek lazım. Zira genellikle erkekler önce işlerini, sonra arabalarını ve sonra sevgililerini değiştirirler. Kadınlar ise her ne yapacaklarsa önce saçlarını kestirirler. Bu hayatlarında değişiklik istediklerinin göstergesi ya da felaket habercisi olabilir. En iyisi karışmamak galiba... :)
01 Ağustos 2013, 22.20

        Ya o senin dediğin aşık erkekte olur Orkide. Hani tırnaklarına oje sürer -mümkünse koyu renk olmamalı-pp, saçlarını tarar, sen onun çalı süpürgesi kıvamındaki saçlarını vakxlarsın filan...bunlar güzel edimlerdir :) Bak bunlar tecrübeyle sabit. Yoksa ne işi olur erkeğin ya kuaför muhabbetinde, kılık kıyafet muhabbetinde vs (etek boyu başka onu bilmem .ppp) 


        Blog portal yazarlarının, yorumcularının, takipçilerinin % 70'i hatun bence. Her dört yorumcudan üçü kadın. Yani hatun popülasyonu daha fazla. Bu yüzden çok da  takma kafana :) Hem içinde mizah veya ilgi çekici şeyler olunca yazıyolar ya haklarını yeme. Düz kadın geyiğinden ben bile sıkılıyorum zaman zaman... onlar ne yapsın ki yazık .pppp
02 Ağustos 2013, 00.45
Erkekler hakkında öğreneceğiniz çok şey var daha :) 
Sadece erkeklerin girebileceği yazıp okuyabileceği bloglar olsa neler yazılacakta ah işte ...Böyle sereserpe uluorta yazarmı erkek   ...Erkek diyorsun yahu erkek ,  çok şey istiyorsun çoook... Öyle bi tren işte , bu durakta durmaz ... Fazla beklememek lazım
02 Ağustos 2013, 13.32
Pes ettim erkeklerden umudumu kestim.
Onları kendi hallerine bırakıyorum :)))
PC_Mikrop sanal dünyada hakimiyet sahibi olan hatunlardan değilim ben.Nerdeeee o günlerrr. :)
Cezbe bu erkeklerin şeyi yok mu ne bilim genel bir zevkleri aşık olunca mı ilgileniyorlar hatun meseleleriyle yokmuş demek ki zaten ben biliyordum erkeklerin zevksiz olduğunu.:))
Şiir gibi halısınız sizde haklısınız.
Ayben sende haklısın
anka1453 de haklı
estide geldim sende haklısın
Fenerlim___ düşündüm taşındım fenerlimde haklı.
BOYNUMU BÜKTÜM KABULLENDİM.Eylemlerim burada son bulmuştur:))

02 Ağustos 2013, 15.18
Böyle bir durum, böyle bir şikayet mi var anlamadım ben. O girişteki cümleleri kim, nereye, neden söyledi bilmiyorum da. Ne kadınlar günü, ne kadın hamamı, ne burası bizi bozar halleri Orkide,? Sana mı söylendi bunlar, yoksa sen, neden yorum yazmadın gibi birisine dedin de bu sebepler mi sayıldı, hı? 

Böyle bir sonuç çıkarmışsa birileri kendi akıllarınca, yazan, yorum yapan onlarca erkek arkadaşa ayıp! Bize ayıbı geçtim farkındaysan. Bunu daha açık yazmalılar buraya eğer düşünceleri buysa. Yok, sana birisi bu şekilde fikir beyan etmişse, o yazdıklarının hepsini ona söylemiş olmalıydın. Ya da gel bir blog yazdım bu konuda, fikrini oraya yaz, de.

İster gebeliğimi yazarım, ister dilimin döndüğünce sansüre takılmadan ülkemi anlatırım, kime ne? Hem kimsenin derdi kadınları anlasın bu erkekler filan da değil. İsteyen istediği konuyu yazıyor. Sen sahi neden bu kadar doldun durduk yerde ki:) Anlat bakalım:)
02 Ağustos 2013, 16.14
Anlatmayacam Atayacım eylemime son verdim.
Canım okuduğum yorumlardan çıkardığım sonuçlardı bunlar. Yeni değil yani geçmişi uzun upuzun.
Yoksa bana yorum yazılmış yazılmamış meselesi değildi.
Bana da söyleyen oldu ayrıca da ben o söylenenlere takılmadım pek. Ona bakarsan bana şizofren de diyorlar:)))
Bak aklıma geldi dellendim yine. Ne kadar meraklıyız tanımadığımız insanların arkasından konuşmaya.
İki yorumuma iki yazıma bakıp bana şizofren diyenleri kınım kınım kınıyoruuumm.
Derrrrriiiiin derin nefes alıp ruhuma sakinliğe davet eder giderim. 


05 Ağustos 2013, 02.46
valla ben bir  ERKEK olarak bu hayatta bir bayanla asla ve kat a tartısmamam gerektiğini öğrendiğim için  etek boyu imiş makyajı imiş karışmıyorum :)))FENERLIM___  e katılıyorum gercekden erkekler hakkında öğreneceğiniz okadar şey varki :Dbizim ömrümüz sizi anlamaya yetmedi sizin de zamanınız :D
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın