gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Parti Zamanıı

12 Ağustos 2013, 13.10
A- A+

    Cartel bir numara en büyük

    Cehennemden çıkan çılgın Türk

    25 yaşında yüz binlik araba

    Nerden geldi bu para en iyisi sorma

    Kaç kere söyledik biz çocuk sana

    Bir türlü kulak asmadın lafımıza

    Hadi bırak onları gel yanımıza

    Gel gel gel cartele gel

    Bilmiyorsan sana öğretirler ( Laf aramızda çok iyi rap yaparım ama rüyamda. )

 

    Mimar Sinan Üniversitesi güzel sanatlar mezunları derneğinin her sene tophanede verdiği maskeli ve kostümlü çok hoş bir partisi var. Ben o üniversiteden mezun değilim oranın yetenek sınavını kazanamadım yeteneğimi az buldular ( valla heyecandan kazanamadım yoksa oldukça yetenekliyimdir ) ama partisine gidiyorum ayıp olmasın oradan mezun değilim diye kostüm giymiyorum kırmızı sarı siyah renkteki uzun siyah tüyleri olan maskemi takıp öyle gidiyorum.

   Zaten kostüm giymeyip sadece maske ile gelenler ya çook önceden mezun olmuş ablalar ve ağabeylerdir ya benim gibi başka okuldan mezun olmuş ama Mimar Sinan’ı unutamamış bahtsızlardır ya da davet edilmiş başarılı sanatçılardır.

   Partinin sonunda isim yapmış ünlü sanatçıların da içinde bulunduğu bir jüri en iyi, en çılgın, en yaratıcı kostümleri seçer ve kostümleri giyen kişilere sıralamaya göre para ödülleri verilir.

   Neden yazdım bunları parti istiyorum ey ahali bana parti verin maskelisinden.

   Adres gamyun net blogseverler sohbet salonunun havuz başı.

   Saati ve günü partiyi verecek hayırsever arkadaşa ya da arkadaşlara bırakıyorum.

   Blogcular kaynaşıp arkadaş oluyorlar yorumları bu nedenle objektif olmaktan çıkıyor eleştirilerine karşı herkes maske rumuzu ile katılsın maske rumuzu olmayanlar hemencecik bir tane alsın. Hem kim kimdir bilinmediği için rahatça dedikodu yapılabilir, atıp tutulabilir. Sinirlenince maskeler düşmesin. Cehennemde yanacağız dedikodumu ne kötü şey ben hiç yapmadım:)

   Partinin sonunda en iyi üç maskeye gmsnn kıymetli fıstıklarından fıstık ödülü versin. Kesin eli titrer verirken ama bize ne acımayacaz söke söke alacağız fıstıkları.

   Ben hastayım organlarım yer kavgası yapıyor organizasyon işinde de oldukça kötüyümdür yoksa valla partiyi ben verirdim. Hem ben fakir üyeyim içecek ve kanepe servisi yapabileceğim ifadelerden satın alamadım. Aç susuz kalırsınız valla. Bunlar içinde zengin üyeler gönüllü olsun.       

   Radyosu olan biri cartelin yukarıda yazdığım şarkısını devamlı çalsın herkes coşup zıplasın.

   Ertesi gün sen şöyle demiştin böyle demiştin kavgaları olmasın kan gövdeyi götürmesin partide olanlar hafızalardan silinsin.

    Bu hayalimi gerçekleştirecek olan üye ve ya üyeler cennete gitsin.

    Davetiyem mesaj kutuma gelsin.

 

    Git orkide git yine ne içtin sen böyle. İki bardak limonata bir fincan şekersiz kahve içtim. 

    GİTTİM.

YORUMLAR

12 Ağustos 2013, 13.46
ha ha ha haha   eminmisin orkide sadece limonata ictiginee hahahahaa  du bide ben icimde eslik edim:)))    ayyyyyyy  yanaklarim acidi gulmekten sende cennete gir insallah  bak kac kisiye pirzola yedirmis olcan :))  offffffff   gulmekten yas geldi goremiyom  klayeyi:))))).
12 Ağustos 2013, 15.44
Ben de MASKEM'i alıp geliyorum diye espri yapsam mı yapmasam mı diye çok düşündüm, koyver gitsin dedim, üşüdüm hatta dondum.Umarım kendisi  bu  yorumu okumaz :)
Herşey bir yana blogcuların maskesizlerinden ne hayır gördük ki maskelilerinden görelim. Yok yok ben gelmem, size iyi eğlenceler...
12 Ağustos 2013, 16.06
Ahaaa haaa seni MASKEM'e söyleyecem bilge.
Yok yok bence o hak etti bu şakanı.
Sen yokken demiştikiiiii demiştikiii bilge memleketlisinden birine kaçmış demişti.:)))
Tam bir dakika şaşkınlıktan ağzımı kapayamamış nasıl yani aaaa diye yarım saat soru sormuş en sonunda ikna olmuştum.
Ben tam ikna olmuş iken şaka yaptım diye itiraf etmişti.
Oh olsun MASKEM'e :)))))
12 Ağustos 2013, 16.13
İlginç, değişik bir yazı olmuş.
12 Ağustos 2013, 16.25

         Orkide sen yine neye sinirlendin?  Yahu sinirlenme :) Gerçi sana sinirlenme diyorum ama şu sıralar acayip kuruluyorum bazı blog portal insanlarına. Aslında yazı yazmalı bunun üzerine, bak yiğidi öldür hakkını yeme Özdür iyi yazıyodu yazar-yorumcu tiplemelerini hem de açık açık böyle isim vererek falan :) Böyle "ortaya söylerim, kim üzerine alınırsa alınsın" modeli yorumcular var misal... sonra ne idügü ve ne didüğü .pp belirsiz yorumcular var, kasım kasım kasılan kabız kuğular var, "aaa o düşman ben ona yorum yapar mıyım hiç"ciler var :) var yani...sonsuz küme :) Şimdi ben de isim vermeyerek eleştirdiğim noktaya düştüm aslında ama anlamsız bulduğum bu yorumlara/durumlara da yorum yapmışımdır çoğunlukla veya bi gün elbet yapacağımdır .pp


         Benim pudra pembesi böylee tüylü tüylü çok güzel bi maskem var. Foto çekip ekleseydim şimdi çok şık olurdu bak ama üşenirim. Sanal dediğin şey zaten koskoca bi maske. Neler gördük burda ya; artiz fotoları koyan mı ararsın, iki nick alıp iki ayrı insanın fotosunu koyan mı ararsın, hatta en yaratıcısı erkek olduğu halde kadın veya kadın olduğu halde erkek fotosu koyanlar... yirmi tane nick alıp hepsiyle ayrı kişilikte gezinenler, odtü mezunu kaldırım mühendisleri, şunlar bunlar ohoooo hangi birini sayalım. Ama blog portal için "en iyi maske" yarışması yapılsa birinci kim seçilirdi acep? :) Bak bunu merak ettim :)
12 Ağustos 2013, 16.49
Valla sinirlenmedim Cezbe.
Gamyun çok durgundu parti verilsin eğlenelim coşalım kurtlarımızı dökelim diye şey ettim yazdım.
Sinirlensem böyle yumuşak yazarmıyım ben hiç.
Gerilla ruhum devreye girer taramalı tüfeğimi alıp yere sererim sinirlendiklerimi ya da sinirlendiğim şeyi.
Uzun zamandır gerilla ruhum devreye girmedi ya sen bilmiyosun tabi o halimi:)))
12 Ağustos 2013, 18.04
Kesinlikle çok güzel bir fikir:))Bir kaç kere Blogseverler sohbet salonuna girmiştim. Hani kapıdan bir bakayım kimler var amaçlı.Tanıdık bir tek kişi göremedim.Biraz durup çıktım.:))Sanırım Ataya'nın da bir bloğu vardı.Gamyunda alışveriş yaparken karşılaştığı kişiler,.neler almaya geldikleri..Olay çıkmasını Gmsnn nin'' yeter ya sizinle mi uğraşıcam sonunda sistemi çökertip gidicem'' muhabbetleri yapmasını anlatmıştı:))çok güldüğüm defalarca okuduğum bir yazıydı.Bu blogda da aynı tad var.Eğlenceliydi:)
12 Ağustos 2013, 19.07
 Aslında  ne iyi  olurdu.Benzer  teklifi   birkaç  yıl  önce bende yapmıştım.Kabul  görmedi.Bende  kendi  olanaklarımla  çift  kişilik  partiler  düzenlemeye  kalkıştım,ağzımın  payını aldım.Düşünemedim maskeli   yapmayı:))

  Cezbe; resim koyma  konusunda  sıkıntı çekme.Elinin  resmini çek, koy yeter..Maske  değil, reklam eli yarışması olsa favorim sensin.:))) Diğer  yandan  İronik   cümlelerine, burada kronikleşmiş  cevabı vereyim:)  '' katılıyorum sana ''  :)

  Orkide;   :))))))) unutulmaya  yüz tutmuş  nickimi  gördükten sonra  sakın olaki  aklından hiç komik olmayan  uyumsuz  ve  uygunsuz esprini  geçirme.  Ayrıca  biz  senin  her  türlü  ruh  halini  seviyoruz.

  Bu arada herkesin  geçmiş  Ramazan Bayramı'nı  kutluyor nice   bayramlara,  hep birlikte...  inşallah   ...diyorum.

12 Ağustos 2013, 20.06

         Orkide bak benim içime Chucky kaçmış itiraf ettim değil mi? Bırak şimdi bu işleri, geçen bi blogunda da bunu yaptın sen. Bilinçaltı bu bilinçaltı .ppp İçindeki gerillanın ismini bilmiyorum da onun işleri bunlar :) Dur Chucky blog yazmamı istedi benden yazıcam :)
12 Ağustos 2013, 21.23
Hayırdır cezbe seni bilmem de yorumun baya bi gergindi.Ne çok dolmuşsun öyle... Öyle bilip bilmeden isim vermeden genellediğin yorumunda bir sürü kişiye haksızlık yaptın mesela. Bazıları yorum yapmıyorsa bu düşmanlıktan değil yorum yapmadığı kişilerin hazımsızlığından olabiliyor... yazarların övgülere teşekkür edip eleştirilere "sizi ciddiye almıyorum umrumda değilsiniz" demesindendir. Hatta bazıları abartıp hakarete vardırıyorlar. Kimse buraya hakaret işitmeye gelmiyor! Bu kasıntı kabız kazları  da - nedense kaz demek  geldi içimden- görüyorsun dimi... bence görmüyorsun görsen es geçmezdin sanıyorum.. Özdür çoğunlukla ayrım yapmadan hak edene hakkını  çok güzel teslim ederdi

Evet yazacak bir sürü şeyim olmasına rağmen bazılarına yazmıyorum mesela.. yazıp silenlere, üstelik "yazarım da silerim de" diyenlere ben yorum yazıp vaktimi harcamıyorum mesela...
12 Ağustos 2013, 23.30
Kendi yazılarına yorumculardan bile daha çok yorum yazan kendimi kutluyorum ama beymene sözlerim var napim mecbur yazcam.
beymen çok tırsak gördüm seni:)))
Tamam tamam senin rumuzunun deformasyona uğrattığım halini asla ulu orta yazmayacam.
Bana iyi davran yoksa yazarım haaa diye cadalozluk yapıp seni tehdit etmiştim ya geri aldım.
O değilde ne olcak benim bu halim yöneticisinden üyesine herkesin rumuza bişey bulmuşluğum var yazsam ortalık bir karışacak ki :)))
Allahtan frenlerim tutuyor yoksa tam gaz ileri diyerek kazalar yapıp başta kendim ölecem.Ölümüm ellerimden olacak valla.

13 Ağustos 2013, 00.17

        Beymen bak yazdığın ilk blogda konusu ne olursa olsun, istersen devlet meselesi anlat elimin fotosunu çekip eklicem :) Burda kaç kişinin önünde sana söz veriyorum :) El mühim ya, eli ayağı zarif olmalı hatun dediğinin tabii haklısın hassasiyetinde ya da fetişinde mi demeliydim .ppp

        Ya Bilge bi dolmuşluk görüyorum ben de kendimde ama gerginlik oluşmadı gayet rilaksım .pp Senin anlattığın ağzı yüzü düzgün olumsuz eleştiri hazımsızlarından ben de çektim sorma... gözüm korkmadı değil yani :) Mesaj yazıp hakaret eden mi ararsın, masa basıp "ahkam kesme" diyen mi ararsın, blogundan "haydi uğurlar ola" diyip kovan mı ararsın, yandaş medyayı üzerime salan mı ararsın pppp :) Ehh ne yapalım yani... Ama yazı silmek konusunda katılmıyorum sana, ister siler ister silmez yazıyı yazan, tabii olumsuz eleştiri aldı diye yazısını silenler bu görüşüme asla dahil değiller.

         Vallahi ben kendi adıma kin gütmem kimseye, sevmediğim biri yazmış diye de yorum yapmaya değer bulursam, konuyla ilgili söyleyeceğim bi şey varsa yorum yazmaktan imtina etmem. Sadece kaskaslara biraz gıcığımdır ama yine de yazarım yani kayda değer bi şey yazmışlarsa. Bii yıl oldu galiba yazmaya başlayalı burda benim, sadece bi kişi vardır asla tek kelime etmem diyebileceğim.. Böyle.... :)
13 Ağustos 2013, 14.59
   Deli kız:))) Nereden aklına geldi bu düşünce.Gamyunda maske takmadan gezen var mı Allh aşkına? Direkt parti düzenlemeden en iyi maskelere ödüller dağıtılsın bu iş olsun bitsin.Şunca işimin arasında bloğunu gördüm yorum yazayım dedim.Zira şu anda bir otel odasında,ayaklarım ev aramaktan şişmiş,asabım ev bulamamaktan bozulmuş halde uzanıyorum.Sahi yaa bu ev sabipleri hangi alemde yaşıyor?.2+1 ,yıkık dökük dairelere 700-750 TL kira istiyorlar.Artı 200 TL aidat.1 kira bedeli  depozito+1 kira bedeli emlakçı istiyor ve ben kendimi en yakın kalorifer borusuna asmak istiyorummmmmm. Ayyyy bunaldım.Dua et bana.Hatta bu yorumu okuyan herkes dua etsin nolur.Aklımı kaybetmeden başımı sokacak bir ev bulayım:(((
13 Ağustos 2013, 15.29
Ahucumm merkezden uzaklaş köylere bak köylere:)
Sende öyle bir yere tayin olmuşsun ki köyünde bile o fiyatadır evler.
Öğretmenim de bu kadar kirayı nasıl ödeyeceğim iyilik yapın de.Mahsun mahsun bir de bakış at.
İnsaflı bir ev sahibine denk gelmen için hemen dua edeceğim canım.
Emlakçıları geç sahibinden kiralıklara bak sen en iyisi.
Bak şimdi sen ev tutunca nasıl olsa yazları ayvalığa gidiyorsun tuttuğun evi emlakçıya ver de ki günlük kiraya verin evimi.Tatilciler çok olur parayı bulursun valla:))
Sonracıma kışın döndüğünde evini geri alırsın ama sahibinin bundan haberi olmasın yoksa kendini dışarıda bulursun.
Ya hakikaten işin zor Rabbim kolaylıklar versin.
13 Ağustos 2013, 16.29
partiyi kaçırdım galiba bilge de haber vermedi ,yada ulaşamadı . ben zaten hep maskeliyim , maskemi takıp geldiğimide herkes görüyor, ancak tanışınca maskemi çıkarıp CEE yapıyorum saklanamaıyorum yani. gerçi ilk girdiğim zamanlarda siteye yani,i ev adresini bile vermiştim saf aklımla ,sonra masadakileirn biri siz yenisiniz galiba demişti ve anlatmıştı sanal da yaşananları , o günden beri sadece partilerde değil tüm zamanlarımı MASKEM le geçiriyorum o kdara tırsmışım yani . yazıyı görünce esti de geldi yazdı sandım nikini görmeme rağmen estide mi yazdın orkideciğim...bayramın kutlu umutların bol olsun canım .
14 Ağustos 2013, 03.17
Orkide,
sevimlisin sen.:) O kafadan neler geçiyor ve sen o geçenleri öyle hoş döküyorsun ki satırlara, en olmadık zamanlarda bile, yüzlere yaydığın tebessümler, içlere verdiğin bir okuma süresi dahilindeki rahatlama için teşekkür sana.

Maske meselesini irdelemeye bile değer bulmuyorum ama kusuruma bakma. Önerin gerçekleşmez, daha doğrusu gerçekleşemez burada bence, gerçekleşse bile kazara, finalini düşünemiyorum, deneyimlerimizden biliyorum.:)
Çizgisini; satırlarıyla genel duruşunu sabit tutabilen maskesizleri her zaman severek okudum, okuyorum.İyi bir okuyucu olarak, blog yazanlar arasından isim de veririm:)- Trapper, Lovej, Bala, Bilge, Veda,-Artık hiç yazmasa da:(- Cebren, gmsnn, -çok az yazsa da- Maskem- Bu arada Maskem adres vermek ha? :)))) Boşuna taktırmamışlar o maskeyi sana, haklısın:)))-, Ahu, Orkide, Beymen bir çırpıda aklıma geliveren, zaman zaman bazı görüşlere kendi adıma taraftar olmasam da, hep keyifle okuduklarım örneğin.
Yeni yeni güzeller de var benim için; Berrak, Bir adam yaratamamak, şiirgibi, muhalif hareket -Nickleri tam yazamadım, aflarına...- ilk aklıma geliverenler, yazmamış olduklarım da affetsin lütfen- Son zamanlarda hiç yorum kısmına uğramasam da blogları sıkı takip ediyorum, hepsini okuyorum.Her yazan arkadaşa, gözlerimize, akıllarımıza, ruhlarımıza sundukları kendilerince  emekleri için, yönetime bu sayfayı düşünüp -Zaman zaman çok zorlandıkları aşikar. Yine de sabırlarını, özverilerini muhafaza edebilmeleri gözardı edilemez.-  gerçekleştirdikleri için teşekkürler. -

Gerek blog, gerek yorum, okuyunca, yazılanlarkesinlikle öncelikli olsa da,  ister istemez kişilik analizine de giriyorum ben aklımca. Bence hepimiz giriyoruz. Elbette özünde çok iyi olabilir insanlar ancak burada her ne hikmetse adeta bir benlik şişmesi yaşanıyor bazılarında sanki ve bu durum zaman zaman can sıkıcı, genellikle anlamsız hırslar son derece komik basit tutarsızlıklara neden olabiliyor. Varılan yer benim için, hakaret, şirretleşme, saldırganlaşma, terbiyesizleşme vs gibi adlandırılan "Had" denilen yeri aşmışsa, blog ne kadar iyi olursa olsun, kişi belki de yansıttığının aksine iyi biri olursa olsun en ufak bir ilgi kurmak istemiyorum.
Bu ,"Yok sayma, muhatap olmamayı seçme vs" gibi tutumumun "Kasıntılık" gibi bir yozlukla alakası yok şahsen.-Öyle bir şey kimseye karşı haddimiz de değil- Bir çeşit kendini uzak tutma, dahası değmez yere keyfi bozmama adına, kendini korumadır. Elbette hiç kimse beğenisini, ya da hoşnutsuzluğunu belirtme adına zorlanamaz da bu klişeyi yinelemekten uzak, net gerekçem budur, belirtmek istedim nedense...:)

Uzun zaman sonra yazasım gelmiş.:)
Sağ ol Orkide tekrar.
Sevgiler
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın