gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Siz Bu Yazıyı Okurken

17 Ağustos 2013, 01.52
A- A+

    Ben soğuk bir ameliyat masasında olacağım demeyi çok isterdim ama dedirtmiyorlar diyemiyorum çünkü nazik ve şefkatli doktorum kendini kaybetti, beni pamuklara sardı, evlat edindi ameliyat etmeye kıyamıyor. Kes beni doktor kes biç ne yaparsan yap yeter ki yap şu ameliyatı diye yalvarmalarımın küçük Emrah gibi poz vermelerimin hiçbir etkisi olmuyor. Hay dilim kopaydı da ameliyat izinin ne kadar kalacağını sormayaydım o sorudan sonra kendisi kapalı ameliyat yapmak için canla başla çalışmaya başladı. Oysa ondan önce gittiğim doktor kapalı olmaz sizi ne zaman isterseniz kesip biçip doğrayacağım demişti. Kabul etmemiştim nedeni de hemşiresi nazik değildi. Oh iyi oldu bana. Sen misin olmadık yerde nezaket arayan Orkide. Nereden bileyim ağrıların artacağını doktorun beni evlat edineceğini nereden bileyim. Bilsem çekip gider miydim hiç.      

    Güldük komşumuza geldi başımıza. Ah ah bir zamanlar böbrek taşlarını yazdı diye mızmız demiştim bir arkadaşa yetmemişti bir de katıla, katıla gülmüştüm adı lazım değil baş harfi ‘b’ son harfi ‘n’ ortadaki harfleri ‘eyme’ oysa insanın canı acıyınca durumunu dağlara taşlara bile yazabilecek duruma geliyormuş. Affet beni ebedi arkadaş anladım seni anlamasına da senmisin bana gülen başına gelsin de gör bakalım Orkide Hanım demiş miydin dediysen  bak itiraf et söz hiç kızmayacam akıllım.

    Organlarım yer kavgası yapıyor blog ahalisi, böbrek kalın bağırsakla kalın bağırsak rahim ile sürekli didişme halinde. Ben bıktım kavgalarından ne haliniz varsa görün dedim yaptım giderimi dönüp yüzlerine bile bakmıyorum.

    Öte kay lan alooo alırım boyunun ölçüsünü diye tehdit ediyor böbreğim kalın bağırsağımı. Kalın bağırsağımda bir uslu ki hemen söz dinliyor. Azıcık öte kayınca da cadaloz rahim ortaya çıkıp ayyyyy ne oluyor be bunalttınız beni hayvanlarrr kalkın üstümden yaaaa diye cırlıyor. En çok da gözü kör olasıca rahim’in sesi çıkıyor susmak nedir bilmiyor ki zaten. Bu kavgalarda kaybeden hep kalın bağırsak. Ben bu kadar korkak bir organ görmedim. Tırsak mı tırsak boy var ama cesaret yok. Cırlamalar azarlar tehditler gelince boynunu büküp kabulleniyor. Son zamanlarda sırayla çalışmaya başladılar azıcık medeniyet öğrendiler, birbirlerine karşı saygılılar izin veriyorlar neyse ki. Biri çalışıp görevini yerine getirirken diğeri duruyor. Yok canım sana öyle geliyordur demeyin valla öyle.

    Hani benim onun için dua ayinleri ve meditasyonlar yaptığım zararsız kitlem vardı ya tüm bunları yapmayı bazı nedenlerden ötürü bırakmıştım işte o sevgili kitlem bunu fırsat bilip büyümüş, büyümüş nur topu gibi olmuş yetmemiş bir de dejenere olmuş. O kaaadan kocaman olmuş ki diğer organlarıma yer kalmamış. İşte o kitleyi diğer organlarıma zarar vermeden onları koruyarak çekip alacaklar benden. Şu anda ki en büyük isteğim ve hayalim bu.

   Ohhhhh iyi olmuş sana Orkide senmisin kızıp kızıp bana o mesajları gönderen diyenler varsa ki vardır ahanda buraya yazıyorum ölürsem sizden bilirim hemencecik aklınızdan geçirdiğiniz olumsuz düşüncenizi iptal edin ve yerine bana pozitif enerji gönderin.Ölürsem valla hayalet olup dünyaya dönerim ona göre.

    ZİHİNSEL GERİLİM FİZİKSEL GERİLİM YAPAR. FİZİKSEL GERİLİM ZİHİNSEL GERİLİM YAPAR.

     Yani kendinizi üzmemeye ağlamamaya dikkat edin sonu hastalık oluyor. Heeeep gülün inşallah

YORUMLAR

17 Ağustos 2013, 06.26

         Orkide nasıl bir deliysen sen artık bilmiyorum yani. Duygu karmaşası yaşadım yazında. Sağlık problemini bu şekilde dile getirmene biraz aşina olsam da yüzüm şekilden şekile girdi okurken. Sana bir sürü pozitif enerji ve dualarımı yolluyorum. Sakın korkma tamam mı...çok önemli değil, alırlar biter gider. Sen de hep gül inşallah, çabuk git gel de kaldığımız yerden gülmeye devam edelim... daha elma yiyicez .ppp çabuk gel.
17 Ağustos 2013, 07.32
Sevgili siyahorkidee, ben sizin gibi kendi dertleri ile bu kadar dalga geçebilen insan çok az gördüm. Hayatla bu kadar dalga geçmek zorunda mısınız sahiden? Üzülmek ve ağlamak insanca duygulardır. Stres eğer baş edilemezse hastalığa yol açar. Gerilimi gizlemek bastırmak onunla baş etmek demek değildir. Size tüm olumlu duygularımı, dualarımı gönderiyorum. Lütfen her şey bitince bizi de haberdar edin. Acil şifa dileklerimle sevgilerimi gönderiyorum.
17 Ağustos 2013, 10.01
Sizi tanımayan ben bile, ameliyatınızın başarıyla geçip, aramıza bir an önce katılmanız için dualar edip ,daha da edeceksem, sizi tanıyanların başı seccaden kalkmayacaktır gibi hissettim.Allah şifalar versin ,sizi sevenlerinize  bağışlasın.Şimdiden geçmiş olsun.
17 Ağustos 2013, 10.32
Dualarım sizinle orkide.
17 Ağustos 2013, 12.18
Nabersiniz blog ahalisi iyisiniz inşallah.
Şifa dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Hepiniz çook sevimlisiniz.
Ladin yemin ediyorum üzülüp ağladığım için oldu zaten bu durum.
Ben biraz abartmışım günde en az iki kez üç ay boyunca üzülüp ağlarsa bir insan sonunda böyle oluyor.
Ama ne yapalım olmuş bir kere olana çare yok en iyisi gülmek.
Benden de hepinize pozitif enerji gelsin sağ olun var olun.
17 Ağustos 2013, 14.12
  • Olumlu düşünün , herşey güzel gelişsin.Geçmiş olsun .Daha çok güzellikler var yaşanacak.Sevgiyle kalın.
17 Ağustos 2013, 15.01

Sevgili orkide....

Acılarınla, hastalığınla bile dalga geçebiliyorsun ya helal sana...Seni çok seviyoruz..Dualarımız emin ol senle olacak.

SEVGİYLE KAL.......

17 Ağustos 2013, 15.10
geçmiş olsun, umarım sağlığınıza biran evvel kavuşursunuz.
17 Ağustos 2013, 15.22
Geçmiş olsun, acil şifalar...Sevgi ve muhabbetle...
17 Ağustos 2013, 16.17
Hastayım, doktordan geldim deyip duruyordun sahi iş ciddiymiş Orkide, çok çok geçmiş olsun. Ya sen tuhafsın cidden Orkide, sen ki kuaföre saç tarif etmeyen birisin, ne yaparsa razısın, böyle ciddi konuda açıkmış kapalıymış yarabbim ya, iz olsa ne olur, o kadarcık kusur kadı kızında da olur denir ya, ben kadı kızıyım, bu iz de ispatı dersin:))
Hem kapalı ameliyatlar öyle çok matah bir şey de değil, açsın bir güzel çalışsın doktor, karışma sen. İnsan kendi kendinin doktoru olmalı derdi babaannem, ama kendine iyi bakma konusunda derdi bu lafı, oyalanma sakın. 
Başlık da tövbe tövbe, Allah korusun. Hepimizi... Bana ne düşündürdü tahmin bile edemezsin. Hayat, dedim, ne tuhaf. Şakayla bile olsa bu başlığı atmışsın ya, mesela ben bu yazıyı okuyamayacaktım, bir çoğunuzun da haberi olmayacaktı. Uçurum, araba ve ben desem, yeter sanırım... Dikiz aynasına baktım bir an, kendimi hiç düşünmedim de... Neyse... Hayat güzel, hadi koş sağlığına kavuş bir an önce. Öpüyor, geçmiş olsun dileğimi yineliyorum, şimdiden...  
17 Ağustos 2013, 17.11

Güzel duygu ve birikimlerini güclü kalemine aktarip bizleri zaman zaman düsündüren zaman zaman güldüren, Sevgili Orkide

Yetersiz türkcemden dolayi hic  yorum yapmasamda blog yazilarini severek begenerek okudugum bir kac kisiden birisiniz.
Acilarinizi bile bir tarz-i ironi ile aktarisiniz takdire sayan, ben duanin gücüne inaniyorum eminimki duaciniz cok olacak, size rabbimden acil sifalar diliyorum..Dualarimda olacaksiniz.
Sevgim ve saygimla
Ceyda

17 Ağustos 2013, 18.14
FİZİKSEL GERİLİM ZİHİNSEL GERİLİM YAPAR. biraz  yapmış sanırım :Sneyse geçmiş olsun dileklerimi leteyimde hayalet olup düşme peşimize :D
17 Ağustos 2013, 18.40
acil şifalar diliyorum orkide hanım
17 Ağustos 2013, 20.05
:((( çok geçmiş olsun orkide dilerim acısız sancısız bir ameliyat geçirir sağ salim gamyuna dönersin rabbim acil şifalar versin..tüm hastalarımıza:( dualarımız seninle smile Resmi
17 Ağustos 2013, 20.13
  "Ölürsem" nasıl bir söz.Duymamış olayım bunu.Hem çok ağlamak da nedir yaaaa.Sen benim hiç ağladığımı duydun mu? Yok rahatlatırmış da,yok ağlayınca ferahlarmışsın da,yok bilmem ne....Ağlamaktan fayda görene rastlamadım ben.Hele de senin gibi kendini yıpratanlara ne faydası olmuş.Ağladığını duymıyım yolarım saçını başını.O kitleni uyuşturmadan ellerimle sökerim haberin olsun smile Resmi
  Sevgili orkideeeee,en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı tüm kalbimle diliyorum.Hep gülümsediğin günlerde görüşürüz inşallah.Dualarım ve iyi dileklerim seninle.(bir daha ağladığını duyarsam delerim beynini).
17 Ağustos 2013, 20.26
acil şifalar dilerim, ALLAH yardımcın olsun kardeşim.
17 Ağustos 2013, 23.15
Aman efendim aman nazik mi nazik üyeler görüyorum.
Teşekkür ederim tek tek.
Ataya canım sana da geçmiş olsun.
İlla ahu bu ne şiddet bu ne heybet:))) teşekkür ederim canım.
Sağ olun var olun tekrardan.

18 Ağustos 2013, 00.08
siyahorkidee, yazında olduğu gibi ameliyatına gülümseyerek girmen ve daha sağlıklı bir şekilde yine gülümseyerek çıkman temennisiyle, acil şifalar diliyorum. 
18 Ağustos 2013, 00.29
Ben bu yazıyı okuyup sonuna gelmişken diğer arkadaşlar gibi, senin için duaya başladım.
Git ve çabucak gel.
Yüzün hiç solmasın.
Sevgiler.
18 Ağustos 2013, 00.31

Sevgili Orkide ,  çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..  en kısa zamanda  senin iyileştim haberini almak temennisiyle..

eminim ki diğer organlarının sınırlarına dokunmadan o nurtopu gibi kitleni alacaklar , bir daha yer kavgası yaşamayacak organların . kendinle bu denli barışık olman ve bunu bizlere hissettirmen de harika .. bende sana pozitif  enerjimi  gönderiyorum ..

kalınbağırsak nazlı olur , duygusal olur , korkak dersen alınır bak..

bağırsak ameliyatı yapıldığı zaman bedenden çıkarılan bağırsaklar tekrar yerine yerleştirildiğinde cerrah okşarmış onu ,  o zaman çalışmaya başlarmış az biraz sert davransa eskaza,  sinirlenip kendini sağa sola sallarmış .)

                                                                 sevgimle kal...

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın