gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ANLADIM Kİ..

29 Ağustos 2013, 19.32
A- A+
Bugun bir yazı okudum sonra düşündüm..Seni düşündüm anladım ki ben seni çoook özlemişim ..Anladım ki bunca zaman ben boşuna senden uzak kalmışım ve anladım ki bunca zaman sen boşuna benden uzak kalmışsın..

Kim suçlusu zaman mı? mesafeler mi? ben mi? sen mi? Oysa biz seninle neleri aştık, neleri paylaştık, neleri yaşadık, birlikte ağladık, birlikte güldük , birlikte içtik, birlikte sabahladık..Azrail bile baş edemedi bizimle de gülerek kovaladık..Yetiş dediğimde yetişir, yetiş dediğinde yetişirdim hatırladın mı..?

Kavgalarımız bile güzeldi seninle..finalde daima gülerdik hiç uzamazdı haftalarca en fazla 1 mi yoksa 2 gün mü bilmiyorum ama ikimize de aylarmış gibi gelirdi çünkü ne ben sensiz 24 saate alışıktım ne sen bensiz....Oysa şimdi bak neredeyiz....

Zaman mı bize yada biz mi zamana yazık etmişiz bilmiyorum ..Dökecek ne çok şey var yüreğimde , paylaşacak ne çok şey var, yine omzuna ihtiyacım var yine omzuma ihtiyacın varmı seninde ? hazırmısın dinlemeye? ..kısa sürmeyecek bilesin ..

O halde bekle CAN.. Söyle kahveleri.. sen sade içerdin hiç unutmadım ..eğer unuttuysan ben orta şekerli..

Ve..
Anladım ki ben.. seni.. çooook özlemişim....
                                                                                 

YORUMLAR

29 Ağustos 2013, 19.59
Özlem ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Uzun , uzun yazmaya gerek yok. Kutluyorum sizi....
29 Ağustos 2013, 20.04
Zaman bize değil de biz zamana yazık ediyoruz  galiba...
29 Ağustos 2013, 20.15
Ben sadece şoktayım :) diyecek bişey bulamıyorum :)))
29 Ağustos 2013, 20.15
Her ne kadar kalıplaşmış duygu aktarımına çok güzel bir örnek teşkil etse de , içten gelen cümlelerin hiç değiştirilmeden olduğu gibi yazılması farklı bir güzellik katmış. Ve söylemeden edemeyeceğim şu ki yazıyı yazan cebren olunca yorum yapmak için yarışan üyelerimiz yazının önüne geçecektir.  
29 Ağustos 2013, 20.23
Uzun  zamandır bu kadar güzel bir yazı okumamıştım .. Anne,Baba,Çocuk,Sevgili ve Eş  hepsini  kapsayan  bir sevgiyi anlatan bu kadar etkili yazıyı  paylaştığnız  için   çok teşekkürler bunların devamı gelir umarım  .. yüreğinize sağlık Cebren opum
29 Ağustos 2013, 20.29
abla yine döktürmüşsün :) kaderin gözü kör olsun
29 Ağustos 2013, 20.31
Bu yazıya güzel pozitif cümleler yazamayacağım çünkü kabuk bağlayan yaralarımı açıp kanattı.
İnsanın sevmesi ve sevildiğini bilmesi güzel şey.Biriyle hoşça vakit geçirmek onu anlayabilmek ve anlaşıldığını düşünmek güzel şey.Dost edinmek de güzel sevgili edinmek de.
Sonra ne oluyorsa oluyor işte araya görünmez çizgilerle mesafeler giriyor birinin sevgisi azalıyor falan filan.
Vallaha belki yazı ile alakası yok ama hazır bulmuşken bende içimi dökeyim bende anladım ki ne kadar çok özleyip o kadar çok beraber olmak istersen sonu da o derece hayal kırıklığı oluyor.Sizden bir şekilde uzaklaşmış biri ile eski tadı yakalayamıyorsunuz. Bu insanı özlemekten daha da yıpratan bir duygu.
Değer verene hak edene değer özlem çektirene de yol vermek en iyisidir. Bende bunu yeni anladım.
Yine de özlem duyduğunuz can dediğiniz insanın da size aynı derecede özlem duymasını temenni ediyorum.
Samimi ve hoş bir yazıydı.

29 Ağustos 2013, 20.34
yazsa yazsa ancak cebren opum yazardi süper olmus opum yüreginize saglik......
29 Ağustos 2013, 20.41
sabahın  ilk ışıklarında  okudumbu  bloğu....cok etkılendim..insan  duygularını  kısaca  bu kadar  yazabilir..yüreğine  sağlık....
29 Ağustos 2013, 21.06
Çok eskiden ,Cebren'i insan üstü bir varlık gibi görüp, aşktan sevgiden hatta dostluktan falan anlamaz, anlasa da öyle duyguları  basit bulur,ilgilenmez sanırdım.Yıllar önceydi ,böyle bir dost kaybımı ,anlatamadığım gibi ,üstüne üstlük  asla ama asla  yapamayacağım şeylerle suçlandım  gücendim  ve  ben de gittiydim.Yıllar geçti...Cebren'in    böyle insani duygularla yazmasını görmek sevindirdi,ayrılık acısına da benim de  içim acıdı..Umarım gelip geçici bir ayrılıktır,birlikte içecekleri daha çok kahveleri olur inşallah. Ben de şimdi, dostlarımla paylaştığım acı,tatlı o  güzel eski  günlerimi , eski yıllarımı  hatırladım ,benimde içim biraz daraldı  ama yapacak bir şey yok ..Kader..
29 Ağustos 2013, 21.26
bu güzel özlemin bloğa dökülmesi bana hala hasretin giderilmediğini gösteriyor gibi :( zaman geri alınamaz ama her an zamandan harcanır , bu an için bunlar yazılabiliyorsa ,  her ne olursa olsun her ne şartta olursa olsun o kahveler içilmeli ...mümkünse tabiki ...
29 Ağustos 2013, 21.28
CEBREN özlemeyi hiç sevmem bende ama iyi beceriyorum özlemeyi geceyle günleri birbirine karıştırıyorum, bakıyorsun durup dururken gözlerim doluyor , hiç gülünmeyecek şeylere kahkahalar atıyorum belki gülmeye de hasret kaldığımdandır :/
29 Ağustos 2013, 22.13
Sevgili Cebren,Sizin ne kadar duygusal olduğunuzu biliyorum.Dost seçiminde ne kadar hassas davrandığınızı da.Bence böyle dostlar insanın yaşamı boyunca bir kere karşımıza çıkıyor.Bu bize hediye gibi..İki taraf içinde geçerli bu sözüm. Sonra bir şey oluyor(..Aslında daha sonra düşünüldüğünde çok boş bir neden)Bir kopma oluyor. iki tarafta aranmayı  bekliyor..Araya zaman giriyor..Başka dostlar bulurum yanılgısıyla zaman uzadıkça uzuyor..Sonra bir gün bir yazı,bir şarkı yada birlikte gidilmiş bir yer ya da hiç bir şey gizlemeden içinizi dökmek istediğiniz  bir zamanda içiniz sızlıyor..Anlıyoruz ozaman dostluğun sınavı bu ..Anlıyoruz ki böyle  dostluğu yakalamak hiç kolay değil.Geçen bir blog da Can dündar'ın şiirini okumuştum.son satırlar benimde içimi çok acıttı.demiş ki''Issızlığın yalnızlığın en koyulaştığı anda,Kısa ama ümitvari bir yazıyı,yürege benzer bir taşa bağlayıp,Birbirimizin camından atabilmeliyiz..''Bunu da aşacağız''Bir dost...Sevgiler Cebren. Herşey gönlünüzce olsun..
29 Ağustos 2013, 22.24
KOLAY ANLATILIYOR ACILAR , KOLAY YAZILIYOR. KOLAY YAŞANMIYOR OYSA.. İNŞALLAH SİZDE BENDE ÖZLEMİMİZİ GİDEREREK KAHVELERİMİZİ İÇERİZ :)  SEVGİYLE KALIN .
29 Ağustos 2013, 22.36
bloğu  okudum..bırdaha  okudum...bırdaha  bırdaha...harıka  olmus.. sanırım  duygusal  bır  anında  yazılan   yazı...her zaman  duygusallaşın  sız  cebren  opum....yüreğine  sağlık...
29 Ağustos 2013, 23.08
kim sevdiğini özlemez ki.... her anını paylaştığın yanın da değilse.. uzaklaşma dan özlem kurgusun da kalırız...güzellikleri özlemeyin yaşayın....
29 Ağustos 2013, 23.24
 Herkes yazıyı yazana karşı yorum yapmış fakat kimse onu mutlu etmek istememiş vede sormamış:Kim bu özlenen kişi ,kim hepimizin takdir ettiği cebrene bu şekilde özletmiş kendini?Eminim bir çok insanda söz konusu cebren'se ''Keşke o özlenen ben olsaydım.''demiştir okurken ve umarım bu özlem sadece blogta kalır ve yakın zamanda biter.Çünkü ben şahsen alışık biri değilim Onun gibi güçlü birinden (otoritesi,kalenderliği,....) böyle şeylerduymaya...
29 Ağustos 2013, 23.37
yıl 2007 tıpkı sizinki gibi candan iki dostun arasına başka biri, aşk meşk deyip girivermişti.Aşkına tehlike gördüğü bu dostluğu bozmak için bir dizi hakaretlerle,i fitiralarla sindirme çalışmalarına başladı ve  başarılı da oldu.Haksızlığa ve iftiraya uğrayan ,ayrıca dostunu kaybetme acısıyla sizden yardım isteyen kişiyi anlamadınız,anlamak istemediniz. Oysa elinizdeki teknik imkanlarla birçok konuyu açığa çıkarabilir,bir dostluğu kurtarabilirdiniz.ŞİMDİ Benzer bir olayı yaşadığınızı anlıyorum,ah mı aldınız acaba diyorum.Her ne olursa Mevlana ve Şems benzeri dostlukların varlığı bu dünyanın en temiz duygularıdır.Allah kimseyi dostundan ayırmasın.Yazınızı okur, dostunuz  bir adım atarsa ,sizin kadar sevineceğimi bilin isterim.KENDİME DUA EDERKEN SİZE DE EDECEĞİM. 
29 Ağustos 2013, 23.51
iyide ben şekerli içerim kahveyi :)))))
30 Ağustos 2013, 00.31
bu kadar özleyen birini özlememek imkansızdır tabiki ,herzamanki gibi yüreğini dökmüşsün benım can dostum , her virgülün her noktan , her satırlara haykırışın sana özgü içini bilen seni cok ıyı tanıyan biri olarak tarafından özlenen kimse emın olkı oda senı cok özlemış ve her anı yıne yasamıştır bu yazıdan sonra ) . . . kendini taşıyan ender hanımefendılerden birisin senı cok seviyorum arkadaşım , yüzünü her rüzgâra döndüğünde her içinin sıkıldığında karsında herzaman beni göreceksin bunu asla unutma , dostluğundan onur duyan barandan sana yüzünün hep gülmesi dileklerimle hayatının alanında başarılar dilerim canım arkadaşım . . .
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın