gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

REAL CİMBOM (2)

17 Eylül 2013, 13.59
A- A+
Nerede kalmıştık? Galatasaray Real Madride karşı  beşte üç( 3smile Resmi) yaptı..Neden altıda dört olmasın?
Süper Kupadan  bu yana  4. galibiyeti de yaşayalım. İmparatorun ve Real ( kıral ) ' ın gerçeği kimmiş , sadece İspanya değil tüm dünya da görsün. Sarı kırmızı rengimizin İspanyanın milli bayrağıyla ve stadımızın adının ARENA  olmasının  İspanyollara neler hissettireceğini düşünebiliyor musunuz? 
J. Mourinho' nun ,Galatasaray ve yapabilecekleriyle ilgili olarak eski takımına uyarıda bulunması, sarı kırmızının büyüklüğüyle  ilgili olarak , yaşadıkları korkulu rüyanın bir göstergesi değil midir?
Artık yenilsek de ( ki yeneceğimize dair olan inancım pik yapmış durumdadır ) bizler tüm dünyanın tanıdığı efsane bir takımız. Aslan istediğinde gereken başarıyı hedefe odaklanarak gerçekleştirebilecek  güçtedir.
Muslera ' dan  E. Eboue' ye , Semih' ten Chedjou 'ye; A.Riera ' dan Selçuğa ,Melo' dan Sneijder'e ,Burak, Drogba ve BURMA şeyyyy pardon Bruma'ya  REAL MADRİD'i de burulaaaaa cimbommmmmmmmmmuuuuuummmmmmmmm !!!!
Aslan kükremiş geliyorrrrrrrrrr Üstinde formasıııııııııDalga dalga bayrağıııııııııııııTepede armasıııııııııııııııııııııııııı
........................................................................ Haydi CİMBOMUM  KALBİMİZ SENİNLEEEEE .....KÜKREEE ASLANLARIMMMM!!!

YORUMLAR

17 Eylül 2013, 20.05

bu blog a  sadece gülesim var imkansızı başaracak galatasaray ::):):)

 

18 Eylül 2013, 00.31
Ve tabi birde gerçek varki hayal dünyasından çıkıpp uykudan uyanıpp güzel güyanın bölündüğünü görmekte var .. biraz gerçekci olalım isterseniz değilmi gerçekci...
18 Eylül 2013, 00.48
kükrediler 1-6 geçmiş olsn :))) 
18 Eylül 2013, 01.38
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
18 Eylül 2013, 06.34
Bir   galatasaraylı  olarak. Dün akşamkı  maçı  alabılırdık , ama  şu  bir  gerçekki  artık  çok  rahat  izliyorum  gs   maçlarını korkusuz   endişesiz  yenilsekde   artık  korku  yok  çünkü  avrupaya  kendimizi   çok tan  kabul  ettırmışıs . gelelim  dün geceki  maça :)  Real Madrid  dünyaca  ünlü yıldızlar  toplamış  bünyesınde   böyle bir  takıma  yenilmek  normaldır.  Ama  unutmayalım  biz  bu  takımın  elinden   kupayı   aldık.GALATASARAY  yensede yenilsede  Türkiye'nin  Gurur  kaynağı  o  bir  Avrupa  Fatıhı.maçı  izlerken  şunu  anladımkı   rakıbı nekadar korku  sarmışki  çok  çalışmışlar  bizi  yenmek  için :)))  galatasaray  bu  abi   fazla  söze   gerek  yok.... her zaman  her  yerde   en  buyuk  GaLaTaSaRaY  :)  
18 Eylül 2013, 09.41
ilk golü biz atsak her şey çok farklı olabilirdi...
18 Eylül 2013, 11.02
6 üstü 1 maç üzülmeyin... Galatasaray ın UEFA kupası var :))
18 Eylül 2013, 11.48
! Pasha S'nın yorumu beni gülümsetti ancak bir kadın olarak ben bile şunun farkındayım. İlk yarım saattte yapılan ataklar değerlendirilebilseydi; sanırım sonuç çok daha farklı , sevinen taraf da biz CİMBOM'lular olacaktık....Neyseeeee, bir dahaki sefere diyelim. Derler ya hani tam da işte öyle....''ÇIKMAYAN CANDAN UMUT KESİLMEZ:))))))''
18 Eylül 2013, 14.32
Bu sabah Blogu gördüğümde 6 yorum almıştı. Şu işe bak dedim yenilen gol ile yorum sayısı ancak bu kadar orantılı olur. Sonra yorum sayısı arttı. Şunu deyim cimbomlular 6 gol yemeye alışıksınız aferin size devam :)))
18 Eylül 2013, 15.13

sosyal medyadaki bazı yorumlarım kücük bir yansımasını buradada görüyorum. cok yazık.nasıl bir anlayıstır ki bir türk takımı avrupa kupasında yenildi diye sevinc cıglıkları atılıyor. real madridli taraftarlardan fazla sevinenler mevcut.

aynı zihniyet 2020 olimpiyatları icin heyecanla beklerkende hakiimdi. zaman zaman karsılasır oldugumuz bu durum,  milli duygularımızın ne hale geldiginin bir göstergesi mi acaba diye sorgulamadan edemiyorum...

not: besiktasa gönül vermis bir taraftarım...

19 Eylül 2013, 23.57
Futbolda milli duygu namına bir olgu yoktur. Geçen ay fb 5 gol yedi ortalık seyran yerine döndü bu haftada gs 6 gol yedi bende seviniyorum. 
Uefadan elenmemiz için dua eden ve elenince sevinen onlarca 6s li arkadaşım var. Ne yapayım şimdi hepsine vatan hainimi diyeyim ya da onlar mı bana vatan haini desin?


Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın