gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

PAZAR SABAHI...

22 Eylül 2013, 11.11
A- A+

   

     Başlık düşünürken, nereden başlayacagımıda bilmiyorum aslında, hani boğazınız döğümlenir..sesiniz çıkmaz..derin  soluklanırsınız durmadan.

     Bu o sabahlardan, yürüyüşüme eşlik eden martılarda keyifsizdi, karabataklarıda görmedim sanki..şarkı söylemeyimi unuttum bu sabah...hayır söyledimde sesimmi çıkmadı..daha dün hepberaber şarkı söyledik oysa..hani yürümek iyi gelecekti.

       Gelmedi.

       Planlarını bozma simm ..grileşme .esma teyzenin limonlu kurabiyesi, hasan amcanın limonatası var..hızla eve dönerken umut ediyorum, ali amcanın oğluyla torunu,vesile teyzenin kızı, meloşun 8 yıldır görmediği oglu gelsin.... bugün... bu pazar  diye umut ediyorum.

       Pazar sabahlarım sancılı..buruk, dalga daldayım beyazdan griye doğru..

      Kurabiyeler,kek fırına.limonata hazır.

     Geliyorum nazife teyze merak etme.

     Sevmiyorum pazar sabahını..kızıyorum  hep cumartesi olsa umutla  geçirdikleri.

 

SİM.

      

YORUMLAR

22 Eylül 2013, 19.51
Sanırım pazar kasveti dedikleri şey bu..Pazartesi sendromu başlayasıya kadar pazarın kasvetini çekmeye devam..Demekki pazar hemen hemen çok kişide aynı duyguları uyandırıyor..Bu duyguları taşıyan demekki tek ben değilmişim...Yalnızlığımı paylaştınız ..Teşekkürler yazı için...
23 Eylül 2013, 00.24
Eski bir pazar sabahı birini kaybettin galiba , başın sağolsun.
23 Eylül 2013, 02.47

G_RE_NA   ve  KedidirKedi_8Kat       Öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz,yorum yaptığınız için tşk edrim.  Paylaştıgım  pazar günün kasveti veya bir pazar yakınımı kaybetmiş olmak değildi. Her pazar yaptığım ziyaretin öncesiydi..keşke  anlaşılmış olsaydı.

teşekkür ederim her ikinizede.

 

SİM.

23 Eylül 2013, 10.47

   Güzeldir pazarlar, paylaşacak birileri varsa tabi. Beklenenler gelse, umutta kalmasa sadece. Bazen yarım kalır işte… Çay demlikte, kurabiyeler fırında, umutlar kursakta… Bir sonraki pazara belki deriz.  Bu Pazar da yarım kaldı sonuçta. Ne diyeyim cumartesiler beklenenleri, özlenenleri de alıp gelsin pazara…

Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler.

23 Eylül 2013, 16.27
   Keşke hepimiz evde, dışarıda anlamsızca geçirdiğimiz pazar günlerinden bir kaçını yakınlarını bekleyen, gözlerini kapıya diken ama gelmediklerinde  neyse diğer pazar gelirler diyen kişilere o beklediğin kişinin yerine ben geldim diyerek gidebilsek...   Paylaşımınız için teşekkürler.
24 Eylül 2013, 02.13

estide_geldimki          Okudugunuz ve yorumlamanızla paylaşımıma daha bir anlam kazandırdığınız için çok teşekkür ederim.

SİM.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın