gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Akrep Sezgileri...

24 Eylül 2013, 00.17
A- A+
 

     Çok zaman oldu bazı şeyleri öğrendiğim..Yutkunmayı öğrenmek gibi değildir karşındaki insanın mimiklerinden, dudak kıvrımlarından, göz bebeklerinden kısaca beden dilinden aklından geçenleri duymak, hissetmek...Insan sarrafı olmak başlıca bir sanattır..


     Dikilir karşına, gözlerinin içine baka baka anlatır bir bir, deler geçer savurduğu yalanlar..Hayal gücü sağlamdır yalancıların..Hafızalarıda çok iyi olmalıdır yada söylediği yalanların içine öylesine girmelidir ki artık onun gerçeği olmalıdır..


     Bilirsin, hissedersin ve hatta eminsindir, yalan ve riyalar açık büfe kıvamında, önünde serilidir neyi var neyi yoksa. Sana anlatır durur ve dinlediğini gördükçe daha da büyük bir keyifle, daha da fazla ekler katar üzerine muhteşem yalanların..ayrıntılar daha da genişler.


     Ne zavallıdır aslında, ne kadar küçük, minicik.Acırsın yavaş yavaş. Anlamaya çalışırsın. Anlamsızca yok olur gider karşından. Sonra beklersin bir süre, belkide birazdan "Nisan birrr" diyecektır bir Eylül akşamında..Bir an nefesini tutarsın, acaba şu an onun yalan söylediğini sezdiğimi anladımı dersin. Yemin etmesi sana bunu düşündürür genelde, ki zaten sık sık yemin ederler seni inandırmaya çalışırlar..Bakarsın hala tam gaz devam ediyor ohh be dersin.."Yalancısın, inanmıyorum yalanlarına" demezsin kimisine..kırılmasından, üzülmesinden korkarsın..O ise hala devam eder tüm cesaretiyle..Cesurdurlar üstelik..


     Telefonda konuşurken daha masumdur yalanlar..Mimikler yoktur, yüz ifadeleri yoktur sadece sezgilerine güvenirsin hele ki burcun Akrep ise..


     Sanal alemde ise pek şansın yok..Ne yazılıyorsa ne anlatılıyorsa inanmak zorundasın. Sana kalmıştır, inanmak istiyorsan zaten bile isteye inanırsın..yok yok sanaldaki yalanları anlatmaya kalkmayacağım ne bu blog sayfası nede ömrüm yeter buna..


     Biraz önce f'' ime  Akrep burcu ile ilgili bir ileti geldi..hani size yakın bir yorum olurda evet evet bende öyleyim diye atlarsınız ya inanmasanızda ... Öylesine işte..Yalancılara .. sana ..sana..sen sen arkada saklanan..sizin için yazmadım ki zaten. Siz devam edin yalanlarınıza ..Ama siz siz olun bir Akrep kadınına asla yalan söylemeyin ;)




         AKREP: Sezgilerin öyle kuvvetli ki seni kandırdığını sanan binlerce insan var. Bilseler onlara nerenle gülüyorsun, yerin dibine girerler. ( alıntı )


         Endipteki not... Ben geldim Blogudur daha kimi bavulumu açmadım bile ..hala iyot kokuyor ...


YORUMLAR

24 Eylül 2013, 02.23
hg cnm , yuregine saglik gelir gelmez dokturdun yine.  yalan deyince durucaksin , aslinda itiraf edeyim belkideetmisimdir evvelsinden sizlere, sevdiklerimin yalan soylemesinden korkarim baskalarina guler gecerim yalani kadar olurlardaaaaaaaaa sevdiklerimse iste o beni bitirir:((yakistiramam kiyamam , ama asla guvenemem hic bir sozune:( hic yalan olmasin olcaksada  ailede olmasin .disardaki disarda kalandir takmam :))  sevgiler cnm
24 Eylül 2013, 11.10
       AKREP: Sezgilerin öyle kuvvetli ki seni kandırdığını sanan binlerce insan var. Bilseler onlara nerenle gülüyorsun, yerin dibine girerler. ( alıntı )          Kesinlikle doğru:)))
24 Eylül 2013, 11.36

 

   Benim için en keyiflisi yalan söylediğini anladığım kişileri dinlerken izlemek oluyor :) inandırmak için kaç takla atacakları, kaç şekle gireceklerini tahmin etmeye çalışıyorum  iihiiii çok zevkli çokk. Gerçi bazen de kızmıyor değilim; yalan söylemelerine değil de yalan söylerken yakalanacakları kadar saf insanların beni kandırmaya çalışmalarına kızıyorum :) amannn işte söylencek çok şey var da :) en iysini Victor Hugo demiş bence: ‘’ Yalan zeka işidir, dürüstlük cesaret. Eğer zekan yalan söylemeye yetmiyorsa, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene’’

Ha bir dip notta benden olsun

 Seviyorum akrebin erkeğini  de,  kadınını da ne diyim :P

24 Eylül 2013, 12.03
Berrakcım ne güzel anlatmışsın güzeldi be.
Ben en çok anneme yalan söyledim.Kadıncağızın beynine nasıl işlemişsem doğru söylediklerime bile inanmıyor artık:))
E napayım o da gestapo gibi anne olmasaydı.
Bir de şey olanlar var doğruları yalana çevirenler.
En son duyduğum yalanlardan biri senle geyik olsun torba dolsun diye muhabbet ediyordum.Yalannnnn.
Benim de sezgilerim bazen ışık hızıyla çalışır sanal gerçek fark etmez sezgilerimin çalıştığı bir dönemdeysem anında anlarım.
Bazende aptal oluyorum anlayamıyorum.
Akrep kadınlarından korkarım çok intikamcı oluyorlar.Hırsları ve hiddetlerinden yaptıkları bazen ürkütücü olabiliyor.Akrep kadınlarını sinirlendirmemek lazım.
24 Eylül 2013, 18.01
Ben akrep burcu bir kişi tanıyorum kesinlikle aşırı hırslı biri.Erkek kadın fark eder mi bilmiyorum ama gülüşleri etkileyici oluyo diyebilirim =P 
25 Eylül 2013, 06.20

         Yine kime kızdın ki sen...ayağının iyotuyla .p gelip bu yazıyı yazdın?  Ya bırak Berrakcım ne söylicekse söylesin millet...yalan dolan... ay salla :) "bırakınız yapsınlar, bırakınız etsinler" efenim .pp. Eylül akşamında Nisan 1 demeleri çok hoş olmuş :) Bu arada akrep, kova, aslan bi de benim burcum .pp sağlam diğerleri tırt .p Kendi burcumu söylemiyorum ki, kimse tırtlığı üzerine alınmasın ahhehhi.
26 Eylül 2013, 03.12
Güzel yazı yazan içinde okuyan içinde eleştren içinde.İtiraf ediyorum yalancıyım karşımdakinin zorla bana yalan at demesi sonucu yalan atan birisiyimnasıl olur demeyin oluyor işte.Soruyor..Ne iş yaparsın..Şunlar, şunlar.yok sen bunu yapmıyorsun beki de ben ne yapıyorum... SEN YALANCISIN...Hanımın o iş de calışmıyor peki oğlunun ismi bu deyil,tamam,HE senin isminde bu değil face var sahte vel hasıl biz YAŞAR YAŞAMAZ olduk.Yalan attım yaptığım bir işe devam etmiyorum o işde devam ediyor görüntüsü verdim,arkadaşımı kaybetmemek bağbında yalan attım sonuç o beni üzdü ve şimdilik nadasa yatırdık arkadaşlığımızı.Beki hey insan oğlu hangimiz yalan atmadık hayat ta acı yalanlarımız oldu. tatlı yalanlarımız da oldu,zorla bile bile dilimiz söylerken kalbimizin yandığı yalanlar oldu ama herkez yalan attı.Ama inanın en çok ben yalan attım ve bunu söylerken birileri mutlu olsun diye bir daha yalan atıyorum.EVET BEN BİR YALANCIYIM.....Yazan arkadaşım güzel aktarmış duygularını.Karşı taraf bu kadar yalan atarken neden bu kadar bekledi  veya onu konuşturmak için oda karşı tarafa yem olarak yalan mı attı..SEVGİDE YALAN MUBAHTIR...Bırakır mı insan bilerek sevdiğiniBatırır mı gül isteyerek dikenini.....YALANCININ İTİRAFI....
28 Eylül 2013, 10.21
Çok halikulade bir blogtu. Emeğinize sağlık. Devamını bekleriz :)))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın