gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BİRİ AŞK MI DEDİ ?

02 Ekim 2013, 19.58
A- A+

     Eğer beni sevmiyorsan

     Saçlarımı beğenmiyorsan

     Beni böyle kabul etmezsen

     Seni seviyorum demezsen

     Çekti çekti çek çektir git.

     Herkes aşk dedi yazdı etti e ben yazmazsam eksik kalırım, neyim eksik he neyim eksik dedim geçtim tuşların başına. Yok, yok aslında gerçek öyle değil. Yazmak istememdeki en büyük etken geceden beri yağan ve beni ağır bir şekilde tahrik eden güzelim yağmur.

     Bir zamanlar bir yerlerde ilginç bir şey okumuştum gökyüzündeki herhangi bir küçük bulutu seçin ve onun da iznini alarak ondan kibarca kaybolmasını isteyin tüm dikkatinizi buluta verirseniz bir süre sonra kaybolduğunu göreceksiniz yazıyordu. Hemen o gün denedim hatta defalarca denemiştim evet seçtiğim bulutlar kendilerini yok edip kayboluyorlardı. Gerçekten ben istediğim için miydi yoksa o küçük bulutların bir süre sonra zaten kaybolma özellikleri olduğu için miydi bilemiyorum.

    Bu deneyimimi hatırlayarak sevgili yağmurdan kibarca durmasını gidip tarlalara bağlara bahçelere köylere yağmasını rica ettim. Dinledi mi peki elbette ki hayır. Kibarlık işe yaramayınca çareler tükenmez diyerek kabalaşma yolunu seçtim tüm gücümle bağırdım dur lan artık dur yeter çok yağdın hiç değilse ara ver dedim. Durdu mu peki elbette ki yine hayır. Bir süre sonra cehennemde yanma olasılığım kafama dank ettiğinde bereketli yağmurdan ve Rabbimden defalarca özür dileyerek suçluluk duygusunu üstümden atmaya çalışmamda cabası oldu. Ayrıntılarını ruh sağlığınızı düşündüğüm için yazmayacağım.

    Uğraşlarım sonuçsuz kaldığından sevgili yağmur ısrarla tüm gücüyle yağmaya devam etti ve bilinçaltımın derinliklerine gömdüğüm fantezilerimi yine bir, bir yüzeye çıkardı.

    Bir zamanlar sırf acıdığım için benle çıkmak isteyen erkeklerin çıkma tekliflerini kabul ediyordum. Kötü şansımdan olsa gerek karşıma da hep kendilerini acındıranlar çıkıyordu. Bir kez denesen ölmezsin ya belki aşık olursun bana diyenlerdi bunlar. O dönemlerde adım üç haftalık aşklar yaşayan hoppa kıza çıkmıştı. ( bknz. Ön yargı ) Neden sevmediğin halde buluşmayı kabul ediyorsun diye soranlara ya amaaaa onlara da yazık  beee bir iki kez çıkmakla ölmem ya diye saçma bir cevap veriyordum. Kendilerine ilgi duyan erkekleri acımasızca kalplerini kıra, kıra reddeden kızlara da sinir oluyor kendimden uzak tutuyordum. ( bknz Aptal Olmakla Yufka Yürekli Olmak Arasında ki İnce Çizgi ) Yine kötü şansımdan olsa gerek dedikleri gibi olmadı hiç birine  aşık olamadım.

    Çok sonraları nedendir bilinmez belki de bu yaptığımın doğru olmadığını bilinçsizce idrak ettiğimden hoppa kız dönemini kapatıp pardon siz kimsiniz dönemine geçtim. Bana samimi ya da kurnazca edilen tüm iltifatları güler yüzle kabul edip teşekkür ediyor, sıvışıyor bir daha da iltifat edenle aynı ortamda bulunmamaya çalışıyordum. Teşekkürlerimden cesaret alanlar bir yolunu bulup iltifatlarını devam ettirdiklerinde ise af edersiniz  tanıyamadım, sanırım sizi hatırlamam gerekiyordu ah kusura bakmayın aaaa öyle miiii ne zaman nerede nasıl konuşmuştuk numarasını bazen acemice bazen de profesyonel oyunculara taş çıkartırcasına çekiyordum. Utanmasaydım valla çok sarhoştum kardeş ne ara konuştuyduk senle bile derdim ki kabul etmek istemesem de bence bir iki kez birilerine aynen öyle dedim. E canım sende kibarca olmaz bu iş başka kapıya benden sana ekmek çıkmaz deseydin de reddetseydin diyenler varsa ben kibarca konuştuğumda dikkate alınmıyordum efendim. Israrlar devam ediyordu. İkna kabiliyetim o zamanlar sıfırın altında eksi bir idi.

    Neyse ne demiştik yağmur. Ergenken izlediğim romantik komedi filmlerinden midir nedir gerçi o filmlerden hatırladığım ilk kar yağdığında kardan adam yapıp kartopu oynayan sevgililer ama nedense benim de yağmuru görünce sevgilim olan biri ile yapmak istediğim bazı isteklerim hortluyor. Yağmur yağar sevdiğim biri olmaz kırk yılda bir birine aşık olmuştum  o zamanda yağmurlu günlerde buluşamamak adına türlü aksilikler gelip beni bulmuştu.

   Yazıdan çıkarılması gerekenler: Yağmur iyidir durdurmaya çalışmayın sizi dinleyip de zaten durmuyor. Önce kendinizi düşünün ve kimseyle acıdığınız için çıkmayın zaman siz aşık olamadan akıp gidiyor kazık kadar oluyorsunuz ve çocukça istekleriniz içinizde kalıyor. Bilinç yüzeyine çıkan çocukça isteklerinize bir tokat atıp gönderin ve nefes almaya devam edin. Amaannn yahu bana bakmayın ne istiyorsanız onu yapın.

YORUMLAR

02 Ekim 2013, 23.14
Öyle güzel yazmışsınız ki, her paragrafınız beni  çok düşündürdü.Acıdığınız kişilerle birlikte kısa süreli çıkmalarınızı, ben çok akıllıca buldum.İçimden defalarca bravo kıza benden ne kadar akıllıymış dedim.Zira sırf acıdığım biri ile ,namuslu diye,diploması bana uygun diye evlendim.Ve hayatımın hatasını yaptığımı iki çocuktan sonra anladım.Otuzbeş yılda ömrümü yedi,ruhumu öldürdü.Yaşlanınca  düzelir ,rahat ederim derken,o acınacak    halinden beklenmedik bir şekilde ,yaptıklarının üzerine tüy dikti.Uzun mesele,anlat anlat bitmez.
O yüzden son paragrafınızı çok önemsiyorum.Lütfen   bekar olan herkes beynine kazısın ve uygulasın.Tavsiyeniz asla yabana atılacak gibi değil.Genç Hanımlar lütfen tecrübelerimizden yararlanın.Ne kadar cilalanırsa cilalansın yine odun kalanlara,öküzlere, sinsilere karşı birlikte dayanışmalıyız.:)

Güzel anlatımınızdan dolayı sizi kutluyorum,sevgiler...

02 Ekim 2013, 23.48

Ben Orkide seni sık sık okumak istiyorum. Kendinler dalga gecer gibi o yazışların yokmu bayılıyorum buna.. ( Dedin ya bloğun sonunda bana bakmayın , ne istiyorsanız onu yapın, işte o yüzden yazdım . Sana bakmıyorum zaten :))))) bloglarına bakıyorum yazdımı diye)

Farklıydı, sıkmadan okuttu. Emeğine sağlık.....

03 Ekim 2013, 02.28
Ahaaa!
Biliyordum ben. Ahu'nun blogundan geldim şimdi ve biliyordum ben geyik sürüsüyle karşılaşacağımı burada da.:)))
Acıdığı için çıkma teklifini kabul etmek, ne kadar masum, nasıl şeker duruyor. Orada çok güldüm ama.:)
Ben farklı nedenlerle denemelerde bulunmuştum; o zamana kadar karşıma gönlüme göre birisinin çıkmaması nedeniyle, "Hissiz miyim? Herkesin sevgilisi var da ben soğuk falan mıyım?" gibi soruları netliğe kavuşturmak için, sanki çok acil bir durummuş gibi panikleyip talipleri denek niyetine kullandığım oldu.:) Çok ayıp biliyorum ama oldu işte. Sonradan acıdım bazılarına.:)

Çok sevimli olmuş, ellerine sağlık.
03 Ekim 2013, 11.20

Çokk şekersin orkidem ne diyim ben sana :) nasıl güzel anlatmışsın yüreğine sağlık. Ben  yağmur sevenlerdenim, öyle sen gibi durdurmak için kıpraşanlardan değil :)))) hatta ıslanmasını da severim ama bir yere giderken değil :) eve dönerken. Hatta kimselerin olmadığı yada şöyle diyeyim beni deli diye nitelendirmeyecek bir ortamdaysam ellerimi gökyüzüne kaldırır teşekkürlerrr der hem oraya buraya salınır hem de yüzüme düşen damlalara inat  bakmaya çalışıırım bana huzur veren yere:) seviyorum ne yapayım. Yağmurda dans güzel ister sevgilin olsun yanında ister kendin :) Gerçi ortamda önemli caddenin ortasındayken hiç denemedim mesela tepkilerden tırstığımdan :)))) Sen yine de deneyeceğin zaman az sote mümkünse deniz kenarı yada ormanlık alan gibi sakin bir yer seç orkidem :)

Acıdığın için çıkma teklifleriyle ilgili yazmıyorum :))))) bir ara konuşuruz artık :))))

Aiihhh ne çok güldürdün beni yaa yorumda yazıdan çok gülücük olmş :P

03 Ekim 2013, 12.06
Sağolun eyyyy yorum yapanlar tayfası. İltifatlarınız için teşekkür ederim çok naziksiniz efenim.
Yine hep hatunlar yorum yapmış:))
Yok yok ben beceremiyorum erkekler beni okumuyor:)
Korktular mı ne hahahaha.
İltifat ederiz de yanlış anlaşılırız korkusu mu yerleşti acep.
Aman efendim siz de eleştirin ne olacak sanki.
Yeter ki okuyun yahu.
03 Ekim 2013, 17.36
siyahorkide gercekten uhteşem bir yorum tarzın var. öyle hızlı okudum ki bir sonraki cümlende ne var diye .baktım yazı bitmiş inan cok üzüldüm  ve tabiki hızlı okuduğum için atladığım güzellikler varmı diye bu defalarda yavaş okumak kaydıyla defalarca okudumbu iltifat değil ltfn öyle algılama kendimi kötü hissettirme bana. ltfn yazılarınıza devam edinde bir byn gözüyle görelim bazı şeyleri. bu güne kadar nedense insanlar hep kendi gözlükleriyle görmeye alıştılar dünyayı. o nedenlede kadın erkek ilişkileri hep hüsranla bittiistisnalar hariç tabi kiyazın için çok tşkrler
03 Ekim 2013, 19.26
Orkidem şeytanın bacağını kırdın bak okuyan bir Kemal çıktı :) devamı gelir bence :))))) 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın