gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ROSEANGEL !

08 Ekim 2013, 14.14
A- A+



     Ben hasta yatağımda her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını beklerken. sen benim sevgimle alay ettin. Sana kavuşma günlerini beklerken sen başka şeyler peşindeydin.   Özlem şarkılarını ezberlerken canım, kimini bağıra bağıra, kimini fısıltıyla söyledim. karanlığa haykırdım hasretimi.

      Hasta yatağımda sesimi duyacaksın diye arzuyla beklerken sen sevgimle alay ettin.
  Senden gelecek bir tek haberi bekledim. Saatler, asırlar gibi geldi,geçmedi. Geceleri geç saate kadar bekledim  sevgili gelecek diye ama Sen yine bana oyun oynadın ve ayni hayal kırıklığını yaşattın. Kimilerine göre değilmiş aşkkk. Ama ben seni çok sevmiştimmm. 

     Seni aramaktan yorgun düşmüş bedenimi karanlığın kucağına uzattım her gece. Bir an önce sabah olsun diye uykunun beni çekip almasını istedim. Olmadı. Kaç gece sabahı ettim gözlerimi kapamadan, Her yağmurla birlikte hüzün de yağdı üzerime bulutlar yalnızlığın işaretiydi benim için.

         Beni ıslatan yağmur olmadı.Bensenin özleminle sırılsıklamdım her mevsim. Hayat merhaba dedi bahara çiçek çiçek. Uzun kıştan sonra gelmez dediğim göçmen kuşların dönüşünü gördüm .Oysaki  ben, seni çok sevmiştim
        Denizin sonsuz maviliğine umut bağladım Hep sensiz gemiler geçti limanlardan. Ben gemicilerin hasret türkülerine martılarla  eslik ettim
       Kimselere söyleyemedim acılarımı. Bekleyişimin öyküsünü kimselere anlatamadım ve nice fırtınalar koptu yüreğimde. Dalgalar dövdü hayallerimi., İçimi dökecek bir insan aradım. Hep senin yüzünden.. Her gece yıldızlar birer birer duştu sokaklara. 
Yıldızları sacıma  takıp gelmeni bekledim. Ayı avcumda  sana vermemi arzu ettim. 
ama SEN NE YAPTIN YİNE BENİ YIKTIN İŞTE BU SENSİN 

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın