gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Canım Baba'cım

07 Kasım 2013, 21.53
A- A+
Babacığım, bugün senin doğumgünün ve sen gideli 1 hafta oldu . Sesini duyamamak o kadar zor ki.. Kutlamak için yanına koşamıyorum sarılıp koklayamıyorum seni bu sefer.Gidişin kolumu kanadımı kırdı Babacım... Merak etme sakın, gülmeye de çalışıyorum. Ama kızma yalan söylüyorum herkese. Melek yüzlümm diye sevdiğin yüzüm ve gözlerimin içi gülmüyor artık.Babamın güçlü kızıyım ben; İyiyim diyorum. Konu sen olunca susuyorum baba, konuşamıyorum. Seni kimseye anlatamıyorum.
Herzaman doğru bir insan olmayı öğrettin; ama keşke dayanmayı da öğretseydin bu büyük acıya.. Bu sefer olmuyor, güçlü olamıyorum affet beni...
İyiki Babamız oldun; iyiki bizleri evlatların olarak yetiştirdin annem ile birlikte
Seninle her zaman gurur duydum ve herzaman duyacağım.. SENİ ÇOK SEVİYORUM BABACIMM; HUZUR İÇİNDE UYU .....

YORUMLAR

07 Kasım 2013, 23.53
'' ALLAH''  Sabır  versın kardesım.Babasız   geçen  33  yıl   baba    özleminin  ne  olduğunu   zaman geçtikçe  bir  kat  daha  arttığını  billiyorum  ada  kardeş  ALLAH  geride   kalan  sevdiklerine      uzun  ömürler    versınacını  çok  iyi  anlıyorum, ne  mutlu ki   o  babaya    geride  onu  böyle  güzel  anlatacak  bir   evlat  bıraktığı  için. yeri   mekanı  cennet  olsun  ALLAH  Rahmet eylesın.sabır diliyorum    kardeşım.  
08 Kasım 2013, 00.24
Allah mekanını cennet eylesin inşallah size ve ailenize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum...
08 Kasım 2013, 00.43
ADA arkadaşım acı bitecek ama hislerin asla bitmeyecek allah sana ve tüm ailene sabırlar versin... şanslısınki bu kadar değer verdiğin  bir baban seni büyüttü yanında oldu  ...MEKANI CENNET OLSUN ....
08 Kasım 2013, 01.00
ADA, Babamı kaybettiğim de  Aynı duyguları birebir yaşadım. Biliyorum ne zor ne dayanılmaz olduğunu.Mekanı cennet olsun..Allah  Dayanma gücü ve sabır versin.
08 Kasım 2013, 01.23
ADA Basin sagolsun allah rahmet eylesin :((( Allahim sana ve annene dayanma gucu ve sabir versin :((
08 Kasım 2013, 03.30
Söylenecek söz yok aslında ne dersek diyelim tesiri yok bu acının, Allah sabırlar versin.Mekanı cennet olsun...
08 Kasım 2013, 09.46
Can ADA.....
Acını bu platformda da olsun paylaşmak, sana sabır dilemek istiyorum. Çok ama çok zor bir süreçtesin. Benzer acıyı ben de yaşadım. Onu kaybettiğimiz zaman tepetakla olduğumuzu sandım. Sofradaki yerine yıllarca kimse oturamadı. Her kapı çaldığında o geldi diye yerimden hopladım. Bayramlarda bir yanım  hep boş kaldı. Başkaları babasına sarılırken görmemek için başımı başka yana çevirdim. Ne yazık ki onu özlemekten öte bir şey gelmedi elimden. Anılarıyla avunmayı öğrendim zamanla. Onunla yaşadığımız güzel zamanları, bizlere davranışlarını, eşsiz bir baba oluşunu, doğruyu yanlışı ondan öğrendiğimi anlatıyorum çocuklarıma şimdilerde. 
Zaman her şeyin ilacıdır derler . Unutmak mümkün değil, aksine zaman geçtikçe özlem daha da büyüyor. Ona daha çok ihtiyaç duyduğunu hissediyorsun.Onlar için tek yapabileceğimiz şey bol bol dua etmek. Allah size de tüm sevenlerine de sabır versin diyorum ben. Mekanı cennet olsun....
Sevgiyle kal......
08 Kasım 2013, 10.12
fisdigim  bitanem   hayatdaki guzeliklerde   kotuluklerde  gulmelerde aglamalarda  bizler icin yaratilmis bisey   acini anliyorum yasayan bilir sadece  anlamak icin   hayatdaki en guzel varlik bir  annne  ve  bir babadir   onlarsiz olmak cok aci ve  zordur      ama su bi gercekki   bir gun hepmiz yok olcaz su yalan dunyadaki tek gercegimiz  kara topraktir  allah  guzel  ölumler nasip etsin herkese  bu insanda iyiydi dedirtsin babanin ardindan  dua etmekten baska yapcak bisey yok   senin gibi  bir evlat  yetisdirmiski ne mutlu  sana   seni tanidigim icin de   cok mutluym yilar olduki arkadsligimiz bir butun oldu incitmedik bir biirmizi  babaninda   mekani cennet olsun  alllahh  sabir versin sana  ve  annene  aylene   acilarin tesellliisi  yok  olsaydi eger bende  bulurdum  ama yok  hep  bizle gidecek  yuregimizdeki aci  alllahim  sabir versin . sevdiklerinle sanda uzun uzun  ömurler nasip etsin  seni seviyorum iyiki tanimsim iyiki varsin fisdigim smile Resmi smile Resmi smile Resmi 
08 Kasım 2013, 11.10
sevilenler unutuldukları an ölürler. hep yuregınızde yaşaması , yaşatmanız dileklerimle, başınız sağ olsun..
08 Kasım 2013, 11.54

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:(( ben 10 sene önce kaybettim babamı hiçbir şey onun yerini dolduramaz:((( babacığım ben yine seni özledim nasıl birşey biliyormusun?

 boğazında bir yumruk,yaş akmasın dıye gözlerin hep tavanda.
nefes aldıkça tam kalbinin ora ağrıyor ``baba bak burası ağrıyor`` diye gösteremıyorum şimdi sana ama inan baba cok ağrıyor.
her özleyişimde,her baba diye seslenen biri oldugunda cok agrıyor.
sonra tavana diktiğim gözlerimden yaşlar ister istemez yastıgıma değiyor,
yastığım ıslanıyor ve ben coğu zaman o ıslak yastıkla uyuyakalıyorum.
baba, ben seni çok özlüyorum!!

 

08 Kasım 2013, 12.00
  Tesellei edecek hiç bir söz bulamadığım konular bunlar.Bu acı nasıl bir acı ola ki bir ömür silinmesin yürekten...Sadece acınızı olabildiğince paylaştığımı bilin isterim.Allah'ım sabırlar ve size uzun ömürler versin.
08 Kasım 2013, 12.02
ADA'm Ablam Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun..
08 Kasım 2013, 12.40
ALLAH rahmet eylesin öncelikle sabırlar diliyorum bende 11 sene önce kaybettim babamı yokluğu çok zor inanın :( bayramları bu yüzden sevmem işte hiç bir zamanda sevmicem :(
08 Kasım 2013, 14.08
Nur icinde isiklarla kalsin babaniz..Rabbim sabirlar versin sizlere ..
08 Kasım 2013, 14.22
Kelimeler Kifayetsiz. Üzüntüyle Geçmez İçimizdeki Yara, Dualarla Rabbimize Dua Edelim, Mekanı Cennet Eyliyelim.
08 Kasım 2013, 15.31
Herkese candan teşekkürlerimi iletiyorum, beni bu zor anlarımda gerek yanımda olan, gerekse telefonla bana ulaşan tüm can dostlarıma minnetimi iletiyorum.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın