gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

anne babaya özlem

27 Kasım 2013, 15.20
A- A+


Simdi bir seyler karaliyacagim .Özlem adina,sevgi adina,anne,baba gibi yerleri doldurulamayan iki harika insan adina.Kelimaler bogazimda dügümleniyor.Lafa neresinden baslasam neresinden tutsam bilmiyorumki?Öyle büyükki bu Sevgi yüregimden tasiyor, tüm bedenimi kapliyor.Konusmakda zorlaniyorum.Herkezin annesi babasi kendine özeldir,biliyorum ama:bendeki bu sevgiyi özlemi sizlerle paylasmak istedim.Ikiside su an cennette.Ben inaniyorumki yürekleri evlat sevgisiyle dolu olan bu iki güzel insancennete.Birbirlerine olan asklari ordada,da ayirmiyacakdir onlari.Yüce Rabbim kiymiyacakdir ayirmaya onlari.

Cünkü annem babamdan cok önce ölmüsdü,ve canim babam anneme olan askini yillarca gözyasi dökerek göstermisdi.Simdi kavusdular.Mutluluklarini biz görmuyoruz ama!ben hissediyorum.Annem cok güzel bir ev yapmisdi tahtadan kocaman bir balkonu vardi ve babami bekliyordu.Rüyamda görmusdum.Sonunda kavusdular.Evet cok mutluyum ama ya icimdeki bu inanilmaz aci neden?Neden bu gözyaslari, durduramadigim gözyaslari bu firtinalar neden?Ben cok özlüyorum onlari Sevgi dolu bakislarini gülen yüzlerini,babamin gülüm diyen seslenisini.Hayat cok acimasiz Hemde cok ,tam güzelliklerini yakaliyacakken dallarindan savrulan yapraklar gibi savruluyorsun.Kislar geliyor yüregine,bitmez tükenmez yanginlar.Yok diyorsun onlar simdi göklerden bize bakiyorlar.Avunuyorsun.Sonra onlarsiz gecen bayramlari dogumgünlerini kutluyorsun.Icindeki yanginlar yine basliyor kaynamaya.Yakiyor seni.Bir kelebek  ucdugunda belkide annem geldi diyorsun.Cünkü ucan bir kelebek sevdiginden bir parcaymis, öyle diyorlar büyüklerimiz.Yalanda olsa inaniyorsun.Cünkü icindeki aciyi baska nasil dindirirsinki?Ben yanginlar, acilari,özlemleri ên aci sekilde yasadim.

Bir daha dünyaya gelirsem ayni anne, babayi isterdim.Asla onlari birakmazdim.Onlarla yasadigim her ani sevgiye mutluluga cevirirdim.Ve icimdeki cosan Sevgi selinde bir kayik yapar onlarla sonsuzluga Dogru giderdim.Ellerini tutarak,anne,baba, can kuslarim sizleri cok özledim bu gece gelin olurmu rüyama gelinki acim azda olsa dinsin. Özlüyorummmmmmmmmmm.

YORUMLAR

27 Kasım 2013, 18.15
karlar_kraliçesi, size sabır ve güç diliyorum..   
böyle yazıları okumaktan kaçınırım aslında. çünkü etkileniyorum, içim acıyor.  hiçbir şey yapamamak, bir derde derman olamamak duygusu da karışıyor işin içine; daha da fenalara gark ediyor..  
şu an sizin için dilekte bulunmaktan başka bir şey gelmiyor elimden. dilerim bu gece anneniz ve babanız rüyalarınıza gelir, ve umarım uyandığınızda biraz daha iyi hissedersiniz kendinizi..

27 Kasım 2013, 20.33
Yazınızla beraber duygularınız bana çok içten çok samimi geldi. Her ne kadar o duyguyu tatmamış olsamda  bu tür yazılardan çok etkileniyorum. Birde bala'nın babası için yazdığı bir yazı vardı. O yazıda da en az bu kadar etkilenmiştim samimi içten duygu yüklü.Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
27 Kasım 2013, 20.59

Karlar_kraliçesi, acılarınıza özlemlerinize candan katılıyorum. Empati yapıyorum. Sağlığınızda anlayamadığınız değerleri yok olunca anlıyorsunuz. Gençsiniz, anne nedir? Baba nedir? Kardeş nedir bilemiyorsunuz. Bilseniz de tam anlamıyla kavrayamıyorsunuz.  Değerler yok olunca, bir daha dönmeyeceğini görünce bu duygular çoğalıyor. Anne, baba olmadan anne babanın kıymeti bilinmiyor. Yeterli çağa gelince de ne diyorsunuz? “ Keşke annem, babam sağ olsaydı” diyorsunuz. Allah her şeyi kalbinize göre versin.

27 Kasım 2013, 21.53
öncelikle paylaşımınız için tşklr çok güzl bi konuya değinmişsin anne baba özlemi hoş ben baba nedir bilmedim çok küçükken ayrılmış annem babamdan ama anne sevgisini anlatmaya değil saatler günler yetmez bende 1 yıla yakın oldun anamı kaybedeli bnde çok özledim hergün rüymda görme ümidi ile yatıyorum ama rüya özürlü olduğum için hayal meyal hatırlıyorum allah sabırlar versin başka sözüm yok ...................
05 Aralık 2013, 14.24

tüm güzel duygulariniz icin hepinize ayri ayri tesekkürler ederim ben annemin kinalisi babamin gülüydüm vijdanim cok ama cok rahat saclarim kizil oldugundan annecigim kinanlim diye severdi onlari kirmadim üzmedim hep saygiyla egildim önlerinde   ama Hayat isde tipki bir akide Seker gibi eline tutusturuyorlar sonunda kupkuru bir dal kaliyor tipki simdiki gibi Hayat bize hep yalan söylemis ama biz onu sevgimizle sevincimizle umutlarimizla kapatmaya calismisiz saygilar tüm yorum yapanlara


19 Haziran 2016, 01.04
anne ve babalar bu dünya ya bir misyonu yüklenmek için gelirler.daha doğrusu tüm insanlığın bu aleme geliş sebebi ve misyonları vardır
Anne ve baba insana  can veren iki güzide insan.evet misyonları tamamlandığından kimi erken kimi geç aramızdan ayrılır. ancak ölüm bi ayrılık değil bir vuslatın başlangıcı.bir yolculuğa çıkış işte bazen anne ve babamız bizden önce ççıkarlar o yolculuğa biz daha sonra katılacağız onların vardığı o güzelim yerlere bir daha ayrılık olmadan ve bir daha kırgınlıklar olmadan ebedi bir ömür süreceğiz.Ama bir annenin bir babanın bıraktığı evlatlar onların bu dünyada bıoraktıkları ruhlarının bir aynası dır evlatlar işte orda onları mutlu eden şeylerde evlatlarının yaşadıkları alemde onlara uygun ruhlarına uygun ameller yaşamak ve onlara jhayr ve hasenat işlemek onlar adına fakire yardım etmek iyi ameller işlemektir.ki  sizin anneniz ve babnızda sizin gibi iyi bir evlat bırakmakla ve size verdiği o duygularla sizin burya yazmış olduğunuz duygu ve düşünceleri yansıtmaanızla gösteriyor.sizin nezdinizde annne ve babanızı hayırla yad ediyor mekanları cennet olsun diyorum.
selamlar

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın