gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GENEL OP OLCAMMMM:)

10 Şubat 2014, 12.53
A- A+

Selam… gmsnn opumuzun profilinde yer alan bir dizi cümleyle bloga başlamak istiyorum. “Op olmak isteyenlere, yaptım oldu diyen, sonra da "gerçekten mi?" diye sorunca "Sence?" diye soruyla karşılık veren, biriyim, şimdilik! “ ….

 

Gamyun gibi bir sitede op olmak nasıl olurdu acaba? Muhtemelen zor bir iş olsa gerek. Biraz sonra okuyacak olduklarınız sitede yetkili bir opumuzun daha önce yazmış olduğu bir blogtan esinlenerek yazılmıştır…. Paylaşımdaki birinci amaç eğlenmek, ikinci amaç ise gmsnn ‘ ye op olmak için beyanda bulunmadan önce insanları biraz daha düşünmeye sevk etmektir. Umarım bu ulvi amaçlara uygun bir paylaşım olur:)

…………………………………………………………………………………….

 

Merhaba. Bildiğiniz gibi ben gamyunda (y)etkili bir (g)üyeyim. Bu (y)etkim dahilinde bir yığın görev ve sorumluluklarım var. Nickini çaldıran, küfür yiyen, turnuvalardan veya özel salonlardan atılan her (g)üye gelip beni bulur. Biliyorum; sitemizde (b)ayağı (k)aşınan üyeler var. Sitenin çeşitli kuralları var ve bu kurallar için (d)uyduk ya da (d)uymadık gibi bir durum söz konusu olamaz. İnanın insanları (b)anlamayı aslında ben de sev(m)iyorum. Ama bizde işimizi yapıyoruz değil mi? Şimdi sizlerle çeşitli üyelerimizden gelen şikâyetleri paylaşmak istiyorum…

 

Nick A Şikayet : Opum, bu sitede fı(s)tıksız elit üye olunmuyor mu? İlla fı(s)tığımız mı olmalı?

 

El Cevap : Maalesef fı(s)tıksız olmaz. İlla ki fı(s)tığınız olmak zorunda… Bu arada cep telefonundan yaptığınız her fı(s)tık alışverişi için bir turnuva hakkı veriyoruz.

 

Nick B Şikayet : Slm opum, acil yardımınıza ihtiyacım var. Biri benim (ru)muzumu (ç)aldı ve geri vermiyor.

 

El Cevap: (Ru)muzunuzu (ç)alan kişiye şifrenizi verdiniz mi? Ve (ru)muzunuzu en son hangi salonda gördünüz?

 

Nick C Şikayet : Bu nasıl site anlamıyorum. Kaç dakika önce (g)msn(n) ye yazdık hala cevap bekliyoruzsmile Resmi. Biz kimden (b)ilgi alacağız bu sitede anlamıyorumkiii..

 

 El Cevap: Kendisi şu an tombalada üyelerimiz yerine Mouse tutuyor ve bir yandan da kendi elleriyle hazırladığı (b)alıkları yediriyor, bu üyelerimize verdiği (y)emek servisi bitince size dönecektir kendisi. Pardon yaaaaa! Unuttum…Bir salonda da bazı üyeler (k)aşıklarını karıştırmışlar kavga ediyorlar onları ayıracak sonra (b)ilgi alırsınız kendisinden…

 

 Nick D Şikayet: özel oyun salonu olan ......de,oyun oynanırken bana sürekli (k)azma diyen bir oyuncuya, bende o (k)azma sapları uygun bi yerine monte olsun yazdım.salondan atıldım ve ceza aldım bana (k)azma diyen oyuncuya hiç bir yaptırım uygulanmadı.gereğinin yapılabilmesi için bilgilerinize sunarım

 

 El Cevap: Sayın üyemiz sizde cevap olarak sen (k)azma deseniz sorun olmazdı ama (k)azma işini monte ile birleştirmeye kalkışınca durum haliyle değişiyor))…

 

 Nick E Şikayet : Adamın biri özel bir salonda bana masada (d)ayılanma yazdı. (Y)azan bu üyeyi salondaki opa şikayet ettim hiçbir işlem yapılmadı. Bu adamın atılmasını istiyorum.

 

 Nick F Şikayet : Ben devamlı bu sitede (d)üşüyorum… Yardımcı olur musunuz?

 

 El Cevap : Tamam size bir yerlerden birkaç battaniye falan kapıp gelelim:)

 

 Nick G Şikayet : A(n)lık rumuz aldım ama hala onaylanmadı adam mı kandırıyorsunuz???

 

 Nick H Şikayet : Resimlerim neden red ediliyor sürekli,, bu kadar lakayt bir sistem görmedim lütfen resimlerimi onaylayın, ben o resimlerdeki (g)örüntüm için ne kadar uğraştım biliyor musunuz?

 

 El Cevap : (Üyenin nickinden eklediği resimlere ulaşılırr ) Keşke bu (g)örüntünüz Bredney Spears olmasaydı. (G)örüntü için kopyala yapıştır bayağı uğraştığınız belli:) :)

 

Dip not: suz olmaz.. Bu blogu yazarken amacım dalga geçmek değil sadece bir şeyleri göstermektir. Bu yüzden lütfen sorunlarda (b)uzağı aramayın. Bazı den(ge)siz üyelerimiz olmasına rağmen biz iyi bir siteyiz. Bu üyelerin birçoğunun (m)artıyı (s)eksi yapmakta üzerine yok. Yanlışlarımız elbette olmuştur ve olacaktır. Ama unutmayınız ki biz(ler)de sizler gibi insanız. Mesela kendimden örnek vereyim. Birçoğunuz gibi ben de (k)oyunları, (g)ezmeyi, (i)haleyi, konu(k) olmayı, gıdıkla(n)mayı, (t)atlılardan Kemal Paşayı ve TuRK’ü okumayı seviyorum. Bir birimizi daha iyi anlayalım, sevelim, sevilelim.

 

Asıl Dipnot: Hala genel op olmak istiyor musunuz?


YORUMLAR

10 Şubat 2014, 14.18

Nick F Şikayet : Ben devamlı bu sitede (d)üşüyorum… Yardımcı olur musunuz?

 

 El Cevap : Tamam size bir yerlerden birkaç battaniye falan kapıp gelelim:)


Genelde Komik Güldümde Ama Buna Gülmedim Olabilir Herkez Pc Kurdumu Doğdu Acaba Misal Kendimden Bi Örnek Vereyim Ağustos 2006 Da Üye Olduğumm Halde Şu PROXY nin Ne Olduğunu Daha Yeni Öğrendim


Bilmemek Ayıp Değil Tam Aksine Benim Senin Şunun Bunun Vs Vs Yardımcı Olmanın Ne Oldunu Unutmamazdır

10 Şubat 2014, 16.06
harikaydı teşekkürler artık istemiyorum opum)))))
10 Şubat 2014, 16.23
Arkadaslar  gmsnn opa nasıl ulasıyorsunuz? bide merak ediyorum hangi oyunda yarım oyuna yardım edenler 5000 fıstık kazanıyo ? okeyde niye yok bu uygulama? bu genel oplar nerdedir bende gormek tanısmak istiyorum beni ekleyin genel oplar size sesleniyorum:)
10 Şubat 2014, 16.29
Opluğu en güzel internet cafe sahipleri yapar...
10 Şubat 2014, 17.16
güzel ve anlamlı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık der ve yorumuma geçerim :))

genel oplarımıza karşı aylardır yapılan karalama kampanyasına bu blog yazısı çok güzel bir cevap olmuştur. gamyunun bel kemiği olan cebrene,gmsnn ye zac a çamur atma hevesindeki beyin hücreleri hayati faaliyetini yitirmiş kişi ve kişilerin bundan sonra bu faaliyetlerinde gerçek gamyunculardan daha sert tepki alacakları aşikardır.

sitelerde yönetim kadrosundaki kişiler normal olarak anlaşabilecekleri kişi ve kişilerle ya da kurdukları yönetim kadrosuna ayak uydurabileceklerine inandıkları   kişilerle çalışmak isterler.bu da en mantıklı olanıdır.gamyun üyesi olan kişilerin genel opluk yapma yetkilerinin olması zaten imkansızdır.böyle bir hayali olan var ise bunun hayalden ibaret olduğunu unutmamasını tavsiye ederim.
bırakın sitedeki sorunlarla ,milyonlarca üyenin kahrıyla genel oplarımız uğraşsın.ne yapcaksınız opluğu falan bakın keyfinize.gamyunun keyfini çıkarın .ha bu arada en büyük yetki zaten GAMYUN ÜYESİ OLMAKTIR.

                                                                            saygılarımla.....
10 Şubat 2014, 19.14
Yıl 2003 gamyuna üye oldum, kingte kulakları çınlasın Mareşal opumuz vardı.Baktım yanında bi ünlem, gittim özeline sordum neden sizin nikinizin yanında ünlem var dedim, opum ben dedi hımmm dedim peki nasıl olunuyor op dedim,  bişey yapmana gerek yok dedi, puanım yükselse kırmızı olsa olurmuyum dedim.. bana güldü, ya arkadaşım ne yapcan op olupta çok yorucu bi iş başına dertmi alacan dedi. Bende op olma hevesimi içime attım napim))
 Daha sonra 2 yıl özel bir king salonunda opluk yaptım, oyun yapamıyordum oyuncuların sorunlarıyla ilgilenmekten ve tek salondu o zaman anladım  Mareşal opumuzu, gerçektende hiç kolay değilmiş op olmak bütün oplarımıza kolaylıklar diliyorum

Söylemeden edemicem huysuz opumuz bazen kızınca genele __terlik geliyor hee diye kızardı, özledik yav o kızmalarını sevgilerimle
10 Şubat 2014, 19.49
Op ne oluyor anlayamadım :S ?
10 Şubat 2014, 19.52
Dip not ;(birçoğunun (m)artıyı (s)eksi yapmakta üzerine yok) demekle benden  bir özrü  esirgemezsiniz sanırım
10 Şubat 2014, 20.43
+ Baba müjdemi isterim! chat odasında op oldum.
- nee. yazıklar olsun sana. hatta bana. seni doğuracağıma balkabağı doğursaydım.
+ baba kendine gel. ne diyosun. beni sen doğurmadın ki. annem doğurdu.
- doğrudur. ama bu seni evlatlıktan reddetmemi engellemez.
+ aa ama ben ne yaptım yahuu.
- e dedin ya top oldum diye. hanım sen de duydun dimi.
* duydum bey duydum. topum dedi.
+ ya deli misiniz siz? top değil op oldum.
- ee bugün op olan yarın top da olur. anlamam ben.
+ ya ne diyeyim ben size.
- bana baba ona ana de.:)))sanal alemde karizmatik takılınma güdüsünün yarattığı müessese
10 Şubat 2014, 22.12
Önemli olan sitede Op olmak değil sitede Op à ihtiyaç duyulacak saygısızlığı üyelerin birbirine yapmaması
10 Şubat 2014, 22.19
Güzel bir paylaşım olmuş tebrikler
11 Şubat 2014, 01.43
Güzelmis ... 
Sanirim bu sorunda cözüldü artik kimse genel op olmak istemez :)
11 Şubat 2014, 02.10
hahahha 
emeğinize sağlık çok güzel di !...
11 Şubat 2014, 03.47
Ben artık ne blog nede yorum yazarım smile Resmi Küstüm ki ...Herkesin tavlası gelmiş bana ise üvey evlat muamelesi .. Artık oplukta verse gmsnn umrumda bile değil ki ( Yazmıyorum işte yorum falan ..  

Harıkasın Türk 38..Bahaneyle kinimide kustum ohhh ;)))
11 Şubat 2014, 07.29
hazır pastalardan tırtıklayarak kocaman bir pasta yapmışsınız çok leziz olmuş ellerinize saglık arkadaşım turk..bende çok yazdım  op olmak istiyorum diye fakat geri dönmediler sag olsunlar...4 lisan biliyorum 40 masa tur düzenleyebiliyorum 30 saniyede 20 üye yasakayabiliyorum iyi bir salon opuydum..şimdi bıraktım oplugu emekli oldum  kitap yazıyom opluk anlarımı yazıyom kitabımın adı ..kedicik neden genel op olamadı.3
11 Şubat 2014, 10.45
Hayat işte, aradan 3 sene geçer, Turk_38 genel op olur ve aşağıdaki ses kayıtları, gazetelere, bloglara düşer....

İşte blog köşesine düşen bomba bir ses kaydının tapeleri.

Gmsnn ile Turk_38 arasında,
Gmsnn: bunlar bir alem diğerleri bir alem. böyle tek tek arayıp konuşacaksın. Turk bak şu anda ben yani
Turk_38: buyrun op'um
Gmsnn: fas’ta internet kafede, gamyun'a girdim burada
Turk_38: evet opum
Gmsnn: şimdi bu bize muhalefet eden, eleştiren herkesin bütün yazıları bloglarda ilk üçte ..
Turk_38: anlaşılmıştır efendim şimdi... tamamdır
Gmsnn: ve orada sürekli olarak da, yok özel salonlardan para alıyorlar dokunmuyorlar, yok bana hakaret edildi işlem yapılmadı, işte hep belli kesimlerin blogları onaylanıyor, torpil var yazıyor. başka blog yazısı mı yok güzel kardeşim?
Turk_38: anlaşılmıştır efendim
Gmsnn: bak yeni bi blog eklendi biz şimdi seninle konuşurken
Turk_38: tamam efendim, anladım efendim şimdi hemen.
Gmsnn: ya anladım diyorsunuz da işte yani hayret ya böyle bir şey de, hala bunlar ya ne gerek var.
Turk_38:  eee tamam ee emriniz olur efendim anlaşılmıştır şu an.
Gmsnn: hemen şey yapmanız gerekiyor.
Turk_38: şimdi yapıyorum, şimdi yapıyorum efendim,

talimatı Cebren'e iletiyor:
cebren: tamam, ona 7 gün yasak, şuna 15 gün, berikine 3 hafta, ötekine 1 ay verin, ha, efendim Turk, söyle
Turk_38: cebren ya çok acil şu gamyun'u eleştiren blogları şeyet ne olursun.
cebren: tamam hallediyorum.
11 Şubat 2014, 14.27
Gmsnn ben bu yazınızdan sunu anladım ( ses kaydından)   BOS İSLERLE UGRASIYORSUNUZ:) kızmayın ama ben bunu anladım:)) belkı kotuu elestırı sayarsınız ama sıteden yasak almam demi))  sonunu iyi baglayım bari herseye ragmen emegınıze saglık:)
11 Şubat 2014, 20.07

sevdalum_idun; en azından belli yerlerde eğlenmiş olmanız hoş:) Teşekkürler..

Seякaη; yok ben op olmak istemiyorum ama gmsnn'in profilini ara sıra ziyaret ettiğim doğrudur:) Zaten beni op yapan 3 gün geçmeden kovar:)

esila1970 ; op olduğunuz salonu gerçekten beğeniyorum, eskisi kadar siteye girmesem de girdiğimde sizin salon aslen tercihlerim arasında yer almaktadır.

gonuldengonule; gmsnn ye ulaşmak için herhangi bir oyun salonuna girdikten sonra salon geneline üç kez gubirik yazarsanız kendisi o salona geliyor:) Şaka bir yana mesaj yazarsanız kendisi dönecektir sanırım, herhalde, muhtemelen:) ( İş bu yorumda gmsnn nin bir blogundan esinlenme kullanılmıştır.)

Dr_Jhon; daha çok pc başında oldukları için söyleminize katılıyorum.

EyAskiDildade; sözlerinize aynen katılıyorum.

NeoTiger; op Himayalarda yetişen bir ağaç türüdür:)

BEYAZMARTI; özür diliyorum:)

KARA__KIZZ; gülümsettiniz beni:)

SAH___iN; yazdıklarınıza katılmamak elde değil. 

----ENYA----; ben de teşekkür ettim:)

♡ ɴυтellα; yok bence hala genel op olmak isteyenler vardır:)

! кαℓвi кαяα; ben de teşekkür ettim efenim:)

IBerrak; valla bana da tavla geldi:) Seneye artık birer laptop bekliyoruz:)))) Yeri gelmişken hediye için bir kez daha teşekkür ederim yönetime.

WishYouWereHere; valla sorularınızın muhattabı ben değilim:) Ancak bana gayet yetenekli geldiniz:)

gmsnn opum, ilk cümlenizden genel op olma ihtimalimin hayalden öteye geçemeyeceğini anlamış bulunmaktayım:) Ama böyle ulu orta tabe sergilemeyelim, savcılar falan duyar sonra içeri atarlar bizi:) 

cebrene özel olarak teşekkür ediyorum...




13 Şubat 2014, 19.11
Bende bu yorumlari okurken beni güldürdügünüz icin tsk ediorum :)
15 Şubat 2014, 01.19

-Ay Anneee! bizim kız gamyun da OP olmuş..

-Annane: Eyvahlar olsun,bizim torun OP.....U olmuş ta ANASI utanmadan bana övünüyor bide,Bu kızı çok yüzlüyorsun, sonra dizini çok döversin dediydim .Ama dinleyen kim...Yazıklar olsun ..

Kara kız 'ın yorumundan esinlenilmiştir.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın