gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

MUCİZE

25 Şubat 2014, 23.15
A- A+

20 yıl önce bugün, buz gibi bir hastahane odasında tarifi imkansız acılar içinde erken doğumdan dolayı yaşama şansı olmayan bebeğimi kaybetme korkusunun çaresizliğini yaşıyordum. Dünyaya gelmesini dörtgözle bekliyor kucağıma alabilmek için çıldırıyordum ama şimdi doğmasını istemiyordum. 1.850gr 1 karış 4 parmak mosmor bir bebek. Annesini daha fazla bekletmeye dayanamayıp geldi. Odanın soğuğu ciğerlerine işlemişcesine vücüdu ve dudakları tir tir titriyordu. Onu koyabilecekleri bir kuvez yoktu. Şartlar aleyhimize. Kucağıma getirdiklerinde şubatın buz tutmuş karları mayısın bahar çiçekleri oldu. Göğsümün üzerine koydum. Kalbi benimkinden kat kat hızlı atıyordu ama aynı kalptik. Kulağına sakın pes etme, bırakıp gitme, yaşamak zorundasın diye fısıldadım. Sözümü tuttu oğul. Oğlumu yaşatabilmenin onca zorluğuna rağmen doğumdan önceki yaşamımın ne kadar anlamsız olduğunu fark ettim. Oğlumla birlikte bende yeniden doğdum. Her doğum gününde doğum anı aklıma gelir. Mucize bu derim. Oğlum şimdi 70kg 1.87cm. Üniversitede okuyor. Şimdi yanımda değil. Çok özlüyorum. Yolun ve bahtın açık olsun. Şimdiki ve gelecek yılların mutluluk içinde geçsin. İyiki varsın, mucize bebeğim. 

YORUMLAR

26 Şubat 2014, 11.39
Allahim yaa..Sabah sabah salya sümük oldum yine.. Birazdan bende 109kg 1.84cm. Uni okuyan minik prensimi Istanbula yollayacagim..Tatile gidiyor, stres atmaya gidiyor, gezip tozacak, sadece 7 gün hemde. Eee ben niye simdi agliyorum ki ? Sacmalik bu..Tabii canim, yazi cok etkili, cok güzel yazilmis. Evet evet güzel ve duygusal bir yazi tek sebep bu olmali ! Tebrikler Ana Yüregi !
26 Şubat 2014, 11.49
Her doğum başlı başına bir mucizedir bence de... Tabi prematüre doğumlar, o minik bedenin yaşama tutunma mücadelesi, ve uzun yıllar önce zor şartlarda olması sizin mucizenizi daha anlamlı ve unutulmaz kılıyor. 
Şu kirli dünyayı yaşanılır ve katlanabilir kılan tek varlık belki de çocuklar. Bütün çocukların, bebeklerin sevgi dolu bir ortamda, anne ve babasıyla birlikte çok mutlu bir ömür geçirmesi dileğiyle... 
Güzeldi, teşekkürler...
26 Şubat 2014, 16.57
 bu anlamlı yazının üzerine ne denir bilemedim. Ancak 20 yıl sonra   bunun mucize olmadıgını düşünüyorum.Senin gibi hayata tutunan bir annenin çocugu da  aynı annesi gibi oldu.Böyle bir gencin teyzesi olmaktan senin gibi bir kardeşim olmaktan sonsuz mutluluk duyuyorum.
27 Şubat 2014, 12.53
Bir kadın özler ancak, yanındayken bile çocuğunu....Allah evladınızdan ayırmasın..Onun acısını göstermesin..Çabuk kavuşursunuz inşallah....
28 Şubat 2014, 00.14
offfff buna ne denir bilmem ama annelik gerçekten kutsaldır
27 Mart 2016, 02.03
hep derler ya babasız büyür  bir çocuk ama annesiz büyüyemez. Allah senin kalbini görmüş ve bu yüzden sana dünyaların en güzel hediyesini vererek seni ödüllendirmiş. ikinizi de her zaman mutlu kılsın yaradan saygılarım ile
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın