gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GAMYUNDA BİR İLK

11 Mart 2014, 22.20
A- A+

İşten geldim, bitmiş haldeyim yine, kafam neyse de ayaklarımın sızısı fena... Ev haline geçiş yapıyorum hızlıca, zira ayakta ne kadar uzun kalırsam canım o kadar çok yanacak. Tam çekyata gözümü dikmişim, kumanda elimde dinlenme moduna geçeceğim... Mutfak gözüme takılıyor, hay görmez olaydım...

Dört işlemi bir çırpıda yapıyorum; masa ve tezgahı topluyorum, bulaşıkları makinaya atıyorum (çıkartma :), yemek yapmak için malzemeleri bölüyorum ve yumurtaları çarpıyorum ... Yemek tamam.

Köşeme çekiliyorum; çaprazdan tv, önde lattop, yiyecek kompleksi yanda, ayaklarım içinde şöyle güzel bi bakım yaptım sızısı azalıyor, dolaşımıda rahatlattıkmı tamam...

Gündüzden dolaşamadığım sayfalarda turluyorum, pencerelerin yanına yenileri ekleniyor, gamyunda favorim bataktayım mesela, kapı pencere kapattım masada oyuna daldık, zırtapozlardan biri yine sinir kampanyasında, masaya gelip gidiyor, atıyorum yine geliyor  kapatıp oyunu bekliyorum, salondan çıksın hemen yeni oyuncu alalım, tabi masadakiler sıkılıp çıkmazsa...

Akşam işkencesi bu; batakta bir kaç tane eski nick var tanımıyorum ama nedense bazıları ile oynamak istemiyorum, nedenini bende bilmiyordum ta ki dün biri gelip "melisi masadan atma aşkım o benim" diyene kadar, " aşkın kim ? melismi ? ben sahte nicklerle oynamıyorum kendi nickinle geleceksen gel diyorum ve masadan çıkıyorum. Başlıyor melisle ve kendi nicki ile gelmeye neyse... Ben bu ve benzeri sebeplerle batakta özellikle masaya çağırılan üyeler için puan limiti istiyorum. Hele 3 bin 5 bin puanla bin küsür oyun oynamış nicklere ifrit oluyorum...

Okeyde bir salona giriyorum güç bela oyuncu bulup oyunu başlatıyorum. Batağa dönüp yine oyun kurmaya çalışıyorum, bildik nickler masaya üşüşüyor, oyunu davete dönüştürüp bekliyorummmmmmmmmmmm

Hani facebooktan girince turnuva gönderisi geliyorya öyle ileti çıkıyor;

Sayın ! ᾋʑƦɐɳɐȤ GAMYUN TÜM ÜYELERİNİ ÜLKEMİZİN GÜZEL İLLERİNDEN ...DA SİZLERİ BİR ARAYA GETİRMEK İSTİYOR. Katılımınız ile gamyun ailesi büyüklüğünü gerçek hayata geçirmiş olacak. Kabul ederseniz ileriki aşamaların nasıl olacağı konusunda bilgilendirileceksiniz.

Bir an şaşırıyorum, ürküyorum, acaba gerçekmi diye gamyun sayfasına bakıyorum, gerçek ve herkez şaşkın paylaşıma yorumlarda bulunuyorlar, bir dünya soru sorulmuş.

Gelirim diyenler, gelmemek için bahaneler üretenler, ben ailemle katılacağım diyenler, istekler talepler bitmiyor... Ben gelirim diyorum, çokta hoşuma gidiyor.

Gamyun katılacak üyelerden istek ve taleplerini soruyor;

Ben tüm ikramlar özel salonlardan olsun, her girdiğimde pasta, börek, içecek ikram ediyorlar canım çekiyor ama gözümün gördüğü ile kalıyorum, bu sefer gerçek olsun diyorum :)

Buluşma tanışma ile başlasın, herkez en çok oynadığı oyun salonuna/ salonlarına katılsın ( beni batakta zaten kimse sevmez :) :) :) ),

TOMBALA mutlaka olsun, orda bize dağıtılan kartlarla tombala severler oynasın, kazanırsam sanalda verdikleri tepkileri yüzlerinde görmek istiyorum :)

Sonra tüm gamyun oplarımız ve üyeler eğlenelim; eğlence için şu link (Om Shanti Om - Deewangi Deewangi )

uygun olur düşüncesindeyim, ne zaman bu videoyu izlesem aklıma hep gamyunda büyük bir eğlence ve buluşma geliyor...

Gamyun opları ve üyeler isimleri okunarak giriş yapıyorlar alana; hani sohbette veya özel salonlarda her gelene yapılan karşılama töreni gibi ...

https://www.youtube.com/watch?v=p92YbtfeI58?rel=0)

Diğer opları pek yorumlayamıyorum ama takım elbiseli, babacan abi sökeli opumuz olmalı :)

Kesinlikle atayayı ve mümkünse kedisini görmek isterim, cebren ve zac opları görebilirsem mutlaka batak için yine aynı şeyleri tekrar isterim :)

gmsnn opla tartışacak bir konu mutlaka çıkar sanıyorum :)

Videodaki en son gelen kötü adam kim olabilir :)

Fikrim yok ben kötü adamları sevmem ve yok sayarım :)

Kolumda müthiş ağrı, offfffff üzerine uyumuş kalmışım, yine aynı şey olmuş, masada oyuncu beklerken yada oynarken çok yavaş biri olursa gözlerimin yumulduğu gibi kalmışım öylece...

Hemen profile bakıyorum acaba oyunu başlattımda düştümmü atıldımmı diye; yok yok sadece masada işlem yapmadığım için sistem atmış :)

Gamyun facebook sayfasından bakıyorum davet falan varmı yokmuş (: (: (: Olsa ne iyi olurdu ? Şöyle bir baktım sanal aleme buna benzer bir şey olmuşmu, ben göremedim en azından Türkiyede yapılmış bir organizasyon yok...

Hadi gamyun olabilirmi? düşünürmüsünüz böyle bir etkinliği? ne dersiniz? ekranın arkasında olanlarla gerçekte karşılaşmaya varmısınız :)

Yemek yemeden uyumuş kalmışım, uykuda kaçtı hadi bi tur okey atayım, bu saatte batakta pireler uçuyordur :)

YORUMLAR

13 Mart 2014, 20.21
Hahhhhhhh  ne memnun olurum aslında bu buluşmaya....Ayağıma zıp zıp takarım da koşar da gelirim valla :))))))))))Önce saçını yolacaklarım var (az puanla masaya gelip beni bu kadar puanla madara edenler messela:)))..),sonraaaaa küfürlü konuşanlara biraz antrenmanlı bir giriş yapasım var (kes kafa kes kol gibi meselaaa))))..), masamı abuk subuk amaçlarla işgal eden nic sahiplerine özellikle ''özel ikram'' hazırlamayı düşünüyorum (bu arada pis bir sırıtma geliyor suratıma:))...)..Yani anlayacağınız çok teçhizatlı,donanımlı gelesim var oraya.....Blogda yazıları olan arkadaşları daha çok merak ediyorum.....İnce ince döktürenler,kalemleri bu kadar ince uçlu yazıpta çok çok yer kaplayan meseleleri tereyağından kıl çeker gibi,suya sabuna dokunmadan,dokundurmadan laf cambazlağıyla,kimseyi kırıp dökmeden ama anlatmak istediklerini de büyük ustalıkla anlatan güzel yazı sahiplerini özellikle merak ediyorum....Bu cümlelerimden sakın birilerine laf sokuyor,laf yetiştiriyor,mesaj veriyor gibi anlamlar çıkartılmasın lütfen..Yazı yazmak,ifade etmek,söz söylemek çok büyük bir sanattır...Yapabilene sonsuz saygım var....Kimseyi opluğundan dolayı kapılarda karşılayasım,kırmızı halı seresim falan yok...Ama merak ettiğim oplar ve üyeler elbetteki var.....Oldum olası protokol kelimesinden ve bu kelimenin ortam uygulamasından nefret etmişimdir.....Protokol bence saygıdır.....İnsanın hangi makam mevkide olursa olsun birbirine olan saygısıdır....Her insan arasında küçük de olsa gizli bir protokol anlaşması olduğuna inanırım.....Çok güzel ve farklı bir yazıydı...Çok eğlenerek okudum...Hem okudum hem okuduğum satırda hayal dünyam için bir küçük bulutçuk açtım ve her cümlede o bulutçuğu doldurdum..Güzeldi yaa...Hakkatennnnn:)))Sağlıkla kal hazan123...Hoşçakal..Hoşta bırak ..Tıpkı şimdiki gibi....)))
14 Mart 2014, 13.00
   Eline sağlık, güzel bir yazı olmuş...Ayrıca müzik ve danslar güzeldi :))
15 Mart 2014, 14.22
Biz bir defasından görüşmüştük ve iyi arkadaşlıklar olmuştu hatta oturup rakı sofrası kurup içmiştik kızlı erkekli :) güzelde olmuştu istanbulda olanlar görüşebilir neden olmasın kavga çıkmaz öldürülmezsiniz merak etmeyin :) bi defasında antakyada burdan bi arkadaşla tanışıp yaklaşık bir hafta beni evinde misafir etti sağolsun geliyorum dediğimde inanmasada :) güzel di eskiler şimdi tadı tuzu yok .
15 Mart 2014, 14.37

Sözüm Mirza 78  e ,yedek nick te değil,nickler.Neden ,hangi amaçlar kullanma gereği duyuyorsunuz da yedek nick ,hatta nickler alıyorsunuz,art niyet mi var anlamadım.Maskelerle dolaşan insanlar reelde de ,sanal da da tehlikelidir.Maskelerinizi çıkarın lütfen.Gerçek kimliğinizi vermememnizi ,sanal olduğu için vermemiş olmanızı anlayışla karşılayabilirim amaaa,yedek LER dediğiniz an,beni değil ,tüm okurları düşündürdünüz herhalde.

 

16 Mart 2014, 10.42
Bu zamana kadar neredeydin..yetenek en üst seviyede  bunun yanında enerjik bir yapıya sahipsin bana göre...ordan oraya koştur,şunu yap ,bunu yap   televizyonda dizi seyret (dizileri izlemektede bir numarasın biliyorum:)))..yemek yap   koşturda koştur:))    tüm bu yorgunluğun ardında yatıp dinleneyim derken birde bakıyorsunki kendini gamyunun içinde bulmuşsun...kurtul kurtulabilirsen:) bence hiç kurtulma gamyundan,bunca yorgunluğa bunca strese karşı gamyun bir ilaç gibi gelir sana...

Seni gidi batakcı seniiiiiii   bir iki kere batak oynadım seninle bu benim arkadaşımdır biraz torpil geçeyim demedin canıma okudun oyunda:))  sanalda hamsi kızartma yokki kızartıp ikram edeyim sana.....üzülme birazdan hamsi izgara yapcam yarısını kendim için yarısınıda senin için yiyeceğim:)

Bu zamana kadar nerdeydin...Bence sen blog yazmaya devam et...........
                             ASI_KES27 Hayal gemisinin kaptanı:) 
dip not:1  ay şu tombalaya girmede benimde kazanma şansım olsun..tombalada bile canıma okuyorsun:))))
17 Mart 2014, 20.15

Merhaba, yazıyı yazalı çok oldu ama yolda biraz takılması gerekti :) açıkcası onaylanacağını ümit etmiyordum. İlgili opumuza çok teşekkür ediyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim, ben nasıl samimice hissettiklerimi yazdıysam sizlerdende aynı samimiyeti gördüm.


AşkBirHarfOlsa bazen sizin gibi düşünüyorum, hani bi fırsat olsada susmak yerine konuşmayı, parmaklarım yerine çenemi kullanabilsem, çok sözüm var birilerine :) Gereksiz iltifat, yergi veya tek taraflı her türlü davranışa karşıyım ve yapmam. Bazen görünenle gerçek birbirinden çok farklı olabiliyor, önemli olan iletişimi doğru yapabilmekte.


Volkan_961  her türlü otantik, bir toplumu veya kültürü sembolize eden dansa hayranım, bizim ses sanatçıları bu şekilde performans gösterseler; yerlerinden kalkamazlar, kalksalar aldıkları ücretin en az 10 katını isterler, yabancı ses sanatçılarının sahne performanslarına hayranım. O yüzden video paylaşımlarım çoğunlukla yabancı :)


mirza78 sizi batak salonuna davet ediyorum (kendi öz nickinizle). Batakta özellikle seri oynanmayınca anlamı kalmıyor ve kavga küfür çok oluyor, masanın tüm ayarları kapalı, sadece davet gerektirmeyecek şekilde açıyorum, seri oynamayanı uyarmak için açarsam açarım sohbet kapalı. Malesef başka türlü oyun yürümüyor.


gzddee düşüncenizde haklısınız belki, ürkütücü bir şekilde aynı kaygıya düştüm, ben hiç o taraftan bakmamıştım.


-İSTANBUL- bildiğim sanaldan gerçeğe bireysel ve toplu görüşmeler, evlilikler, ciddi arkadaşlıklar var, ben üyelerin çoğunlukta katılacağı şekilde görüşme olurmu diye düşündüm. Öyle bir gün değil sürekli aklımdaydı :)


yarenxx mahlas yazarların sıklıkla kullandıkları yöntemdir mesela ben oyunda değil ama blogda bu nickle yazıyorum, bilmesi gerekenler mutlaka durumdan haberdarlar. Oyunda asla yan nicklerle oynamam.


ASI_KES27 ben hep burdaydım, arada ceeeeeeeee der gibi paylaşıyorum; düşündüklerimi, hüzünlerimi, sevinçlerimi... Velhasıl kelam tüm hasletlerimi elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Aslında azranaz123 olarak önceden çok blog paylaştım, sosyal şartlar gereği mahlas kullanmam gerekti. Normal hayatta neysem o şekilde yansıtıyorum :) Tombala oynarken kendimi diziye kaptırıp tombik bile yapıyorum :)


Gamyun gerçekten kendimi bir bayan olarak en rahat hissettiğim yer; gece yarısı kahvehanede okey, batak, puzzle, tombala, king, ihale oynadığımı düşünemiyorum :)


Oyunda kabullenemediğim şekli, sebebi ne olursa olsun hiledir, seni ayrı tutamazdım. Batakla ilgili yazdıklarıma malesef dün yine tanık oldum. Hamsiye hayır demem bilirsin. Benim yerime yeme, bırakta ben kendim yiyeyim :) Hatta şu hayalimdeki büyük buluşma istanbulda sahilde olsun, hani tv lerde hamsi şöleni yapıyorlarya bizede hamsi ikram etsinler :)


Blog için fikrin olgunlaşması lazım, bazende şartlar olgunlaşmıyor, olmadı bize uygun olması lazım. Dipnotuna yanıt; oyunlara giremediğim zamanlarda bile tombalaya girdim :)


Dikkat etmeye çalıştım, yinede yazım ve dilbilgisi hatalarımı mazur gördüğünüz için teşekkür ederim. Hepinize saygılarımı sunuyorum.


 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın