gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ekmek Alıp Geli....

12 Mart 2014, 08.41
A- A+
     Ben Berkin ELVAN....

    Henüz 15 yaşındayım. Sokaklarda olan olaylardan habersiz evimdeyim. Pencereden görüyorum abilerimi, ablalarımı ama niçin bu kalabalık anlamıyorum.. Akşam olmuştu bi koşu ekmek almaya gidip gelecektim. Az ötede kalabalık, karşılarında bizi koruduklarını sandığım kahraman polislerimiz! Ne olduğunu anlayamadan gaz fişeği ile başımdan vuruldum sonra günlerim hastane de geçti.. Oysa annem merak ederdi gecikirsem, ekmek alıcaktım ben..

  Henüz 15 yaşındayım ben.. Tatildeydim. Arkadaşlarımda gezip, yüzecektik.. En güzel çağımdı, yaşayacaktım! Okulum açıldı ben gözlerimi açamadım.. Yeni dönemin heyecanını yaşayamadım.. Büyük hayallerim vardı benim okuyacaktım ben. Ailemin gururu olucaktım ama açamadım gözlerimi. Çokta zayıfladım, vicdansızların dilinde alay konusu oldum.. 

   267 gün geçti.. Ben gözlerimi açamıyorum ama dışarıda ki gürültüleri duyuyorum. Çocuklar uyurken susulurdu hani? 269. günümde Yaşam mücadelem bitti. Umutlar tükendi. Hayallerim, benim hayallerim bitti.. Ben öldüm, ekmeğimi yiyemeden, ailemle son akşam yemeğimizi yiyemeden... Ben dünyayı tanımadan dünya beni tanıdı...

  Susmayın, Susturmayın! Unutmayın, unutturmayın! Ben öldüm diyorum, sen aleviydin diyorlar.. Ben öldüm diyorum elinde taş vardı diyorlar..  Sen evine döndün, ben öldüm.. 


YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın