gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

YENİ YILIM, YENİ UMUTLARIM

01 Nisan 2014, 04.40
A- A+

Bir yıl daha geçti ömrümden. Artık eskisi gibi kutlamıyorum doğum günlerini.Sosyal medyadan gelen tebrikler olmasa gözümün önünden kayıp giden bu yılı hatırlamıyordum bile. Bir yıl daha geçirdim yüreğimde acılar hüzünler doldurarak.Aslında ben bile şaşırıyorum bazen kendime; bu kadar güçlümüyüm, kaldırıyorum bunca acıyı; yoksa bu kadar aciz miyim? Susuyorum.

Birli yaşlarım;çocukluk çağlarım, okul yıllarım ne kadar güzeldi.Sonra ikili yaşlarım; herhalde hüzün dolu yılarda burada başladı.Üçlü yaşlarım;ne gösterecek acaba? Keşke diyorum hep birli yaşlarım da kalabilseydim.

Ne garip şey yaşanılan onca sıkıntıya rağmen yeni yıla, yeni umutlarla, düşlerle girmek. Yapmak istediklerine, görmek istediklerine, okumak istediklerine, düşlediklerine yenilerini katmak istemek. Engel olamıyorum herhalde bu duyguya yeni senem ve yine bu duygu, ne garip. Sadece ben miyim diyorum bu kadar umut taşıyan.Yine de bu sen her şeye inat ;koynuma sevgi doldurmak istiyorum, dostlarıma sevgime değer verenlere savurmak için gökyüzünden ince ince yağan yağmur gibi. Tanıdığım herkese sevgilerini paylaşmalarını öğretmek istiyorum, onlara sevgilerini kefenlerine koyup götürmelerinin yanlış olduğunu söylemek istiyorum. Sevginin güzellik yarattığını, güzelliklerin dünyayı bir kar tanesi kadar temiz yapacağını göstermek istiyorum. Olursa da vurulmak istiyorum, bir kıza; beter olup mecnun olup sevgiyle yaşamak istiyorum.

YORUMLAR

01 Nisan 2014, 05.42
nereye kadar tüyeceksin her insan kendiyle baş başa kaldığı bir an vardır işte ozaman için üşümeye başalar ve boğazına kocaman bir düğüm olur ve gözlerinden iki damla yaş akar işte ozaman neyapcaksın : )))
01 Nisan 2014, 08.09
Merhaba...öncelikle yeni yaşınızı kutluyorum...Yeni yaşınızla birlikte ,tüm güzelliklerin bütün insanlar kadar sizin dünyanıza da dolmasını diliyorum...Yaşam ümit ve ümitsizlik arası bir kavram sanırım....''Bitti '' dediğiniz anda yeniden doğan ümitlerin,tam ''oldu'' dediğiniz anda sizi yerle bir eden olayların mekanı ''dünya''....Kavram karmaşalarıyla dolu...Ama güzel zaman zaman,ama hüzünlü ......Ama hıçkıra hıçkıra ağladığınızda içiniz küçücük bir çocuğunki kadar masum burukluklarla dolu,ama bir o kadar da gülmeye hazır....Yaradılış kanunu...Gülerken ağlamak,ağlarken gülmek...Tıpkı siyahın içerisindeki beyaz ve beyazın içerisindeki siyah gibi....Ümidiniz hiç solmasın....Saygılar...
02 Nisan 2014, 05.03
Yeni yaşını sağlıkla,mutlulukla, sevdiklerinle, değer verdiklerinle ve bu değeri bundan sonra hakedecek insanlarla geçirmeni temenni ediyor ve nice senelere inşallah diyorum. 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın