gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bir pişmanlık tesellemesi !...

13 Haziran 2014, 20.26
A- A+

En mümkinatsızından Rakı yanında Acılı Adana yercesine iki defa soluksuz okuduktan sonra yazdığınız  dillenmeyi bloğunuzda, saatin  gece ruhsuzluğunda  vaz eyledim dinlenmeyi! Çok küfrederim kendime alkol çırpıntılarında, gecenin karanlığında, pavyon aymazlığında; aç(a)madığım için zerhoşluğumu belli etmeme çabalarıyla alo’nuzu hıı’layamadığım için zor bitiririm ben kendime söylenmeyi (!)

 

 

En müştemilatından darmadağınlığıma dağınıklık veren, darmadağınığın karesi eden beni Mezarlık hal-i zuhuru olmuş bilesiniz, bu denli ince bir düşünce, siz denli ipince bir ruhtan çıkabilirdi zaten, katlana-katlana misli-misli kalbime girebilecek denli büyüdü size sevgi!

 

En müttefikinden canınızda olmak can katardı bana, yanınızda olmak lükso, sesinizi duymak çok hoş olurdu aslında, gazino çığlıkları, dansöz kıpırtıları, darbuka tıngırtıları sıçratmış olmasaydı promillerimi! Yine de biliyorum gö’nünüzdeydim sizinleydim orada, gezerken tuttunuz ya ellerimi (!)

 

En müstehakından benim bu halim promil aymazlıklarım bozmuş ya tüm sakadatlarımı, dosta-post aruzları dahi olmamışsa hece dizişlerim, (gidiş değilse gidişlerim) (düzelecektir işlerim) sizin sevginizdir en kral sezişlerim! Ötesini satar da  anasını meze eder dişlerim (!)

 

En muhakkakından bir gün gelecektir bir gün, bir gün, bir günün güzelliğiyle buluşacağız, bir gün sizin gözlerinize odaklanacak bakışlarım  miyoplu gözlerimle, dileğim o güzel yazınızı cevaplamak (tır) bu blokta  en muaffakatından tebrik etmektir sizi onure etmektir sözlerimle!

Siz sevgisiniz her şeylerin ötesinde!...

 

 

120614 – 10.00 

Osman Hikmet Anık

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın