gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Uyan!..

18 Haziran 2014, 20.28
A- A+

Uyan!..Öğle oldu vakit, yetsin derin uyumaların aç sarhoş gözaklarını, titretip durma dudaklarını, temizle yüzündeki şu makyaj kalıntılarını, duş al bir ılık, bakma yüzüme bu tuhaflıkla dur bakma alık-alık!

 

Uyan!..Evet sen yaptın hepsini, elindeki yara da senin  kolunda ki çizik de senin eserin, kalk bir duş al rahatlarsın serin – serin..

 

Uyan!..Çiğ köfte yapacağız bir de kalk yardım etmelisin bana, kafanın iyiliğine söz vermişiz akşam, ne söz vermesiydi bu zaten beynim meze oldu gece boyu sarhoşluğuma. Neyse canlar sağ, gelmiş bulundu boşluğuma..

 

Uyumalıyım!.. Derin muhabbetleri bitti gecenin, artık anlamı da yitti hecenin, senin duymazlığına ne isyanlar ettim bir bilsen, ne hüzünler yolladım çıkmaz sokaklara, ne karikatürler yaptım capcanlı bir görsen. Karanlıklara..

 

Uyumalıyım!.. Göz kapaklarım ağırlaştı bir ton pamuk misali yorgun, biraz gözlerimi yummalıyım ışıksız durgun, kapamalıyım dünyaya kendimi uyumalıyım.

 

Uyumalıyım!..Uykular geldiyse uyu be gözüm, bunaldı, darlandı, daraldı özüm, kendime kızarım sana yok sözüm, ettiklerin yetmedi mi Mihriban! Yüreğimi eyledin sen gariban!.. Gitme bu gün işe dinlen ben çıkıyorum, kahvaltı falan istemem, dinlen dedim seni götüremem. Gitmen mi gerek gece işe, git o zaman ilgilenmem!
.../...D.Var

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın