gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sekreterim Arzu !

06 Temmuz 2014, 18.23
A- A+

Uzunca bir süreden beri beni arayan dostlar telefonumu açmamı beklerken Sekreterim Arzu ile karşılaşıyor.

 

“Alo Merhaba ben Arzu, Beyefendi’nin sekreteriyim..Hatta kalın lütfen bağlıyorum.”

 

Arzu, trajikomik bir şekilde her arayana ayni zulümleri yapıyor. Güya telefonun neden açılmadığına açıklık getiriyor kendince!

 

“Alo kendisi şu anda yerinde yok, ulaşmaya çalışıyorum.”

 

Bilgiç tavırlarını sürdürerek arayanı çileden çıkarmaya devam ediyor.

 

“Alo.. ulaştım kendisine numaranızı gösterdim ancak telefonu açıp açmamak  konusunda biraz kararsız kendisi..Konu neydi acaba ben yardımcı olabilir miyim!?”

 

Arayan saf – saf izah etmeye çalışıyor Arzu Hanım’a  şunun için aradım şu nedenle aradım. Lakin Arzu oralı değil başa sarıyor tekrar başlıyor sanki duymamış edalarında, “Alo Merhaba ben Arzu, Beyefendi’nin sekreteriyim”

 

            Zaten çocuk ruhluyum ya hani bu cep telefonlarına da özürlüyüm ya en beterinden, ca(dı)nım  kızım Mısra her gece telefonun radyosundan Bedirhan GÖKÇE’den şiir dinletisi dinlediği cep telefonuma bir ringa yükleyivermiş.

 

            Silmesini bilmem o tür işlerle ilgilenmem ya bütün arayanlar  ringa sayesinde sekreterim olarak işe başlayan Arzu Hanım’la muattap oluyormuş; Epey geç anladım. Bu Arzu sert acımasız cevap vermekte biraz geç kaldığım anda arayanlara etmediğini koymuyor, olmadık zulümler ediyormuş meğerse çok sonraları öğrendim.

 

Arzu’nun ilk kurbanı arkadaşım Hakan oldu bir gün yalnız başına içerken  muhabbetine arkadaş olarak beni arar ve Arzu ile tanışır. İlk seferinde bu kibar hanımdan huylanır, o ben Arzu der demez kapatıverir telefonu “Allah – Allah yanlış çevirdim herhalde” der tekrar arar, yine Arzu aynı tavırlarla hatta kalmasını Beyefendi’ye (o kimse) bağlayacağını beyan eder. Hakan bir yudum daha vurur rakısından, şaşkınlıklar içinde  kırk yıllık (pardon 45 yıllık) Osman’ın sekreterine karşı kibar;

 

“Alo kendisi şu anda yerinde yok, ulaşmaya çalışıyorum.” Sözüne laf yetiştirme telaşında;

 “Hanımefendi rahatsız olmayın sonra ararım!” Arzu’ya yetişmek ne mümkün o Hakan’dan hızlı konuşur,  açıp – açmamakta kararsız falan zırvalarından sonra “..ben yardımcı olabilir miyim!” der demez Hakan’da iş adamı edaları

 

“Ya bir konu görüşecektim siz bilmezsiniz Osman lazım..” izahatları; Ancak heyhat Arzu Zalim başa sarar.

“Alo Merhaba ben Arzu, Beyefendi’nin sekreteriyim..Hatta kalın lütfen bağlıyorum.”

 

O arada açıverdim telefonu Hakan sesimi duyar duymaz rahatladı ve kafadan Rahmetli Anam gidecekken zor yakaladım.

 

“Kim lan o !?“

 

“Yeni sekreterim tanıştırırım.!”

 

“Senin ne zaman sekreterin vardı hava yapma?!”

 

“Ya arayanlara yetişemiyorum, yeni aldım işe..”

 

“Neyse gel hadi bağdayım.”

 

Ehliyeti verdiğim dönemler.

 

“Yok ya uyanık gel de al tek başına gitmiyor değil mi?”

 

Geldi aldı beni güzel bir çektik kafayı. Ancak, ringayı  izah edene dek yediğim küfürleri buraya yazmıyorum. Yoksa kapanırız Allah göstermesin (!)

 

Velhasılı dostlar altı aymış ömrü bu Arzu’nun bir ayı falan kaldı işi bırakmasına ben onsuz ne yapacağım bilmiyorum, arayanlara kendi ürünüm bir Şiir’li ringa yapma hevesim var ama becermem çok güç, bir arkadaşta duyduğum rahmetli Kemal SUNAL’ın bir ringasını yükle(t)meyi düşünüyorum telefonuma.

YORUMLAR

07 Temmuz 2014, 11.58
Çok Mühim (!) Bir Konuyu Ele Almışsınız.. Yüreğinize Sağlık..
07 Temmuz 2014, 13.10

Sevgili Ruşen Ali ; "Mühimlik" bakış açısına göre değişir takdir edersiniz ki! Bir tebessüm olur umuduyla yazdım gitti; Ha ringayı sorarsanız çoktan bitti !

"Şeb-i Yeldayı Müneccim Muvakkit Ne Bilir? 
Müptelâyı Gâma Sor Geceler Kaç Saat..!" 

demiş Fuzili (sizden aldım)  ; en uzununu yaşamasak da gecelerin, daha bir uzun geliyor ramazan geceleri, sahur ve dünya kupası uykusuzluklarında ! Yazacak paylaşacak bir şeyler buluyorum kendimce, sizin de yüreğinize mersi gönlümce..
07 Temmuz 2014, 16.00
Sabah siteye girince, "sekreter" ve "arzu" kelimelerini yan yana görünce, kısa bir süre şaşkınlık geçirdim. Allah allah, yanlış siteye mi girdim ki, ben gamyun'a girecektim diye düşündüm. Acaba dedim, bilgisayarıma abuk subuk bir program musallat oldu da, bana ahlaka mugayır sitelerin reklamlarını mı gösteriyor ya da ben yanlışlıkla öyle bir siteye mi girdim? Yani sabahları o tarz sitelere girme alışkanlığım pek yoktur, ondan şaşırdım :) Sonra kendime geldim, tıkladım, okudum, rahatladım; ringaymış o, sekreter Arzu değil. Sabah sabah kafamı karıştırdı.
07 Temmuz 2014, 17.34
Başlığa bakarak giren kaç kişi var :)
07 Temmuz 2014, 23.08

   Allah canlısını  nasip etsin inşallah :))   ''Teşekkür '' den ziyade,  ''benim için ne istiyorsan  Allah sana 2 mislini versin''  diyeceğini biliyorum Os Man İ   :))

  Gmsnn; senin arzularda  şelale  olmuş :))  Su  akar  yatağını bulur... sana duaya gerek yok.:))

 

08 Temmuz 2014, 02.48
İlk cümleden sonrasını okumadım :))
08 Temmuz 2014, 08.35



Sevgili gmsnn ; Kafanızı karıştırsa da paylaştınız benim "arzum da " buydu değişik bir sekreter mevzusuydu bu, öteki türlü düşünüle bileceği hiç aklıma gelmedi, teşekkürler yorumunuz için. Bir 20 gün daha girmeyiniz öylesi sitelere yalvarırım şu günler hürmetine! Zaten ben 5'de 2 (penci-dü) müslümanım, alkolikliğim bile bozmaz yüreğimi bu güzel günlerde! 

Sevgili alper_xxxx ; Başlığa bakarak girişler çok fazla oranda, biraz ters köşe yapmışım bu başlığı koymakla, lakin taktir edersiniz ki başka bir başlık da yakışmazdı bu denemeye!

Sevgili B0RNOVA ; Vallahi sizi Silver yapacak kadar puan mı / karizma mı bilmiyorum her neyse var bende (sanırım), ancak ömür boyu silver yapsalar bile işim olmaz zerre-i miskal kadar öylesi şeylerle, sadece oyun oynamayı beceririim salonlarda!
İlk satırını okuyup yorum düştünüz ya daha kalın sevgiyle.

Sevgili beymen33; Yok ben canlısını da almayayım alsam bile Kardeş endeksli olsun isterim hatt-ı zatında, öteki mevzularla kafam yoğun karışık, eh bu da benim tarzım işte yaşıyorum barışık, ben de ki muammayı çözemez rahmetli Sadri Alışık !!
Allah bu mubarek günlerde gönlünüzden geçenleri versin misli pazarlığına girmeyelim, o en iyisini bilir her şeyin!










08 Temmuz 2014, 10.23
Ne yalan söleyim bende başlıga takılanlardanım:)) gerçi bunun suclusu bizler diiliz.Malesef bu meslegi bir cinsel obje gibi gösterenlerde yıllardır.Hatırlayın Türk filmlerinde yaz kızımla başlayan sonra al şu dosyaları odamda inceleyelımle devam eden ve bunun gibi bir çok konuya neden olan bu meslek senelerdir bu olayların içinde .Bunu bu hale getirenler utansın. Bloga gelince yazan arkadaş ilgi çekmek için gercekten güzel bi başlık bulmuş '' Sekreterim Arzu '' tebrık ederım . Gerekli ilgiyi çekmış durumda görüntüleme sayısı fena diil.. Blogu okumaya başladım okudukça bu arkadaş neyin peşinde bu bloga nasıl izin verılmış gibi duygulara kapılıyor insan:) sonunda hala bı anlam cıkaramadım.Ringa nedir bilmıyordum :) google amcaya sordum ringa ringa diye karşıma rin rin rin ringa ringa rir diye bı hınt şarkısı çıktı :)) dedim bu ne . Tek ringa yazınca konu anlaşıldı  bi telefon şebekisinin bır hizmeti birini aradıgınız zaman bekleme suresınde secmış oldugunuz her hangi bir şarkı veya onun gibi şeyler.Konu anlaşıldı allaha şükür:) tbrkler arkadaşım blog için. Bu arada bunları yazarken yuotube da hala digirın digin rınga rınga rınga hey tey tey tey çalıyor :))))
08 Temmuz 2014, 11.39

Sevgili ! βüчü¢ü35 ; "Bu Arkadaş neyin peşinde"(!) sizin de merak ettiğiniz bu güne bir şey daha öğrenmiş olduğunuz "ringa" nın telefonuna isteği harici yüklenmesiyle başına gelen traj-i komk olayları paylaşmak amacı peşinde Bu Arkadaş !
Bakın meslekleri yanlış tanımanın/tanıtmanın fenalığını siz de paylaştınız ne güzel söyleyecekleriniz varmış söylediniz ne güzel !
 *Deneme, bir yazarın belli bir konuya ilişkin kişisel duygu ve düşüncelerini anlattığı metinlere denir. * Bu da bir şeyler yazmaya/karalamaya çalışan bir maydanOS'un denemesiydi, siz de duygularınızı paylaşarak bir deneme yapmışsınız ne güzel. Daha da ötesinde bir de  ringa - ringa tutturmuşsunuz 9smile Resmi'lik daha ne olsun gönlünüz mut'la dolsun..

Sevgili кнαℓєєѕι ;  Sonrasını okusanız da kaybınız olmayacaktı, (3 dk'dan fazla) Okumamakla da kaybınız olmamıştır mutlaka!
 Yoksa siz de mi "Sekreter" olgusundan bir aymazlıkla karşılaşmayınca memnun olmayanlardan mısınız (!?) 
Lakin bir Bayan'sınız o zaman sevgi sizin hakkınız, sevgi kalın önemli değil bencileyin  okumanız / okumamanız!



08 Temmuz 2014, 18.08
osmani kardeşim o güzel şiir ile 'dünya kupasından kaynaklanan uykusuzluğu' yan yana getirdin ya helal olsun. Lakin çok haklısınız. Herkesin gamı kederi farklı olur.
08 Temmuz 2014, 19.31
Sevgili enes_71_ ; Tam da aynısı işte önce maç, sonra şiir / yazı/roman  ee nerede uyku, şiir gibi oynayan bir futbolcu da olmasa da seyrediyor uykusuz kalıyoruz, yan - yana gelme durumu nerede, gam / keder elbet farklıdır da keyfe de zincir vurulmaz a be! 
09 Temmuz 2014, 09.03

yazınızı simdi okudum.bence güzel keyifli bir yazı olmuş saga sola çekip anlamlar çıkarmanın bir anlamı yok bence sabah sabah beni gülümsetti ya benim için önemli olan bu şu zamanda gülmenin veya gülümsenin ne kadar önemli olduğunu takdir edersiniz sanırım .keyif aldım. tesekkürlerr.... 

09 Temmuz 2014, 11.19

Sevgili ! İCLİK€T€; Tam da benim de istediğim buydu Kardeşim bir tebessüm, bir gülümseme, giren çil-çil altın keseme !

Teşekkürlerimle başka keyiflerde buluşmak dileğiyle.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın