gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hiç gelmeseydim…

30 Temmuz 2014, 08.32
A- A+

Hiç gelmeseydim… Bu denli acıklı olacağını düşünemedim bu senaryonun, çakma sevgilerin ön sözlerinde okunmaktan bıktım artık, şiirlerimin bile önüne geçti karamsarlık!

Ne göğ gözlerin firuze ışıltıları, ne Mihriban’ın erotik fısıltıları var yüreğimde, darbuka da olmuyorum bütün türkülere en sert ritimlerle!

 

Hiç gelmeseydim… Yaşatamayacaktın ortasında kaldığın depremleri bana, yüreğimi enzimlerine, sevdamı çarpanlarına ayıramayacaktın fırça vuruşlarınla, daha da iyisi be Çaycı hiç olmayacaktın yaşantımda!

 

Hiç gelmeseydim… Daha mı iyi olurdu yaşantım bilemem, lakin ben kendime bile bu halleri dilemem, bir daha mı bir daha mı be Çaycı sevgi – sevda, kaygı – tasa istemem!

 

Daha bir çok içiyorum rakıyı bilesin, sıcaklarla birlikte arttı uyanışlarım otomobil içerisinde, en emniyetli yere vereli beri ehliyeti, inadına – inadına daha çok biner oldum otomobile, son yumruğu bekliyorum alnımın ortasına! Bir de, geri – geri sürüyorum arabayı kıvamımı bulduğumda, hiç değilse arkadan vurulmak kararlılığıyla (!)

 

Hiç gelmeseydim… Bu denli zenginlik hayalleri de kurmayacaktım halimden memnun, maddiyatı tekel bayisinin kapısından başka yerde getirmeyecektim aklımın ucuna, düşlerimde yat sahibi – at sahibi olma kaygılarına düşmeyecektim asla, renodesimle tekrar gelmek oralara şimdiki en lükso hayalim de olsa (!)

 

Hiç gelmeseydim… O tarafta ki toplantıların kahırlarını da çekmeyecektim üzerime, umarım sen katılırsın benim yerime! Sabaha  ayık, öğleye yayık, akşama kayık olmayacaktım, rakı içerek açılıp, rakı bittikçe solmayacaktım! Böylesi zerhoşluğumla natamam yüz dağılıp bir toplanmayacaktım!

 

Hiç gelmeseydim… Böylesine kendime gömülmeyecektim hak etmediğim hodullar sebebi olmayacaktı gizlenişlerimin! Çağıracaktım özel’e!! Gerek duymayacaktım buradan Mutlu Yıllar demeye Gönlü Güzel’e! Yuttum cümleleri söyleyeceklerimi, Mihriban’ın bile türküde geçmeyen sözlerini unuttum, etkisindeyim baharın, rüzgarın – yelin açsam telini de desem “Diyeceklerimin tükendiğini”; Engellesem üzülmeni senin!

 

Hiç gelmeseydim… İlay’a da olur derdim, Rum güzeline de  en gerçekçesine; Ötesinde *Bacım’la başlamazdım tüm tanışmalara ürkekçesine*(!)

 

Hiç gelmeseydim… Taşamazdın be Çaycı dolup – dolup yüreğimden; lanet olsun nasıl sileceğim seni derimden (!!)

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın