gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Degerlerimizi kaybediyoruz

03 Ekim 2014, 01.47
A- A+
 İnsanların artık bir birine saygısı kalmamış herşeyi yitirmeye dogru yol alıyoruz.neyi neden yaptıgını bilmeden konuşan insanlar o kadar çogaldı ki? günümüzde başkalarını rahatsız etme duygusu ha keza insanların karşına geçip kelimelerin nereye gittigini bilmeyen bir o kadar insan var ki?  günümüzde tek kelimeyle insanların gururunu,onurunu zedeleyici sözler sarfediliyor.
  Hayatı bu kadar basit ve ön yargılı yaklaşan insanlardan gün geçtikçe o kadar nefret ediyorum. kelimelerle anlatmanın basit olmayacagı inancındayım.
 
 Bugünün gençlerinde hiç olmadıgı söylenilen sosyal baskı unsuru.(saygı)Zorla kazanılamaz HAK edilir.Biri digerinden hasbel kader 30 yıl önce dogdu diye saygıdeger olamaz. olmamalı karşınızdaki insandan saygı bekliyorsan sizde hoşgörü,anlayış ve sevgi hepsinden de önemlidir.saygı göstermek zorundasınız.her ne kadarda bazı kesimin saygı anlayışı kapalı olsada biz hz.mevlana'nın yolundan Yürümeye devam edecegiz..

                    Yaradılanı yaradan'dan ötürü seviyoruz biz bu düşüncelerle yola çıktık...

YORUMLAR

04 Ekim 2014, 10.35
Bir dönem bende ''Olmamalı''''Yapılmamalı ''diyenlerdendim.Ama sonra bakıyorsun k''''i oluyor ''ve ''yapılıyor.'' o zaman kendi dünyanın sınırlarını belirlemeye başlıyorsun..Okuyup çok beğendiğim bir yazı var defalarca okumuştum ilk paylaşıldığında.Şimdi ben burada paylaşmak istedim.       .''Bazı şeyler için artık sabrım yok,ukala biri haline geldiğim için değil aksine hayatımda artık beni mutsuz eden ya da üzen şeyler için vakit kaybetmek istemediğim bir noktaya ulaştığım için.Haddinden fazla eleştirilere laf sokmalara artık sabrım yok.Artık yalan söyleyen  insanlara bir dakika bile harcamak istemiyorum.Çok bilmişliğe,ve akademik ukalalığa tahammülüm yok.Aynı şekilde boş dedikodularada  bulaşmak istemiyorum.uyuşmazlık ve karşılaştırmalardan nefret ediyorum.Farklılıklardan hatta zıtlıklardan oluşan bir dünyaya inanıyorum.bu nedenle katı ve toleransı olmayan insanlardan kaçıyorum.Abartılar beni sıkıyor.Ve herşeyin üzerinde sabrımı hak etmeyen hiç kimseye sabrım yok''       Jose Micard  teixeria. 
09 Ekim 2014, 09.20
NE KADAR DOĞRU BİR YAKLAŞIM VE DÜSTUR.BİZDEN BÜYÜKLER AMCALARIMIZ DEDELERİMİZ BİZ ESKİDEN DERDİ ÖYLEYMİŞŞ EVETT ESKİDEN SAYGI VARDI SEVGİ VARDI ...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın