gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

yazıların canı cehenneme:)

03 Ekim 2014, 02.34
A- A+
Çok oldu bir elin avucunda terlemeyeli. Bir omza yaslamayalı başımı, ağlamayalı birisi için... Birisi için dünyayı yakmayalı, gözlerine bakmayalı bir perinin ve bir tenin sıcaklığını hissetmeyeli, ömrümden ömür gideli yani , bembeyaz nehirleri izlemeyeli, saçlarını koklamayalı bir derenin ve incitmeyeli bir kalbin atışlarını... Kısacası , uzun zaman oldu tebessüm etmeyeli. Gökyüzünde saymayalı yıldızları, sevişmeyeli bir nefesle ve altını üstüne getirmeyeli yorganın , yakmayalı sobanın ateşini, üfürmeyeli mum ışığına , yanı başında inleye inleye ağlamayalı, süzülmeyeli gökyüzünde , yakmayalı sigarasını ve boğulmayalı dumanında.... Kısacası, uzun zaman oldu kirpiklerine aşık olmayalı... Nefes olmayalı birine, birinin nefesinde hayat bulmayalı çok uzun zaman oldu... Uzun olmadı boş kafa gezmeyeli. Adım adım esrar kokusuyla karışık rakı içmelerime ortak olan karga sesleri. Adım adım rakı kusmuğunda bulduğum beyaz peynirin sıcaklığı. Tiksinesi farenin vermiş olduğu lezzzet. Yalnızlığımdan kaynaklı saf bir delalet. Bıyıklı kedinin can çekişirken verdiği ufak ihanet. Köpeğin tasmasında ki sahte özgürlük kadar güzeldi cesaret. Öylesine gidilen yollarda haince pusu atılan gölge kadar cesurdu parmak uçların. Göz bebeklerinde ki narinlik kadar esastı adımlarım. Hıçkırık kadar soğuk, çığlımda ki sessiz darbeler kadar asildi ufuk... Sahi, rüyalarımı süsleyen kadının namusu yorgan altında ki sıcaklık kadar mıydı ? Bir seyyarın yatağında ki soğukluk kadar derin kesiğe sahip atın nalı. Benimkiside kulaklara fısıldanan kadının adında saklı olan alkışın adı. Sahi, neydi özlenilen?..

20 liraya kafası güzel olan herifin hayattan beklentisi, 20 liradır.
50 liraya winston alan herif, "yeşili" arkadaşı sanır.
B.A.

YORUMLAR

03 Ekim 2014, 08.36
Aşk bittii..içimden sanki minik bir balik kayip gitti..Aşk bittii..icimden sanki bi seyleeer kopup gittii..aaaşk hiç biter mi..aaaşk hiç biteer mi?? Diye mirildanasim geldi okurken. Güzel bi yazi olmuş beğendim emeginize sağlık. 

03 Ekim 2014, 09.25

            Özlemler daha güzel değilmidir en güzel tebessümlerden !?  İstemek / beklemek / dilemek daha yoğunlaştırmaz mı sevgileri !?  Dibine ışık vermez mum ışığı, sevişmeler elbet mutlu kılar aşığı, lakin özlemler duyguların karışığı ! Eh kafiye uysun diye analım Sadri Alışığı  !

           Bilmem, hazzetmem de esrar dumanlarından, müptelayım anason kokularına öylesine, çok mide yıkattım ki bahsettiğiniz kusmuk gerçekleriyle (!)  …Ve sevgilim yıkadı o zamanlar sarhoşluğumu, üşümüşlüğüme inat soğuk sularla kendi elleriyle !

           Ne alkışlar yaşadım olmazlara öngörülü ; aymazlıklıklarda ! Klavye tıkırtısına karıştı org tınıları, bilmem kaç çeşidini çaldım söyledim Mihriban’ın gecelere, kaç kez avuçlarıma bastım yan masadaki  sigaranın közünü ! Neredeyse çehrem kaybedecekti özünü !

           Öylesine al bu satırlarımı Kardeşim luzumsuzluk say duygu paparası, komşu yaygarasıı say, kirlettiğim için bin özür altını güzel paylaşımının, hüzünlerdir getiren hicranları çat kapı, sevgilerdir yitip giden karmaşıkların içinde; sevgisizliklerde! Öyle ya yaşanmışlıklardır hakikati yaşamın ! Ötesini gönlü bilir paşamın !..

 

          20 liraya kafayı güzel yapmak çok gerilerde kaldı eh 50 liraya belki de ! Sigaranın ucuzları tüketiliyor buralarda yardım kuruluşu vari bir yerlere  (!) Bu sohbet can dostum  sığmaz gecelere, mühüm olan mitil atmaksa bir yerlere, katlanıyor alkol uyuşukluğunda insan her şeylere !..

           Siz bakmayın Osmani’nin arabesk dağınıklığına,  bu yüklenişler değil ki yalnız bu bloga ! Bol olan zamanın takıntısı olsa gerek bir bir incelendi diğer paylaşımlarınız da tarafımdan beğenildi  / irdelenerek ! Geriye bir beğeni , bir duygu patlaması, bir müsvette cacıklaması olarak bu satırlar kaldı ve bu sabahın serçe kanatlarına yazıldı beslenerek, okursunuz diye paylaşıldı isteyerek / hissederek !..

 

03 Ekim 2014, 11.58
son kısımdaki 20 liraya güzel olan herifin ... cümlesi herşeyi açıklıyor
03 Ekim 2014, 18.44
yalnızlığım dan kaynaklı saf bir delalet  , emeğine sağlık.
03 Ekim 2014, 20.21
cümlelere yansıyan duygular ve gerçekler. tarifsiz anlatım olmuş. ellerinize sağlık
03 Ekim 2014, 22.43
valahı arkadas  okadar  duygulandmkı solıcek soz bulalıyom
04 Ekim 2014, 12.37
güzeldi  bu satte içesim geldi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın