gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ESKİ ARKADAŞ

16 Ekim 2014, 01.42
A- A+
 Merhaba ben senin eski arkadaşınım. Hani çok eskiden arada bir gördüğün, küçük hayatı olan arkadaşın. Beni unuttun değil mi? Sadece görünce hatırladığın arkadaşınım ben. Sen onca şey yaşarken,  yeni arkadaşlar edinirken, yeni yerler keşfederken, daha güzel & daha yakışıklı olmaya çalışırken, daha çok paralar kazanırken, yeni bir insan olmaya çalışırken unuttuğun, bir gün karşılaştığında hala aynı güçsüzlükte, aynı çirkinlikte, aynı değersizlikte bulacağını sandığın eski arkadaşın.
Ama öyle olmadı.Ben de çok değiştim, sana inat kendimi geliştirdim. Senin o üstten baktığın ben değilim artık. Kurslara gittim, ingilizcede bütün kurları bitirdim. Bi dönem çok tarz kıyafetler bile giydim. Çalıştım para biriktirdim. Hayatta bir duruşum var benimde. Bana aşık olabilecek birini bile buldum. Çok dolu geçti günlerim benim de. Çok eğlenceli günlerim oldu, arkadaşlarım bile var artık. Bazen güzel yerlere gidip eğleniyoruz hatta. Bana bakarlarken sevgiyle bakıyorlar, düşünebiliyor musun. bana değer veriyorlar, fikirlerimi bile önemsiyorlar. Senin gözlerindeki imajım onlarda hiç yok. Senin arkadaşların sana nasıl bakıyorlarsa onlarda bana öyle bakıyorlar. Senin sahip olduğun çoğu şeye artık bende sahibim. Hatta belki de fazlasına.  
Beni hala o küçük ve boktan dünyamda görseydin mutlu olurdun biliyorum. Ama öyle olmadı üzgünüm. Kendini o özel biri gibi hissetme duyguların zarar görüyor değil mi? Artık seninle eşitiz. Kendine o aşağılık üstten bakma duygularını tatmin edeceğin yeni bir eski arkadaş bul, pislik!
 
Not: Bu eski arkadaş bazen bir sınıf arkadaşı bazen bir uzak akraba, bazen öyle uzaktan tanıdığımız biri olabilir. Facebook' da aniden karşınıza çıkar ve bu yeni durumu sindirmeniz biraz zaman alabilir. Onun mutlu ve güçlü fotoğraflarına canınız yanarak bakarsınız. Belki sizde bir başkasının eski arkadaşınız, kim bilir...

YORUMLAR

16 Ekim 2014, 08.42
:))))

Bir alkışı hak ettiniz gerçekten. Gülmekten fırsat bulabilirsem yorum da yapmayı düşünüyorum. Bu, küçümseme gülüşü değil. Duygularını (bilemiyorum belki de geneli özelde anlatmaya çalışma) samimiyetle aktarmış birine, onun duygularını anladığını belirten bir gülüş.

"Cehennem başkalarıdır" diye boşuna dememişler :)


Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın