gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SENDEN SONRA.

21 Aralık 2014, 20.00
A- A+



            Oysa ne güzel başlamıştı günlük muhabbetimiz, bir birimize karşı sevgi saygı sözleri sunuyor, güzellikler havada uçuyordu sanki. Her halimizden de mutluyduk, sevgimiz de muhabbetimiz de saygı çerçevesi içinde ölçülü idi. Arada bir birimize darılsak ta bu o anlık geçici bir şeydi, ben senden razıydım sense bana gereken değeri veriyordun. Arkadaşlığımızda sevgimiz kadar seviyeli idi, halimizden alasıyla memnunduk.

 

            O kadar alışmıştık ki bir birimize, göremediğimiz zamanlar bir eksiklik hissediyorduk sanki. Hani derler ya “ Alışmak sevmekten daha zor geliyor” gerçekten öyle olmuştu. Yazışmalarımızda olmadık komiklikler yapıyor yapıyor bazen kahkaha atıyorduk, bazense duygusala bağlıyor üzülüyorduk. Ortak yanlarımız çoktu seninle, bazen yarım elma mı diye de düşünmüyor da değildim. Herkesten başkaydın, halin, tavrın düşüncen bambaşkaydı. Belki çok aşırı güzel değildin, ama benim için dünya güzeli idin sen. Huyun güzeldi, anlayışın güzeldi, kısacası her halinle güzeldin sen.

 

            Gün geliyor çocuklarımızdan bahsediyor, gün geliyor yaptıklarımızı anlatıyorduk, kısacası her zaman anlatacak bir şeylerimiz oluyordu. Laf bulamadığımız zamanlar ise ortak oyunlara giriyorduk, bazense yapbozdan bir birimize armağan edilecek resimler seçip veriyorduk. Ben senden birkaç tane fazla yapıyorsam da senle yapboz yapmakta ayrı bir keyifti. Aramızda yarış ta yoktu ama bana hep derdin “ elimdeki taşları alıyorsun “diye o taşlar bile senden alıp seni kızdırmak ta ayrı bir güzeldi.

 

            Her şey böyle güzel giderken birden ne oldu da, neyi bahane ettik te yazmamaya karar verdik bilmiyorum, ya da seni rahatsız eden ne idi, gittin zamansız, hazır değildim gitmene, senden sora omuzlarım düştü, yüzüm ekşidi, bir tuhaf oldum, elimi dahi nereye koyacağımı bilemedim, kötüledim sanki, bastonu elinden alınmış yaşlı gibiydim dengemi sağlayamadım sensiz. Varlığına alışmışken yokluğuna nasıl alışacağım bilmiyorum, sanki pembe eski pembesi yeşil eski yeşil değil gibiydi, tozpembeliği, yeşilliği kalmamıştı koyulaşmış gibiydi fırtına öncesi kabaran gökyüzü gibi. Sensiz o fırtınaya karşı dahi koyamam, sensiz ben o mutlu adam olamam.21.12.2014

 

 

 

YORUMLAR

22 Aralık 2014, 16.01
sanal alem yalan alem diyorum kısaca ne yaparsanız yapın değişmez gerçek sanar bağlanırsınız...ve bi bakmışsınız karsınızdaki adam adam değilmiş....o yüzden bağlanmamalı körü körüne...
23 Aralık 2014, 02.10
Bazen  yalanlar  bitirir  herşeyi  buğrabey  iki  insan arasındaki  sözler aradaki   bağ   zamanla  yıpranıyorsa  ne kadar  çaba  sarfedilirse  edilsin   güven kırıldımı  geriye  dönüşü   olmayabiliyor  zamana bırakın  herşeyi   elbetteki  sizinde  değerinizi bilen  çıkıcaktır sevgiyle  kalın .
23 Aralık 2014, 02.14
Buğrabey,

Başına böyle bir şey gelen, ne ilk kişisiniz ne de son olacaksınız... Sanal özgürlük, insanların kolayca kendine ait olmayan (sahte) kişilikler oluşturmasına imkan veriyor. Ama kişilerin bir de gerçeği, gerçek hayatı var... Gerçeğin gerekleri her zaman için istendiği an yükümlülüklerin sıfırlanabildiği  sanala galebe çalıyor. Bu nedenle, sanal dünya, güzel başlayıp, bir nedenle ya da nedensiz biten nice ilişkinin fırlatılıp atıldığı bir çöplükten farksız...
23 Aralık 2014, 15.30
Buğra bey, duygularınızı öyle güzel ifade etmişsiniz ki...çok duygulandım. Aşkın sevdanın yeri zamanı yoktur, yeter ki sevmek iste. Sanal da sadece sadece duygular sevişiyor, biyolojik birleşme yok...En gerçek ve samimi olanı bu değilmidir. Yaşamın bile sonu var, böyle güzel duygu her insana nasip olmaz. Ne mutlu size nasip olmuş.  Yüreğinizden AŞK hiç eksik olmasın. SAYGILAR...
23 Aralık 2014, 16.00
o kadar güzel yormlar yapılmış ki, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar.
23 Aralık 2014, 17.51
Asıl biz size teşekkür ederiz gerçek duygularınızı paylaştığınız için...bu güzel duyguları yaşayan yok denecek kadar az...Özellikle erkeklerde. Derler ki kadın içindeki zehiri göz yaşlarıyla atar, erkek ise yazdığı şiirler yada yazılarıyla...öyle olmuş sanki.SAYGILAR.
24 Aralık 2014, 13.34
aşk acı bir arzu-  keşke şiire de izin verseler yayınlanmasına binlerce şiirim vr paylaşırdım sizlerle ama şiir yayınlanmıyor burada.
24 Aralık 2014, 16.44
Bir yeşilçam klasiği gibi değil mi?  ben bu filmi izledim .gamyundaki arkadaşlarımıznda en az bir kere olsun bu filmi izlediğine inanıyorum.O kadar güzel anlatmışsınızki ekleyecek birşey bırakmamışsınız bize emeğinize yüreğinize sağlık ..
28 Aralık 2014, 12.27
Acısız aşk tuzu olmayan yemek gibidir.Siz hem mutluluğu hem de acıyı bir arada yaşamışsınız,bu duygularıda çok güzel dile getirmişsiniz içtenlikle samimiyetle,sizi ayrı düşüren sebebler ne isede gene de öyle sanıyorumki bahsettiğiniz bayan böyle bir yürekte olmanın onurunu yaşamıştır. Emeğinize yüreğinize sağlık, saygılar.
28 Aralık 2014, 12.50
evet bombosmu ve içikete arkadaşım güzel yorumlarınıza içtenlikle teşekkür ederim, eminim o onuru yaşamıştır.
29 Aralık 2014, 02.23
Çok güzel anlatmışsınız...Bazen insan ikilemde kalır,içinden çıkılmaz bir hal alır herşey...Bu anlamda bir seylerden ya vazgececek ya göze alacaktır kişi...Bırakıp gidende bence bu ruh halıyle haraket etmış olmalı yoksa o kadar güzel zaman gecirdigi insanı bır anda silmesi mümkün olmamıstır dıye düşünüyorum.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın